- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.541
merak ettimde birşey sormak istiyorum avatarının anlamı ne çok farklı geldi bana29 ekim
Sabah 2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 bardak cay
2 zeytin
1 nescafe
Aksam
Salata
5 kofte
2 litre su
valla böyle diyorsan yaparım ben bunu, benim için çok basit geldi , nasıl programlasam mesela sonrada üst seviyelere geçsem:)))
Zencefil bal dene istersen.geçmiş olsun
Sayaca göre hareketleri yaptığında çalışmayan kasların çalıştığını göreceksin.pilatese benziyor biraz.benim vücut artık normal call e tepki vermiyor.supere geçmem lazım.jillian 30 sehrde de çok iyi.o da beni güzel şekillendirmişti.bu arada call de terleme olmuyor.yada lesslie üzerı call yapabilirsin.sonuçlara inanamayacaksın
29 ekim
Sabah 2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 bardak cay
2 zeytin
1 nescafe
Aksam
Salata
5 kofte
2 litre su
canım kırmızı papuçlar henüz yazmadı takıma, 1 kişi daha davet edebiliriz 12 kişi olmalı takım aslındatakimda bos yer kalmadi degilmi??yeni uye getirmeye gerek varmi?
seviniriz tatlım tekrar hoşgeldinelimden geldiğince kurallara uyacağım teşekkür ederim
canımk toprla bir an önce sen bağışıklık sistemini güçlendrmek için bişeyler mi yapsan acabakizlar ben de kac gundur menu bildirmiyorum ama inanin cok hastayim,hep yarin diyorum ama sabah muthis yanmayla uyaniyorum bogazimda.midem bulaniyor.cay ve recel tum gun.o biraz hafifletiyor.su sadece ilac icerken.spor yapamiyorum haliyle.yani cok uzgunumm(
sağol canım sorduğun için malesef ben iyi değilim malumunuz çocuk tedavisi görüyorum gebe kaldığımı duyunca çok sevinmştim sonra düşük yaptığımı öğrenince bir o kadar yıkıldım kaç gündür ruh dünyam çok kötü ağlıyorum aslında ben soğuk kanlı biriyim ama ilk oluyor duygularıma hakim olamıyorum ben şimdi bazı arkadaşların ruh haletini yeni yeni anlıyorum Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
akşam bişey yemedin mi ? onun dışında iyisin devamdünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
öğle
1/2 simit
1 kk peynir
ara
1 elma
akşam
1/2 kepçe çorba
2 kaşık beğendi
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış et
ara
10 cm büyüklüğünde cevizli sucuk
su
2 lt civarı
spor maalesef yok (tüm gün parkta çocukların peşinde koşturmayı saymıyorum)
dünki menüm kötüydü kızlar
ama bu sabah düğnki cevizli sucuğun acısını çıkarmak için sabah 6 da kalkıp 25 dk koşu bandında koştum
dagyolu çok geçmiş olsun canım yeni mi oldu tüm bunlarsağol canım sorduğun için malesef ben iyi değilim malumunuz çocuk tedavisi görüyorum gebe kaldığımı duyunca çok sevinmştim sonra düşük yaptığımı öğrenince bir o kadar yıkıldım kaç gündür ruh dünyam çok kötü ağlıyorum aslında ben soğuk kanlı biriyim ama ilk oluyor duygularıma hakim olamıyorum ben şimdi bazı arkadaşların ruh haletini yeni yeni anlıyorum Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
hayırlı sabahlar kızlar
kusura bakmayın uğrayamıyorum pek ama şu sıralar başımda öyle bi sıkıntı var ki
doğum kontrol hapı kullanıyorum her ay 21 günlük hapı bitirdikten sonra muhakkak en geç 4.günü hasta olurdum
bu ay 6. günüm ve hala olmadımhapı 1 gün unutup geç içmiştim bi günde sabaha karşı içmediğim aklıma gelmişti öyle içmiştim
çok korkuyorum hamile olmaktan bi test alıp yapmaya bile cesaret edemiyorum
korkumun sebebi bebişin olması değil de 21 gün boyunca hap kullandım
bu ay içerisinde hep griptim aldığım ağrı kesiciler içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok
eğer hamileysem ve bunlar bebeğe bi zarar vermişse diye korkuyorum ve dört gözle reglimi bekliyorum
o yüzden moralim çok bozuk hiç bir şeye adapte olamıyorum
yok canım aslında benim kaybettiğim ne su ne yağ bir süredir hormon ilaçları aldığımdan vucudumda fos bir şişlik vardı ve o gidiyor işte ..wooooww.haaarikasin.sen diyete yeni baslamanin ve su kaybetmenin avantajini yasiyorsun su anda.
