Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamalr paylasım alanından buraya yonlendırdıler fakat takımda kımseler yok.
Kac kısısınız takımın durumu nedır ogrenebılırmıyım

Tatlım hoş geldin öncelikle. Ben Ebru. 13. takımın kaptanıyım. Şuan 5. takım zor bir süreçten geçiyor ve biz diğer takımların üyeleri ve kaptanları olarak 5. takımı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz ki çok yakın zamanda ayağa kalkmış olacak. Bir süre bizler sizlere destek olacağız. Takım kaptanınız Kadis isimli bir arkadaşımız. Takımı birlikte iyi yerlere getireceksiniz. Burda genel olarak günlük menülerimiz yazıyoruz. Sende o şekilde başlayabilirsin.

Selamalr paylasım alanından buraya yonlendırdıler fakat takımda kımseler yok.
Kac kısısınız takımın durumu nedır ogrenebılırmıyım

Slm canım iyi yaptin tskima katilmakla menulerini paylas bizlerde yorum yazariz.istedigin zsman bizim takimada misafir ol sirmak istediklerini sor.gorusuruz yine.

Slm canım iyi yaptin tskima katilmakla menulerini paylas bizlerde yorum yazariz.istedigin zsman bizim takimada misafir ol sirmak istediklerini sor.gorusuruz yine.

Arkadasim simdilik iki kisiyiz ama

cok guzel bısey yapmaya calıstıgınız dıger takımlar olarak.cok hosuma gıttı acıkcası destek olusunuz baska bır takıma (rakıp dahı olsa) guzl bır erdem.

takım kaptanı kadıs geldıgınde onunla konusucam ne yapmam gerektıgını vs cunku motıveye ıhtıyacım varvermem gereken koskoca bı 18 kılom var ınsallah benım ıcın de ıyı olur.

ayulduz arkadasım artık 3 kısıyız ınsallah bızde emelımıze ulasıcaz.opuyorum herkesı

Gunaydin sevgili takimim harika bi takim olacaz 3 kisi 5 kisi olsun yeterki azimli mucadeleci kisiler olsun

Gunaydin sevgili takimim harika bi takim olacaz 3 kisi 5 kisi olsun yeterki azimli mucadeleci kisiler olsun

Size de kocaman bir günaydın diyeyim umarım güzel bir pazar geçirirsiniz sevdiklerinizle birlikte.

Ayrıca merak etmeyin kısa zamanda istemediğiniz kadar çok kişi olur takımda yeter ki birazcık sabırlı ve istekli olun.

Hatta katılmak isteyenler topiğinde yeni bir üye görürseniz takımınıza çağırabilirsiniz. Böylelikle sizde yavaş yavaş ısınırsınız yarışmaya.

Kalkiyim yatak bi tartiliuim sonra guzel saglikli bir kahvaltiyla gune basliyimspor planim ise ayakkabilarimi tmire verince bi 3 kilometee kosualaninda yuruum diyorum.

Ebrucugum nasibimiz 5 takimmis elimizden geleni yapicaz istek tam gaz sabir dersen anne olupta sabra alismamak mumkunmu:)

cok dogru soledın anne olupta sabra alısmamak mumkun deıl.ben cok kalabalık ıstemem zaten 5-6 kısı olsun ama azımlı kısıler olsundan yanayım.ınsallah hayırlısı olur hepımız ıcın.

cok dogru soledın anne olupta sabra alısmamak mumkun deıl.ben cok kalabalık ıstemem zaten 5-6 kısı olsun ama azımlı kısıler olsundan yanayım.ınsallah hayırlısı olur hepımız ıcın.

Canim meraba ben dilek evli 2 cocuk annesiyim oglan 9 kiz 4 yasinda 29 yasindayim calismiyorum 78 kioyum 59 hedefliyorum son diyetim olsun 30 larimi diyetle kiloyla gecirmek istemiyirum ,beraber el ele hedefimize ulasacaz insaallah.sen de kendini tanitirmisin

döner yedimartık aksam dengelıyecem bebelerın canı cektı cokta guzel yapan biyer var bızım burda kızda yemeyınce yarısını ne yapayımmm yazzıkk dedım mıdeye ındırdım 300 kalorı kadar neyse bu haftalık odulum olsun

Kadis hayirli olsun kaptanligin.Ben takim bu kerteye gelmeden once izne ayrilmistim.Mesaji gorunce nasil bir sistem dusunuyorsun yazabilirmisin.Ayrica uygulanacak takim kurallarini.
Normal sartlarda yarismalara geri donmeyi dusunmuyordum mezuniyete yakin gelebilirim belki.Ama kurallari paylasirsan ona gore karar verecegim ya da destek istersen yardimci olmaya calisirim ins

meraba bende aslı 27 yasındyaım 78 kıloyum 2 cocuk annesıyım hedef kılom 60 ınsallahh.suan 78 kıloyum ama daha takım kaptanını goremedım dunden bu yana

