- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.681
Reçelle çay iç sen ondan sonra ağla kilo veremedim diye....
Ben sana bir kahve ısmarlıyım arkadaşım gel bugünü kutlayalım. Boşver ev işleri kaçıyormu :)
Nankör zaten ev işi yap yap aynı :)
selammm kızlarbu takıma çağrılmışım daha önce yarışmıştım ama verdiklerimi geri aldım hedefim 55 58 arası şuanda mevcut kg 74 :S dukan diyeti ile vermiştim ama güçlendirmeyi yapmamıştım doğal olarak kaçınılmaz sonn... tekrar dukan yapmaya karar verdim diyetisyenle falan olcak iş değil çünkü yani benm bünyem açısından değil en azından. yaşım 22 bursalıyım ama ankarada yaşıyorum. öğrenci sayılırım geceleri çalışıyorum kaldığım apartta. kendime ait mutfağım var böylece yemeklerimi kendim yapabilicem. ( henüz ocağım gelmedi o sebeple şuanda yemek pişiremiyorum ) evet bendeki durum budur geceleri çalıştığım için öğleden sonraları oldukça aktif olurum ve tabi geceleri şimdilik diyete dair birşey yok aksine yiyemeyeceklerimi yiyorum ama ocağım geldikten sonra diyete başlayacağımmm vee 0 kaçamakla devam edeceğim spor olarak plates yapacağım diyetle paralel olarak ve voleybol oynuyorum 10 12 yıldır lisanslı sporcuyum şimdilik bu kadar
günaydın kızlarr
sabah 8:05 te toplantıya girince yazamadım
kilo 01.11.2013 tarihi itibari ile 93,2
ancak dün hhhiiiiiçççç egzersiz yapamadım : ((
güzel bir gün olsun arkadaşlar
evde yaptığınız spor alternatifleriniz hakkında önerilerinizi alabilirmiyim lütfeenn
16 aylık zıpırım çok izin vermiyor da bana
birde eşimin vardiyalı bir işte çalışıyor olması düzensizlik getiriyor hayatımıza :44:
Ipekyol menu paylaş menu
Tuğba ,sen de.
Zargarpur,sen de
Juju,sen de
Ay hepimizin etrafında var o tiplerden :)
Kızma sen sakin ol :) yap güzel bir kahve kendine aç güzel bir roman oku :)
Ben kızgınsam ve saldırganlaşma aşamasına geçmeden hemen kendime bir dur çekerim.
Yaparım kahvemi yakarım sigaramı kafamın içindekileri boşaltırım.
Bir bakmışın insanlara gülücükler saçıyorum
Balık burcuyum çift karakterliyim
Aynen napıyım şekerim çalışınca evdeki boş vakitlerini temizlik ve yemekle değerlendiriyorsun :)
Yarın gene haftasonu tatili :) Demekki ben kakılmış moduna giricem :) öğlene kadar işimi toplarım sonra takar takıştırır gezmeye giderim offf ya bugün akşamda düğün var. Bitmedi bu düğünler yaaaa
Ben e.saraç yapıyorum.15 dakikalık ama 2 katına çıkardım.,ideal benim için .memnunum.30 dakika .twister falan
Sonra jillianın çeşitli hareketleri var,netten indirip yapa bilirsin.
Leslie yapabilirsin
Veya dans ederek Zayıflayanların videolarını indirebilirsin
Pilates DVD si alıp evde yapa bilirsin
Yani alternatif çok.yeter ki spor yap
Benim spor aletlerim çok faydalı :)
Elektrik süpürgesi, toz bezi, vileda, yağ çöz , kireç çözücü :)
Cam, kapı, perde, koltukları çekme, duvarları taşları silme, her yeri ov parlat sonrada aç ütüyü sauna niyetine buharlı buharlı bak tartıya en az 2 kilo gider :)
Acayip ter atarsın , bütün kasların çalışır :) Evinde şıkır şıkır olur sonra uzat bacaklarını mutlu mutlu bak keyfine
hemen önerilerinizi değerlendirmeye alıyorummm : )))
teşekkürler
Çok hastaydım 1 haftadır,bir o sakinleştiriyordu.sabah kalkıyordum,boğazımın acısından yutkunmıyordum bile .canım hiç su istemiyordu ki,çok kötüydüm .
Evet ev işleri nankööööörrrrrr:)))
Ama yapmak lazımm.ama sen haklısın hadi kutlayalım:) ben kilo alışımı kutluycam:))
ne güzeeelll
ben sigarayı hamilelikte bıraktım ohh kurtuldum ama dediğin durumlarda içiyor olmayı bende çok istiyorum : )
çok yakınımda var yahu elti kişisi şu anda 6 aylık hamile ve 51 kilo :44:
24 saat yiyor ama ilk 4 ay 6 kilo verdi şaka gibi
neyse ofiste de bir sürü var daha neolsun : ))
düşünmemeye çalışıyorummm
egzersiz olmadan diyet olmaz canımın içi .. aksatmayalım
mevcut kilon 93,2
hedef kilon ???
benimde eşim vardiyalı çalışıyor anlıyorum seni... evde kullanabileceğin spor aletin varmı
hedef kilo 75
malesef şu anda evde bir spor aleti koyacağım yer olmadığından aletimde yok
Tamam juju,o zaman spor ve su raporu yap hiç değilse
iyi sen baya iradeli gözüküyosun, bu işi başaracaksın belli, :)günaydın kızlarr
sabah 8:05 te toplantıya girince yazamadım
kilo 01.11.2013 tarihi itibari ile 93,2
dünkü liste
7,45 kahvaltı
1 dilim ekmek
zeytin
peyir
yeşil çay
öğlen 12,00
4 köfte
ayran
yarım dilim tam buğday ekmek
ara
mandalina
akşam yemek yemedim
bolca açık çay içtim
sonrada yatmışım
ancak dün hhhiiiiiçççç egzersiz yapamadım : ((
güzel bir gün olsun arkadaşlar
Ben e.saraç yapıyorum.15 dakikalık ama 2 katına çıkardım.,ideal benim için .memnunum.30 dakika .twister falan
Sonra jillianın çeşitli hareketleri var,netten indirip yapa bilirsin.
Leslie yapabilirsin
Veya dans ederek Zayıflayanların videolarını indirebilirsin
Pilates DVD si alıp evde yapa bilirsin
Yani alternatif çok.yeter ki spor yap
ahhh bayılırım onlara
bahsi geçen spor aktivitelerini hafta içi 8-5 çalıştığımdan ctesi para full uyguluyorum + üstüne bide gezmelere gidildiğinden peformansa çocuğu hazırlama eşi hazırlma çabalarıda var
ama hafta içi rüzgarı uyuttuktan sonrasında yapabileceğim şeyler için çok güzel öneriler aldım mutluyum
Bencede düşünme at onları beyninden bizi düşün onların yerine :)
Ama harbiden eltinde yani insanın elinde kalır valla
Aynen canım çalışınca öyle oluyor. Geçen akşam ben bulaşık makinasını boşaltıyorum.
Kocam sen napıyon dedi. Bende makinayı boşaltıyom dedim. Aşkım daha üstünde ceketin duruyor dedi
O kadar kaybetmişim kendimi. Eve girip çantayı elimden bıraktımmı hemen odalara dalıyorum toparlamaya
iyi sen baya iradeli gözüküyosun, bu işi başaracaksın belli, :)
zargarpurcum ben slim 6 yapıyorum ya, bunun 1. seviyesindeyim bitiyo son, ikinci seviyeyi youtubede bulamadım sen biliyor musn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?