Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

delikafaduldendelikafadulden canım ya maşallah çok güzelsin ama kızacaksın gerçekten hiç kilolu değilsin boyunda var çünkü ama tabi insanın kendini iyi hissteiği kilosu önemlidir ama gerçekten ben senin yerinde olsam aartıkk bu kilomu nasıl koruyabilirim diye düşünürdüm canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ya allah yardımıcınız olsun elbet sen kalbini ferah tut hiç birşey olmıyacak allahın izniyle kızında biran önce sağlığına kavuşacak merak etme allahım senin çektiğin sıkıntıların elbet mükafatını verecek canım allaha dua et hayırlısını ondan iste canım :Saruboceq::Saruboceq:
kurbanınızıda allah kabul etsin canım :Saruboceq::Saruboceq:

canzicim teşekkür ederim tatlım,
bende kendi çapımda yapıyorum bişeler bakalım

canım çok geçmiş olsun... açıkta mı yattın,cam mı açıktı acaba?

bitanem çok geçmiş olsun..takma sakın kafana,tıp çok ilerledi,mutlaka hallolacak ve bir bebişin olacak...kendini boş yere üzme,biraz sabır gerekiyor sanırım...
canım tatlı çekmez olur mu hiç... ama tutuyorum kendimi veya ağzıma şu napoliten çikolatadan bir tne atıp emiyorum canım.zayıflamam şart oldu,belki ilerde bebk düşünürsem bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum...
ev bulduk sanırım canım,bu akşam belli olacak inşallah..kesinleşsin anlatacağım burda da...

yaz olsa da tatile gitsek

ahh bijom benim de canım nasıl tatil çekiyor bir bilsen... :1rolleyes:
ama şu göbekle de nasıl mayo giyeceğim onu da düşünmüyor değilim

hay Allah iyiliğini versin canım yaa... bu sıcakta boynuna ne demeye sararsın o şeyi..
voltaren öyle mi yapıyormuş...? CADIARZU

choclate cım neyse voltaren iyi geldi, iyiyim şimdi, boynum sırtım düzeldi şükür.

Şu 3 günlük diyeti uygulamaya karar verdim, kendimi ona şartlıyorum. bu 3 günü atlatırsam haftaya da tekrarlıycam
hedefim 5 haziranda 55 kilo olmak

haydi arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum

tabucuğum Allah yardımcın olsun canım...
Mehalim sana da geçmiş olsun...
bu arada sportiem çok şirin çok tatlı bir hatun... sarışınım benim :) koysana kııız resmini...

10 gün var.. olabilirsin inş canım ama,bence 20 gün ver kendine... sanırım 2 kilo gitmesi lzm dimi?? kilon az ya,20 günde ancak atabilirsin gibime geliyor..ama hiç belli olmaz tabi..inş olur bitanem,yürüyüşlerimizi aksatmasak olur da...

choclate cım inşallah tatlım hepimiz şu fazlalıklardan kurtuluruz.

Bu pazar yine trekkingteyimkaydirigubbakcemile3

ben bu listeyi çok beğendim mersa cğm, sık sık yemişsin ne güzel...böyle devam canım
meyve eksik yalnızca..
öpüyorum

selamlar,
sportiecim çok tatlı bir bayan olduğunu yazıcam diğer düşüncelerimi yazmicam bana da sinir olma :roflol: teşekkür ederim beni kırmayıp koyduğun için. maşallahh
3 günlük diyet neymiş merak ettim :jeyyar: bir ara üşenmezsem ben de püsküüt ün 5 gün 5 çeşit diyetine başlicam..

çikolatacım ben o ilaçla ilgili yazdığım yazıyı editlerken aklıma yazıcak bişey gelmedi, yaz olsa da tatile gitsek dedim bak duygularımız birmiş :1rolleyes: valla biz fit olana kadar yaz gelmesin dersek baya bi zaman beklememiz gerekir o yüzden bu yazı da şişman pardon balık etli :roflol: geçiricez mecburen kaydirigubbakcemile3

bijoux cum teşekkür ederim canım,

diyet listelerinde 3 günde 4 kilo başlığındaki diyet listesini yapmayı planlıyorum sende bi bak istersen

hımm denemiş ve 4 kilo vermiş ha. ben pek sanmıyorum 3 günde 4 kilo verdireceğini ama dene bakalım sportiecim. işe yararsa arkandan gelirim emin ol -tatlicadiarzu-

4 kilo nerde olmaz tabi de 1 kilo versem de iyidir, sonuçta 1 aydır debeleniyorum

yarından itibaren başlıyorum arkadaşrım
5 gün 5 ayrı falan demişsin o nasıl bişey ?

bijom haklısın canım, bu yaz da balık etli olacağız ama şöyle düşünelim,hiç başlamasaydık sağlıklı beslenmeye,gelecek yaz da balık olurduk..
şimdi en azından kışın o kalın kazkları rahatça giyme durumumuz oluşabilir böyle gidersek :1rolleyes:

nasıl düşünce??

ben biraz çıkıyorum kızlar kolilemeye başlamam lazım eşyaları filan...off ne sinir iş bu

süper düşünce canım. aynı fikirdeyim çak kaydirigubbakcemile5 off taşınmayı bilirim canım Allah yardım etsin. inan orda olsaydım yardıma gelirdim :çok üzgünüm:

4 kilo nerde olmaz tabi de 1 kilo versem de iyidir, sonuçta 1 aydır debeleniyorum

yarından itibaren başlıyorum arkadaşrım
5 gün 5 ayrı falan demişsin o nasıl bişey ?

1 kilo verirsin sanıyorum. hafta içi biraz hareket etsen? 5 gün diyetini bulmaya çalışayım canım sana bi dk..

bijoux cum

baktım şu 5 günlük diyet ama beni mahveder, kıvıramam valla

ama şu 3 günlük diyet için hazırım keşke bugünden başlamış olsaydım da cuma sabahı tartılma günü ya güzel bir sonuç olurdu ama ben yine güzel bir haber vericem inşallah grubuma

bugünde kuru kayısı yiyip duruyorum üzerine de suyu dikiyorum.
öğlende bir tabak düğün çorbası ve 1 kase yoğurt yedim akşam da hafif geçiricem yarın güzel başlıyım şu diyete

ah canım hareket doğru ama hareketliliğim çok kısıtlı oluyor, ancak ev işleri derken çok vaktim kalmıyor, bende zaman yaratmıyorum ya
sadece hafta sonları da yeterli olmuyor tabi

selam takimim nasilsiniz nasil gidiyo tam bakmadim ama 3 gun mu 5 gun mu diyet var galiba 3 gunluge bakayim bir benim motor durdu bugunlerde hem beraber yaparsak daha cok uyariz listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…