- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.741
teşekkür ederim eriğim, nasılsın, özledik seni
Selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler
Gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez
canım selam o kiloyu hiç dert etme sen ilaçlardan almışsın ben bayramda almıştım ne zaman istersen gel canım bende bu arada dün öğlen kalamar ve patates tava yemiştim ama kalamar bayatmıydı anlamadım ya da uzun süredir kızartma yemediğimden dün 4 te çok şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantısı akşam istifra ettim bisürü akşam 8 de sızmışım başağrısından ne oldu anlamadım sabah kalktığımda 100 gr daha gitmişti bi daha kızartma mı tövbe dedim
turizm öğretmenliği okuyorum canım. normalde 4.sınıf bitti ama +1 yıl uzattım okulu o sebeple bu sene tek başıma kalıyorum :) gece çalışıyorum da ondan gündüzleri ya dışarıdayım yada yatıyorum ( 10 da kalkıyorum sabah yatıyorum dediğime bakma :) ) gece 04.23 şuanda düşün yani :) kk nın ne güzel bi mobil uygulaması vardı android için ama artık açılmıyor program çok moralim bozuluyorHosgeldin canim ne okuyosun.sen de benim gibi gececisin :)
Hoş geldin canım aramıza :)
kilomuz yakınmış hepbirlikte ericez inşallah :)
evet seni hatırlıyorum geri almana üzüldüm bende dukan mağduruyum... şuandada takımımızda dukan yapan bir arkadaşımız var birbirinize destek olursunuz iyi oldu seninde gelmen umarım paylaşımında bol olur...
mevcut kilon 74
hedef kilon???
Bugunku menunu cok begendim canimaçılış(06:45)
1/2 lt su
kahvaltı(09:00)
1 fincan şekersiz 1 kaşık kremalı kahve(27 cal)
2 dilim tam tahıllı ekmekten ve 1/2 yk labneden yapılmış tost(labne yağsız tost yağsızdı)
1 domates 1 salatalık
öğle(12:00)
1 kepçe ezogelin çorba(1/2 kaseye denk geliyor)
1 porsiyon karnabahar (6 yk kadar haşlanmışı kızartması değil)
3 yk yarım yağlı yoğurt
ara(15:00)
175ml çikolatalı süt(85 cal sade içemiyorum sütü maalesef midemi bulandırıyor)
ara(17:00)
1 mandalina
akşam(19:00)
1 kase domates çorbası (kremasız- kaşarsız)
4 adet kanat ızgara
salata
spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt
bitki çayı:7 li çay
turizm öğretmenliği okuyorum canım. normalde 4.sınıf bitti ama +1 yıl uzattım okulu o sebeple bu sene tek başıma kalıyorum :) gece çalışıyorum da ondan gündüzleri ya dışarıdayım yada yatıyorum ( 10 da kalkıyorum sabah yatıyorum dediğime bakma :) ) gece 04.23 şuanda düşün yani :) kk nın ne güzel bi mobil uygulaması vardı android için ama artık açılmıyor program çok moralim bozuluyoröbür türlü sürekli aktif olurum ben
hoşbulduk canım :) evet inşallah hep birlikte vericez. artık psikolojik olarak bunaldım daraldım
şu an regl dönem,i canım kilo oynuyor o sebeple :) 73 çıktım mesela bu sabah. hedef şimdilik 59 ( bu rakamı gördüğüm ilk gün kendimi dövmeciye atacağım hedefimi ona göre koydum ) inşallah şu evimdeki eksikler bi gelse başlayıp hemencik vericem kilolarıda işte yani bi gelmediki :S
Hadi herkese iyi akşamlar
Kırmızıpabuç nerdesin???????
Wisper nerdesin?????????
turizm öğretmenliği okuyorum canım. normalde 4.sınıf bitti ama +1 yıl uzattım okulu o sebeple bu sene tek başıma kalıyorum :) gece çalışıyorum da ondan gündüzleri ya dışarıdayım yada yatıyorum ( 10 da kalkıyorum sabah yatıyorum dediğime bakma :) ) gece 04.23 şuanda düşün yani :) kk nın ne güzel bi mobil uygulaması vardı android için ama artık açılmıyor program çok moralim bozuluyoröbür türlü sürekli aktif olurum ben
hoşbulduk canım :) evet inşallah hep birlikte vericez. artık psikolojik olarak bunaldım daraldım
şu an regl dönem,i canım kilo oynuyor o sebeple :) 73 çıktım mesela bu sabah. hedef şimdilik 59 ( bu rakamı gördüğüm ilk gün kendimi dövmeciye atacağım hedefimi ona göre koydum ) inşallah şu evimdeki eksikler bi gelse başlayıp hemencik vericem kilolarıda işte yani bi gelmediki :S
günaydınlar topikdaşlarım
dün evime döndüm artık sık sık burdayım inşallah
regl olmamdan kaynaklı bi şişlik var ki ben de sormayın gitsin
bu sabah İstanbul da güneş yüzünü gösterdi tam yürüyüş havası
kahvaltımı yaptım bulaşıklarımı toplayıp çıkma niyetim var ama bakalım
erıgım tekrar dönmüşsün çok sevindim
yeni katılan arkadaşlarda var topik canlansın artık
günaydınlarrrrrr
hoşgeldinb tekrar aramıza
kızlar haftasonu koşturmaca ile geçti dün de akşam yemekte misafirim vardı neyse hepsi bitti tatilde bitti gene ptesi gene işbaşındayız
wisper sana da kolay gelsin bayaa yoğun geçmiş anlaşılan arkadaşına geçmiş olsun
menü gayet dengeli, sağlıklı bi diyet olucak buna sevindimgünaydın arkadaşlar,
güzel bir hafta olsun inşallah
haftasonu menülerimi payaşıyorum ,
kahvaltı (08,30)
2 dilim kızarmış ekmek
domates
peynir
zeytin
yağsız tavada yumurta
ara (11,00)
mandalina
öğlen ( 13,00)
2 etli dolma
ara (15,00)
muz
akşam (18,00)
bol yeşil salata
ızgara köfte 5 adet (ctesi)
yarım dilim ekmek
ızgara et 3 parça (pazar)
1 saat egzersiz
hergün 3 litre su
günde 2 fincan yeşil çay
** bu sabah regl olmuşum ( nihayeettt)
geçen hafta bildirim yaptığımda 75 idim.dukana başladım diye kaptan beni 74 yazmıştı.ama 1 gün yaptım dukanı.
