Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok sevindim canim bizde baristik gibi. yalniz cok az yemissin beni de gecmissin. Bayilip kalcaksin.

Son düzenleme:
cok sevindimmm.canim benim.bidaha izin verme senin gibi tatli kizi uzsun birisi.inanmam senin kalp kirdigina.INSAALLAH kilolarini da gule oynaya verirsin canim.ama cidden insan biyerini begenmediginde sanki baskalri da ayni sekilde dusunuyor gibisinden karsindakine sitem ediyor insan.bilirim bu halleri:))esim cok cekiyor benden:)

INSAALLAH canim.bende de var o psikoloji.ama bende yedikten sonraki pismanlik duygusunu anlatamammm.diyorum ki kendi kendine bak yedinde noldu
1]depoya gitti
2}suclusun artik
3}2 saat sonra cikacak yedigin.nedir bu heves?bu istah??
Çok geçmiş olsun canım. Üzülme kötü bişiy olsa ağrısından duramazdın zaten. Ama genede sen bir kontrol ettir. Sağlık bu sonuçta.
cok onemli degilmis ALLAHa sukur.kulak zarinin kenari zede almis.ama su katiyyen girmemli icine.
iskenderi cok severimmm.baydonerin iskenderinin eti de cok lezzetli olur.afiyet olsun/
ama menun tabiki cok yuksek puanlari haketmiyor

Evet canim bayramdan sonraki pazartesi tartisilacak kararlar alinacak ve o pazartesi herkes kg bildirsin ki bayramda neler olmus gorelim cumaya kadar ne yapilmali bilelim ok mi
canim bu hafta topike ugrayan kimse olmuycakmi?herkes izinlimi yani?
evet kocalar diyetteyim lafina gicik oluyor.bi sekilde saklanmali ama iste ne kadaar bakimli kadiniz,bogazimiza dukun degiliz gorsunler diye yapiyoruz belli ki:))
ben et dogramayi paylastirmayi cook severim nedense.bende bi qariplik var qaliba.sevmiyormussunuz.:)
canim yaa.kolay gelsin.senin yerine yopruldum,.sen de 1gunde halledip bitirmeye bak,sonrasinda istirahat et.bayramin tadini cikar.
hadi yaa.demek siz ondan bu kadar stres yapiyorsunuuuuzzzz
Canim ben telden girdigimden harfler yanlis oluyor cogunlukla o jg kg olacakti. Telin ongorucu yazisini kapattim
ben ongorucunu kapatmadim,isime yariyor,cabuklastiriyor,ama bikeresinde esime mesaj yazdim,sonunda da plz(lutfen) o da degistirdi yapti okuzben de o anda gonder butonuna bastim ,sonra gordum artik is isten gecmisti.neyse ki esim telefonun bu ozelliginden haberdardi
canım benim yaaa çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur
canim bitanem.sagol.azicik bisey olmus iste,ucundan kosesinden
canimcigim,cok guzel bir menu degilllll
Aynen canım ondan depresyona bağladım baksana :)
merak etme tugbacigim,yaparsin hepsini INSALLAH.
Çok geçmiş olsun dikkat et canım.

kıyamam sana üzülme sen

Gecmis olsun canim dikkat et ayni hatayi ben de yaptim ama hasar gormedi
SAGOLUN KISSLARR.TESEKKUR EDERIMM.
Cok sevindim canim bizde baristik gibi. yalniz cok az yemissin beni de gecmissin. Bayilip kalcaksin.
OYLEMIIIII.COK SEVINDIMMM.BIDAHA KUSMEYIN E MI?HAKKINIZDAHAYIRLISI OLSUN INSALLAH

ayyy sendemi çok sevindim çifte bayram yaaa, mutluluğunuz daim olsun :)
Umarım canım benim daha yuzyuze konusmadik dun goruntulu arama yaptik yine konusmadik birbirimize baktik oyle :)

Memlekete geldim bu arada anne yemegi yedim :)

Uyelik ismi degistirne hakkinda bilgisi olan var mi

Umarım canım benim daha yuzyuze konusmadik dun goruntulu arama yaptik yine konusmadik birbirimize baktik oyle :)

Memlekete geldim bu arada anne yemegi yedim :)

