- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.961
Erigim,tek kelimeyle mukemmelllllsinnn!!!!!!MASAALLAH.cok iyi.
Yastigimda 3 Damla kan var.gece kulagim kanamis
Canim dr git kesin sen baya darbe vermissin ya tuhh
Annemi istiyorummmmmmm
Uzaktami canim annen benim ki yakin allaha sukur
sağol ebyarcım sadece cezalandırmaymış barıştıkcanım üzülme lütfen
sende seni gerçekten seven insanı bulduğunda bu üzüldüğün günlere çok acırsın
bende bu gazla gerçekten daha iyi kilolar vericem beni bi daha hiç üzemesinEsracim uzulme cok ciddi bir problem yoksa barisirsiniz biz evlenene kadar 100 kez ayrıldık. Donmesse kendi bilir diger sitede kiz sevgilisine inat 30 kg verdi
bende işe yaramıyo bunlar ben çok bağımlı bi kişiliğim yaa sevdin mi tam sevenlerdenEsracim simdi neseli bir sarki acıyorsun arkadaslarinla alisverise gidip kozmatik malzemeleri al ufak tefek kiyafet alma sakin simdi sen bide onlara sinirlenirsin sonra komedi filmine gidin inan ise yarayacak. Olumden otesine care var benim sevgilim olmustu uzulme diye soyluyorum ben boyle catlak niye oldum saniyorsun dunya cidfiye alinmayi hak etmiyor
bizde aile içinde sözlenmeye karar verdik :)eriğim çok güzel söylemişsin bana söyleyecek bir söz bırakmamışsın canım
dağyolu canım sen listeye girdikten sonra cumaya kadar 100 gr bile verememiştin o yüzden sıkı asılıp bayramdan sonra senden iyi bir performans bekliyorum şu aralar orç tuttuğun için menülerine pek yorum yapmıyorum ama bayramdan sonra spor ve menü olayı daha dikkatli olacak haberin olsun canım
canım form çayları fena değil bir de salatayı mutlaka ye ihmal etme menülerini şimdi hatırlamıyorum ama eğer salata zaten varsa bu sefer biraz zeytinyağı ekleyebilirsin salatalara ve sabah aç karna ılık su en az 1 bardak iç iyi gelecek merak etme
canım sıkma canını desemde sen sıkacaksın eminim aşk acısı bişeye benzemez zamanında bende çok çekmiştim ama boşver şu anda beni seven biriyle evliyim emin ol karşına çok daha iyileri çıkacak
akşam yediğim yemek neydi inan şu an hatırlamıyorum ama hafif bişeydi sekiz gibi en son yiyorumMenün güzel canım :) Akşam yemeğini kaçta yedin. Yemek neydi ayrıca :)
bi daha yaparsa hep birlikte dövelimmm :)Kim uzmus bakiiim esrarimi,kiralim topikce kafasiniiiiii
ben yanına gittim gerçekten böyle bişey olduğuna inanamadım ve yüzünü görmek istedim, öylece bakıştık önce sonra elini uzattı bende elime verdim ve bana sarıldı ağladık çok duygusaldı yaaEsracım beni de sevgilim terketti hic iyi degilim ama guclu durmaya calisiyorum.toparla kendini
ben son zamanlar çok çekilmez olmuştum ikide bir ayrılalım diyordum oda bana bunun ağzına bile alınmaması gereken bişey olduğunu gösterdi gerçekten bi daha böyle şeyi oyuncak etmem yani dersimi aldımBiz güçlü kadınlarız boş ver kendisi kaybeder...
Aşk acısını unutmak için 3 alışveriş 1 kuaföre gitmek oldu bitti bu kadar giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Hiç umrunuzda olmasın. Boşunada üzmeyin kendinizi ileride bu halinize bakıp güleceksiniz emin olun.
Günaydın bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim, artık çok mutluyum barıştık. Son zamanlarda çekilmez olmuştum. Biliyorum bunun kendime olan güvensizlikten olduğunu, çünkü bu fazla kilolar yüzünden kendimi çirkin gibi hissediyorum. Ama bu olay bana ders oldu, suçumu başkalarının kalbimi kırarak hafifletemem. Düzelmem gerekiyor. Bu gazla daha sıkı asılıcam diyete ve etrafımada kendimede mutluluk saçıcam artık. Hedefime ulaşıcam. Dünkü menüyü paylaşıcam ama üzüntüden bişey yiyemedim, artık bugünlükte böyle olsun.
Dünkü menü
sabah 09.00
bi bardak şekersiz çay
akşam
1 bardak meyve suyu
1,5 lt su
Kendine gelmene ve barismana sevindim. Ama bu mrnu degil sivi tuketmissin sadeceneyse bu gazla bayram sonrasi fistik gibim donmen lazim
eriğim aynen dediğin gibi bu gazla çok iyi yol alırım artık, takımımızı birinciliğe taşımakta bende yardımcı olucam
Tuğba: ilk baştaki hevesli -azimli-benimle çene yetiştiren kız nerde:26: nerde o anne adayı :26: aynen geri istiyorum o kızı. Birazda reglinin şişkinliği vardı bu hafta ama ben azimli kız gelmeli diyorum asıl sorun regl değil sana yakışmayan sessizlikti
canım kuralları oylamadan kabul etmiyoruz. ama iyi fikir yani neyin kaç puan ettiği neyin kaç puan götürdüğününde belirlenmesi lazım örneğin:
su: 1 puan(2 lt den az değilse)
bitki çayı:1 puan
protein:1 puan
sebze:2 puan
süt grubu:2 puan
spor:2 puan( en az 30dk)
karbonhidrat:1 puan
kocaman kaçamak:-5
miniş kaçamaklar:-2
Yastigimda 3 Damla kan var.gece kulagim kanamis
Eriğim benim canım arkadaşım yerden göğe kadar haklısın valla :)
Ben gerçekten çok istiyorum vermeyi hatta bayramı dezavantaj değil avantaj olarak görüyorum. Buna göre plan yapıyorum şimdiden. Zaten bayram temizliğinde 1 kilo gider diye düşünüyorum :) Sporu arttırıp daha verimli aktif bir şekilde kilo vermek istiyorum. İnan sanki tepemde kamerayla beni izliyormuşsunuz gibi bir psikoloji yarattım kendime anca böyle frenlere basıyorum. Şimdi ben bunu yersem nasıl açıklarım kızlara diyorum ve açıklama yapmaktansa yememeyi tercih ediyorum. İnşallah bayramda istediğim gibi olur. Gayet mutlu döneriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?