- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.001
şok diyetler kapışıyor,
haftaya senin 5te 5 ini de burdan heyecanla takip edicem
hosbuldum sportiecigim sagol birtanem. bak sana ne diyecegim...
benim bir sporcu kizim var. kasnak gibi tek gr yag yok vücudunda. fakat cok kasli kollari temel reis gibii. bacaklarida turtles serisindeki kasli kaplumbagalar gibi. ama kesinlikle tek gr yag yok.. yalnizz kilosu 168cm boya 63 kilo. fakat görsen 48 kilo dersin. agirligini veren kaslari. 60 kiloda dögüsür. inaniyormusun o 3 kiloyu asla veremez. eger antrenmani birakirsa iki üc hafta 55e kadar düser. kas kaybi yani.
sende spor trekking yapiyorsun daha kimbilir neler yapiyorsun. resmini gördüm güzelim. cok güzelsin allah bahtini güzel etsin insallah.. onun icin kilo veremiyorsun tatlim. ac kalarak vücudunu gücsüz birakma. sende ne göbek vardir nede sallanan görüntüsü rahatsiz eden bir yag kitlesi. koc gibisin hayatim allah nazardan esirgesin.. sana diyeti birak falan demiyorum. ama kendini bukadar kasma be güzelim. 57.5 kilo..kaydirigubbakcemile2ne kadar güzel bir kilo biliyormusun.. bazilarinin rüyalarinda göremiyecekleri kilo 57.5.. ama mademki 52 kilo olmak istiyorsun. yavas yavas in .kendine zaman tani..
canim bak... pek bir akil veriyormusum gibi oldu yazdiklarim kusura bakma. ya siz benim evladim yasindasiniz. bir kac kiloya takilip hayati kendinize karartmayin diyorum.
yaslilik iste benimde dilime vurdu menopoz sportiem..kaydirigubbakcemile3
sagol bijom benim..kaydirigubbakcemile5 sana seyi soracaktim ben bijom sen kütahyadasin degilmi?. bu yil oraya gelme ihtimalimiz varda. görümcem var orada. gerci onlar bize gelir yazliga. ama cokta israr ederler bizede gelin diye. izmire 4 saatmis kütahya. belkide dönerken ugrariz oradan istanbul üzerinden döneriz.. gerci izinde yolculugu pek sevmiyorum ben. zaten gidis dönüs altibin km yapiyor en az birde oraya buraya gidince onbin oluyor. ankaradada kayinvalidem var mutlaka orayada ugramamiz gerekir kütahyaya kadar gelmisken. yani ya hepsine ya hicbirine gidecegiz. bakalim kismet
:roflol::roflol: baktım şimdi reyhan ablam 540 kmymiş
bende beyaz et dusunmustum iyi oldu bubrokoli veya karnabaharı, haşla birgüzel de baharatla zaten iki lokma bişey ilaç niyetine ye oldu bitti işte
kırmızı eti bende sevmem yerine tavuk yiycem zaten
:jeyyar:
istersen hindi yersin amaaan dert ettiğin şeye bak
düşünsene 67-68 kilo olmuşun bijouxcumsengözlerimebaksanab
evet anlasiyoruz demii ne guzelzenancım boşver türkçeyi fransızcayı anlaşıyoruz ona bak:roflol:
bak yazdım seni de listeye kaytarmak yok alkisalkisalkis
ablacim cok ozledim valla sohbeti cene calmayi gece gece sohbetlerimiziselammmmmmmmm. aman ancak okuyup bitirdim gecmisi.
nasilsiniz sekerler?
bende yapicam dedimya sporti ikimiz yapicaz duzen muzen kalmaisti bende bir deneyim bunusen yap sportie sonucu merakla beklicem ama yaptığın değişiklikleri de yaz, ben de önümüzdeki hafta 5 gün 5 çeşidi yapmayı düşünüyorum :jeyyar:
aboooooooo cok uzakmis yav bijom.:smiley-cool:
reyhan ablacim meraba nasilsin bakalim galiba isyerinde kariyer yapmistin yanlissmi hatirliyorum hayirli olsun ondada sabahci oglenci gibi vardiye varmi daha rahattir insallah senin icin
reyhan abla guzel izin gecirecen desene ama dedigin gibi burdan giderken o yolculuga katlaniliyoda oradaki yolculuk cekilmiyo demiii ama gidilmesi gereken yerlerde oluyo naparasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?