Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlar
bu hafta kilom 57.5
çok bi şey gitmemiş fakat bugün sabah regl oldu acaba ondan mı ki:26:
bir de acaba verilecek kilom az olduğu için mi gitmiyor ki
ben daha önce ki yıllar 14 kilo verdim o zaman bile bu kadar zorlanmamıştım
bu arada anneme geldim pazara kendi evime döneceğim o yüzden çok sık giremiyorum nete
yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
dagyolu ayrılmış çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah tez vakitte toparlanır döner aramıza

Kız akşam yemeden mi yattın :) seni gidi hırslı şey seni :) Hemen verceksin kiloları :)
İnşallah bitanem güzel bir gün olur :) Bugün bildirim günü bakalım nolcak :)

Kız akşam yemeden mi yattın :) seni gidi hırslı şey seni :) Hemen verceksin kiloları :)
İnşallah bitanem güzel bir gün olur :) Bugün bildirim günü bakalım nolcak :)

inşallah veririm yaaa
valla istemiyorum ben bu kiloları
birde etrafımda hani şu tabiri caizse bir öküzü yiyip kilo almayan tipler dolu olmasa
kızgınlıktan kilolarım gitmiyor puff

Merhaba,menün fena değil,ama öğün atlamamaya dikkat et.sporu da ihmal etme .basarılar.

Merhaba,menün fena değil,ama öğün atlamamaya dikkat et.sporu da ihmal etme .basarılar.

evde yaptığınız spor alternatifleriniz hakkında önerilerinizi alabilirmiyim lütfeenn
16 aylık zıpırım çok izin vermiyor da bana
birde eşimin vardiyalı bir işte çalışıyor olması düzensizlik getiriyor hayatımıza :44:

:)) sevgiline trip Atma' kısmını beceremedinmi:) alemsin yaa

inşallah veririm yaaa
valla istemiyorum ben bu kiloları
birde etrafımda hani şu tabiri caizse bir öküzü yiyip kilo almayan tipler dolu olmasa
kızgınlıktan kilolarım gitmiyor puff

Ay hepimizin etrafında var o tiplerden :)
Kızma sen sakin ol :) yap güzel bir kahve kendine aç güzel bir roman oku :)
Ben kızgınsam ve saldırganlaşma aşamasına geçmeden hemen kendime bir dur çekerim.
Yaparım kahvemi yakarım sigaramı kafamın içindekileri boşaltırım.
Bir bakmışın insanlara gülücükler saçıyorum
Balık burcuyum çift karakterliyim

Ben e.saraç yapıyorum.15 dakikalık ama 2 katına çıkardım.,ideal benim için .memnunum.30 dakika .twister falan
Sonra jillianın çeşitli hareketleri var,netten indirip yapa bilirsin.
Leslie yapabilirsin
Veya dans ederek Zayıflayanların videolarını indirebilirsin
Pilates DVD si alıp evde yapa bilirsin

Yani alternatif çok.yeter ki spor yap

Ben de sabah tartıya çıktıktan beri gerginim.artı tonla ev işim :) çay içsem sakinleşicem ama onu da reçelle içip stres olucam.zaten o yuzden kilo aldım

Benim spor aletlerim çok faydalı :)
Elektrik süpürgesi, toz bezi, vileda, yağ çöz , kireç çözücü :)
Cam, kapı, perde, koltukları çekme, duvarları taşları silme, her yeri ov parlat sonrada aç ütüyü sauna niyetine buharlı buharlı bak tartıya en az 2 kilo gider :)
Acayip ter atarsın , bütün kasların çalışır :) Evinde şıkır şıkır olur sonra uzat bacaklarını mutlu mutlu bak keyfine

Offffffffffffffffffffff.temizlik yedi bitirdi ömrümüzüüüüü

Ben de sabah tartıya çıktıktan beri gerginim.artı tonla ev işim :) çay içsem sakinleşicem ama onu da reçelle içip stres olucam.zaten o yuzden kilo aldım

Reçelle çay iç sen ondan sonra ağla kilo veremedim diye....
Ben sana bir kahve ısmarlıyım arkadaşım gel bugünü kutlayalım. Boşver ev işleri kaçıyormu :)
Nankör zaten ev işi yap yap aynı :)

Offffffffffffffffffffff.temizlik yedi bitirdi ömrümüzüüüüü

Aynen napıyım şekerim çalışınca evdeki boş vakitlerini temizlik ve yemekle değerlendiriyorsun :)
Yarın gene haftasonu tatili :) Demekki ben kakılmış moduna giricem :) öğlene kadar işimi toplarım sonra takar takıştırır gezmeye giderim offf ya bugün akşamda düğün var. Bitmedi bu düğünler yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…