- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.561
evet montun önünü kapayınca ilk resimdeki halinden fazla görünmüşsün diğer resimde daha ince görünüyorsun...
umarım bu gezi bol bol yürüyüş sana eksi kilolarda yansımıştır
benim bir ay içinde inanılmaz değişmem ve fit olmam lazım zaman kaybetmek istemiyorum ama yapayım bunuda slim 6 yla beraber başka egzersiz yok çünkü, bide üstüne ayaklı çubuk lazım ondan bizim evde yokki bende elimi havaya kaldırıp bişey tutuyomuş gibi yapıyorum
Aynen bol bol yürüyüş yaptık. Temiz hava iyi geldi :)
tatilleri bitirdik geldik. Artık yılbaşına kadar hamut :)
Ya kızlar yılbaşına kadar dal gibi oluruz deme. Ben şöyle dar kırmızı bir elbise giyerim kocam yeniden aşık olur bana
Ay çok heyecanlı. Yemek yok bol bol su :)
Kendimi naziler gibi hissettim. Bu kadar tatil yeter artık sarılalım diyete :)
EVETT yaa acilen moda girin hadi ben o moddayım , bizim başarmamız lazım kızlarrrrrrtatilleri bitirdik geldik. Artık yılbaşına kadar hamut :)
Ya kızlar yılbaşına kadar dal gibi oluruz deme. Ben şöyle dar kırmızı bir elbise giyerim kocam yeniden aşık olur bana
Ay çok heyecanlı. Yemek yok bol bol su :)
Kendimi naziler gibi hissettim. Bu kadar tatil yeter artık sarılalım diyete :)
yap güzelim sen yaptında engel mi olduk... ama benim en sevdiğim egzersiz platestir her zaman.... bi yürüyüşü severim bi platesi...
.
ohhh valla ne güzel canım çekmedi değil.. bende evde oğlanın ödevleri ile uğraştım yarım gün çıkabildim ama fazla yürüyemedim..
ahh ahh benimde isteğim o ya eşimin beni yine çekici bulması...
EVETT yaa acilen moda girin hadi ben o moddayım , bizim başarmamız lazım kızlarrrrrr
bende yürüyüşü seviyorum ama artık zayıflatmıyo diye bıraktım
Kız yürüyüş bırakılır mı. Belki arttırman gerekir. Bide boğazını biraz daha sık :)
Diyene bak desene hahahaha :)
Moddayız diyetteyiz başaracağız . O kedi buraya gelecek
hiç mi yemek yemesem acaba
canım içini ferah tut hastalıklar sebebiyle gecikmiş olabilir reglinhayırlı sabahlar kızlar
kusura bakmayın uğrayamıyorum pek ama şu sıralar başımda öyle bi sıkıntı var ki
doğum kontrol hapı kullanıyorum her ay 21 günlük hapı bitirdikten sonra muhakkak en geç 4.günü hasta olurdum
bu ay 6. günüm ve hala olmadımhapı 1 gün unutup geç içmiştim bi günde sabaha karşı içmediğim aklıma gelmişti öyle içmiştim
çok korkuyorum hamile olmaktan bi test alıp yapmaya bile cesaret edemiyorum
korkumun sebebi bebişin olması değil de 21 gün boyunca hap kullandım
bu ay içerisinde hep griptim aldığım ağrı kesiciler içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok
eğer hamileysem ve bunlar bebeğe bi zarar vermişse diye korkuyorum ve dört gözle reglimi bekliyorum
o yüzden moralim çok bozuk hiç bir şeye adapte olamıyorum
Kızlar bildiğiniz üzere 4 gün tatildi. Biz çeşme, ıldır, alaçatı tatildeydik. Bu sebepten giremedim.
Sizinle 2 tane fotomu paylaşayım. Benim son halim bu :)
Eki Görüntüle 843616 Eki Görüntüle 843615
İlk fotoğraf ıldırdan. Fatmagülün suçu ne dizisi burada çekildi.
ikinci fotoğraf alaçatıdan. ceplerimde telefon sigara falan vardı kabarık çıkmış ceketin önü :) Kilom nasıl gözüküyor kızlar.
