- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.721
teşekkür ederimcanım listeniz doğdu.
Bendede cuma hep koşturmacalı geçiyor:)ayyyyy
günlerden cuma olunca işlerden nefes alınamıyor vallaa
çok bakamadım diye üzülürken bi baktım ki
herkesler cuma hengamesini yaşıyor sanırsam
hepinize iyi haftasonları
ben haftasonu nete giremiyorum
evde olmadığından
teknoloji özürlü olduğumdan da telefonumda da net falan yok :)
öpüyorum sizleriiii
canim ben disarida yuruyemedigim icin evde leslie yapiyordum ve bugun tekrar basliyorum.ciddi faydasinida goruyorumevde yaptığınız spor alternatifleriniz hakkında önerilerinizi alabilirmiyim lütfeenn
16 aylık zıpırım çok izin vermiyor da bana
birde eşimin vardiyalı bir işte çalışıyor olması düzensizlik getiriyor hayatımıza :44:
valla kafan karisiksa gel beraber mevsimlerden romaya takilalimSeninkilerin yanında
Yazcam arkadaşım kızma sen bana :)
Ben dukana başlıcam + karatay yapcam öyle karışık bişiyler yapcam ortaya
tamam komutanimIpekyol menu paylaş menu
Tuğba ,sen de.
Zargarpur,sen de
Juju,sen de
ne güzeeelll
ben sigarayı hamilelikte bıraktım ohh kurtuldum ama dediğin durumlarda içiyor olmayı bende çok istiyorum : )
çok yakınımda var yahu elti kişisi şu anda 6 aylık hamile ve 51 kilo :44:
24 saat yiyor ama ilk 4 ay 6 kilo verdi şaka gibi
neyse ofiste de bir sürü var daha neolsun : ))
düşünmemeye çalışıyorummm
waaw bir an kendimi gordum sankiAynen canım çalışınca öyle oluyor. Geçen akşam ben bulaşık makinasını boşaltıyorum.
Kocam sen napıyon dedi. Bende makinayı boşaltıyom dedim. Aşkım daha üstünde ceketin duruyor dedi
O kadar kaybetmişim kendimi. Eve girip çantayı elimden bıraktımmı hemen odalara dalıyorum toparlamaya
oyy bizim gibi tembellerin hayali hep buKeske hokus pokus yapsam ev işim bitse.çesit çeşit yemek olsa sofrada.ütüm bitse.offf.hep hayal eder dururum:))
Kendin yiyorsun adama kızıyorsun :)
Benimkide dün akşam kocaman bir poşet abur cuburla eve girdi. Ben hemen poşetin ağzını bağlayıp buzdolabına attım malum hepsi çukulatalı :) Bu poşetden istediğini ye ambalajını çöpe at :)
Benden uzak olsunlar öyle şeyler
1 kasım cuma
Sabah
Nescafe
Oglen
Corba
Yarim tabak makarna
Aksam
Taze fasulye
2 dilim ekmek
Yarim saat yuruyus
1litre su
teşekkür ederim eriğim, nasılsın, özledik seniGunaydin kizlar
Esracim slim in 6
Ikinci seviye ramp it up
Ucuncu seviye burn up
Youtubede var burda linkleri calismiyorsa
Selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler
Gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?