merhabalar uzun süredir sürekli olmasa da sık sık gelip okuduğum bir takımsınız.eskiden 80-89 topiğinde yazıyordum 2 sene öncesine kadar yan.sonra bir takım olaylar oldu ve grup olarak çekildik ordan.geçen sene mart-haziran süresince dukan yaptım ve 12 kilo verdim.çok da disiplinli gittim kaçamak yapmadan.82 den 70 e düştüm.ama diyeti bırakıp tatlı hamur işi olayına girince bir kaç kilosunu geri aldım.şu an regl olduğum için tam kilomu bilmiyorum.diyet adına da bir şey yapıyor değilim.ama bugün alışverişimi yaptım ve tekrar dukana başlamaya karar verdim .fakat dukan topiğine yazmak istemedim.farklı bir sinerji var burada.acaba siz dukan yapsam da beni kabul eder misiniz?çünkü meyve yemeye özen gösterdiğinizi biliyorum.ama dukanda meyve yok.fakat dukan bugüne kadar cevap alabildiğim tek diyet.belki sınırsız ve alternatifi bol bir diyet diye.onu yaparken yine suyum sporum yeşilçayımı ihmal etmedim.
sadece sormak istedim.kabul edemeyiz derseniz canınız sağ olsun.ama kontrollü oluşunuz ve motivasyonunuz çok iyi bence.amacım ben yapamıyorum bana yardım edinden çok ben size siz de bana destek olun demek.
cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada boyum 1,65 sanırım 74 üm.regl öncesi son tartıda öyleydi.35 yaşındayım öğretmenim
kızlar çok gaza gelmiş durumdayım, siz nerdesiniz yaa, 1 ay içinde hepimiz 6 kilo verelim mi mesela, her hafta 1,5 kilodan gideriz yani, taş gibi hatunlar olalım yaa!
hep beraber callanetics egzersizleri yapalım mı mesela, link atıyorum, çok işe yarıyormuş 21 günde değişimi görebiliyormuşuz
merhaba, sabah tartıldım..80,2 kıloyum...bugün itibari ie başladım rejimime..29 ekim 2013 ...cuma günü de budan yazıyoruz değil mi
başlangıç tarihi:29/10/2013
başlangıç kilo : 75
hedef: 65
boy:1,65
beden:42
bugünkü menüm
sabah (11.00) : 1 dilim dukan ekmeği,2 yumurta,şekersiz çay,peynir
öğle ( 15,00 ) : tavuk göğsü,yoğurt
2 kupa yeşil çay
1 lt su (yatana kadar 2 ye tamamlayacağım)
spor yok (reglim)
takimda bos yer kalmadi degilmi??yeni uye getirmeye gerek varmi?
evet dukan yapıyorum meyve yasak.atak yapıyorum şu an bir kaç gün sonra sebze de eklenecek menüme.
meyvesiz olmaz derseniz yani bize menün uymaz derseniz anlarım dukan topiğine geçerim.sorun olmaz
erigim _____ İzne ayrıldı
ipekyol51 ------------------
toplight +
oluroylebazen +
esrasi +
zargarpur -------------------
tuğba-serdar ---------------
ebyar --------------------
dagyolu ------------------
*JUJU* -------------------
wisper
kirmizipabuclar
merhabalar uzun süredir sürekli olmasa da sık sık gelip okuduğum bir takımsınız.eskiden 80-89 topiğinde yazıyordum 2 sene öncesine kadar yan.sonra bir takım olaylar oldu ve grup olarak çekildik ordan.geçen sene mart-haziran süresince dukan yaptım ve 12 kilo verdim.çok da disiplinli gittim kaçamak yapmadan.82 den 70 e düştüm.ama diyeti bırakıp tatlı hamur işi olayına girince bir kaç kilosunu geri aldım.şu an regl olduğum için tam kilomu bilmiyorum.diyet adına da bir şey yapıyor değilim.ama bugün alışverişimi yaptım ve tekrar dukana başlamaya karar verdim .fakat dukan topiğine yazmak istemedim.farklı bir sinerji var burada.acaba siz dukan yapsam da beni kabul eder misiniz?çünkü meyve yemeye özen gösterdiğinizi biliyorum.ama dukanda meyve yok.fakat dukan bugüne kadar cevap alabildiğim tek diyet.belki sınırsız ve alternatifi bol bir diyet diye.onu yaparken yine suyum sporum yeşilçayımı ihmal etmedim.
sadece sormak istedim.kabul edemeyiz derseniz canınız sağ olsun.ama kontrollü oluşunuz ve motivasyonunuz çok iyi bence.amacım ben yapamıyorum bana yardım edinden çok ben size siz de bana destek olun demek.
cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada boyum 1,65 sanırım 74 üm.regl öncesi son tartıda öyleydi.35 yaşındayım öğretmenim
merhaba, sabah tartıldım..80,2 kıloyum...bugün itibari ie başladım rejimime..29 ekim 2013 ...cuma günü de budan yazıyoruz değil mi
hayırlı sabahlar kızlar
kusura bakmayın uğrayamıyorum pek ama şu sıralar başımda öyle bi sıkıntı var ki
doğum kontrol hapı kullanıyorum her ay 21 günlük hapı bitirdikten sonra muhakkak en geç 4.günü hasta olurdum
bu ay 6. günüm ve hala olmadımhapı 1 gün unutup geç içmiştim bi günde sabaha karşı içmediğim aklıma gelmişti öyle içmiştim
çok korkuyorum hamile olmaktan bi test alıp yapmaya bile cesaret edemiyorum
korkumun sebebi bebişin olması değil de 21 gün boyunca hap kullandım
bu ay içerisinde hep griptim aldığım ağrı kesiciler içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok
eğer hamileysem ve bunlar bebeğe bi zarar vermişse diye korkuyorum ve dört gözle reglimi bekliyorum
o yüzden moralim çok bozuk hiç bir şeye adapte olamıyorum
Kızlar bildiğiniz üzere 4 gün tatildi. Biz çeşme, ıldır, alaçatı tatildeydik. Bu sebepten giremedim.
Sizinle 2 tane fotomu paylaşayım. Benim son halim bu :)
İlk fotoğraf ıldırdan. Fatmagülün suçu ne dizisi burada çekildi.
ikinci fotoğraf alaçatıdan. ceplerimde telefon sigara falan vardı kabarık çıkmış ceketin önü :) Kilom nasıl gözüküyor kızlar.
yok canım aslında benim kaybettiğim ne su ne yağ bir süredir hormon ilaçları aldığımdan vucudumda fos bir şişlik vardı ve o gidiyor işte ..
merhaba canım .. ben meltem takım kaptanı evki dukancı yeni sağlıklı beslenme taraftarı ....
öncelikle hoş geldin elbette aramıza katılabilirsin diğer arkadaşlarım dukan yaptımı bilmem ama ben de 3 ay yapmış ve ne olduğunu bilen biriyim.. seninde dediğin gibi tam tamına yaptım bir kere bile kaçamağım olmadı ve evet burada 1 yıldır uğraşıp da inemedim kilolara dukanla 3 ayda inmiştim... ama kendi adıma söyleyeyim ben kendimde o cesareti o azmi yeniden göremediğimden dukana dönüş yapmadım ve yapacağımıda sanmıyorum bir süre daha...
elbette sen devam etmek istiyorsan devam edebilirsin bizim için bi sakıncası olmaz sadece diğer arkadaşlarımın senin beslenme düzenine alışması gerekecek okadar çünkü protein ağırlıklı beslenecek hiç meyva yameyeceksin...
şuanda senin kilonu 74 olarak kaydettim.. atak evresine başladıysan en az iki kilo kaybın olacaktır bu hafta için
bu arada hedef kilonu da alayım bir ara
valla bu herkes için geçerli olmayabilir... hepimizin kilo veriş hızı aynı değil ama elimizden geleni yapalım o halde...
ben mesela artık öğlen tatilimde yürüyüş yapacağım ..
ben yaptım... aslında sıkıcı bir egzersiz yani ben sıkıldım diyelim ama bir ay yaptım öyle aman aman bi incelme geremedim ama kasları uzatıyor ve esnetiyor ...
sende aramıza hoş geldin canım zaten kendimi yukarıda tanıttım ... tekrar yazmayayım...
günlük yedikleri menü halinde yazarsan kontrolü doğruları ve yanlışları daha sağlıklı görülür...
15 e kadar yolu varcanım ... eğer menüleri ile başa çıkabilirim diyorsan davet etmeye devam edelim...
dediğim gibi alışmaları zaman alacak.. dukanda meyva yok ama gojiberyy yiyebilirsin biliyorsun ben ducan yaptığımda almıştım günde bir yemek kaşığı yiyordum sadece o serbestti çünkü...
bu ne listesi ben anlamadım ama....
ya işte bende sıkıldım dün ama yeni gelen arkadaş diyoki inanılmaz değişim oluyomuş ??? terletmiyo bide,,
bu arada takımda hareketlenme var çok şükür
ya evet terletmiyor... ben inanılmaz bi değişim görmedim.. bir ayı geçkin yaptım.. ilk günler boyun kaslarım çok ağrıdı ama zamanla alıştı.. mekik hareketi alışılmışın dışında tüm egzersiz sessizlik içerisinde ilerliyor ve hareketler sakin ama etkili şeklinde devam ediyor ne bilim.. ben o nedenle sıkıldım.. ama kişiden kişiye değişir dene belki sen seversin... belki ben becerememişimdir...
tugbaaaaaaaaaaaaaa,nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????
ipekyol niye hic menu rapor etmiyorsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?