- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.981
Gecmisi okuyacagim diye aksam yemegi yaktimkocam bosayacak yakinda evet bayrami avantaja cevirip donuyoruz kizlar. Bu kamera piskolojisi nende de var
Ben bu aksam yapacagim temizligi filan uff cokk isim var cokkk
Bence mantıklı bir tablo ayrıca günde en az kaç puan almalıyız yada kaç puan altına inene ne ceza vereceğiz bunlarıda tartışmak lazım .
Evet canim bayramdan sonraki pazartesi tartisilacak kararlar alinacak ve o pazartesi herkes kg bildirsin ki bayramda neler olmus gorelim cumaya kadar ne yapilmali bilelim ok mi
11.09.2013 menüm
sabah 07:30
1 bardak süt
1 tane halley
(işe geç kaldım kahvaltı yapamadım ondan)
ara yok
öğle 12:00
1 kase çorba
1 kepçe yoğurt
2 yk bezelye
ara yok
akşam 19:00
1 porsiyon iskenderin dönerini yedim açıkta pidesinden
ödülüm bu olsun artık :)
su:2 lt
spor: alışveriş yaptık 2 saat
iş çıkışı alışverişe gittik kocamda beni baydönere götürdü yemiycem dedim hayır yiceksin dedi :)
akşam gece 1 e kadar ayaktaydım sürekli koşuşturmaca yakmışımdır inşallah iskenderi
okey şekerim okey :)
Bayram bir insanın gözünde bu kadar mı büyür sanki tatile değil eziyet haftasına giriyoruz offffffffff
Kurban kesiyoruz ete dokunmayi sevmem eldivenle bile tuhaf gelir o kadar etle kim ugrasacak ilk kurbanimizin lkani aksin dedik vekaleten kestirmeyelim.ama hic bilemiyorum me yapacagimi :26: aslinda tek care annemessek kadar olduk hala anne ahh onlar olmasa biz napariz allah acisini vermesin. Bu aksam salonu ve odayi kirklayip mutfak dolaplarini silecegim gerisideyarin allahtan onceden cam kapi dolap perde islerimi bitirmistim yaprak ve lahana sarması da annemden bi tencerede bana sariyor gelene gidene yeter zaten pek misafirim olmuyor
Ohh ohh bol lacamakli bi gun olmus tereyagsizsa ve ekmeginden gwrcekten cok az yediysen bisi demem iskendere ama sabah ki halley eminim ogleye cok acikmani saglamistir bende duzensiz gecirince kahvaltiyi saate baka baka bi hal oluyorim. Ayrica bugun bende kahvaltifa simit yedim uc dlm ekmek sayolir ve reflum varken bunu nasil yaptiysam oluyorum mide agrisindansen benim evide temizle anca yakarsin o iskenderi sahsen kendisi 1000calori akdam benimfe canim istedi ki hic sevmezdim esimi taniyana kadar ama esim salata yemek istedi :26: ve ekledi aksam az yiyelim iyice sistik dedi sistik oysa diyetteyim diye kiziyordu ben kg verdim diye sevinirken afam sistik dedi yaa
Kurban kesiyoruz ete dokunmayi sevmem eldivenle bile tuhaf gelir o kadar etle kim ugrasacak ilk kurbanimizin lkani aksin dedik vekaleten kestirmeyelim.ama hic bilemiyorum me yapacagimi :26: aslinda tek care annemessek kadar olduk hala anne ahh onlar olmasa biz napariz allah acisini vermesin. Bu aksam salonu ve odayi kirklayip mutfak dolaplarini silecegim gerisideyarin allahtan onceden cam kapi dolap perde islerimi bitirmistim yaprak ve lahana sarması da annemden bi tencerede bana sariyor gelene gidene yeter zaten pek misafirim olmuyor
kirklamak ne demek :)
kirklamak ne demek :)
canım kendi adıma şunu söyleyeyim evet bu hafta fazla dikkat etmedim ama gecen hafta verdiğim 1,2 kg yu unutmuşsun şekerim biliyorsun uzun süredir bende diyetteyim ve 1 haftada bu kafar kg vermek büyük başarı benim için umarım bayram da da fazla kg almadan gelir fazlalıkları da veririzToplight: Vucudunun harekete ihtiyacı var son zamanlarda yoğunluğundan dolayı olsa gerek spor yok ( merdiven inip çıkmalar sayılmaz spor terletmeli) Bu işi biliyorsun seni silkelemek bana düşmez ama eğer ki bayram sonrasındaki hafta süper bi dönüş yapmazsan seni kimse elimden alamaz
