Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar bugun daha güzel bir gün çünkü bakişim biraz daha düzgün kendimi daha iyi hissediyorum ve menu bildirimine bugun kaldığım yerden devam ediyorum herkese kolay gelsin

bu sabah 1 bardak limonlu çay ve 3 kayısıyla menumu başlattım hadi hepimize bol iradeli günler

valla böyle diyorsan yaparım ben bunu, benim için çok basit geldi , nasıl programlasam mesela sonrada üst seviyelere geçsem
29 ekim

Sabah 2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 bardak cay
2 zeytin

1 nescafe

Aksam
Salata
5 kofte

2 litre su

peynircim iyisin iyisinde öğün atlama bak, akşam yediklerin direk yağ olarak depolanır,, metabolizma çok akıllı, hiçbirşeyi israf etmez, zor zamanlarda ekonomi yapar, o mideye öğünlerde mutlaka bişeyler gitmesi lazım yemediğin için sporda yapmamışsın,,

Merhaba kızlarr,

Bu sabah bi tarılayım durum nedir bi bakayım dedim, bide ne göreyim giden 200 gr. olmuş, çok sinir oldum yaa, neden böyle oluyo regl bitmediğinden mi, spor yapıyorum kaslarım su mu tutuyor, yoksa vucudum direnç mi gösteriyo hala anlayamadım? Neyse dünkü menüyü veriyorum.

sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

ara 10.00
1 fincan şekersiz kahve

öğle 12.00
1 adet hasanpaşa köfte
yağsız salata
1 bardak ayran

ara 17.00
1 avuç kuruyemiş
1 bardak meyve suyu

akşam 21.00 (çünkü konserdeydim)
1 kase çorba

2 lt. su, 30 dk. callanetics, 35 dk. slim 6

günaydınlarrr

takimda bos yer kalmadi degilmi??yeni uye getirmeye gerek varmi?
canım kırmızı papuçlar henüz yazmadı takıma, 1 kişi daha davet edebiliriz 12 kişi olmalı takım aslında
elimden geldiğince kurallara uyacağım teşekkür ederim
seviniriz tatlım tekrar hoşgeldin

canımk toprla bir an önce sen bağışıklık sistemini güçlendrmek için bişeyler mi yapsan acaba

canım geçmiş olsun düşüğü yeni mi yaptın (takıma girdikten sonra o kısmını anlamadım ben)
kızlar dünki menümü az sonra paylaşacağım sabah tartıldım şimdilik -400 de yim inş cumaya kadar daha gidecek bakalım ne olcajk

dünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin

öğle
1/2 simit
1 kk peynir

ara
1 elma

akşam
1/2 kepçe çorba
2 kaşık beğendi
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış et

ara
10 cm büyüklüğünde cevizli sucuk

su
2 lt civarı
spor maalesef yok (tüm gün parkta çocukların peşinde koşturmayı saymıyorum)

dünki menüm kötüydü kızlar
ama bu sabah düğnki cevizli sucuğun acısını çıkarmak için sabah 6 da kalkıp 25 dk koşu bandında koştum

akşam bişey yemedin mi ? onun dışında iyisin devam

hayırlı sabahlar kızlar
kusura bakmayın uğrayamıyorum pek ama şu sıralar başımda öyle bi sıkıntı var ki
doğum kontrol hapı kullanıyorum her ay 21 günlük hapı bitirdikten sonra muhakkak en geç 4.günü hasta olurdum
bu ay 6. günüm ve hala olmadım hapı 1 gün unutup geç içmiştim bi günde sabaha karşı içmediğim aklıma gelmişti öyle içmiştim
çok korkuyorum hamile olmaktan bi test alıp yapmaya bile cesaret edemiyorum
korkumun sebebi bebişin olması değil de 21 gün boyunca hap kullandım
bu ay içerisinde hep griptim aldığım ağrı kesiciler içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok
eğer hamileysem ve bunlar bebeğe bi zarar vermişse diye korkuyorum ve dört gözle reglimi bekliyorum
o yüzden moralim çok bozuk hiç bir şeye adapte olamıyorum

dagyolu çok geçmiş olsun canım yeni mi oldu tüm bunlar
Rabbim inşallah o yavrucağı ötelerde karşına çıkarsın
yeniden nasip eylesin inşallah
üzülmemeye çalış canım benim eminim zordur ama veren Allah alan Allah bizlere de tevekkül etmek düşüyor

Kızlar bildiğiniz üzere 4 gün tatildi. Biz çeşme, ıldır, alaçatı tatildeydik. Bu sebepten giremedim.
Sizinle 2 tane fotomu paylaşayım. Benim son halim bu :)

İlk fotoğraf ıldırdan. Fatmagülün suçu ne dizisi burada çekildi.
ikinci fotoğraf alaçatıdan. ceplerimde telefon sigara falan vardı kabarık çıkmış ceketin önü :) Kilom nasıl gözüküyor kızlar.

GÖNLÜNÜ ferah tut, inşallah bişeyin yoktur korkma, korkudan gecikmiştir adetin

wooooww.haaarikasin.sen diyete yeni baslamanin ve su kaybetmenin avantajini yasiyorsun su anda.
yok canım aslında benim kaybettiğim ne su ne yağ bir süredir hormon ilaçları aldığımdan vucudumda fos bir şişlik vardı ve o gidiyor işte ..

merhaba canım .. ben meltem takım kaptanı evki dukancı yeni sağlıklı beslenme taraftarı ....

