- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.581
ben bitki çayı sevmiyorum sevemiyorum arkadaşşşş.... :120: Biberiyeyi şimdi içtim ama o nasıl içmek siz bana sorun... Bir elimde çikilata bil elimde kupa.. Içemiyorum ben yaaa bitki çayları bana iğrenç geliyor... Bırak biberiyeyi dut yaprağının nasıl içicez arkidiş neden faydalı şeylerin tadı böyle :120:
çikilatayı iki kare yedim sadece paketin geri kalanını dolaba koşdum bu arada çayı içebileceğim kadırını aldım
çikilata mııııı hiiiiiiiiiiiiii :) :) bende sevmiyom ama bu ara gaza gelmişim yürüyorum herşeye :)
ne bileyim yaa adam 50 kilo vermiş hergün resimli menü paylaşıyor.
Içtiği haplarıda bırakmış şaşırdım
çok güzelmiş bu smile
hocanın dediğini yap gittiği yoldan gitme... Ben bi kerem bugün çok yürüdüm bişi olmas o iki kareden
şöyle bi düşün bakalım sen hayatının geri kalanını böyle yaşayarak geçirebilirmisin...
Bir diyetisyenin yazısını okumuştum ordan aklımda kalan yaptığınız diyete inanmalısınız ve bunu hayatınız boyunca yapabilmelisiniz ki başarılı olsun diyordu... Sen hayatının sonuna kadar kh sız kalabilirmisin...
hocanın dediğini yap gittiği yoldan gitme... Ben bi kerem bugün çok yürüdüm bişi olmas o iki kareden
şöyle bi düşün bakalım sen hayatının geri kalanını böyle yaşayarak geçirebilirmisin...
Bir diyetisyenin yazısını okumuştum ordan aklımda kalan yaptığınız diyete inanmalısınız ve bunu hayatınız boyunca yapabilmelisiniz ki başarılı olsun diyordu... Sen hayatının sonuna kadar kh sız kalabilirmisin...
ya yüzde yüz hangi diyeti yapabiliyoruz ben kepekli ekmek 2 dilim yerim günde. Nolcekki :)
ya kadının dediği şey sadece doğal olacak. Marketden çay dışında bişiy almıcan. O kafada olcan anladığım kadarıyla.
Mesela işlenmiş un değiş de değirmenden doğal çekilmiş işlenmemiş un alcan. Gibi gibi ...
Tabiki canım herkes kendine göre uyarlar. Vucudumuzu kendimiz biliyoruz.
ha şöyleee sözüme gel... Yani tam karatay değilde kendine uyarlayacaksın...
Yani düşünüyorum da kadın hiç ekmek yemiyor arkadaş kahvaltıda bile...
Ben mesela diyet yapmıyorum porsiyon küçültüp hareket ediyorum
ben bitki çayı sevmiyorum sevemiyorum arkadaşşşş.... :120: Biberiyeyi şimdi içtim ama o nasıl içmek siz bana sorun... Bir elimde çikilata bil elimde kupa.. Içemiyorum ben yaaa bitki çayları bana iğrenç geliyor... Bırak biberiyeyi dut yaprağının nasıl içicez arkidiş neden faydalı şeylerin tadı böyle :120:
çikilatayı iki kare yedim sadece paketin geri kalanını dolaba koşdum bu arada çayı içebileceğim kadırını aldım
kızlar geçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim çok hizli gelişti herşey öğrendikten iki gün sonra da aksini öğrendim neyse bu ay yine aynı tedavi uygulanacak
hap kullandigim için ister istemez kilo aldırıyor ve menülerime dikkat etmek birşey kazandırmıyor böylelikle bu gurupta bulunmamda sahsim adına fayda saglamiyor bu gurupta çok değerli insanlarla tanıştım onlar haklarını helal etsinler
Acaba ılıtıp fondip mi yapsan?ben mesela yeşilçayı sıcak içemem asla.demleyip ılıtıyorum kafaya dikiyorum.
Aslında çok haklısın.bugun okulda o kadar zorlandım ki.yanıma dukana uygun bir şey almamıştım.yoruldum acıktım yiyecek bir şey bulamadım.halbuki bir şeyler yiyip bunu akşam telafi yoluna gitseydim bu kadar gerilmeyecektim.
Of ya kafam karıştı.ne yapacağım ben ya.acaba kalori hesabı yaparak mı gitsem
kızlar geçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim çok hizli gelişti herşey öğrendikten iki gün sonra da aksini öğrendim neyse bu ay yine aynı tedavi uygulanacak
hap kullandigim için ister istemez kilo aldırıyor ve menülerime dikkat etmek birşey kazandırmıyor böylelikle bu gurupta bulunmamda sahsim adına fayda saglamiyor bu gurupta çok değerli insanlarla tanıştım onlar haklarını helal etsinler
günaydınlarrr
sabah sabah oğlanı dr a götürdüm dr rapor verdi oğlanı eve bırak raporu okula bırak tekrar işe gel koşturmaktan bi hal oldum
dünki menümü paylaşayım öncelikle zargar dün gelemeyecekti bugün gelir yorumlar sanırsam
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
ara
yok
öğle
1/4 dilim kıymalı pide
2 sarma
1 içli köfte (bebek görmeye gitmiştik menüde bunların yanında bi sürü şey vardı bu kadar ksııtladım)
ara
1 armut
akşam
1/2 kepçe çorba
1 yumurta kadar haşlanmış et
1 kaşık beğendi
ara
1/2 armut
8-9 fıstık
spor
30 dk tempolu yürüyüş yada koşu (koşu bandında)
su 2,5 lt
yeşil çay beşibi yerde form çayı içildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?