sağol canım sorduğun için malesef ben iyi değilim malumunuz çocuk tedavisi görüyorum gebe kaldığımı duyunca çok sevinmştim sonra düşük yaptığımı öğrenince bir o kadar yıkıldım kaç gündür ruh dünyam çok kötü ağlıyorum aslında ben soğuk kanlı biriyim ama ilk oluyor duygularıma hakim olamıyorum ben şimdi bazı arkadaşların ruh haletini yeni yeni anlıyorum Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar bugun daha güzel bir gün çünkü bakişim biraz daha düzgün kendimi daha iyi hissediyorum ve menu bildirimine bugun kaldığım yerden devam ediyorum herkese kolay gelsin
hayırlı sabahlar kızlar
kusura bakmayın uğrayamıyorum pek ama şu sıralar başımda öyle bi sıkıntı var ki
doğum kontrol hapı kullanıyorum her ay 21 günlük hapı bitirdikten sonra muhakkak en geç 4.günü hasta olurdum
bu ay 6. günüm ve hala olmadımhapı 1 gün unutup geç içmiştim bi günde sabaha karşı içmediğim aklıma gelmişti öyle içmiştim
çok korkuyorum hamile olmaktan bi test alıp yapmaya bile cesaret edemiyorum
korkumun sebebi bebişin olması değil de 21 gün boyunca hap kullandım
bu ay içerisinde hep griptim aldığım ağrı kesiciler içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok
eğer hamileysem ve bunlar bebeğe bi zarar vermişse diye korkuyorum ve dört gözle reglimi bekliyorum
o yüzden moralim çok bozuk hiç bir şeye adapte olamıyorum
Merhaba wisper hoş geldin canım :)
dukan çok öneriliyor. Bugün haberlerde de okudum bir tan ünlü 9 ay boyunca kırmızı et yiyerek forma girmiş.
Seni destekliyorum canım :) Umarım aktif bir üye olursun. Bol bol muhabbet ederiz.
yok canım aslında benim kaybettiğim ne su ne yağ bir süredir hormon ilaçları aldığımdan vucudumda fos bir şişlik vardı ve o gidiyor işte ..
merhaba canım .. ben meltem takım kaptanı evki dukancı yeni sağlıklı beslenme taraftarı ....
öncelikle hoş geldin elbette aramıza katılabilirsin diğer arkadaşlarım dukan yaptımı bilmem ama ben de 3 ay yapmış ve ne olduğunu bilen biriyim.. seninde dediğin gibi tam tamına yaptım bir kere bile kaçamağım olmadı ve evet burada 1 yıldır uğraşıp da inemedim kilolara dukanla 3 ayda inmiştim... ama kendi adıma söyleyeyim ben kendimde o cesareti o azmi yeniden göremediğimden dukana dönüş yapmadım ve yapacağımıda sanmıyorum bir süre daha...
elbette sen devam etmek istiyorsan devam edebilirsin bizim için bi sakıncası olmaz sadece diğer arkadaşlarımın senin beslenme düzenine alışması gerekecek okadar çünkü protein ağırlıklı beslenecek hiç meyva yameyeceksin...
şuanda senin kilonu 74 olarak kaydettim.. atak evresine başladıysan en az iki kilo kaybın olacaktır bu hafta için
bu arada hedef kilonu da alayım bir ara
valla bu herkes için geçerli olmayabilir... hepimizin kilo veriş hızı aynı değil ama elimizden geleni yapalım o halde...
ben mesela artık öğlen tatilimde yürüyüş yapacağım ..
ben yaptım... aslında sıkıcı bir egzersiz yani ben sıkıldım diyelim ama bir ay yaptım öyle aman aman bi incelme geremedim ama kasları uzatıyor ve esnetiyor ...
sende aramıza hoş geldin canım zaten kendimi yukarıda tanıttım ... tekrar yazmayayım...
günlük yedikleri menü halinde yazarsan kontrolü doğruları ve yanlışları daha sağlıklı görülür...
15 e kadar yolu varcanım ... eğer menüleri ile başa çıkabilirim diyorsan davet etmeye devam edelim...
dediğim gibi alışmaları zaman alacak.. dukanda meyva yok ama gojiberyy yiyebilirsin biliyorsun ben ducan yaptığımda almıştım günde bir yemek kaşığı yiyordum sadece o serbestti çünkü...
bu ne listesi ben anlamadım ama....
ya işte bende sıkıldım dün ama yeni gelen arkadaş diyoki inanılmaz değişim oluyomuş ??? terletmiyo bide,,
bu arada takımda hareketlenme var çok şükür
ya evet terletmiyor... ben inanılmaz bi değişim görmedim.. bir ayı geçkin yaptım.. ilk günler boyun kaslarım çok ağrıdı ama zamanla alıştı.. mekik hareketi alışılmışın dışında tüm egzersiz sessizlik içerisinde ilerliyor ve hareketler sakin ama etkili şeklinde devam ediyor ne bilim.. ben o nedenle sıkıldım.. ama kişiden kişiye değişir dene belki sen seversin... belki ben becerememişimdir...
EVETT yaa acilen moda girin hadi ben o moddayım , bizim başarmamız lazım kızlarrrrrr
canım hiçte fena görünmüyorsun yılbaşına kırmızı elbiseye girersinKızlar bildiğiniz üzere 4 gün tatildi. Biz çeşme, ıldır, alaçatı tatildeydik. Bu sebepten giremedim.
Sizinle 2 tane fotomu paylaşayım. Benim son halim bu :)
Eki Görüntüle 843616 Eki Görüntüle 843615
İlk fotoğraf ıldırdan. Fatmagülün suçu ne dizisi burada çekildi.
ikinci fotoğraf alaçatıdan. ceplerimde telefon sigara falan vardı kabarık çıkmış ceketin önü :) Kilom nasıl gözüküyor kızlar.
