Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen sana katılıyorum. Çin işkencesi gibi nefret ediyorummmmmmmmm

çikilata mııııı hiiiiiiiiiiiiii :) :) bende sevmiyom ama bu ara gaza gelmişim yürüyorum herşeye :)

hocanın dediğini yap gittiği yoldan gitme... Ben bi kerem bugün çok yürüdüm bişi olmas o iki kareden

ne bileyim yaa adam 50 kilo vermiş hergün resimli menü paylaşıyor.
Içtiği haplarıda bırakmış şaşırdım

şöyle bi düşün bakalım sen hayatının geri kalanını böyle yaşayarak geçirebilirmisin...

Bir diyetisyenin yazısını okumuştum ordan aklımda kalan yaptığınız diyete inanmalısınız ve bunu hayatınız boyunca yapabilmelisiniz ki başarılı olsun diyordu... Sen hayatının sonuna kadar kh sız kalabilirmisin...

çok güzelmiş bu smile bişey olmaz evet iki kareyse olsun o kadar

Ya yüzde yüz hangi diyeti yapabiliyoruz ben kepekli ekmek 2 dilim yerim günde. Nolcekki :)

Ya kadının dediği şey sadece doğal olacak. Marketden çay dışında bişiy almıcan. O kafada olcan anladığım kadarıyla.
Mesela işlenmiş un değiş de değirmenden doğal çekilmiş işlenmemiş un alcan. Gibi gibi ...

ya yüzde yüz hangi diyeti yapabiliyoruz ben kepekli ekmek 2 dilim yerim günde. Nolcekki :)

ha şöyleee sözüme gel... Yani tam karatay değilde kendine uyarlayacaksın...

Yani düşünüyorum da kadın hiç ekmek yemiyor arkadaş kahvaltıda bile...

Ben mesela diyet yapmıyorum porsiyon küçültüp hareket ediyorum

Tabiki canım herkes kendine göre uyarlar. Vucudumuzu kendimiz biliyoruz.
Ama doğal olan herşeyi yemek tabiki hoşuma gitti.
Ayrıca kadının dünya çapında bütün kalp doktorları tarafından desteklenmesi filan dikkatimi çekti.
Kadının dediği eski insanlar gibi beslenin. Fast food , gazlı içecekler gibi yapay hazır gıdalardan uzak durun. Şekeri kesin.
Bu 3 beyazı her diyetisyen yasaklıyor zaten. Yani bana daha doğal olması ilgimi çekti. Gidip special k yemeyin yumurta yiyin diyor mesela. HAzır paket yiyeceği önermiyor. Eskiden mesela insanlar kışlık hazırlardı.
Makarna keserlerdi , tarhana yaparlardı , konserveleri kendi doğal zamanında pişirip hazırlarlardı, yoğurt mayalarlardı, peyniri turşuyu kendileri doğal yaparladı. Hiçbişiy atılmazdı. Ekmek aşı diye bişiy var yörüklerde. Kendi ekmeklerini kendileri yapıyor. Kalan ekmekleride atmıyor sulu yemeğini yapıyorlar. Tabi eski lezzet hiçbişiyde yok.
Kadın bunu destekliyor ve bence doğru mantığa uygun geliyor.
Yoksa banane yani :) Ben diyet listelerinde en kafama ve mantığıma yatanı ararken takıldım buna :)

Acaba ılıtıp fondip mi yapsan?ben mesela yeşilçayı sıcak içemem asla.demleyip ılıtıyorum kafaya dikiyorum.

Aslında çok haklısın.bugun okulda o kadar zorlandım ki.yanıma dukana uygun bir şey almamıştım.yoruldum acıktım yiyecek bir şey bulamadım.halbuki bir şeyler yiyip bunu akşam telafi yoluna gitseydim bu kadar gerilmeyecektim.

Of ya kafam karıştı.ne yapacağım ben ya.acaba kalori hesabı yaparak mı gitsem

kızlar geçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim çok hizli gelişti herşey öğrendikten iki gün sonra da aksini öğrendim neyse bu ay yine aynı tedavi uygulanacak
hap kullandigim için ister istemez kilo aldırıyor ve menülerime dikkat etmek birşey kazandırmıyor böylelikle bu gurupta bulunmamda sahsim adına fayda saglamiyor bu gurupta çok değerli insanlarla tanıştım onlar haklarını helal etsinler

Dagyolu keske gitmeseydin.haplar kilo aldirsa da en azindan bi sekilde frenlerdin.bi de kaptirip cok fazla kilo almak var.gerci kilo bildirimi de var sana da hak veriyorum.

yokluğunuzda çay demliyoruz, gelirsinizde bir bardak ikram ederiz diyee...

seni etkilemeyelim dukana azimli isen devam et ama önceden ne yiyeceğini hazırlaman gerekecek... dukan yapmak her ne kadar kolay görünsede zorluğunu bi ben bilirim ...

anladığım kadarı ile takımdan ayrılıyorsun bir süreliğine... anlıyorum nedenini kolay değil öyle bir süreçte burada zayıflamaya çalışıyormuş gibi yapmak.. bende o nedenle ayrılmıştım bir ay süre ile ...

hakkında hayırlısını diliyorum senin adına umarım sonuç alırsın

günaydınlarrr
sabah sabah oğlanı dr a götürdüm dr rapor verdi oğlanı eve bırak raporu okula bırak tekrar işe gel koşturmaktan bi hal oldum
dünki menümü paylaşayım öncelikle zargar dün gelemeyecekti bugün gelir yorumlar sanırsam
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal

ara
yok

öğle
1/4 dilim kıymalı pide
2 sarma
1 içli köfte (bebek görmeye gitmiştik menüde bunların yanında bi sürü şey vardı bu kadar ksııtladım)

ara
1 armut

akşam
1/2 kepçe çorba
1 yumurta kadar haşlanmış et
1 kaşık beğendi

ara
1/2 armut
8-9 fıstık

spor
30 dk tempolu yürüyüş yada koşu (koşu bandında)
su 2,5 lt
yeşil çay beşibi yerde form çayı içildi

seni tebrik ediyorum herşeye rağmen müthiş irade göstermişsin,, yarın güzel haber alırız inşallah

dünkü menü

sabha 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay,

ara 10.00
mandalina

öğle 12.00
1 kase çorba
2 yk yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran

akşam 19.00
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemeği
salata ( yağsız )

30 dk. tempolu yürüyüş, 2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…