Merhaba arkadaşlar.Ben daha önce bu sitenin desteğiyle 11 kilo verdim ve artık kendi başıma devam edeceğimi düşünüp ayrılmıştım ama 1 sene sonra aynı kiloma geri döndüm maalesef.Bugün diyete başlarım yarın başlarım, nasıl olsa yine veririm kilolarımı diye diye yine 86 kiloya ulaştım.Artık bu gidişe bir dur demek istiyorum.Bu takım yeni kurulan bir takım sanırım,ben de bu takıma katılmak isterim eğer uygunsa.elimden geldiğince paylaşım yapar ve birbirimizi motive etmeye çalışırım.

Hoşgeldinnn tatlım yeni takımınla birlikte harika kilolar vereceğine eminim

Arkadasim simdilik iki kisiyiz ama

Kızlar kim demiş iki kişi olduğunuzu biz tombişler kocaman bir aileyiz az olsun öz olsun zamanla pek çok arkadaşımızın aranıza katılacağına ve kaynaşacağınıza tüm kalbimle inanıyorum ben 3. takımdan sweet fırsat buldukça gelir bir çayınızı seve seve içerim bugünlük benden olsun

geçmiş olsun tatlım rahatsızlığın nedir bilemiyorum fakat inan bana pek çok hastalığımızın sebebi kilo hep birlikte bu kilolardan kurtulacağız inş

cıslar yok tatlımmm bırak yazık olsun ona yazık buna yazık bize de yazık ama değilmi tatlım bol bol limonlu su içmeye çalış içine de 1 tarçın kabuğu at en az 2 lt yi bitirmeye çalış günde

Hepinize bol azim ve kararlılık diliyorum

Hoşgeldinnn tatlım yeni takımınla birlikte harika kilolar vereceğine eminim

Hepinize bol azim ve kararlılık diliyorum
Çok teşekkür ederim ,güzel dileklerin için de teşekkürler.
Ben kendimi tanıtayım o zaman,34 yaşında,164 boyunda 2 erkek çocuk annesi bir bayanım,ilk hamileliğimden önce 61 kiloydum ve doğumlardan sonra 80li kilolara çıktım şu anda tam olarak 86 kiloyum ve artık kilolarımı vermeye kesin kararlıyım İnşaallah ve Allah'ın yardımıyla vereceğim ilk 1 ay için hedefim 4 kilo vermek.Metabolizmam da biraz yavaştır zor kilo veriyorum ancak bunu diyet +sporla kırmaya çalışacağım.Öğretmen olduğum için akşam 5ten sonra buraya mesaj atabilirim.takıma düzenli gelmeye özen göstericem ,burada paylaşım yapmak gerçekten iyi motive ediyor insanı.Herkese selamlar..

Rica ederim tatlım sağlıklı bir menü ve sporla neden veremeyelim ki yeterki cıslardan uzak duralım az olsun öz olsun yeterki kilolar yavaş yavaş gitsin menülerini içtiğin sıvı miktarını ve yağtığın sporları takım arkadaşlarınla paylaş canım gerçekten insanı motive ediyor birşey yerken ben bunu nası arkadaşlarıma yazarım diye düşünüp vazgeçiyor insanı ben de öğretmenim fakat çalışmıyorum tatlım

[QUOTEhosgeldinhesun;32797762]Merhaba arkadaşlar.Ben daha önce bu sitenin desteğiyle 11 kilo verdim ve artık kendi başıma devam edeceğimi düşünüp ayrılmıştım ama 1 sene sonra aynı kiloma geri döndüm maalesef.Bugün diyete başlarım yarın başlarım, nasıl olsa yine veririm kilolarımı diye diye yine 86 kiloya ulaştım.Artık bu gidişe bir dur demek istiyorum.Bu takım yeni kurulan bir takım sanırım,ben de bu takıma katılmak isterim eğer uygunsa.elimden geldiğince paylaşım yapar ve birbirimizi motive etmeye çalışırım.

[/QUOTE]

Canim hosgeldin.kilo vermenin yuzde ellisi motive olmak yememeye alisiyorsun bi sekil ama motive olamiyinca saldim cayira oluyor .insaalah takimimizda on kilolar degil yirmi kilolar vericez

meraba bende aslı 27 yasındyaım 78 kıloyum 2 cocuk annesıyım hedef kılom 60 ınsallahh.suan 78 kıloyum ama daha takım kaptanını goremedım dunden bu yana

Aslicigim memnun oldum ayni kilodayiz hedefimizde ayni elele kurtulacaz bu yaglardan insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…