- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.701
Keske hokus pokus yapsam ev işim bitse.çesit çeşit yemek olsa sofrada.ütüm bitse.offf.hep hayal eder dururum:))
İşte yapmadan olmuyor
Yarın benimde temizlik günüm :) meşhur cumartesi :)
Diğer takımlara gidip rezil olma konuşması yapmak istiyorum.nasıl fikir?
Jillianın kk sayfasında olucaktı.sanırım131.sayfada var linki
Zor işler kolay işlerin birikmesinden oluşur gerçekten .ben çalışmıyorum mesela.niye biriktirşyorsam artık.az az yap,hem yorulma,hem de kafan rahat olsun dimi???nerdee.tembelliiiiikkkk
Diğer takımlara gidip rezil olma konuşması yapmak istiyorum.nasıl fikir?
Boşver ya o takımlar önce kendilerine baksın :)
Tamam tamam yapmıyorum.su anda bdv de 2 gıcıkla uğraşıyorum .banlanırsam haberiniz olsun
jujum listeyi kardeş takıma götüreyim mi?
bu arada sen 1,60 kg demiştin biraz düşmüş verdiğin kilo?
kız çaktırma ... evet almışım birazını...
önemli değil tatlım gidecek bu kilolar nasıl olsa
kendimi çok yorgun hissediyorum bugün neden bilmşiyorum
Eşim gelirken eve fırından sıcacık ekmek bide çörekotulu lor almış.dayanamadım yedimmm
Ühü ühüüüüüüüüüüüüüüü.azıcık yedim,sonra kızdım eşime zaten .nasıl doğru yapmışmıyım.Afferim ye sen ye :)
canım listeniz doğdu.selam kardeş takımcım,listemizi kontrol edebilirmisiniz,teşekkürler
***8.TAKIM 333.ETAP***
Moni(90,9/ 92,7/ 1,8/% -1,98 )
Nice15( 63,9 /63,9 /0 / % 0)kilosu sabit
yagmur3872 (64,5/ 64,5/ 0/% 0) izinli
sky87 (93,0/ 93,0/ 0/ %0 )kilosu sabit
iris ( 64,1/ 64,1/ 0/% 0 )kilosu sabit
alsen (66,2 / 66,4 / -0,2/ % -0,30)
cirkinordekyavrusu (65,4/ 65,1 / 0,3 /% 0,46)
adayaren38 (67,3/ 66,7/ 0,6/% 0,89 )
rabia1984 (84,0/ 84,2 /-0,2 /% -0,24)
maviask (53,8/ 53,6 / 0,2/% 0,37 )
phalanx(64,4/ 64,4/ 0/% 0 )kilosu sabit
koizumirisa ( 106,7 / 105,5 / 1,2 /% 1,12)
mermalade (94,0 / 91,0 / 1,5/ % 1,60)kilosu ikiye bölündü,yeni üye,hedef kilo 55
8. TAKIM ORTALAMASI:%0,15
Ühü ühüüüüüüüüüüüüüüü.azıcık yedim,sonra kızdım eşime zaten .nasıl doğru yapmışmıyım.
Ayy beceremedim ustune bi de kendimi kahrettim.Allahtan aradi az once.sesini duyunca sakinlestim.:)) sevgiline trip Atma' kısmını beceremedinmi:) alemsin yaa
Ama acayip ise yariyolar sahsen benim popomdan ter akiyoBenim spor aletlerim çok faydalı :)
Elektrik süpürgesi, toz bezi, vileda, yağ çöz , kireç çözücü :)
Cam, kapı, perde, koltukları çekme, duvarları taşları silme, her yeri ov parlat sonrada aç ütüyü sauna niyetine buharlı buharlı bak tartıya en az 2 kilo gider :)
Acayip ter atarsın , bütün kasların çalışır :) Evinde şıkır şıkır olur sonra uzat bacaklarını mutlu mutlu bak keyfine
Bence de hic gerek yok haftaya bol motivasyonalemsin bebek ya, boşver gerek yok bunlara, sen haftaya dağıtırsın buraları
Yapma yapma .ban konusunda da bosver tartisma senden olmayalim :))Diğer takımlara gidip rezil olma konuşması yapmak istiyorum.nasıl fikir?
Eşim gelirken eve fırından sıcacık ekmek bide çörekotulu lor almış.dayanamadım yedimmm
Ühü ühüüüüüüüüüüüüüüü.azıcık yedim,sonra kızdım eşime zaten .nasıl doğru yapmışmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?