- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.641
hoş geldin canım biraz kendinden bahsedermisin bize seni tanımamız için
tabiykiii
bursada yaşıyorum
kamu kurumunda çalışıyorum, 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim 16 aylık bir oğlum var "rüzgar"ım
lanet bir metabolizmam var üzülünce şişer, kızınca şişer sevivnce şişer huffff
motivasyonsuz zayıflayamayacağıma kanaat ettim ve burdayım
daha önce 2013 yılı haziran anneleri topiğindeydim
şimdide sizlerle birlikteyimmm
hoşgeldin canım tekrar memnun olduk :)
vayyyyyyyyyyyy şahnur sabah sabah nerde koştun kız....
31 Ekim pesembe
Oglen
2 dikim ekmek
1 domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa limonlu yesil cay
Aksam
5 kofte
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
2 litre su
Spora cikamadim dersler biterse cikicam
Canım taşmaz artımın yazacam şimdiye kadar kayda değer bir menüm yoktu çünkütugbaaaaaaaaaaaaaa,nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????
ipekyol niye hic menu rapor etmiyorsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????
Âmin canım Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.rabbim seninde gönlüne ferahlık versinsağol canım sorduğun için malesef ben iyi değilim malumunuz çocuk tedavisi görüyorum gebe kaldığımı duyunca çok sevinmştim sonra düşük yaptığımı öğrenince bir o kadar yıkıldım kaç gündür ruh dünyam çok kötü ağlıyorum aslında ben soğuk kanlı biriyim ama ilk oluyor duygularıma hakim olamıyorum ben şimdi bazı arkadaşların ruh haletini yeni yeni anlıyorum Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Ebyarrrrrrrr,noldu bebıs varmı bebıssss.
Bu topıkde ne cok kısı bebıs ıstıyor ya,ne garıp tesaduf degılmı.tabı tesaduf dıye bısey yoktur,o baska.ne dıyım.allah hepınızın yardımcısı olsun.amın
selammm kızlarbu takıma çağrılmışım daha önce yarışmıştım ama verdiklerimi geri aldım hedefim 55 58 arası şuanda mevcut kg 74 :S dukan diyeti ile vermiştim ama güçlendirmeyi yapmamıştım doğal olarak kaçınılmaz sonn... tekrar dukan yapmaya karar verdim diyetisyenle falan olcak iş değil çünkü yani benm bünyem açısından değil en azından. yaşım 22 bursalıyım ama ankarada yaşıyorum. öğrenci sayılırım geceleri çalışıyorum kaldığım apartta. kendime ait mutfağım var böylece yemeklerimi kendim yapabilicem. ( henüz ocağım gelmedi o sebeple şuanda yemek pişiremiyorum ) evet bendeki durum budur geceleri çalıştığım için öğleden sonraları oldukça aktif olurum ve tabi geceleri şimdilik diyete dair birşey yok aksine yiyemeyeceklerimi yiyorum ama ocağım geldikten sonra diyete başlayacağımmm vee 0 kaçamakla devam edeceğim spor olarak plates yapacağım diyetle paralel olarak ve voleybol oynuyorum 10 12 yıldır lisanslı sporcuyum şimdilik bu kadar
Gec uyaninca oyle oluyo canimCok güzel afferimm.peki kahvaltı hani?birleştirmişsin sanki .ok.bugunluk mecbur kalmışsındır
iyi iradeli gidiyorsun, başarılı bir menü31 Ekim pesembe
Oglen
2 dikim ekmek
1 domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa limonlu yesil cay
Aksam
5 kofte
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
2 litre su
Spora cikamadim dersler biterse cikicam
selammm kızlarbu takıma çağrılmışım daha önce yarışmıştım ama verdiklerimi geri aldım hedefim 55 58 arası şuanda mevcut kg 74 :S dukan diyeti ile vermiştim ama güçlendirmeyi yapmamıştım doğal olarak kaçınılmaz sonn... tekrar dukan yapmaya karar verdim diyetisyenle falan olcak iş değil çünkü yani benm bünyem açısından değil en azından. yaşım 22 bursalıyım ama ankarada yaşıyorum. öğrenci sayılırım geceleri çalışıyorum kaldığım apartta. kendime ait mutfağım var böylece yemeklerimi kendim yapabilicem. ( henüz ocağım gelmedi o sebeple şuanda yemek pişiremiyorum ) evet bendeki durum budur geceleri çalıştığım için öğleden sonraları oldukça aktif olurum ve tabi geceleri şimdilik diyete dair birşey yok aksine yiyemeyeceklerimi yiyorum ama ocağım geldikten sonra diyete başlayacağımmm vee 0 kaçamakla devam edeceğim spor olarak plates yapacağım diyetle paralel olarak ve voleybol oynuyorum 10 12 yıldır lisanslı sporcuyum şimdilik bu kadar
günaydınlarrrr
[/COLOR][/B]
***5.Takım 333. Etap***
ipekyol51 ( 77,70 / 77,70 /0/ % 0 ) kilosu sabit
toplight ( 72,50 / 72,0 /0,50 / % 0,69 )
oluroylebazen (78,50 / )
esrasi ( 67,70 / )
zargarpur ( 67,60 / )
tuğba-serdar ( 72,00 / )
ebyar ( 58,20 / )
dagyolu ( 65,30 / )
*JUJU* ( 87,10 / )
5.TAKIM ORTALAMASI ( )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?