- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.141
hımmmmmmmmm yani 20 dk yürüyorsun.. Ozaman yetmez canım... Hareket lazım sana... Netten de bulabilirsin egzersiz cd leri ...doğru diyorsun tabi zaman açısından ama 1 saat yürümem zaten yada o kadar yürüyeceksem haftada 2-3 defa yaparım ben işten dörtte çıkıyorum evime 20 dk uzaklıkta işim o yönden büyük avantajdayım
hımmmmmmmmm yani 20 dk yürüyorsun.. Ozaman yetmez canım... Hareket lazım sana... Netten de bulabilirsin egzersiz cd leri ...
geçmiş olsun tubiş sanırım bayram dönüşü herkesin çok işi var.Çok yoğunum kızlar. Öğleye kadar toplantıdaydım sonra yemek gene masaya gömüldüm
Yarın doktora gideceğimUmarım iyi geçer
benimde spor yapmam lazım ama henüz kendimi toparlayamadım yaa ne güzel bi ara çok düzenli yapıyordum bir hava değişimi herşeyi etkiliyor jujum ne güzel gelişinle şenlendirdin müsait oluyorsan sen sen yaz canım benim maalesef şu aralar biraz yoğun pek toparlayamıyorum buraya gelip
Juju taşinma meselem vardı hatırlıyormusun taşindıktan sonra uzun zaman aldı int bağlanması o yüzden devam edemedim sonra biraz zor oldu ama guruba kabul edildim
yazdıklarında haklısın ben verilen ikinci şansı iyi değerlendirmek istiyorum
hı hı evet hatırladım...juju taşinma meselem vardı hatırlıyormusun taşindıktan sonra uzun zaman aldı int bağlanması o yüzden devam edemedim sonra biraz zor oldu ama guruba kabul edildim
yazdıklarında haklısın ben verilen ikinci şansı iyi değerlendirmek istiyorum
hı hı evet hatırladım...
Evet kızlar bu akşam hangi sportif faaliyetleri bapacaksınız bakalım... Ben eliptiğimle çalışacağım...
esracım ben beybi düşünüyorum o yüzden çok harekete kapı açamıyorumama dağyolu hareket o zaman bol bol sanki seninde eski havan yok beybiii
çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin evet evet inş toparlanacagızmerhaba canlarimm,nasilsiniz???
benim disim sisti kafam kadar olduuuu,o yuzden selam vermeye bile gelemiyorum,31 ve 32 .dislerin qazabina ugramaktayim,doktor bisey yapamadi.agzim acilmitor bile,antibiyotik falan yazdi.neyse ki bu sebepten canim aciyoor.yemek de yiyemiyorum ki.usuyorum,iltahapdan dolayi.her sey normale donsun,sondaki her iki disi uzerindeki eti kesicek INSAALLAH.
BU ARADA SIZE NOLDU.erigim bizi cok kotu alistirdi tabiki,ben de kotu oldum.ama toparlanmaliyiz.erigim 4,5 haftaya donucek INSAALLAH.bir kilo alsin donucek:)ah biz kadinlar.dunya umrumuzda olmaz.yeter ki guzel olalimm
ha menulerden ben sorumluyum.gunluk menu bildiriminizin de listesin yapicam ona goree.
herkese basarilar dilerimm
juju,tugba,RABBIM hayir nerdeyse hep onu kismet eder bize.O'ndan iyi bilemeyiz ya.ELHAMDULILLAH.
TUGBACIGIM takma soylenenlere,VALLAHi bir cogumuz duyduk onlari.yipratma kendini boyle seylerle.
hayirlisi olsun.
ebyarcigim,noldu canim niye toparlanamiyorsun?yine hastamisin yoksa??bu arada arkadasina ALLAHdan sabir dilerim.cok uzuldum.ALLAH evlatlarimizla,sevdiklerimizle imtihan etmesin bizi.AMIN
MAYMUN VE ESRARI ,bulutlara selamlar.asik olak cok guzel.hakkinizda hayirlisi olsun.
dagyolu,merak aetme canim,2,3 gune toparlanicagiz INSAALLAH.
BU ARADA KIZLAR DERT DERDI GETIRIR.MUTLU OLUN VE GULUMSEYIN KI HAYAT DA SIZE GULUMSESIN.ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.AMIN.
esracım ben beybi düşünüyorum o yüzden çok harekete kapı açamıyorum
yok anam yook,bu takima nazar degdi.herkes bi qarip oldu.bize neler olduuuu/1 olduk ,olmadik bitti butun qazimiz,yaramadi bize,2 gun muhtesem olmanin ardindan,coktuk.
tugba sen ilk 2 gun harika enerjiler saciyordun etrafa muthisdin,sonra sanki sen kalktin,monitorun karsisina baskasi kecti 180derece degistin.canim kendini topla lutfen
bir şeyi kırk kere söylerseniz olurmuş derler.... sizde olumsuz cümleleri böyle kormaya devam edin sona doğru hazırlayın bakalım birbirinizi böylesi daha mı iyi olacak yani...
pozitifi görmeye çalışın acıcıkta yaaaa
esrasi canım slim 6 ne bilmiyorum ama bir egzersize başlamana sevindim... düzenli olarak devam et lütfen
zargapur sanada da geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür seni anlayabiliyorum bende çektiğim için...
bir şeyi kırk kere söylerseniz olurmuş derler.... sizde olumsuz cümleleri böyle kormaya devam edin sona doğru hazırlayın bakalım birbirinizi böylesi daha mı iyi olacak yani...
pozitifi görmeye çalışın acıcıkta yaaaa
esrasi canım slim 6 ne bilmiyorum ama bir egzersize başlamana sevindim... düzenli olarak devam et lütfen
zargapur sanada da geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür seni anlayabiliyorum bende çektiğim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?