Hani bebislrri kirki cikinca yikarlar sonrada gezmeye gotururler ya esracim benimkide o hesap dipkose temizleyip bayrama misafirlere gostermelik
Hani bebislrri kirki cikinca yikarlar sonrada gezmeye gotururler ya esracim benimkide o hesap dipkose temizleyip bayrama misafirlere gostermelik
temizlik yapcam ya ondan enerji toplamak için kaçamak oldu + ödül hakkımda vardı
Benim ev olsa bitek iyi şimdi kayanana görümce altımda oturuyor. onlara da yardım etcem mecburen yarın komple binanın dış cephesi boyanacakmutfak dolap kapaklarımı boyattım onlar takılacak. Dekoratif mobilya kağıdı aldım onlarla mutfağıma şekil yapcam. Perdeler camlar kapılar. Biraz kendi anneme de yardımcı olmak istiyorum. Tam intihar sebebi yani durum.
Ama ben naptım kalktım işe geldim en güzel kaçış yolu. Sabah komando kıyafetlerimi giycem ve bekleyin beni işler güçler
Bayram tatiline bak ne romantik dimi.
Bir seçenek daha var benzin döküp yakcan köktenNe iş kalır ne güç :)
Evet bayramda da et doğrama faslı var birde. Doğra paketle ayır böl paçala
Mis gibi ağır ağır kokarız artıkAy bitmicek bu bayram işler
günaydınlarrrrrrrr
valla bizde bi de kayınvaldenin eti ile uğraşılaşacak sadece kendimizin değil bayramda kasap gibi olacağım maalesef eskiden kurban bayramlarında annemlere giderdik orda kasap gelir keser direk dağıtırlırdı eve hiç girmezdi ama bursa da böule değil herşeyi ile kendimiz uğraşıyoruz neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ben gidip valizleri kapatıp eksikler var mı bakayım hadi kendişnize iyi bakın görüşmek üzeree
Ayy benide kendinide bunalima soktun ben bide protein diyeti yapcam bayram boyunca dort gun kesin ooo gelecekmasallah sende temizlik ekibi gibisin kiz gunlugun ne kadar resmen senin yaninda sansliyim islerin cogunu kocam yapiyo sagolsun ikimiz bi yandan nasladik mi yarin saat ikide biter
Ayy benide kendinide bunalima soktun ben bide protein diyeti yapcam bayram boyunca dort gun kesin ooo gelecekmasallah sende temizlik ekibi gibisin kiz gunlugun ne kadar resmen senin yaninda sansliyim islerin cogunu kocam yapiyo sagolsun ikimiz bi yandan nasladik mi yarin saat ikide biter
bi konu var netleştiremedik, bayramda napiyoruz nete giremiycez yani sadece cuma günü bildirimemi girsek acep
günaydınlarrrrrrrr
canım kendi adıma şunu söyleyeyim evet bu hafta fazla dikkat etmedim ama gecen hafta verdiğim 1,2 kg yu unutmuşsun şekerim biliyorsun uzun süredir bende diyetteyim ve 1 haftada bu kafar kg vermek büyük başarı benim için umarım bayram da da fazla kg almadan gelir fazlalıkları da veririz
bu aada dün valiz hazırladık şimdi de ortalığı toplarken hemen bişeyler yazıp yola çıkacağız az sonra
valla bizde bi de kayınvaldenin eti ile uğraşılaşacak sadece kendimizin değil bayramda kasap gibi olacağım maalesef eskiden kurban bayramlarında annemlere giderdik orda kasap gelir keser direk dağıtırlırdı eve hiç girmezdi ama bursa da böule değil herşeyi ile kendimiz uğraşıyoruz neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ben gidip valizleri kapatıp eksikler var mı bakayım hadi kendişnize iyi bakın görüşmek üzeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?