Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Meenum
Sabah 3 ceviz maydonoz kuru
Kahvalti 1 dilimt.t ekmek,50 gr lor bir yumurta salatalik 1 t.k tahinpekmez
Oglen salata bir porsiyon tavuk pilav bir baklava ayran
Aksam 1 kepce corba 1 porsiyon tavuk pilav salataa ayran 1 dilim baklava
Ara muz
Spor 70 dak yuruyus 2 ltsu

Olmuyor ya hep bir şekilde kacamak yapıyorum sonrasında da bugunde bozuldu dıyetım dıyerek yemeye devam edıyorum bırı benı durdursun ne oluuurrrrr
canım diyette en önemli kural bence "diyet bozuldu ,artık yiyeyim" dememek kesinlikle,ertesi gün dengelemeye çalış yediklerini telafi et ama asla vazgeçme .

sabah güzel olmuş,öğleni ve akşamı da mevlüt menüsüne göre iyi atlatmışsın,spor ve su harika.

baş dönmesi olması kötü ama ilk günler normal bence

ya bunların bi çoğu bende de var sanırım kendime baktırmalıyım
geçmiş olsun canım sana
karatayın kitabını almayı düşünüyorum evde olduğum süreçte hep izledim hocayı çok güzel şeyler söyledi

bence güzel menü dengeli sebze var,meyve de olmalı ama
kestane tok tutar neyse ki
bence çok güzel yaparsın anım karbonhidratı kaldırmakla akşamalrı sadece salata yemek bile sabah tartıda fark ettirir
ama sabah olmamış
ögün atlama olmaz değil mi
İyigeceler gelecegin citirlari bugun giremrdim mevlud vardi bibakiyim gecmise sonra menumu yazacam

pastaları götürmedin umarım
aşure ayı olunca aşureye dayanamayan biri olarak sanırım bu ay aldığım 1 kilonun nedeni bu

şuanda önümde büyük bir poşet ceviz ve kuru kayısı var,kendime ara öğün poşetleri hazırlıyorum ,sabah 1 tane alıp çıkmak kolay oluyo.
ayyyy öğretmenim sizden öğreneceğim çok şey varrrr

Olmuyor ya hep bir şekilde kacamak yapıyorum sonrasında da bugunde bozuldu dıyetım dıyerek yemeye devam edıyorum bırı benı durdursun ne oluuurrrrr

bunu asla yapma canım ya
zaten sorun bunu çözebilmek
diyet modunda değil dengeli beslenem modu olarak bakarsak daha kolay geçer süreç

canım diyette en önemli kural bence "diyet bozuldu ,artık yiyeyim" dememek kesinlikle,ertesi gün dengelemeye çalış yediklerini telafi et ama asla vazgeçme .
tamamen katılıyorum
arkadaşlar ben çıkıyorum,diğer arkadaşlar da gelsede buralar daha da şenlense keşke herkese sevgiler.

iyi geceler

tavvuk pilav baklava karbonhidrat deposu
muzu yemesen bile olurdu
bugun kaçmış biraz yarın salata çorba gibi hafif beslenerek telafi edebilirsin
beklyorum menunu merakla

bugun kü menumu yazayım
sabah bi puaça
öğle yüzük çorbası bi tabak 2 lokma ekmek zaten hamur işi çorba
akşam 4 kaşık paça çorbası 4 kaşık bulgur pilavı 2 parça et kavurma 1 dilim ekmek
yine akşam kaçırdım bunu çözmem lazım
bi mandalina

su 3 litre
spor yaptım bugun 20 dk yürüyüş
ama ayağım ağrıdı malesef

canım ben 14. guruptayım. bende senin giibiydim aman bozuldu diye Allah ne verdiyse yiyordum. ama aslında kendimi kandırdığımı anladım. diyetisyene gittim. liste verdi. ama saatli. o yüzden onu da yapamadım. şimdi yiyorum diyetisynin verdiği gibi ara öğün de yapıyorum ama saatli degil. ben aşırı tatlı düşkünüyüm bu konuda da tarçın tüketmeye çalışıyorum. canım tatlı istediyse minik bir parça ucundan alıyorum bırakıyorum. tabi bu kriz anında nasıl olacak bilmiyorum :)

Ginaydin bugunde zor bir gun olacak gelinimize cocuk gormeye gelecekler orda olucam simdi pogaca kek yapiyorum az yemeye calisicam

Haanimlar aksam gelince gorusuruz pogacayi yapmamlazim

merhaba bayanlar
nasılsınız
umarım güzel bi gün olur
yarın tartı günü
herkezden ricam öğlene kadar tartılıp kilo bildirimini yapmanız

Haanimlar aksam gelince gorusuruz pogacayi yapmamlazim

kolay gelsin tatlım
az yağlı yap lütfen
Soprumu yaptim ama 1 saat tempolu yuruyus
oh oh gitti toksinler
kötü düşünceler hem beyin hem vücut rahatladı değil mi
açık hava da mı yürüyosun

Ginaydin bugunde zor bir gun olacak gelinimize cocuk gormeye gelecekler orda olucam simdi pogaca kek yapiyorum az yemeye calisicam

hakkaten ya
dün mevlüt
bugun kabul günü
işin zor canım
işte olunca yiyecek bişe bulamıyosun
bak ben ne yiyeceğim diye dertteyim
evden bişe getirmedim
süt var sadece
ondan içeyim bariii

aynı durum bende tatlı düşkünlüğü
tarçın falan d akesmiyo
naneli sakız çiğnemek benim artık dayanağım
sanırım ben diyetisyene gitmeliyim
bu anca böyle olacak
yani diyete sıkı sarılmam için değişik bişeyler lazım :26::26::26::26:

kabul ettim gitti hehe bende bir bütünün parçasıyım artık

ben kahvaltı yapmaktan nefret ediyorum o yüzden kahvaltı olmadan diyete başlıyorum bugun hayırlısı olsun bakalım :)

hoş geldin aramıza
kendini tanıtırmısın
ben kadriye 2 çocuk annesiyim çalışıyorum 2008 den beri buralardayım
2. doğumumu yapalı 20 ay oldu
hamile kaldığım kiloma döndüm ama
ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum
ve bu kış bu işi bitirmwyi hedefledim
aylık 2 kilo verme hedefim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…