- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.941
şimdi anladım kasları gevşetiyor ya yani organ ayırt etmiyor bu ilaç her yerin kasını gevşetiyor .:lepi:
canzicim üzülme canım. ben bir sürü kişi biliyorum dış gebelikten bir tüpü olmayan ve doğal yollardan hamile kalan. ya da iki tüpü de açık olup bir türlü kalamayan. Allah ol derse olacak yani. rahim filmi çekilirken kapalı tüpü anlayıp ilaçla açıyorlar sana neden öyle yapmadılar ki?
işte böle arkadaşlar...napıcam bilemiyorum ben..kendimi çok çaresiz hissediyorum:1no2:
çocuk 3 te emar çekilmeye gidecek 6 saat aç kalması gerekiyormuş...şimdiden başladı onu yicem susadım demeye 3 e kdr nasıl baş edicembenneyaptımki
hiiç napacakki...endişeli o da....az önce aradım onu...nette gördüğüm şeyden bahsettim...napacaz bu işten kurtulmamız lazım çektirelim dedi mr ı...kalbini ferah tut dedi...
dün kızıma kurban kestik arkadaşlar
:roflol::roflol::roflol: öyle galiba...
mersacım zeytin siparişimden hiç bahsetmiyorsun görmemezlikten geldin bakıyorum:roflol: tabi diyet zeytin dikmişsin hepsini kendine sakla sen:roflol:
canım sana feda olsun zeytinler yetişsin bir kargoyla iş tamam lafımı olur.
canım bzim orada çok arkadaşımız var cam fabrikasında çalışan paşabahçe yani.. istanbuldan arkadaşlarımız, yıllar önce giderdim ziyaretlerine geldim yani mersine ama zamanla kopukluk oluyor uğradığımız filan yok..
hiiç napacakki...endişeli o da....az önce aradım onu...nette gördüğüm şeyden bahsettim...napacaz bu işten kurtulmamız lazım çektirelim dedi mr ı...kalbini ferah tut dedi...
dün kızıma kurban kestik arkadaşlar
canlarım sildim ben mesajlarımı. kallisime hak verdim. siz de alıntıları silerseniz süper olur. hakatten kullanırlar falan. o kadar spor yapıyoruz kaslarımızı güçlendiriyoruz. kas gevşetici içip onları bozmaya hiç gerek yok di mi yerimseniben
sportiecim ben seni merak ediyorum. hakatten bir resmini koysana. kaldırırsın hemen ya da yüzünü buzlarsın.. diyet konusunda ise kallisim veya mehalim sana daha iyi yardımcı olabilirler sanıyorum, onlar benden çok daha tecrübeliler.
sportiem öncelikle artık haftada 1 kilo verme duygusundan ıs rarından vazgeçmen lazım çünkü vereceğin kilo az olduğu için çok zor oluyor ve vücutta kısıtlı yemeye alışıyor ben bu durumdan hep ara vererk çıktım şimdiye kadar . kalan 5-10 kilomuda vermek için ara verdim mezun oldum aslında 2-3 ay ara vermek gerekli bence mesela ben sonbahara doğru başlayacağım artık .şuanda okulda vakit sıkıntısından dolayı uzunca yazamıyorum canım ama diyecek çok söz var aslındaa ok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?