- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.181
Selamalr paylasım alanından buraya yonlendırdıler fakat takımda kımseler yok.
Kac kısısınız takımın durumu nedır ogrenebılırmıyım
Slm canım iyi yaptin tskima katilmakla menulerini paylas bizlerde yorum yazariz.istedigin zsman bizim takimada misafir ol sirmak istediklerini sor.gorusuruz yine.
Tatlım hoş geldin öncelikle. Ben Ebru. 13. takımın kaptanıyım. Şuan 5. takım zor bir süreçten geçiyor ve biz diğer takımların üyeleri ve kaptanları olarak 5. takımı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz ki çok yakın zamanda ayağa kalkmış olacak. Bir süre bizler sizlere destek olacağız. Takım kaptanınız Kadis isimli bir arkadaşımız. Takımı birlikte iyi yerlere getireceksiniz. Burda genel olarak günlük menülerimiz yazıyoruz. Sende o şekilde başlayabilirsin.
Arkadasim simdilik iki kisiyiz ama
Gunaydin sevgili takimim harika bi takim olacaz 3 kisi 5 kisi olsun yeterki azimli mucadeleci kisiler olsun
Size de kocaman bir günaydın diyeyim umarım güzel bir pazar geçirirsiniz sevdiklerinizle birlikte.
Ayrıca merak etmeyin kısa zamanda istemediğiniz kadar çok kişi olur takımda yeter ki birazcık sabırlı ve istekli olun.
Hatta katılmak isteyenler topiğinde yeni bir üye görürseniz takımınıza çağırabilirsiniz. Böylelikle sizde yavaş yavaş ısınırsınız yarışmaya.
cok dogru soledın anne olupta sabra alısmamak mumkun deıl.ben cok kalabalık ıstemem zaten 5-6 kısı olsun ama azımlı kısıler olsundan yanayım.ınsallah hayırlısı olur hepımız ıcın.
döner yedimartık aksam dengelıyecem bebelerın canı cektı cokta guzel yapan biyer var bızım burda kızda yemeyınce yarısını ne yapayımmm yazzıkk dedım mıdeye ındırdım 300 kalorı kadar neyse bu haftalık odulum olsun
canim meraba ben dilek evli 2 cocuk annesiyim oglan 9 kiz 4 yasinda 29 yasindayim calismiyorum 78 kioyum 59 hedefliyorum son diyetim olsun 30 larimi diyetle kiloyla gecirmek istemiyirum ,beraber el ele hedefimize ulasacaz insaallah.sen de kendini tanitirmisin
Merhaba arkadaşlar.Ben daha önce bu sitenin desteğiyle 11 kilo verdim ve artık kendi başıma devam edeceğimi düşünüp ayrılmıştım ama 1 sene sonra aynı kiloma geri döndüm maalesef.Bugün diyete başlarım yarın başlarım, nasıl olsa yine veririm kilolarımı diye diye yine 86 kiloya ulaştım.Artık bu gidişe bir dur demek istiyorum.Bu takım yeni kurulan bir takım sanırım,ben de bu takıma katılmak isterim eğer uygunsa.elimden geldiğince paylaşım yapar ve birbirimizi motive etmeye çalışırım.
Arkadasim simdilik iki kisiyiz ama
Tesekkurler ebrucugum siteyi gezdikce benim icin bbuuk bi sans oldugunu dusinuyorum burasinin suan hayatim merkezine zayiflamayi koydum tedavi suremde bunun icin kafa yoriyum tabi bedenimide cunku zayiflamak hem zor hem kolay kolay yemesseniz verirsiniz zor yememek icinde hep motive konsanre olmak lazim onuda burda bulacam insaalah
döner yedimartık aksam dengelıyecem bebelerın canı cektı cokta guzel yapan biyer var bızım burda kızda yemeyınce yarısını ne yapayımmm yazzıkk dedım mıdeye ındırdım 300 kalorı kadar neyse bu haftalık odulum olsun
Çok teşekkür ederim ,güzel dileklerin için de teşekkürler.Hoşgeldinnn tatlım yeni takımınla birlikte harika kilolar vereceğine eminim
Hepinize bol azim ve kararlılık diliyorum
Çok teşekkür ederim ,güzel dileklerin için de teşekkürler.
Ben kendimi tanıtayım o zaman,34 yaşında,164 boyunda 2 erkek çocuk annesi bir bayanım,ilk hamileliğimden önce 61 kiloydum ve doğumlardan sonra 80li kilolara çıktım şu anda tam olarak 86 kiloyum ve artık kilolarımı vermeye kesin kararlıyım İnşaallah ve Allah'ın yardımıyla vereceğim ilk 1 ay için hedefim 4 kilo vermek.Metabolizmam da biraz yavaştır zor kilo veriyorum ancak bunu diyet +sporla kırmaya çalışacağım.Öğretmen olduğum için akşam 5ten sonra buraya mesaj atabilirim.takıma düzenli gelmeye özen göstericem ,burada paylaşım yapmak gerçekten iyi motive ediyor insanı.Herkese selamlar..
meraba bende aslı 27 yasındyaım 78 kıloyum 2 cocuk annesıyım hedef kılom 60 ınsallahh.suan 78 kıloyum ama daha takım kaptanını goremedım dunden bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?