- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.361
Olmuyor ya hep bir şekilde kacamak yapıyorum sonrasında da bugunde bozuldu dıyetım dıyerek yemeye devam edıyorum bırı benı durdursun ne oluuurrrrrKızlar menüme yazdığımdan biraz fazla kestane yedim maalesef
canım diyette en önemli kural bence "diyet bozuldu ,artık yiyeyim" dememek kesinlikle,ertesi gün dengelemeye çalış yediklerini telafi et ama asla vazgeçme .Olmuyor ya hep bir şekilde kacamak yapıyorum sonrasında da bugunde bozuldu dıyetım dıyerek yemeye devam edıyorum bırı benı durdursun ne oluuurrrrr
Meenum
Sabah 3 ceviz maydonoz kuru
Kahvalti 1 dilimt.t ekmek,50 gr lor bir yumurta salatalik 1 t.k tahinpekmez
Oglen salata bir porsiyon tavuk pilav bir baklava ayran
Aksam 1 kepce corba 1 porsiyon tavuk pilav salataa ayran 1 dilim baklava
Ara muz
Spor 70 dak yuruyus 2 ltsu
merhaba arkadaşlar,diyete daha iyi alıştım sanki bugün,dün öğlen yemeğinden önce başım falan dönmüştü ama bugün bişey olmadı,inşaallah başarıcaz biz bu işi.sizler nasılsınız? ben akşamları pek giremiyorum,yemekti,çocuktu,yazılıydı derse hazırlık falan derken bi bakmışım gece olmuş,bi bu saatlerde fırsatım oluyo yazıp çıkıyorum.
suyu yazmayı unutuyorum ama bende su sorunu yok ,yeterince içerim ama spora vakit bulamıyorum bu aralar en kısa zamanda başlamaya çalışıcam.
Arkadaşlar ben de boyun fıtığı olduğumu düşünerek nöroloğa gittim,ellerimde uyuşma,boynumun alt kısımlarında ve sırtımda hiç geçmeyen ağrılar,halsizlik,yorgunluk ve aşırı sinir şikayetlerim vardı,yapılan kontroller ve testlr sonucunda B12 eksikliği olduğu anlaşıldı ve haftada 1 iğne oldum bütün şikayetlerim geçti,sizde tahlil yaptırın bence özellikle de diyet sonrası .
karatayın kitabını almayı düşünüyorum evde olduğum süreçte hep izledim hocayı çok güzel şeyler söylediCanım bazı yiyeceklerin glisemik indeksi yüksek oluyormuş ve bu yiyecekleri tükettiğimizde daha fazla acıkırmışız,bunlar mesela ekmek,şekerli yiyecekler,sen de kahvaltıda bu tarz şeyler yemek yerine peynir,zeytin,domates,yumurta yeşillik gibi besinlerden tüket,bunların yanında ekmek yerine kavrulmamış badem veya ceviz yiyebilirsin,ben bi ara karatay diyetiyle ilgilenmiştim gerçekten tok tutuyor bi dene istersen.
Bugünkü menüm
SABAH
1 yumurta
3-4 zeytin
yarım kk peynir
domates
2 dilim ekmek
ARA
10 kraker
ÖĞLE
1 kase sebze çorbası
4 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek
ARA
2 kuru kaysı arası 3-4 ceviz
AKŞAM
1 porsiyon makarna
4 piliç nagıt(küçük)
bolcaa salata(domates+marul+brokoli,az tuz,az yağ)
ARA
5-6 tane küçük boy kestane
bence çok güzel yaparsın anım karbonhidratı kaldırmakla akşamalrı sadece salata yemek bile sabah tartıda fark ettirirbugünkü menüm 27.11.2013
Sabah 09:30
1 yeşil elma
Öğle 12:00
4 yk sebze yemeği
4 yk sossuz makarna
2 yk yoğurt
Ara 17:00
15 adt çubuk kraker
Akşam 19:30
5 yk sebzeli pilav
2 yk yoğurt
2 lt su + 2 fincan bitki çayı
Bugün sondu artık akşamları karbonhidratı kaldıracağım çorbaya , sebzeye ve salataya ağırlık vereceğim
İyigeceler gelecegin citirlari bugun giremrdim mevlud vardi bibakiyim gecmise sonra menumu yazacam
ayyyy öğretmenim sizden öğreneceğim çok şey varrrrşuanda önümde büyük bir poşet ceviz ve kuru kayısı var,kendime ara öğün poşetleri hazırlıyorum ,sabah 1 tane alıp çıkmak kolay oluyo.
Olmuyor ya hep bir şekilde kacamak yapıyorum sonrasında da bugunde bozuldu dıyetım dıyerek yemeye devam edıyorum bırı benı durdursun ne oluuurrrrr
tamamen katılıyorumcanım diyette en önemli kural bence "diyet bozuldu ,artık yiyeyim" dememek kesinlikle,ertesi gün dengelemeye çalış yediklerini telafi et ama asla vazgeçme .
arkadaşlar ben çıkıyorum,diğer arkadaşlar da gelsede buralar daha da şenlense keşke herkese sevgiler.
Meenum
Sabah 3 ceviz maydonoz kuru
Kahvalti 1 dilimt.t ekmek,50 gr lor bir yumurta salatalik 1 t.k tahinpekmez
Oglen salata bir porsiyon tavuk pilav bir baklava ayran
Aksam 1 kepce corba 1 porsiyon tavuk pilav salataa ayran 1 dilim baklava
Ara muz
Spor 70 dak yuruyus 2 ltsu
tabiki 1. sayfada 1 mesajda kuraalrımız var kabul ediyosan gelebilirsin günlük menü paylaşıp 5 mesaj yazıyoruz en az bu kadar
Olmuyor ya hep bir şekilde kacamak yapıyorum sonrasında da bugunde bozuldu dıyetım dıyerek yemeye devam edıyorum bırı benı durdursun ne oluuurrrrr
Haanimlar aksam gelince gorusuruz pogacayi yapmamlazim
oh oh gitti toksinlerSoprumu yaptim ama 1 saat tempolu yuruyus
Ginaydin bugunde zor bir gun olacak gelinimize cocuk gormeye gelecekler orda olucam simdi pogaca kek yapiyorum az yemeye calisicam
canım ben 14. guruptayım. bende senin giibiydim aman bozuldu diye Allah ne verdiyse yiyordum. ama aslında kendimi kandırdığımı anladım. diyetisyene gittim. liste verdi. ama saatli. o yüzden onu da yapamadım. şimdi yiyorum diyetisynin verdiği gibi ara öğün de yapıyorum ama saatli degil. ben aşırı tatlı düşkünüyüm bu konuda da tarçın tüketmeye çalışıyorum. canım tatlı istediyse minik bir parça ucundan alıyorum bırakıyorum. tabi bu kriz anında nasıl olacak bilmiyorum :)
kabul ettim gitti hehe bende bir bütünün parçasıyım artık
ben kahvaltı yapmaktan nefret ediyorum o yüzden kahvaltı olmadan diyete başlıyorum bugun hayırlısı olsun bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?