- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.621
gözlerimiz seni aradı zargar cım dünoncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur edrim.ALLAH RAZI OLSUN.DUN anneme gittim,bi guzel iyilestirdi beni.RABBIM ANNELERIMIZI ,SEVDIKELRIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN.AMIN
dagyolu,canim benim cok uzuldum .ama RABBIM bu sekilde takdir etmis demekki.lutfen toparlan.ALLAH yardimcin olsun
bu kiz sssssssssuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o kadar da kotu degil,ama ssuper de degil malesef.10 uzerinden 9
yok canim ALLAHin izni ile eger hamileysen,buyuk ihtimal zarar gormez bebek,cunki bu donemde ya hep ya hic kanunu isliyor.
ilk olarak cok sekersin:)2.olarak da kilonu gule oynaya ,verirsin INSAALLAH
BU GUNLUK MENU RAPORU LISTESI
DAGYOLU,eger icinden gelmiyorsa insanin bir isi yapmak yaparsa zevk almaz,degilmi.o yuzden girt biraz kafani topla,kendine gel,INSAALLAH kisa zamanda toparlanip aramiza geri donersin.k.i.b
yahu ne diyin 10 uzerinden 25!!harikasin,MASAALLAH
BU KIZ BU HAFTA MANYAK KILO VERICEK INSAALLAH,ben size soyliyim,1 gun bile devamsizlik yapmadi ve 1 gun olsun kotu menu sunmadi,MASAALLAH,meyve yemege de basladi ustelik.alkislaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aramiza hosgeldin coznurrr
saolasın peynir cim dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşaşaalah işe yararüMenun guzel canim bence oglen cok yememissin.icli kofte pide falan gozume batmadi cunku hem az yemissin hem de arada normal olmasi.
Bugunu cok begendim canim erken kalkman cokk guzel keske bende kalkabilsem.
Hooosssgeldiiiin :))
bu hafta değişiklik olmazsa sakın bozma moralini çünkü bünye bazen direniyor arada o yüzden olabilir ama böyle devam edersen çok güzel sonuçlar alacaksın emin oollllteşekkür ederim kızlar elimden geleni yapıyorum ama sanki hiçni değişiklik yok gibi, artık yarın belli olacak akmıyım karamıyım. Ama yılmadan devam edeceğim
Gunaydın kızlar dünkü su ve yesil cay bana ise yaramis gibi geldi.bu sabah tartida 400 gram az ciktim.gerçi reglim bitti onun da etkisi var ama motivaston olsun dimi :)
Tugbacım fotograflarini begendim hayalimde nedense avatarindakine benzer bisey bekliyodum yanilttin beni :) cok sekersin :)
Aklima şey geldi onceki takimda kizlarla her gun icin yapilacak listesi yapardik.zorurunluluk yoktu tabi.isteyen girer yazardi.sadece diyet degil yapilacak rutin işler de olurdu .gün sonunda neyi ne kadar yapmisiz onu gorurduk :) isteyen varsa yapabilir. Katılım için de iyi oluyor.
Ben başlayım mesela bugünkü listemden gün sonunda nekadarını yapmışım.
Yapilacak listem
31 Ekim perşembe
1- 1 kupa yeşil çay iç
2- 1 kupa karisik bitki çayı iç
3- 1bucuk litre salatalikli su ic
4- Evi makinaya tut
5- Banyoyu temizle
6- Tarih 2 unite bitir
7- Vatandaslik 2 unite bitir.
8- En az yarım saat kitap oku
9- En az yarım saat yürüyüş yap
10-Tırnaklarını yeme oje sür.
11- Kardesine agda yapmayi ogret
12 -Aksam yemegi hazirla
13- Foruma pcden giris yap avatarini degistir.
14 -Netten cizmek icin resim arastir
15- bugun sevgiliye trip atma
Bugünluk bukadar hazirladım :) bakalim kacini yapabilcem :)
peynir cim listene bayıldım şekerim yaaa çok güzel aslında keşke bende ihmal etmesem de yapsam canım yaaa
bu arada sabah 6 da kalkıp 1 saat koşu ve aletli jimlastik yaptım koşu parkurunda
öğlende 1 saat 15 dk tempolu yürüyüş yaptım ayaklarım artık hissetmiyor ama kendimi iyi hissediyorum öğlende yoğurt ve galeta ve müsli karışımı yedim 1 elma ileee bakalım iyice hevese geldim şimdi hadi bakalım kızlar akşam erkenden yeme işini bitirin bakalım yarın ne olacak sonuncu olmayalım lütfenn