Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet montun önünü kapayınca ilk resimdeki halinden fazla görünmüşsün diğer resimde daha ince görünüyorsun...

umarım bu gezi bol bol yürüyüş sana eksi kilolarda yansımıştır

Aynen bol bol yürüyüş yaptık. Temiz hava iyi geldi :)

tatilleri bitirdik geldik. Artık yılbaşına kadar hamut :)

Ya kızlar yılbaşına kadar dal gibi oluruz deme. Ben şöyle dar kırmızı bir elbise giyerim kocam yeniden aşık olur bana
Ay çok heyecanlı. Yemek yok bol bol su :)
Kendimi naziler gibi hissettim. Bu kadar tatil yeter artık sarılalım diyete :)

yap güzelim sen yaptında engel mi olduk... ama benim en sevdiğim egzersiz platestir her zaman.... bi yürüyüşü severim bi platesi...

Aynen bol bol yürüyüş yaptık. Temiz hava iyi geldi :)

ohhh valla ne güzel canım çekmedi değil.. bende evde oğlanın ödevleri ile uğraştım yarım gün çıkabildim ama fazla yürüyemedim..

ahh ahh benimde isteğim o ya eşimin beni yine çekici bulması...

EVETT yaa acilen moda girin hadi ben o moddayım , bizim başarmamız lazım kızlarrrrrr

yap güzelim sen yaptında engel mi olduk... ama benim en sevdiğim egzersiz platestir her zaman.... bi yürüyüşü severim bi platesi...
.

bende yürüyüşü seviyorum ama artık zayıflatmıyo diye bıraktım

aynen ya kocalarımız pervane olsun :)
O ışığı gözlerinde görmek kendimi çok iyi hissettiriyor :)
Ama biz kadınız herşeyi başarırız. Korkun bizden :)

EVETT yaa acilen moda girin hadi ben o moddayım , bizim başarmamız lazım kızlarrrrrr

Kız yürüyüş bırakılır mı. Belki arttırman gerekir. Bide boğazını biraz daha sık :)

Diyene bak desene hahahaha :)

Moddayız diyetteyiz başaracağız . O kedi buraya gelecek

hiç mi yemek yemesem acaba

Yemeyeceklerimizin listesi çok uzun ama yiyebileceklerimiz belli :)
Ama çok kararlıyım. Yılbaşında mezun olalım :)
Evet bence böyle bir hedef koyabiliriz kendimize ne dersiniz. Yılbaşına kadar sıkı tutalım mezun olalım.
Ama bu havalar beni bunaltıyor. İşten çıkmadan hava kararıyor
Mecburen evin içinde spor yapacağız. Bende oksijensiz daralıyorum. Camı kapıyı açsan hava pis herkes soba yakıyor
Bir çözüm üreteceğim artık :)
Acaba bir listeye bağlımı kalsam diyorum birde ? Böylece listenin dışına çıkmamış olurum. Kontrolümü sağlarım.
Ben bir araştırayım listeleri. Liste önerecek olan var mı?

canım içini ferah tut hastalıklar sebebiyle gecikmiş olabilir reglin

gayet iyi canım daha da fit olcaz allahın izni ilee

kızlar bende toplantıdan çıktım 3 gün boyunca sürekli telekonferansla bölgelerle toplantı halinde olacağım için çok aktif olamayabilirim haberiniz olsun

Merhaba arkadaşlar okula gitmeden yazayım dedim.öğlenciyim de :))

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar bugun daha güzel bir gün çünkü bakişim biraz daha düzgün kendimi daha iyi hissediyorum ve menu bildirimine bugun kaldığım yerden devam ediyorum herkese kolay gelsin

Çok üzüldüm ama hakkına hayırlısı olsun diyelim.Allah gönlüne göre versin canım.

Üzülme lütfen hayırlısı olsun.belki de hamile değilsin.test yap kurtul bu sıkıntıdan.sonuca göre davranırsın artık.

Inşallah sağol..