öncelikle hoş geldin elbette aramıza katılabilirsin diğer arkadaşlarım dukan yaptımı bilmem ama ben de 3 ay yapmış ve ne olduğunu bilen biriyim.. seninde dediğin gibi tam tamına yaptım bir kere bile kaçamağım olmadı ve evet burada 1 yıldır uğraşıp da inemedim kilolara dukanla 3 ayda inmiştim... ama kendi adıma söyleyeyim ben kendimde o cesareti o azmi yeniden göremediğimden dukana dönüş yapmadım ve yapacağımıda sanmıyorum bir süre daha...

elbette sen devam etmek istiyorsan devam edebilirsin bizim için bi sakıncası olmaz sadece diğer arkadaşlarımın senin beslenme düzenine alışması gerekecek okadar çünkü protein ağırlıklı beslenecek hiç meyva yameyeceksin...

şuanda senin kilonu 74 olarak kaydettim.. atak evresine başladıysan en az iki kilo kaybın olacaktır bu hafta için

bu arada hedef kilonu da alayım bir ara

kızlar çok gaza gelmiş durumdayım, siz nerdesiniz yaa, 1 ay içinde hepimiz 6 kilo verelim mi mesela, her hafta 1,5 kilodan gideriz yani, taş gibi hatunlar olalım yaa!

valla bu herkes için geçerli olmayabilir... hepimizin kilo veriş hızı aynı değil ama elimizden geleni yapalım o halde...

ben mesela artık öğlen tatilimde yürüyüş yapacağım ..

hep beraber callanetics egzersizleri yapalım mı mesela, link atıyorum, çok işe yarıyormuş 21 günde değişimi görebiliyormuşuz

ben yaptım... aslında sıkıcı bir egzersiz yani ben sıkıldım diyelim ama bir ay yaptım öyle aman aman bi incelme geremedim ama kasları uzatıyor ve esnetiyor ...

merhaba, sabah tartıldım..80,2 kıloyum...bugün itibari ie başladım rejimime..29 ekim 2013 ...cuma günü de budan yazıyoruz değil mi

sende aramıza hoş geldin canım zaten kendimi yukarıda tanıttım ... tekrar yazmayayım...

günlük yedikleri menü halinde yazarsan kontrolü doğruları ve yanlışları daha sağlıklı görülür...

takimda bos yer kalmadi degilmi??yeni uye getirmeye gerek varmi?

15 e kadar yolu varcanım ... eğer menüleri ile başa çıkabilirim diyorsan davet etmeye devam edelim...

evet dukan yapıyorum meyve yasak.atak yapıyorum şu an bir kaç gün sonra sebze de eklenecek menüme.

meyvesiz olmaz derseniz yani bize menün uymaz derseniz anlarım dukan topiğine geçerim.sorun olmaz

dediğim gibi alışmaları zaman alacak.. dukanda meyva yok ama gojiberyy yiyebilirsin biliyorsun ben ducan yaptığımda almıştım günde bir yemek kaşığı yiyordum sadece o serbestti çünkü...

bu ne listesi ben anlamadım ama....

Son düzenleme:

Merhaba wisper hoş geldin canım :)
dukan çok öneriliyor. Bugün haberlerde de okudum bir tan ünlü 9 ay boyunca kırmızı et yiyerek forma girmiş.
Seni destekliyorum canım :) Umarım aktif bir üye olursun. Bol bol muhabbet ederiz.

canım sıkıntı yapma lütfen öncelikle test yaptır ...

evet montun önünü kapayınca ilk resimdeki halinden fazla görünmüşsün diğer resimde daha ince görünüyorsun...

umarım bu gezi bol bol yürüyüş sana eksi kilolarda yansımıştır

ya işte bende sıkıldım dün ama yeni gelen arkadaş diyoki inanılmaz değişim oluyomuş ??? terletmiyo bide,,

bu arada takımda hareketlenme var çok şükür

ya işte bende sıkıldım dün ama yeni gelen arkadaş diyoki inanılmaz değişim oluyomuş ??? terletmiyo bide,,

bu arada takımda hareketlenme var çok şükür

ya evet terletmiyor... ben inanılmaz bi değişim görmedim.. bir ayı geçkin yaptım.. ilk günler boyun kaslarım çok ağrıdı ama zamanla alıştı.. mekik hareketi alışılmışın dışında tüm egzersiz sessizlik içerisinde ilerliyor ve hareketler sakin ama etkili şeklinde devam ediyor ne bilim.. ben o nedenle sıkıldım.. ama kişiden kişiye değişir dene belki sen seversin... belki ben becerememişimdir...

benim bir ay içinde inanılmaz değişmem ve fit olmam lazım zaman kaybetmek istemiyorum ama yapayım bunuda slim 6 yla beraber başka egzersiz yok çünkü, bide üstüne ayaklı çubuk lazım ondan bizim evde yokki bende elimi havaya kaldırıp bişey tutuyomuş gibi yapıyorum

tugbaaaaaaaaaaaaaa,nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????
ipekyol niye hic menu rapor etmiyorsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrdddddddddaaaaaaaaayyyyyyyyııııııııımmmmmmmmmmm
Taaaaaatttttttttiiiiiiiiiiiillllllddddddddddddeeeeeeeeeyyyyyyyyydddddddddddiiiiiiiiikkkkkkkkk 4 gün :)
Bayram yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…