Uyelik ismi degistirne hakkinda bilgisi olan var mi

Ben de sana onu sorucaktim:)) sana maymun denmesinden rahatsiz olmuyormusun diye sorucaktim:))oluyor canim.mune ye sor,ozel mesajla

kızlar yazdıklarınızın çoğunu okumaya muktedir oldum çok şükür ben bugun giremedim elimde olmayan sebeplerden ötürü hiç kimseciklerde merak etmemiş neyse ben sizi merak ettim ve haber aldım
eriğim yazdıklarından ötürü ben mahcup oldum hakkınızı helal edin elimden geleni inş yapacağim
zag geçmiş olsun canım
herkese kolay gelsin

bebişim merak etmemek değil malesef bayram tatiline erken girildiği için gelmeyen çok kişi vardı mahcup olma canım benim başarılı ol yeter

ahh canım benim hemende acıtasyon yaparmış valla şaka bi yana ucuz atlatmışsın ben kullanmıyorum temizleme çubugu yani iç kısmına bi çünkü pisliği temizlemek yerine geriye itiyormuş ve zamanla orada birikiryormuş başıma gelmişti ve oksijenli suyla yırtmıştım durumdan o zamanda bana demişti dr kullanma diye

hiç sorma ya saçma sapan şeyler yazıyor bazen bugun arkadaşa yasak yerine başka birşey yazınca kapattım artık yine sen kocana izah edersin de ben ne desem boş Allahtan bayandı arkadaşım

Kızlar ben kaçıyorum hepinize şimdiden iyi bayramlar bir daha ne zaman girerim Allah bilir. Çok öptüm hepinizi :)

sanada şimdiden iyi bayramlar canım çok yorma kendini herkese herşeye yetişmek gibi bir derdin olmasın

ahh gençlik ahh evlenince kalmıyo kızlar o ayrılıp barışmalar aynı evde ne kadar küs kalabilirsin ki

ben et dogramayi paylastirmayi cook severim nedense.bende bi qariplik var qaliba.sevmiyormussunuz.:)

canım manevi anlamda dağıtmak çok güzelde gerçekten doğramayı sevmiyorum ya bilmiyorum yumuşak şeylere dokunamam kimiside hayvanlara dokunamaz ben sadece kedilere tuhafım galiba

evet kocalar diyetteyim lafina gicik oluyor.bi sekilde saklanmali ama iste ne kadaar bakimli kadiniz,bogazimiza dukun degiliz gorsunler diye yapiyoruz belli ki:))

sorma canım ya neymiiş kafaya çok takıyormuşum yallan ben kimmm takmak kimmm valla anlamadım aşkım gayet iyisin diyen adam sonunda kabul etti ve şiştik dedi bana da inat oldu kim şişmiş görecek . Hayır sinir oluyorum dünyayı yiyor aynı kgda biz kadınların derdi bitmezz

canim bu hafta topike ugrayan kimse olmuycakmi?herkes izinlimi yani?

canım malum bayram ben fırsat buldukça burda olacağımda hani kimseye bugünde girin diye dayatma olmaz millet tatilde. Ayrıca evet izinli gibi düşün çünkü cuma bildirim yok sonraki cuma bildirim yapılacak ve ikiye bölünecek ve sizden ricam pazartesi sbah tartılırsanız cumaya kadar neler yapabiliriz ona bakmış oluruz.

12ekim cumartesi
Sabah
1 simit
Iki dilim peynir

Oglen
5 kofte
5 patates kizarmis
Ceyrek ekmek

Aksam
Iskembe corbasi
Salata
Roka

1 cay
1 litre su
Spor yok

Canim kulagin icin yapilacak en kotu seyi yapmissin sana tavsiyem asla kulagina temizleme cubugu sokma

canim isvec yipratmadi aslinda toparladi lakin sonraki hastalik beni benden etti bayramdan sonra bomba gibi gelecegim ins Rabbim nasip ederse
DAHA IYI CANIM,DOKTOR KULADIMI VAKUUMLU bir aletlle temizledi icindeki kani,duymasi geri geldi,ELHAMDULILLAH.perdeyi kapatmismis.
gecmis olsun bir daha deneme ama kulak temizleme cubugunu.ben bir kere kulak zari delinmis bir insan olarak soyluyorum.onlar ne yazik ki enfeksiyonu bulastiriyor

kulak mevzusunda kesinlikle haklisin canim
diger mevzuya gelince eger bahsettigin bu pzt ise cumadan cok farkli olacagini sanmiyorum.Bayramda bayagi telasimiz olacak.kurban etleri dagitilacak koylere,yetimhanelere gidilecek,tr den gelen misafirler agirlanacak vs vs ugrayabilecegimi pek sanmiyorum

Çok tesekkur ederim cnm,ALLAH RAZI OLSUN.ne kadar sürede iyileşti?çokmu beklemek lazım?şimdi hafif tutulu gibi.akşam akmıştı biraz daha kan.zaten doktor ola bileceğini söylemişti.ama kulağa damlatılan antibiyotik vermedi,dış
kulakta olanın yuyup orta kulağa akıtır diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…