Merhaba hoş bulduk.hedefim 60

ya işte bende sıkıldım dün ama yeni gelen arkadaş diyoki inanılmaz değişim oluyomuş ??? terletmiyo bide,,

bu arada takımda hareketlenme var çok şükür

Terketmiyor evet çünkü cardio egzersizlerden değil

Bir çoğu sıkılıyor maalesef ama ben çok rahatlıyorum.bilemedim şimdi ne desem

Temponı değiştir istersen.bi yavaş yürü bi koş.vucudu şaşırt yani

canım hiçte fena görünmüyorsun yılbaşına kırmızı elbiseye girersin
GÖNLÜNÜ ferah tut, inşallah bişeyin yoktur korkma, korkudan gecikmiştir adetin

inşallah öyledir arkadaşlar birazdan gidip bi test aalıp bakacağım

kim demiş yürüyüş kilo verdirmez diye demekki sen doğru yürüyüş performansı sergilemiyorsun ...

aynen ya kocalarımız pervane olsun :)
O ışığı gözlerinde görmek kendimi çok iyi hissettiriyor :)
Ama biz kadınız herşeyi başarırız. Korkun bizden :)
bunu her gün tekrarlamalıyım kendime...

Merhaba arkadaşlar okula gitmeden yazayım dedim.öğlenciyim de :))

Terketmiyor evet çünkü cardio egzersizlerden değil

Bir çoğu sıkılıyor maalesef ama ben çok rahatlıyorum.bilemedim şimdi ne desem

evet o konuda haklısın... haftada bir sadece esnemek icin yapılabilir mesela... kendini harika hissediyorsun cünkü genellikle esneme üzerine olduğu için

Hareketli yaz mevsiminden sonra, kış günlerinin durgunluğu metabolizmalarımızda da yavaşlamaya neden olabiliyor. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada kışın rehavetli havasından bitki kalkanıyla korunulunabildiğini belirtti.
İşte ayar yapan bitkiler:
BARUT AĞACI
Kabızlığa karşı etkili bir bitkidir, bağırsakların hızlı boşaltılmasına yardımcı olurken, sancıya yol açmaması bir avantajdır.
FUNDA YAPRAĞI
Funda yaprağı idrar artırıcı etkisi ile vücuttan ödemin atılmasını sağlar.
KİRAZ SAPI
İdrar artırıcı özelliğinin yanı sıra zengin potasyum içeriği nedeniyle vücutta idrar ile atılan potasyum dengesinin bozulmasını önlemektedir.
BİBERİYE
Birçok sağlık probleminin çözülmesinde yardımcı olan bir bitkidir. Yapılan deneysel çalışmalarda pankreatik lipaz enzimini baskılayarak bağırsaklardan yağın emilmesini azalttığı ve dolayısıyla kilo almayı önleyici bir etkisi olduğu belirtiliyor.
Ayrıca safra salgısını artırarak bilhassa yağlı besinlerin sindirimini kolaylaştırmaktadır. Diğer taraftan, biberiye yapraklarının idrar söktürücü özelliği vücuttan ödemin atılmasına yardımcı olmaktadır.
DUT YAPRAĞI
Besinlerdeki kompleks şekerlerin (oligo ve nişasta gibi polisakaritler) bağırsaklarda basit şekerlere dönüşümünü sağlayan enzimleri (alfa-glikozidaz) baskılayarak emilimlerini engellemekte ve bu suretle şekerin vücutta yağ şeklinde depolanmasını engellemektedir.

bahçeden biberiye topladım geldim şimdi demliyorum çayını içicem.... öğlende çarşıya doğru yürüdüm 1 saati geçkin bugün hiç olmadığım kadar hareketli oldum ne güzel

Dediğim gibi sabahtan beri diyet listelerini araştırıyorum veee sonunda biz türklere en uygun diyeti buldum
KARATAY diyetine başlayacağım gidip kitaplarını alacağım. Doğal ve sağlıklı besleneceğim.
Karbonitrat ve şeker asla tüketmeyeceğim.
Ayyy içime canan karatay kaçtı sanki :)

eminmisin..... :100:

Kh hiç yok onda .. Sıfır kh ile yaşanırmı arkadaş

bu dut yaprağı çok iyiymiş yaa :)

bu dut yaprağı çok iyiymiş yaa :)
ben bitki çayı sevmiyorum sevemiyorum arkadaşşşş.... :120: Biberiyeyi şimdi içtim ama o nasıl içmek siz bana sorun... Bir elimde çikilata bil elimde kupa.. Içemiyorum ben yaaa bitki çayları bana iğrenç geliyor... Bırak biberiyeyi dut yaprağının nasıl içicez arkidiş neden faydalı şeylerin tadı böyle :120:

çikilatayı iki kare yedim sadece paketin geri kalanını dolaba koşdum bu arada çayı içebileceğim kadırını aldım

çikilata mııııı hiiiiiiiiiiiiii :) :) bende sevmiyom ama bu ara gaza gelmişim yürüyorum herşeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…