Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tık tık işe yarıyor gülmeyin bakkaydirigubbakcemile3

mersacım ben dün akşam sipariş bile verdim zeytinden ve sordum ama şimdi limon bahçem dedin beni mahvettin yahu adresini ver ben sana yardıma geleim en iyisi... bende müthiş seviyorum ekip dikmeyi ama alanım yok işte.. çocukluğumdan çok alışığım rahmetli annem her şeyi ama akla gelecek her şeyi görmemiz için zevkine ekerdi, bahçemiz hem içek hem sebzelerle doluydu... keşke o zamanlar fotoğraf makineleri daha yaygın olsaydı diye hayıflanıyorum sürekli..

günaydın arkadaşlar cuma günü rahim filmi çekilmiştim dün sonucunu aldım malesef sol tüpüm tıkalı yani tek tüpüm açık ve öyle hamile kalmaya çalışıyorum 2 yıldır bunu yeni öğrendim muhtemelen erken doğum sonrası yapışıklık olabilirmiş bügün doktordan randevu aldım bakalım ne diyecekler açmak isteyebilirler yada direk aşılama yapalım diyebilirler bende düşünüp kara vericem ama tabiki önce kilo o yüzden bir diyetisyenden yardım almak istiyorum bakalım şimdi onu araştırıcam

canım valla benim düzen biraz kaçık Çok üzgünüm çoook ama toparlanmam lazım nasıl yapacağımıda bilemez durumdayım ve diyetisyene gitmek istiyorum belki çare olur diye düşünüyorum
canım bu akşam yemeği dediğim,saat 22.30 da yediğim birşey.öğleni geç yiyince,akşamı böyle hafif geçiştiriyorum
Şeniz Şeniz Şeniz

canım ozaman iyi gerçekten sen bu işi gerçekten başaracaksın canım ben çokkkkkk inanıyorum

canım bu liste süper olmuş maşallah sana herşey yerli yerinde bakıyorum hiç tatlı canın istemiyor herhalde yada istiyor ama frenliyorsun kendini bravo tatlım durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay siz hiç bize sormuyonuz mehalimle ortadan kayboluyonuz gelmiyonuz diye :)) biz dikiş-nakış-örgü bölümlerine daldık ordada görev aldıkta o yüzden temizlik yapmaktan gelemiyoz :O)))
ne güzel canım her yere yetişiyorsunuz maşallah sizlere sizler bzizim gurur kaynaklarımızsınız başaramıyacağının zbir işte yoktur herhalde
vaayy 1000 sayfa olmuş... :hooray:
ev bakmadan geliyoruz. yine olmadı,bizimki beğenemedi... tartıştık :mymeka:
sanki çok vaktimiz varmış gibi...
ay canım ya gerçekten çok zordur ev taşımak birde bir taraf beğenip diğeri beğenmedimi daha zorlaşıyor zaten siz geçici bir süre oturmuyacakmısınız o yüzden fazla önemsemeyein bence canım
günaydın cicim.. her seferinde tıklayacan ama yoksa olmuyor :roflol: bak iki tık tıka nasıl koşup geldim..

günaydın canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilterciğim günaydın canım hoşgeldin.. duaların pek güzel hepsine amin dedim ben :))

mersacığım zamanın olursa sana çektiğin fotolar ve sebzelerin için konu açalım bak sebzeler için hobi alanı var burada ..

canzicim sanada günaydın şekerim.. ama bak pek tıkladınız yoruldum koşup gidiyorum tıklıyorsunuz geliyorum koş koş yoruldum hahahaaa :)))))

bijo yaa bende merak ettim ne demek istediğini ...