GÖNLÜNÜ ferah tut, inşallah bişeyin yoktur korkma, korkudan gecikmiştir adetin
inşallah öyledir arkadaşlar birazdan gidip bi test aalıp bakacağımcanım içini ferah tut hastalıklar sebebiyle gecikmiş olabilir reglin
gayet iyi canım daha da fit olcaz allahın izni ilee
kızlar bende toplantıdan çıktım 3 gün boyunca sürekli telekonferansla bölgelerle toplantı halinde olacağım için çok aktif olamayabilirim haberiniz olsun
canım hiçte fena görünmüyorsun yılbaşına kırmızı elbiseye girersin
bunu her gün tekrarlamalıyım kendime...aynen ya kocalarımız pervane olsun :)
O ışığı gözlerinde görmek kendimi çok iyi hissettiriyor :)
Ama biz kadınız herşeyi başarırız. Korkun bizden :)
Merhaba arkadaşlar okula gitmeden yazayım dedim.öğlenciyim de :))
Terketmiyor evet çünkü cardio egzersizlerden değil
Bir çoğu sıkılıyor maalesef ama ben çok rahatlıyorum.bilemedim şimdi ne desem
eminmisin..... :100:dediğim gibi sabahtan beri diyet listelerini araştırıyorum veee sonunda biz türklere en uygun diyeti buldum
karatay diyetine başlayacağım gidip kitaplarını alacağım. Doğal ve sağlıklı besleneceğim.
Karbonitrat ve şeker asla tüketmeyeceğim.
Ayyy içime canan karatay kaçtı sanki :)
bu dut yaprağı çok iyiymiş yaa :)Hareketli yaz mevsiminden sonra, kış günlerinin durgunluğu metabolizmalarımızda da yavaşlamaya neden olabiliyor. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada kışın rehavetli havasından bitki kalkanıyla korunulunabildiğini belirtti.
İşte ayar yapan bitkiler:
BARUT AĞACI
Kabızlığa karşı etkili bir bitkidir, bağırsakların hızlı boşaltılmasına yardımcı olurken, sancıya yol açmaması bir avantajdır.
FUNDA YAPRAĞI
Funda yaprağı idrar artırıcı etkisi ile vücuttan ödemin atılmasını sağlar.
KİRAZ SAPI
İdrar artırıcı özelliğinin yanı sıra zengin potasyum içeriği nedeniyle vücutta idrar ile atılan potasyum dengesinin bozulmasını önlemektedir.
BİBERİYE
Birçok sağlık probleminin çözülmesinde yardımcı olan bir bitkidir. Yapılan deneysel çalışmalarda pankreatik lipaz enzimini baskılayarak bağırsaklardan yağın emilmesini azalttığı ve dolayısıyla kilo almayı önleyici bir etkisi olduğu belirtiliyor.
Ayrıca safra salgısını artırarak bilhassa yağlı besinlerin sindirimini kolaylaştırmaktadır. Diğer taraftan, biberiye yapraklarının idrar söktürücü özelliği vücuttan ödemin atılmasına yardımcı olmaktadır.
DUT YAPRAĞI
Besinlerdeki kompleks şekerlerin (oligo ve nişasta gibi polisakaritler) bağırsaklarda basit şekerlere dönüşümünü sağlayan enzimleri (alfa-glikozidaz) baskılayarak emilimlerini engellemekte ve bu suretle şekerin vücutta yağ şeklinde depolanmasını engellemektedir.
bahçeden biberiye topladım geldim şimdi demliyorum çayını içicem.... öğlende çarşıya doğru yürüdüm 1 saati geçkin bugün hiç olmadığım kadar hareketli oldum ne güzel
ben bitki çayı sevmiyorum sevemiyorum arkadaşşşş.... :120: Biberiyeyi şimdi içtim ama o nasıl içmek siz bana sorun... Bir elimde çikilata bil elimde kupa.. Içemiyorum ben yaaa bitki çayları bana iğrenç geliyor... Bırak biberiyeyi dut yaprağının nasıl içicez arkidiş neden faydalı şeylerin tadı böyle :120:bu dut yaprağı çok iyiymiş yaa :)
ben bitki çayı sevmiyorum sevemiyorum arkadaşşşş.... :120: Biberiyeyi şimdi içtim ama o nasıl içmek siz bana sorun... Bir elimde çikilata bil elimde kupa.. Içemiyorum ben yaaa bitki çayları bana iğrenç geliyor... Bırak biberiyeyi dut yaprağının nasıl içicez arkidiş neden faydalı şeylerin tadı böyle :120:
çikilatayı iki kare yedim sadece paketin geri kalanını dolaba koşdum bu arada çayı içebileceğim kadırını aldım
eminmisin..... :100:
Kh hiç yok onda .. Sıfır kh ile yaşanırmı arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?