Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Jujum sende helal et yari yolda birakmak istemezdim ama sahne ortads cok direndim kendimden verdim ya yeni bi takim kurulscak ozel kisilerle yada gidilecekti

Jujum sende helal et yari yolda birakmak istemezdim ama sahne ortads cok direndim kendimden verdim ya yeni bi takim kurulscak ozel kisilerle yada gidilecekti

eriğim aslında amacım oydu... az olsun öz olsun giren paylaşım yapan üç dört kişi olsun diyordum ama artık şuanda onu bile istemiyorum yeter artır .. benim %10 kalan motivasyonumu da buralarda heba etmeyeceğim

yukarıdaki mesajı püsküüt paylaşım alanına yazmış... ve konuyu öyle özetlemişki buraya aktarmak istedim... ve dikkatinizi çekmesi için belli bir bölgeyide renklendirdim

belki ben elimden geleni yapamadım ama malzemede iyi değilmiş ki şuan bu aşamadayız ... daha öncede sölmediğim gibi o yada bu yada şu değil sonuç hepimizin

Allahim ben ayriliyotum dedigim halde burdayim nasil oluyor bu boyle bitsin istemezdim cunku iyi bi takimla hersey guzel olabilirdi

Bir tek ben mi kaldım maalesef kendi kendimle konuşamayacğıma göre :) bende ayrılıyorum. Takımı kapatıyoruz. Herkes hakkını helal etsin. Hepinizi çok seviyorum :)

Bir tek ben mi kaldım maalesef kendi kendimle konuşamayacğıma göre :) bende ayrılıyorum. Takımı kapatıyoruz. Herkes hakkını helal etsin. Hepinizi çok seviyorum :)

istemezdim tuba... haftaya başlarkende amacım bu değildi ama bu yola girdi...istersen bayka bir takımda devam edebilirsin

***5.Takım 334. Etap***
oluroylebazen ( 77,50 / İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
esrasi ( 66,70 /) İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
tuğba-serdar ( 72,00 / 71,50 / 0,50 / % 0,69 ) Kendi isteği ile ayrıldı
ebyar ( 57,00 / ) Kendi isteği ile ayrıldı
*JUJU* ( 86,50 / ) Kendi isteği ile ayrıldı(motivasyon yetersizliği)
erigim ( 62,60 / ) Kendi isteği ile ayrıldı
wisper ( 74,00 / ) Kendi isteği ile ayrıldı
coznur ( 92,20 / ) İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
bsrmhmmt ( 70,50 / ) İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
gejicash ( 64,80 / ) Kendi isteği ile ayrıldı

5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,07 )

Son düzenleme:
selam akrdeş takımcım,listemizi kontrol edebilirmisiniz.teşekkürler

Moni(91,9/ 91,6 / 0,3/% 0,33 )
Nice15( 64,3 /63,9 / 0,4 / %0,62 )
sky87 (93,0/ 92,9 /0,1 / %0,10 )
iris ( 64,0/ 0/0 /%0 )kendi isteği ile ayrıldı
alsen (65,8 /0 / 0/ %0 )izinli
adayaren38 (67,0/ 66,1/ 0,9 /%1,34 )
maviask (53,6/ 0 /0/%0 )izinli
phalanx(64,0/64,0 / 0/% 0 )kilosu sabit
koizumirisa ( 103,7 /103,3 / 0,4/%0,39 )
mermalade (90,0 / 0 / 0/ %0 )kendi isteği ile ayrıldı
benbirtaneyim ( 66,2/ 65,5 / 0,7 /% 1,1 )
newlife35 ( 57,7/ 60,0/-0,14 / %-0,25 ) 318.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 16 ya bölündü

8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,30

Artık kardeş takım yok

şimdi bakıyorum moni

Artık kardeş takım yok
canlarım çok üzgünüm topiğinizi okumadan sizden liste kontrolü istemişim
öncelikle,takımın kapanacağı için çok çok üzgünüm,bu sadece sizin takım için geçerli değil aslında neredeyse tüm takımlar aynı durumda.benim takımımda aynı durumda ben de artık bıktım ve üzülüyorum.kendi adıma motivasyonumda kalmadı .son bir çare can çekişiyoruz anlıyacağınız.nereye kadar gider hatta gidermi onu bile blmiyorum.
ne yapmalı da takımları canlandırmalı,yada 5.takımı nasıl kurtarmalı acaba..
5.takımın kapanmasını hiç ama hiç istemiyorum ne yapsak 2 kardeş takım birleşsekmi acaba:44:
çare olurmu ki:26:

moni aynı durumdaydık canım... Bende yoruldum yoprandım... Bir kısmı bana kesti faturayı ama bence fatura hepimize pay edildi...

Ben dinlenmek istiyorum artık kimsenin sorumluluğu olmadan kendi yoluma devam etmek istiyorum kaptanlık yapmanın zorluğunu normal yarışmacı anlamaz bir yıldır burada kimler geldi kimler geçti... Kimleri mezun ettim sevinçle... Artık yanlız da olsa mutlu sona ulaşma vakti bana da geldi kendi yolumda ilerleyeceğim

jujucum evet aynı durumdayız malesefki.yarışmadan kopmamak adına gelmek isteyen diğer üyelerle birlikte bize gelmeyi düşünürmüsünüz?bir müddet 8.takım çatısı altında yarışırız sonra kaptan yetiştirip tekrar 5.takımı açarız.nasıl olur canım sence?
hem belki bu şekilde ilerleyen haftalarda kapatılma olasılığı olan 8. takımıda kurtarmış oluruz,birbirimize can,kan oluruz.sana sorumluluk yüklemek istemiyorum,dinlen, sade yarışmacı olarak devam et,sonrasında toparlanabilirsek 5.takımı açarız istersen tekrar başına geçersin canımcım,kendini nasıl hissedersen..
bilmiyorum çok üzüldüm sadece çözüm arama,bulma derdindeyim.belkide saçmalıyorum

başka takıma geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?
Biliyorum ki burdan kopunca kendi kendime bu işi beceremeyeceğim. Burda en azından hergün menümü yazdığımda sizler yorum yapsanız da yapmasanız da ben net bir şekilde görüyordum hatalarımı. Yapılan her hatanın , her kaçamağın hep bir bahanesi olduğu gibi benim de hep bahanelerim vardı. Ama şimdi daha fazla bahanem olacak. Dün akşam ve bu sabah çikolata yemem gibi. Neden, çünkü takım dağıldı ve menümü yazacak kimsem yok. Olsaydı yemeyecektim. Hep sizin yüzünüzden işte kimsesiz kaldım. Eşim bile çok desteklemişti bu hareketimi. Bu sefer istediğin olacak galiba demişti ama başlamadan bitsin istemiyorum. Şayet başka takıma geçme şansım varsa yardım etmenizi rica ediyorum.

canım ben kardeş takımın kaptanıyım,jujuya bize gelmeniz için bir öneride bulundum ve cevap bekliyorum.cevabı ne olursa olsun eğer bize gelmek istersen memnuniyetle seni aramıza alırız.şöyle bir durum var bizde de işler pek iç açıcı değil ama toparlanırız ümidiyle ben direniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…