günaydın arkadaşlar cuma günü rahim filmi çekilmiştim dün sonucunu aldım malesef sol tüpüm tıkalı yani tek tüpüm açık ve öyle hamile kalmaya çalışıyorum 2 yıldır bunu yeni öğrendim muhtemelen erken doğum sonrası yapışıklık olabilirmiş bügün doktordan randevu aldım bakalım ne diyecekler açmak isteyebilirler yada direk aşılama yapalım diyebilirler bende düşünüp kara vericem ama tabiki önce kilo o yüzden bir diyetisyenden yardım almak istiyorum bakalım şimdi onu araştırıcam

canzi günaydın canım çok üzüldüm ya ama böylede hamile kalınabiliyor artık tıp çok ilerledi bence sen moralini bozma en uygun kararıda verirsin senin için hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım kendine iyi bak.

hoşgeldin xtabucum ne yaptın merak ettim? ben çapa da tıp okuyan bir arkadaşımla konuştum. dedi ki ablacım arkadaşın hocalardan randevu alsın, özeline mi dedim hayır dedi odalarında hasta bakıyolarmış randevulu. ama önce mr işini halletmen lazım di mi senin.. neyse canım soracağımn birşey olursa seve seve sorarım arkadaşıma..

canzicim sanada günaydın şekerim.. ama bak pek tıkladınız yoruldum koşup gidiyorum tıklıyorsunuz geliyorum koş koş yoruldum hahahaaa :)))))

bijo yaa bende merak ettim ne demek istediğini ...
aman canım ya sen bize lazımsın şimdi fazla koşmaktanda hasta olmayasın valla üzülürüz o zaman en iyisi sen yavaş yavaş koş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız?

iyilik canım senden nbr??? kızın için bir gelişme varmı tatlım :sm_confused:

bijoux cum, kalliscim

teşekkür ederim, birtane kalın bi kumaş buldum burda (tekstilciyiz malum :) sarındım onu boynuma yani şahtım şahbaz oldum
herhalde dün akşam rüzgar falan çarptı. Burda otururken aniden kilitlendim.

Ay voltaren tuvalete gitmemi sağlyacaksa şeker yaparım onu yanımda günde 3-5 atarım ağzıma valla kaydirigubbakcemile3
Başımı yukarı aşağı bile kımıldatamıyordum ama yavaş yavaş açılıyo gibi

E böyle sürecek değil ya

canzicim üzülme canım. ben bir sürü kişi biliyorum dış gebelikten bir tüpü olmayan ve doğal yollardan hamile kalan. ya da iki tüpü de açık olup bir türlü kalamayan. Allah ol derse olacak yani. rahim filmi çekilirken kapalı tüpü anlayıp ilaçla açıyorlar sana neden öyle yapmadılar ki?

canım teşekkürler evet kalınabiliyor ama işim biraz daha zor ama artık allahtan gelen herşey kabulum o yüzden hakkımda hayırlısı olan neyse o olsun :Saruboceq::Saruboceq:

ama bağırsaklarım çalışıcak diye de kas gevşetici içme sakın canım :1rolleyes:

ay o kas gevşeticimiydi kaydirigubbakcemile3 bende ağrı kesici diye kas gevşetici al diyorum kıza.. bijocum mesajını editle valla herkes yapmaya kalkar sorumlu olmayalım canım çok bilinçsiz insan var reçeteli ilaç zaten yasak burda... mirmirmirmir

günaydın canım sakın üzülme tüpüm tıkalı diye çok basit bir ameliyatla acıldığını duymuştum hemen arkasındanda hamile kalan tanıdıklarım var canım kafan rahat olsun merak etme hiç birşeyi tek sorun tüpünün tıkalı olması olsun canım benim üzme kendini

hoşbulduk kalliste nasılsın canım nasıl gidiyor beni sorarsan bomba gibi gidiyor kilolarımdan kutulayım artık

tamam hemen editleyeyim. hiç aklıma gelmedi ki okuyup kullanacakları -tatlicadiarzu-

gel arkadaşım mersine gir şöyle tombulca bir hatunu tanıyomusunuz de hemen bulursun beni .sen buralara gel ben seni hemen bulurum.

tamam canım o zaman ben biraz daha fotoğraf çalışması yapim malzemeleri çoğaltıyim.:tomato:

şimdi anladım kasları gevşetiyor ya yani organ ayırt etmiyor bu ilaç her yerin kasını gevşetiyor .:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…