Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmmmmmmmm yani 20 dk yürüyorsun.. Ozaman yetmez canım... Hareket lazım sana... Netten de bulabilirsin egzersiz cd leri ...

hımmmmmmmmm yani 20 dk yürüyorsun.. Ozaman yetmez canım... Hareket lazım sana... Netten de bulabilirsin egzersiz cd leri ...

aslında eriğim bana leslie ile slim 6yı önermişti ama araya bayram girdi öyle kaldı onlardan yapsam iyi olcak bide evde 3-4 tane dvd var onlarla çeşitli günlerde karışık yapsam olur yani

benimde spor yapmam lazım ama henüz kendimi toparlayamadım yaa ne güzel bi ara çok düzenli yapıyordum bir hava değişimi herşeyi etkiliyor jujum ne güzel gelişinle şenlendirdin müsait oluyorsan sen sen yaz canım benim maalesef şu aralar biraz yoğun pek toparlayamıyorum buraya gelip

Çok yoğunum kızlar. Öğleye kadar toplantıdaydım sonra yemek gene masaya gömüldüm
Yarın doktora gideceğim Umarım iyi geçer

Çok yoğunum kızlar. Öğleye kadar toplantıdaydım sonra yemek gene masaya gömüldüm
Yarın doktora gideceğim Umarım iyi geçer
geçmiş olsun tubiş sanırım bayram dönüşü herkesin çok işi var.

valla bizim menülerde sorun yok bence sorun hareketsizlik bu konuda birbirimize destek olmalıyız

Juju taşinma meselem vardı hatırlıyormusun taşindıktan sonra uzun zaman aldı int bağlanması o yüzden devam edemedim sonra biraz zor oldu ama guruba kabul edildim
yazdıklarında haklısın ben verilen ikinci şansı iyi değerlendirmek istiyorum

ama dağyolu hareket o zaman bol bol sanki seninde eski havan yok beybiii

hı hı evet hatırladım...

Evet kızlar bu akşam hangi sportif faaliyetleri bapacaksınız bakalım... Ben eliptiğimle çalışacağım...

merhaba canlarimm,nasilsiniz???
benim disim sisti kafam kadar olduuuu,o yuzden selam vermeye bile gelemiyorum,31 ve 32 .dislerin qazabina ugramaktayim,doktor bisey yapamadi.agzim acilmitor bile,antibiyotik falan yazdi.neyse ki bu sebepten canim aciyoor.yemek de yiyemiyorum ki.usuyorum,iltahapdan dolayi.her sey normale donsun,sondaki her iki disi uzerindeki eti kesicek INSAALLAH.

BU ARADA SIZE NOLDU.erigim bizi cok kotu alistirdi tabiki,ben de kotu oldum.ama toparlanmaliyiz.erigim 4,5 haftaya donucek INSAALLAH.bir kilo alsin donucek:)ah biz kadinlar.dunya umrumuzda olmaz.yeter ki guzel olalimm

ha menulerden ben sorumluyum.gunluk menu bildiriminizin de listesin yapicam ona goree.
herkese basarilar dilerimm
juju,tugba,RABBIM hayir nerdeyse hep onu kismet eder bize.O'ndan iyi bilemeyiz ya.ELHAMDULILLAH.
TUGBACIGIM takma soylenenlere,VALLAHi bir cogumuz duyduk onlari.yipratma kendini boyle seylerle.
hayirlisi olsun.
ebyarcigim,noldu canim niye toparlanamiyorsun?yine hastamisin yoksa??bu arada arkadasina ALLAHdan sabir dilerim.cok uzuldum.ALLAH evlatlarimizla,sevdiklerimizle imtihan etmesin bizi.AMIN
MAYMUN VE ESRARI ,bulutlara selamlar.asik olak cok guzel.hakkinizda hayirlisi olsun.
dagyolu,merak aetme canim,2,3 gune toparlanicagiz INSAALLAH.

BU ARADA KIZLAR DERT DERDI GETIRIR.MUTLU OLUN VE GULUMSEYIN KI HAYAT DA SIZE GULUMSESIN.ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.AMIN.

çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin evet evet inş toparlanacagız

SABAH
Yarım lavaş evde bu vardı
1 yumurta
2 zeytin
1 çay kaşiği pekmez
Konservede melemen ben yaptım yağı az
Ara
1 bardak sade nescafe 3 kuru kayısı
Öğlen
Yarım karnıyarık yarım kase yoğurt 1 porsiyon kuşbaşi et
Ara 50 gr köme
Akşam biraz süzme yoğurt 1 tatlı kaşiği keten tohumu çeyrek elma
1 lt su boğazım ağrıyor o yüzden
Spor gün içinde biraz yürüdüm 30 dk kadar

yok anam yook,bu takima nazar degdi.herkes bi qarip oldu.bize neler olduuuu/1 olduk ,olmadik bitti butun qazimiz,yaramadi bize,2 gun muhtesem olmanin ardindan,coktuk.
tugba sen ilk 2 gun harika enerjiler saciyordun etrafa muthisdin,sonra sanki sen kalktin,monitorun karsisina baskasi kecti 180derece degistin.canim kendini topla lutfen

günaydın güzeller, şimdik sıkı durun dünkü menüyü yazıyorum

sabah 07.00
yarım kepekli yağsız poğaça
1 kb peynir
şekersiz çay

ara 09.00
şekersiz kahve 1 küçük popkek

öğle 12.00
1 kase yoğurtlu erişte çorba
2 yk tavuk döner
2 yk pilav
1 bardak ayran

akşam 19.30
4 yk sebze yemeği
2 yk yeşil mercimekli kepekli bulgur pilavı

2 lt su veee 35 dk slim 6

kızlar slim 6 gerçekten çok güzelmiş, inanılmaz çalıştırıyor kasları çok yordu ama olsun alışcam :)

valla bende anlamıyorum bi sıkıntı var bizde bence çoğu kişi dün hiç girmedi yani, nazar olduk herhalde

bir şeyi kırk kere söylerseniz olurmuş derler.... sizde olumsuz cümleleri böyle kormaya devam edin sona doğru hazırlayın bakalım birbirinizi böylesi daha mı iyi olacak yani...

pozitifi görmeye çalışın acıcıkta yaaaa

esrasi canım slim 6 ne bilmiyorum ama bir egzersize başlamana sevindim... düzenli olarak devam et lütfen

zargapur sanada da geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür seni anlayabiliyorum bende çektiğim için...

teşekkür ederim JUJU :) bende sevindim valla :) tamam pozitif olalım bakalım inşallah iyi olur :))

patroncugum,sorun su ki kurallar var ama uygulanmiyor,kurallarin bozulmasini kim takip ediyor,5 mesaj,su bu ,kim bakiyor bunlara.
kurallariniz cok guzel ve yarismayi cekici eden de bu.yalniz kural ihlali takip edilmeli.o zaman kimse kafasina gore takilmaz ve kimse hadi kizlar kendinize gelin,toplanin falan filan gibi yorucu sohbetlere girmez.
kurallarimiz su su kardesim.sen de zayiflamak istiyorsan,buyur gel,kapimiz acik,yok eger yetemiyorsun ,kurallarimiz geregi gitmelisinm.o zaman hepimiz sorumluluklarimizi biliriz,buna ben de dahilim.
haksizmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…