- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.401
bügünkü menümü yazıyorum sabah yarım bardak çay o kadar malasef canım istemedi
işe gelince 4 küçük galeta
saat 10 da yeşil çay
12 de 1 kase mercimek corbası
az miktarda kavrulmuş ciger
ve 3 kaşık rus salatası
saat 3 te yeşil çay eşliğinde 4 veya 5 adet galeta
akşam da sadece yogurt yemeği düşünüyorum.
ayrıca 1,5 litre su içtim yarım litrem kaldı içiçem onuda :)
yine fazla yemişim dimi ya kaptan
:18:
Bekliuouz sporlarini arkadasimBugün 8.sınıfların merkezi sistem yazılı sınavları vardı,ben de sabah orada görevliydim,ama öğleden sonram ve yarınım boşbugün spora başlamak için güzel bi fırsat bence inşaallah aksilik olmaz da akşama yazarım sporumu.
özlemcim son aya geldiğinde hiç bişe yapmasanda bi bakmışsın kilolar gitmiş takıl bize zayıfla canım
telaşında kolaylıklar dilerim
KİLO BİLDİRİMİM
başlangıç:85.9
bugün:84.6
69.90 sabah sabah rakamı görünce tekrar yatasım geldi
ozlemcıgım bu rakamı gorun yatman degılde spor yapman gerekmezmıydı:)[
canımmm haklısın ama hedef fazla olunca 2 gündede 10 gramı görünce sinir oldum :)
meraba arkadasım emzırıyorsan buyuk nımet ben emzırme donemımde ayda 8 kılo 6 kılo verdıgımı bılırım.bence sporla basla dısarı cıkamıyorsan leslıe sensone var sıtede varmı birmiyorum ama yutube de var ben kızı otuuttururdum ben seyrederdı 6 aylık felandı.ben kalorı hesabı zayıflıyorum suan bazı sıtelerde bardak kasık hesabıda yazıyor kılona gore gunluk nekadar kalorı harcaman gerekıyor bunları ogren cok kolay hem bu sekılde su zıhnıyet olusuyor 1 çıkolata için 300 kalorı ıhtıyacıma heba edecegıme 2 kepce corba yerım diye oyun halıne getırebılıyorsun canım kalorı hesabı yapmak ıstersen yardımcı olurum
günaydın kardeş takımcım,herkese bol eksiler diliyorum
kadriyecim,göz doktoruna gidiyorum listenin son halini paylaştım kilo bildirmeyen bir kaç kişi kaldı,rica etsem bugün listemizle ilgilenip paylaşabilirmisin.teşekkür ediyorum
bu sorunumuda hallettim bu arada.gittim geldim doktora
teşekkür ederim kadriyecimsevindim ablacım
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?