şimdi 74,6 yım.yani 74.6 ile başlıyorum.
sizlerin menülerini inceledim ve bu şekilde beslenmek istiyorum.bugun tam buğday ekmeği alacağım.gerçi 0 grubuyum pek bu ekmekler bana gitmiyor ama ekmeksiz de pek yapamıyorum.sabah 2 öğle ve akşam birer tane toplam 4 dilim ekmek yiyeyim diyorum.arada sizin istediğiniz gibi meyve yiyeceğim.şöyle düşünüyorum.
sabah : 2 dilim ekmek ,peynir,zeytin,yumurta(bazen)
ara: 1 meyve,yarım bardak süt
öğle : sebze /et/tavuk yanına yoğurt yada salata
ara : 1 meyve ,yarım bardak süt
akşam :sebze /et/tavuk yanına yoğurt yada salata
gerçi 3 meyve de çok olabilir.bugün eksiklerimi tamamlayayım.yarın daha düzenli başlarım inşallah.bugün de dikkatli olmaya çalışacağım.yanlız öğlenciyim biliyorsunuz.sonra da koroya gideceğim.gece gelirim sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin haber vereyim dedim.
herkese kolay gelsin
geçen hafta bildirim yaptığımda 75 idim.dukana başladım diye kaptan beni 74 yazmıştı.ama 1 gün yaptım dukanı.
şimdi 74,6 yım.yani 74.6 ile başlıyorum.
sizlerin menülerini inceledim ve bu şekilde beslenmek istiyorum.bugun tam buğday ekmeği alacağım.gerçi 0 grubuyum pek bu ekmekler bana gitmiyor ama ekmeksiz de pek yapamıyorum.sabah 2 öğle ve akşam birer tane toplam 4 dilim ekmek yiyeyim diyorum.arada sizin istediğiniz gibi meyve yiyeceğim.şöyle düşünüyorum.
sabah : 2 dilim ekmek ,peynir,zeytin,yumurta(bazen)
ara: 1 meyve,yarım bardak süt
öğle : sebze /et/tavuk yanına yoğurt yada salata
akşam :sebze /et/tavuk yanına yoğurt yada salata
gerçi 3 meyve de çok olabilir.bugün eksiklerimi tamamlayayım.yarın daha düzenli başlarım inşallah.bugün de dikkatli olmaya çalışacağım.yanlız öğlenciyim biliyorsunuz.sonra da koroya gideceğim.gece gelirim sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin haber vereyim dedim.
herkese kolay gelsin
Selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler
Gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez
selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler
gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez
merhaba arkadaşlar.çok mahçup oldum size.bir sürü laf et şöyle yapacağım böyle yapacağım diye ..ama yapamadım.önceden sık sık okusam da sizi takımın bir üyesi olmak ayrı bir şeymiş.
Kararsızlığının cezasını çektim bu hafta sonu.cuma okulda zorlanınca dukanda bıraktım ben de.sonra kalori hesaplayayım dedim bir gün yaptım onu da bıraktım.
Kızlarım çocuk korosu'na başlayınca diyet miyet çıktı kafadan.hiç bir şey hesaplamadan allah ne verdiyse yedim.spor zaten yapmıyorum.dün aklımdaydınız girecektim topiğe ama bir arkadaşım kaza yaptı .apar topar kahvaltı masasını bıraktım eşime akşam döndüm eve.
Sonrada yemek yap kızları yıka evi topla derken akşamı ettim. Cuma bildirim de yapmadım özür dilerim.yani diyet modunda değilim ama böyle bir şey yapmamak da bana bir şey kazandırmıyor.elimden geleni yapacağım inşallah.bu hafta da başaramazsam artık takımdan çıkarım takdir sizin.tartılır kilomu yazarım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?