- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.161
kızlar kimler var şimdi takımda ses verir misinizzzzzz
eğer devam etmek isteyen varsa devam edelim
takımın kapanma durumu varmış sanırım
ben kapatılmasını istemem eski takımımın yardıma her şekilde hazırım
jujum durum nedir takımda canım
kızlar kimler var şimdi takımda ses verir misinizzzzzz
eğer devam etmek isteyen varsa devam edelim
izinli olan ben varım canım 1-2 haftaya dönerim kendimi toparlayınca henüz hazır hissetmiyorum yorucu günlerin ardından
jujum ve ipekyol hipoglisemi teşhisi ile yatmıştık bi de erken ergenlik 1 gece 40 ların altına düştü kan şekeri bi daha olmadı 2 gün biri 16 saat biri 22 saat olmak üzere açlık tolareans testleri yapıldı ama bişey çıkmadı şimdilik sadece dikkatli ve dengeli beslenme abur cubur vs hepsi yasak bu şekilde sonunda 9. gün eve çıktık dün gece 2 gün boyunca saatlik kan ölçümü yapıldığı için uykusuzluktan ölmüştüm ama şimdi dinlenme aşamasındayım
canım kapandı denemez aslında farklı bir durum.. ben kaptanlık yapmaktan vazgeçtim ama öncesinde çoğunlu ya ayrılmak istedi ya izin almak geri kalanlarıda ben izne ayırdım ve takımı bir süreliğine askıya almış olduk... belki biraz uzaklaşmak iyi gelecektir herkese...
yeniden kurulur mu yeniden kaptanlık yapmak isteyen birisi çıkarmı bilmiyorum ama ben olmayacağım o kişi... buralardayım gelirim bakarım konuşurum ama bir daha o sorumluluk altına girecek motivasyon şahsen bende yok....
izinli olanlar isterlerse yine buradan takımı canlandırıp devam edebilir isterlerse anlaşabildikleri başka bir takımda devam edebilirler sanırım bunu biliyorlar
aman iyi sevindim ciddi bir durum olmamasına yatış dönemi uzayınca bende yeni durumlar çıktı sanmıştım canım ... sanada da oğluşuna da dgeçmiş olsun ...
bu arada kusura bakma senin yokluğuna denk geldi kapanma süreci... sen bir süre oğlunla ve kendinle ilgilen sonrasında düşünürüz şahnur... bende bir müddet dinlenmek istiyorum zaten...
canım şöyle ki ben kaptanlığı bırakıyorum demedim... takım bu yüzden dağılmadı... genel anlamda bir motivasyonsuzluk vardı ve izinler ayrıyışlar arka arkaya geldiği için bende takımı tamemen izne ayırmak zorunda kaldım... senin davet ettiğin kişileri de bildirime gelmediklerinden durumları belli olmadığı için hak geçmesin diye öyle hot düşerek izne ayırdım... takıma uğrayan yok şu aralar sanırım herkes bi nefes almak isteyecektir .. motivasyonunu kazanan bir müddet sonra yeni takım arayışına girer elbet...tamam jujum
o zaman ben devralaym kaptanlığı canım
takıma devam edelim
en kısa zamanda motivasyon kazanman dileğimdir canım
Son durum nedir kızlar? Kim kaptan? Neler oluyor. Biri açıklasın son durumu?
Yarın kilo bildirim günü?????
kızlar nolmuş 5. takıma. oysa ben sizin takımı çok başarılı diye biliyordum. 14. takıma da nazear değimiş. kendinize gelin.
bize güçlü rakipler lazım
Şaka bir yana bu zayıflama takımları bence kk forumun hizmete sunduğu en önemli şey...düşünsenize eşten dostan fayda göremeyip destek bulamayınca buraya gelip biribirimizden enerji alıyoruz bu şekilde kilo veriyoruz.
Hadi bakalım toparlanın. Ben de elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.
Kilo bildirimi = 71,50 aynı kilodayım
İyi aksamlar takima secildigim icin tesekkurler elimden geleni yapicam ama ne yapmam gerekiyor kilo bildirimi veya menumu nereye yazicam bilgilendirirmisiniz
Takim zor durumdaymiskendi adima hep destek tam destek benden
Aynen canım burda bulduğun motivasyonu emin ol başka hiç bir yerde bulamazsın. Ben burası sayesinde toplam 25 kiloya yakın verdim. Umarım isteyen herkeste benim gibi zayıflayabilir. Şuan burayı bırakıp gitmiyorsam en büyük sebebi bana yardımcı olanlara teşekkür edebilmek için başkalarına yardım edebilmem. Bir kişiye bile bir faydam olursa ne mutlu bana.Tesekkurler ebrucugum siteyi gezdikce benim icin bbuuk bi sans oldugunu dusinuyorum burasinin suan hayatim merkezine zayiflamayi koydum tedavi suremde bunun icin kafa yoriyum tabi bedenimide cunku zayiflamak hem zor hem kolay kolay yemesseniz verirsiniz zor yememek icinde hep motive konsanre olmak lazim onuda burda bulacam insaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?