- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.961
canım koyıyım resmimi de ben biraz o konuda beceriksizim nasıl nasıl koyucam bilemiyorum
eklentiye ekle dedim falan yaptım bişeler ama oldumu hep birlikte görücez
hani bahsetmiştim ya trekking gezisinden bitik halimin resmidir
işte böle arkadaşlar...napıcam bilemiyorum ben..kendimi çok çaresiz hissediyorum:1no2:
çocuk 3 te emar çekilmeye gidecek 6 saat aç kalması gerekiyormuş...şimdiden başladı onu yicem susadım demeye 3 e kdr nasıl baş edicembenneyaptımki
hiiç napacakki...endişeli o da....az önce aradım onu...nette gördüğüm şeyden bahsettim...napacaz bu işten kurtulmamız lazım çektirelim dedi mr ı...kalbini ferah tut dedi...
dün kızıma kurban kestik arkadaşlar
delikafaduldendelikafadulden canım ya maşallah çok güzelsin ama kızacaksın gerçekten hiç kilolu değilsin boyunda var çünkü ama tabi insanın kendini iyi hissteiği kilosu önemlidir ama gerçekten ben senin yerinde olsam aartıkk bu kilomu nasıl koruyabilirim diye düşünürdüm canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın arkadaşlar,
biraz önce boynum sırtım bir tutuldu kımıldıyamıyorum, robot oldum durumum hem çok fena hemde çok komik. kimi görürsem boynumu ovduruyorum. volataren içtim bi tane inşallah iyi gelir
günaydın arkadaşlar cuma günü rahim filmi çekilmiştim dün sonucunu aldım malesef sol tüpüm tıkalı yani tek tüpüm açık ve öyle hamile kalmaya çalışıyorum 2 yıldır bunu yeni öğrendim muhtemelen erken doğum sonrası yapışıklık olabilirmiş bügün doktordan randevu aldım bakalım ne diyecekler açmak isteyebilirler yada direk aşılama yapalım diyebilirler bende düşünüp kara vericem ama tabiki önce kilo o yüzden bir diyetisyenden yardım almak istiyorum bakalım şimdi onu araştırıcam
canım ozaman iyi gerçekten sen bu işi gerçekten başaracaksın canım ben çokkkkkk inanıyorum
canım bu liste süper olmuş maşallah sana herşey yerli yerinde bakıyorum hiç tatlı canın istemiyor herhalde yada istiyor ama frenliyorsun kendini bravo tatlım durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay canım ya gerçekten çok zordur ev taşımak birde bir taraf beğenip diğeri beğenmedimi daha zorlaşıyor zaten siz geçici bir süre oturmuyacakmısınız o yüzden fazla önemsemeyein bence canım
yaz olsa da tatile gitsek
bijoux cum, kalliscim
teşekkür ederim, birtane kalın bi kumaş buldum burda (tekstilciyiz malum :) sarındım onu boynuma yani şahtım şahbaz oldum
herhalde dün akşam rüzgar falan çarptı. Burda otururken aniden kilitlendim.
Ay voltaren tuvalete gitmemi sağlyacaksa şeker yaparım onu yanımda günde 3-5 atarım ağzıma valla kaydirigubbakcemile3
Başımı yukarı aşağı bile kımıldatamıyordum ama yavaş yavaş açılıyo gibi
E böyle sürecek değil ya
choclate cım neyse voltaren iyi geldi, iyiyim şimdi, boynum sırtım düzeldi şükür.
Şu 3 günlük diyeti uygulamaya karar verdim, kendimi ona şartlıyorum. bu 3 günü atlatırsam haftaya da tekrarlıycam
hedefim 5 haziranda 55 kilo olmak
haydi arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum
iyi akşamlar arkadaşlar
menümü veriyim sonrada yatak çok uykum geldi
aç karnına 1 bardak su yeşil çay kayısı
sabah 1 saat yürüyüş tabi ılık suyum.
kahvaltı 1 dilim ekmek 1 k.k beyaz peynir domates yeşil çay
ara:1 kepek bisküi 1 dilim kaşr peynir
öğlen:1 kase tarhana çorbası
ara: 1 salatalık
akşam :2 kibrit kutusu kadar kaşarlı fırın makarna ve yanında 1 dilim karpuz
ara:1 avuç karışık çerez:elsa:
bijom haklısın canım, bu yaz da balık etli olacağız ama şöyle düşünelim,hiç başlamasaydık sağlıklı beslenmeye,gelecek yaz da balık olurduk..
şimdi en azından kışın o kalın kazkları rahatça giyme durumumuz oluşabilir böyle gidersek :1rolleyes:
nasıl düşünce??
ben biraz çıkıyorum kızlar kolilemeye başlamam lazım eşyaları filan...off ne sinir iş bu
4 kilo nerde olmaz tabi de 1 kilo versem de iyidir, sonuçta 1 aydır debeleniyorum
yarından itibaren başlıyorum arkadaşrım
5 gün 5 ayrı falan demişsin o nasıl bişey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?