Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gözlerimiz seni aradı zargar cım dün

Menun guzel canim bence oglen cok yememissin.icli kofte pide falan gozume batmadi cunku hem az yemissin hem de arada normal olmasi.

Bugunu cok begendim canim erken kalkman cokk guzel keske bende kalkabilsem.

Hooosssgeldiiiin :))
saolasın peynir cim dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşaşaalah işe yararü

teşekkür ederim kızlar elimden geleni yapıyorum ama sanki hiçni değişiklik yok gibi, artık yarın belli olacak akmıyım karamıyım. Ama yılmadan devam edeceğim
bu hafta değişiklik olmazsa sakın bozma moralini çünkü bünye bazen direniyor arada o yüzden olabilir ama böyle devam edersen çok güzel sonuçlar alacaksın emin oollll

peynir cim listene bayıldım şekerim yaaa çok güzel aslında keşke bende ihmal etmesem de yapsam canım yaaa

bu arada sabah 6 da kalkıp 1 saat koşu ve aletli jimlastik yaptım koşu parkurunda
öğlende 1 saat 15 dk tempolu yürüyüş yaptım ayaklarım artık hissetmiyor ama kendimi iyi hissediyorum öğlende yoğurt ve galeta ve müsli karışımı yedim 1 elma ileee bakalım iyice hevese geldim şimdi hadi bakalım kızlar akşam erkenden yeme işini bitirin bakalım yarın ne olacak sonuncu olmayalım lütfenn

vayyyyyyyyyyyy şahnur sabah sabah nerde koştun kız....

hayal kırıklıgı değil yahu aksine cok sevindim cunku avatar bana itici gelmişti
liste olayı kesinlikle işe yarıyor
ya peynir sen ne komik kızsın yaaa, bi keremde normal bi resim koysan nolur o kedinin hali ne öylee
süpersin bak resmin ne güzel yakıştı oraya , ohhh fıstık gibi :)

Son düzenleme:

ben de cok hevese geldim esra 2 gun once falan asıl gaza getirmişti ama okuldan dolayı pek odaklanamdım .bugün ve yarın evdeyim cuma raporuna pek bi fark olcagını sanmıyorum ama umarım haftaya cumaya kendimi 76 görmek istiyorum.bugün ara öğünde havuç yeme kararı aldım.Rendelenmiş ve limonlu normalde nefret ederim

ya peynir sen ne komik kızsın yaaa, bi keremde normal bi resim koysan nolur o kedinin hali ne öylee

ben de cok normal sayılmam o yüzden :)

Son düzenleme:

süpersin bak resmin ne güzel yakıştı oraya , ohhh fıstık gibi :)

Vallahi ben de onu diyecektim.bi normal resim bulamıyor bu kız:))
Oglum diyor ki,yazık o kediye anne ,ağlıyormu orda:))

Son düzenleme:

hoşgeldin yeni anne... Senini kilolarda hamilelik kiloları mı yoksa...

Motivasyonsuz kilo verilmediği için buradayız zaten bizde birbirimize destek olarak kendimiz gibi insanlarla kilo vermeye çalışıyoruz

Hoş geldin canım :)
Yarın sabah tartıl bakalım kaç kg gelcen :)
Bizimde yarın tartılma günümüz :)
Bakacağız skorlara

hoşgeldin yeni anne... Senini kilolarda hamilelik kiloları mı yoksa...

Motivasyonsuz kilo verilmediği için buradayız zaten bizde birbirimize destek olarak kendimiz gibi insanlarla kilo vermeye çalışıyoruz

emzirme kiloları desek daha doğru olur
doğumdan sonra aldım kiloları
halbuki tatlı ye süt yapar dediler yemedim, şunu ye süt yapar bunu iç süt yapar dediler dinlemedim
ama aldım kiloları
ve şu anda emzirmediğim halde vücut süt salgılamaya devam ediyor emziriyormuşum gibi
bu nedenlede kilo veremiyorum
ama sizlerin desteği ile inatçı vücudun inadını kıracağımı umut ediyorum

ne garip yıllarca emziren annelerin daha kolay kilo verdiğini sanıyordum ben sende tam tersi olmuş demek

Hoş geldin canım :)
Yarın sabah tartıl bakalım kaç kg gelcen :)
Bizimde yarın tartılma günümüz :)
Bakacağız skorlara

hoşbulduuumm
bakalım kaç gelicek
şimdi burda hergün yediğimiz liste
yaptığımız spor, egzersizleri mi paylaşıyoruz şekerim?
ve ayrıca zayıflamaya yardımcı olduğunu bilerek uyguladığımız ekstra yöntemleri de paylaşıyoruz
gözlemlediğim bu şekilde de??

yaa evet bende öyle zannediyordum
ama olmadığını yaşamak şaşırmaktan çok kızgınlığa yol açıyor
aynen doğru gözlemlemişsin canım....

Sende paylaşımda bulundukça doğru yada yanlışlarını farkedeceksindir .. Illaki bi yerde yanlış yapıyoruz ki kilo alıyoruz

İlk sayfada kurallar var zaten.
Hergün 5 mesaj yazman ve sana yapılan yorumlara cevap dönmen gerekiyor.
Menü + su + bitki çayı + spor hepsini paylaşıyorsun
Tabi burda diyetler üzerine menüler üzerine yorumlar falan yapıyoruz.
Genel olarak aktif oluyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…