Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maymuncugum,sevgilinden ayrilmak sana bu hafta derece kazandirdi,istahini kesdi.her seyin bir iyi tarafindan bakmali.:)
Saka bir yabanci tebrik ederizzzzz.....
Sayende 3 .olduk

canım üzülme lütfen
sende seni gerçekten seven insanı bulduğunda bu üzüldüğün günlere çok acırsın
sağol ebyarcım sadece cezalandırmaymış barıştık

Esracim uzulme cok ciddi bir problem yoksa barisirsiniz biz evlenene kadar 100 kez ayrıldık. Donmesse kendi bilir diger sitede kiz sevgilisine inat 30 kg verdi
bende bu gazla gerçekten daha iyi kilolar vericem beni bi daha hiç üzemesin
bende işe yaramıyo bunlar ben çok bağımlı bi kişiliğim yaa sevdin mi tam sevenlerden
bizde aile içinde sözlenmeye karar verdik :)
Menün güzel canım :) Akşam yemeğini kaçta yedin. Yemek neydi ayrıca :)
akşam yediğim yemek neydi inan şu an hatırlamıyorum ama hafif bişeydi sekiz gibi en son yiyorum

Kim uzmus bakiiim esrarimi,kiralim topikce kafasiniiiiii
bi daha yaparsa hep birlikte dövelimmm :)
Esracım beni de sevgilim terketti hic iyi degilim ama guclu durmaya calisiyorum.toparla kendini
ben yanına gittim gerçekten böyle bişey olduğuna inanamadım ve yüzünü görmek istedim, öylece bakıştık önce sonra elini uzattı bende elime verdim ve bana sarıldı ağladık çok duygusaldı yaa
ben son zamanlar çok çekilmez olmuştum ikide bir ayrılalım diyordum oda bana bunun ağzına bile alınmaması gereken bişey olduğunu gösterdi gerçekten bi daha böyle şeyi oyuncak etmem yani dersimi aldım

Günaydın bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim, artık çok mutluyum barıştık. Son zamanlarda çekilmez olmuştum. Biliyorum bunun kendime olan güvensizlikten olduğunu, çünkü bu fazla kilolar yüzünden kendimi çirkin gibi hissediyorum. Ama bu olay bana ders oldu, suçumu başkalarının kalbimi kırarak hafifletemem. Düzelmem gerekiyor. Bu gazla daha sıkı asılıcam diyete ve etrafımada kendimede mutluluk saçıcam artık. Hedefime ulaşıcam. Dünkü menüyü paylaşıcam ama üzüntüden bişey yiyemedim, artık bugünlükte böyle olsun.

Dünkü menü
sabah 09.00
bi bardak şekersiz çay

akşam
1 bardak meyve suyu

1,5 lt su

Kendine gelmene ve barismana sevindim. Ama bu mrnu degil sivi tuketmissin sadece neyse bu gazla bayram sonrasi fistik gibim donmen lazim

Kendine gelmene ve barismana sevindim. Ama bu mrnu degil sivi tuketmissin sadece neyse bu gazla bayram sonrasi fistik gibim donmen lazim

eriğim aynen dediğin gibi bu gazla çok iyi yol alırım artık, takımımızı birinciliğe taşımakta bende yardımcı olucam

Eriğim benim canım arkadaşım yerden göğe kadar haklısın valla :)
Ben gerçekten çok istiyorum vermeyi hatta bayramı dezavantaj değil avantaj olarak görüyorum. Buna göre plan yapıyorum şimdiden. Zaten bayram temizliğinde 1 kilo gider diye düşünüyorum :) Sporu arttırıp daha verimli aktif bir şekilde kilo vermek istiyorum. İnan sanki tepemde kamerayla beni izliyormuşsunuz gibi bir psikoloji yarattım kendime anca böyle frenlere basıyorum. Şimdi ben bunu yersem nasıl açıklarım kızlara diyorum ve açıklama yapmaktansa yememeyi tercih ediyorum. İnşallah bayramda istediğim gibi olur. Gayet mutlu döneriz :)

Bence mantıklı bir tablo ayrıca günde en az kaç puan almalıyız yada kaç puan altına inene ne ceza vereceğiz bunlarıda tartışmak lazım .

Gecmisi okuyacagim diye aksam yemegi yaktim kocam bosayacak yakinda evet bayrami avantaja cevirip donuyoruz kizlar. Bu kamera piskolojisi nende de var

Ben bu aksam yapacagim temizligi filan uff cokk isim var cokkk

11.09.2013 menüm

sabah 07:30
1 bardak süt
1 tane halley
(işe geç kaldım kahvaltı yapamadım ondan)

ara yok

öğle 12:00
1 kase çorba
1 kepçe yoğurt
2 yk bezelye

ara yok

akşam 19:00
1 porsiyon iskenderin dönerini yedim açıkta pidesinden
ödülüm bu olsun artık :)

su:2 lt
spor: alışveriş yaptık 2 saat

iş çıkışı alışverişe gittik kocamda beni baydönere götürdü yemiycem dedim hayır yiceksin dedi :)
akşam gece 1 e kadar ayaktaydım sürekli koşuşturmaca yakmışımdır inşallah iskenderi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…