Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba, sabah tartıldım..80,2 kıloyum...bugün itibari ie başladım rejimime..29 ekim 2013 ...cuma günü de budan yazıyoruz değil mi

selam kızlarr bugün tüm gün parktaydım çocuklarla beraber güzel havanın tadını çıkardık
menüm biraz garip oldu
hoşgeldin canım takım kuralları ilk sayfada yazıyor onları bir oku hedef kilon kaç kaç olmak istiyorsun onuda yazarsan sevinirim
diğer arkadaşlar sizinde cumhuriyet bayramınız kutlu olsunn

elimden geldiğince kurallara uyacağım teşekkür ederim

kızlar çok gaza gelmiş durumdayım, siz nerdesiniz yaa, 1 ay içinde hepimiz 6 kilo verelim mi mesela, her hafta 1,5 kilodan gideriz yani, taş gibi hatunlar olalım yaa!

inşallah oluruz sizdeki gaz size de bize de yeter.

ben yapım iki sene önce harika sonuçlar aldım.verdiğinizden daha fazla vermiş görünüyorsunuz.çünkü kasları uzunlamasına çalıştırıyor esnetiyor yani.21 gün olayı sadece alışkanlık haline gelmesi için verilmiş bir rakam.yani 21 gün sonra hem sonuçlar belirgin hem de rutin hale geliyor yapmanız.sonrasında süpere geçiyorsunuz isterseniz.

merhaba, sabah tartıldım..80,2 kıloyum...bugün itibari ie başladım rejimime..29 ekim 2013 ...cuma günü de budan yazıyoruz değil mi

kolay gelsin ben de bugün başladım

Gunaaydiiin

Cok cok cok istiyorum ben varim

Hosgeldin canim.

hoş bulduk sağol

Mesai arasi bi bakayim dedim firsat bulmusken.yeni arkadaslar hosgeldiniz.juju Tebrikler iyi vermissin

hoş bulduk sağol

senin de cumhuriyet bayramın kutlu olsun.hava harikaydı burada da.keşke hiç soğumasa hava.

başlangıç tarihi:29/10/2013
başlangıç kilo : 75
hedef: 65
boy:1,65
beden:42

bugünkü menüm

sabah (11.00) : 1 dilim dukan ekmeği,2 yumurta,şekersiz çay,peynir

öğle ( 15,00 ) : tavuk göğsü,yoğurt

2 kupa yeşil çay
1 lt su (yatana kadar 2 ye tamamlayacağım)
spor yok (reglim)

senin menulerine hep hayran kaliyorum zaten.harika

harikasin esracigim,YA SEN NIYE MEYVE YEMIYORSUUUN???
ARAMIZA KATILMANA SEVINDIMM
MENU SORUMLUSU OLARAKTAN HER GUN DUZENLI MENUNUZU GORMEKTEN MUTLULUK DUYACAGIMI BELIRTMEK ISTERIM

canim ,gordum,duzeltmissin,tesekkur ederim,ben pegasusun davetini gormustum,fakat 2.kisinin davet edemeyecegini bilmiyordum:26:
aramiza hosgeldinn.her gun duzenli bir sekilde menulerini bekliyorumm

sagol canim.sana da ALLAHdan sifa dilerim.

Son düzenleme:
merhaba wisper,dukanmi yapiyorsun.menun iyi ama meyve,sebze de olmali.
beslenme piramidinin tum basmaklari menumuzde yer almak zorunda.

merhaba wisper,dukanmi yapiyorsun.menun iyi ama meyve,sebze de olmali.
beslenme piramidinin tum basmaklari menumuzde yer almak zorunda.

evet dukan yapıyorum meyve yasak.atak yapıyorum şu an bir kaç gün sonra sebze de eklenecek menüme.

meyvesiz olmaz derseniz yani bize menün uymaz derseniz anlarım dukan topiğine geçerim.sorun olmaz

tugbaaaaaaaaaaaaaa,nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????
ipekyol niye hic menu rapor etmiyorsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????

Son düzenleme:
erigim _____ İzne ayrıldı
ipekyol51 ------------------
toplight +
oluroylebazen +
esrasi +
zargarpur -------------------
tuğba-serdar ---------------
ebyar --------------------
dagyolu ------------------
*JUJU* -------------------
wisper
kirmizipabuclar

Son düzenleme:

kizlar ben de kac gundur menu bildirmiyorum ama inanin cok hastayim,hep yarin diyorum ama sabah muthis yanmayla uyaniyorum bogazimda.midem bulaniyor.cay ve recel tum gun.o biraz hafifletiyor.su sadece ilac icerken.spor yapamiyorum haliyle.yani cok uzgunumm(

az önce yaptımda yarıda sıkılıp slim 6 ya geçtim, çok yavaş bu egzersizler gerçekten inceltiyomu yaa, ben baktım yarım saat çalıştım hiç terleme yok değiştirdim egzersizi ama hatamı ettim yoksa ??? bu arada hoşgeldin aramıza :)

yok ben bilmiyordum dukanda oyle oldugunu.yok yok gitme

:)))

Zencefil bal dene istersen.geçmiş olsun

Sayaca göre hareketleri yaptığında çalışmayan kasların çalıştığını göreceksin.pilatese benziyor biraz.benim vücut artık normal call e tepki vermiyor.supere geçmem lazım.jillian 30 sehrde de çok iyi.o da beni güzel şekillendirmişti.bu arada call de terleme olmuyor.yada lesslie üzerı call yapabilirsin.sonuçlara inanamayacaksın

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim benim toparlan bi an once

29 ekim

Sabah 2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 bardak cay
2 zeytin

1 nescafe

Aksam
Salata
5 kofte

2 litre su

dagyoluuu,nerelerdesin tatlimmmm????
sağol canım sorduğun için malesef ben iyi değilim malumunuz çocuk tedavisi görüyorum gebe kaldığımı duyunca çok sevinmştim sonra düşük yaptığımı öğrenince bir o kadar yıkıldım kaç gündür ruh dünyam çok kötü ağlıyorum aslında ben soğuk kanlı biriyim ama ilk oluyor duygularıma hakim olamıyorum ben şimdi bazı arkadaşların ruh haletini yeni yeni anlıyorum Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…