Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

choclate cım
canım kolay gelsin, ev işini bi güzel halledersin inşallah

hallettim gibi sportiem,sağol cnm..sana da iyiakşamlar !

süper düşünce canım. aynı fikirdeyim çak kaydirigubbakcemile5 off taşınmayı bilirim canım Allah yardım etsin. inan orda olsaydım yardıma gelirdim :çok üzgünüm:

canım benim düşünmen yeter,gelmiş kadar oldun..

[/QUOTE]

cikolatam. ev tasiyacaksin sanada keske yardim edebilsek. allah kolaylik versin canim ya. yakinlarin yokmu istanbulda?. ev isi kesin oldumu?

reyhan ablam herkesler var merak etme,annem kızkardeşim.yalnız değilim yani.ev işi oldu ablacığım 2 güne kadar taşınıyorum.şuan oturduğum eve yakın.düşündüğün için sağol ablacığım.eminim yakın olsanız hepiniz yardım ederdiniz. a.s.

catlasinlar ablam iyi olmus belli olmaz hayat surprizlerle dolu bir bakmisin izin donusu sana yer ayirmislar kiz o teknoloji canavari benim beee sen gene iyisin bide senin almancan iyidir calistigin icin iyi konusuyosundur ben hep evde oldugum icin ffazla konusamiyom olsun idare ediyorum gene ama senin adina cok sevindim
heee bide izin yaklasti heyecan basladi demiii bizim temmuzun 14 agustosun 14 une kdarmis iznimiz bunada sukur bir ara hic vermeyeceklerdi de benim herif seflen tartismis

çoğunuz buradasınız sohbet etmeye geldim bir kaç kez ama sabahtan beri yüzlerce mesajı elden geçirdim çok yoruldum ciddi ve hemen kaçıyorum bu yzden.... öperim sizi hoşkalın....

cok sükür cikolatam hayirli olur insallah canim eviniz. tebdil_i mekanda ferahlik olurmus güzelim.
insallah bu evinde daha mutlu olursun..

reyhan ablam benim de en büyük dileğim bu Allah tan..bu evde inşallah daha mutlu olmak!
çok teşekkür ederim ablam..

kallişim,dinlen tabii..gönlümüz seninle

çikolatacım sevindim ev işine canım. başlamak bitirmenin yarısıdır. en azından evi buldun ve artık plan yapabileceksin. ve ben evlerin uğuruna inanırım. bazı evler şans getirirler içindekilerin hayatlarına. umarım sen de onlardan birisine taşınıyorsundur a.s.

zenancım yok mu senin akraban kütahyada. sen de gelll Şeniz
maalesef bijom yok ama artik sen varsin belli olmaz belki birgun tanisma firsatimiz olur

reyhan ablam herkesler var merak etme,annem kızkardeşim.yalnız değilim yani.ev işi oldu ablacığım 2 güne kadar taşınıyorum.şuan oturduğum eve yakın.düşündüğün için sağol ablacığım.eminim yakın olsanız hepiniz yardım ederdiniz. a.s.[/QUOTE]ederdik yaa cukulatam hemde ne zevkli olurdu evinide biguzel temizler dayar doserdik sonrada cay keyfi yapardik ayyy nasil iyi olurdu

ederdik yaa cukulatam hemde ne zevkli olurdu evinide biguzel temizler dayar doserdik sonrada cay keyfi yapardik ayyy nasil iyi olurdu[/QUOTE]

ya hayal ettim de zenoşum,hep beraber bir çay keyfi ne hoş olurdu.
ama çayın yanında muhtemelen form bisküviler,kuru kayısılar filan olurdu :roflol: :roflol: :roflol:

canlarım ben yürüyüş yapacağım..hepinize iyi akşamlar diliyorum.öpüyorum

gitmeden bugün yediklerimi yazayım :

sabah: çok az sucuklu yumurta(eşime yapmıştım,3-4 kere uzandım) 2 dilim kepekli ekmek,2 zeytin,domates salatalık

ara:1 muz

öğlen: 1 kase çikolatalı nesfit,1 bardak süt ile

ara:yok (fırsat bulamadım)

akşam: 1 tabak bezelye yemeği(susuz,suyunda kalıyor yağı,daha iyi oluyor..bilmeyenler için,diyetisyen söylemişti) 3 kaşık pirinç pilavı, salata

ara: biraz kiraz ve malta eriği yemeyi düşünüyorum

gece: süt ya da çilekli yovita

ederdik yaa cukulatam hemde ne zevkli olurdu evinide biguzel temizler dayar doserdik sonrada cay keyfi yapardik ayyy nasil iyi olurdu

ya hayal ettim de zenoşum,hep beraber bir çay keyfi ne hoş olurdu.
ama çayın yanında muhtemelen form bisküviler,kuru kayısılar filan olurdu :roflol: :roflol: :roflol:
[/QUOTE]aaaa cukulatama ogun kendimize izin verirdik bosver form seylerini guzel bir tepsi boregi gotururduk nolcak yaaa
hadi optum canim guzel yurumeler

kızlar yemekten önce 20 dk sonra da 15 dak yürüdüm..şimdi size birşey soracağım..
hani günlük 45 dk, 60 dk yürüyüşler yaparız ya..ben bunu öğün sonralarına 15 er dk şeklinde uygulasam nasıl olur?
örneğin kahvaltıdan sonra 20 dk
öğleden sonra 20 dk
akşam dan sonra 20 dk şeklinde... fikirlerinizi almak istiyorum,hepinizin?

Canım takımın güzelleri bugun msjlarınızın hepsini okudum ancak neense içimen bir türlü yazmak gelmedi.sanırım avatarım rütbem vede ruh halim açıklaycı olacaktır..

Sadece anneme bişi demek istiyorum ahh annecim kitahyaa nerde nevşehir nerde ama olsun sen nevşehir yol üstüymüş gibi davran yanlışlıkla yolunu şaşırıp gel ben seni baş tacı edeyim olmaz mı yerimseniben
Yarın görüşürüz canlarım emii.

canım bende bu zevki yeni tadıyorum ve beni çok mutlu ediyor hem stres atıyorum hemde spor yapıyorum toprak doğa beni çok rahatlatıyor bunu anladım. bide yaşlanmaya başladım heralde eşim hep yaylaya gitmek isterdi ben havuz deniz diye tuttururdum bu gün biraz uzandım gözümü kapatıyorum kendimi yaylada buluyorum ben kesin yaşlandım ...

slm arkadaşlar hepinize iyi geceler bu günki yaptıklarımıda yazimde yatim sabah yollar beni bekler.

bu günki menüm:
1 saat15 dakika yürüyüş 10 dakika karın bel hareketleri

sabah:1 dilim kepek ekmek peynir domates 1 kuru kaysı

ara: 1 kepek bisküi 2 çatal çilek reçeli krem peynirle birlikte.tabi 2 lokma ekmek(ay bu gün kaçamak yapmadım demiştim ama hemde ne yapmışım kendimden haberim yok)

öğlen:1 köfte 1 domates

ara:5-6 tane çerez

akşam:1 dilim kepek ekmek 3-4 kaşık yoğurt

çok yememişim dimi ..ama şu anda acım yemiycem kararlıyım of acım yaaaaaa:icecream::içelim:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…