- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.761
Cok gecmisolsun canimKızlar dun geceden beri disim cok agrıyor.o yuzden sabah kahvaltı yapamadım.oglen agrım biraz azalmıstı corba+bezelye yemegi+bulgur pilavı yedim.arada bir koca kupa anne cayı ictim.suana kadar 2 litre kadar su ictim.cok acım suan ama bugun hic ekmek yemedim.saat 19.00 da aksam yemegimi yiyip gunu kapatacagım.
Arkadaslarım gobegin gitti diyorlar su bir haftada :) ac kalsam da bu motive ediyor beni :)) su miktarını da yatana kadar 3 yada 3 bucuk lt yapmaya calısıyorum
Kızlar dun geceden beri disim cok agrıyor.o yuzden sabah kahvaltı yapamadım.oglen agrım biraz azalmıstı corba+bezelye yemegi+bulgur pilavı yedim.arada bir koca kupa anne cayı ictim.suana kadar 2 litre kadar su ictim.cok acım suan ama bugun hic ekmek yemedim.saat 19.00 da aksam yemegimi yiyip gunu kapatacagım.
Arkadaslarım gobegin gitti diyorlar su bir haftada :) ac kalsam da bu motive ediyor beni :)) su miktarını da yatana kadar 3 yada 3 bucuk lt yapmaya calısıyorum
Cok gecmisolsun canim
Sabah corba icseydin keske..
öglen hem bezelye,hem pilav olmamis canim..birde ne kadar yedin,insallah 1 tabak degildirEn fazla 3-4 kasik diyet icin uygundur
Anne cayini merak ettim,ne var canim icinde
motive olman cok güzel,son ana kadar kaybolmaz insallah
sporda yaparsan biraz,cok güzel olacak
Ne demek canim benim,duymamis olayim..elbette katilabilirsin..Hem senden ögrenecigimiz cok seyler vardir...
Kendinden biraz bahsedebilirmisin,hedef kilon ve nasil kilo aldiginla ilgili..Takim kaptani kadistir.Bu siralar biraz yogun oldugundan ben yardimci olmaya calisiyorum..Takimimizi yeniden toparlamaya calisiyoruz ve senden bu konuda destek bekliyoruz
Cnm takim toparlanma asamasinda..desteginizle yeniden eski,neseli günlerine dönecek..
ben katilma topigindeki arkadaslari buraya yönlendiriyorum..takim ne kadar kalabalik olursa,o kadar motivasyon olur..sendende buna destek olmani istiyorum
Bende varim cnm,bundan sonra her menüye yorum yaparim,sohbet ederiz olmazmi
Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloları verirsin burada. Ben de çok eski sayılmam ama hedef kilonu belirtirsen sanırım tamam olacak :)
Afiyet olsun cnm..tebrik ederim..masallah cok kararlisin,hevesin hic kirilmasinMerhaba arkadaşlar bugun gayet başarılı bir gün geçirdim sabah kahve öğlen haşlanmış brokoli akşam zetinyağlı fasülye ve bir dilim ekmek ayrıca iki lt su:)
Süpersin süper...babaanneyede sesli güldümArkadaşlar ben 90 kiloydum doğumdan sonra 5 ayda 68,100 kiloya düştüm halaöüzerime giycek bişiy almadım almamakta kararlıyım.öncelikle hamilrliğimde hayatım boyunca yrmrdiklerimi yedim bol boldaöserum.doğumdan sonra bir baktım babaannemin vucudu daha güzelardından karar verdim zayıflamaya her seyi yaptım hergün yurudum merdiven inip, çıktım evde hiç oturmadım bol bol hareket temizlik en kötü açtım müziği göbek attım.
Canim ac kalmamak adina ara ögün yenilebilir..yani kendimizi kontrol etmek icin..zaten dayaniyorsak bencede gerek yok aralaraArkadaşlar dikkat çorba içmeyin yağ un yumurtadan dolayı kalorisi faxlaymış her öğün buharda haşlanmış sebze ve salata yiyin ve akşam asla kırmızı et tüketmeyin unonun tam tahıllı ekmeği var her dilimi
50gr her öğünde 2 dilim yiyebilirsiniz.benim gibi diyetisyene gidip kilo aldıysanız ara öğün denilen şeyi hayatınızdan kaldırın:) ve akşam 8de iki kaşık yulaf la peribiyotik yoğurt yiyebilirsiniz diyetisyen gibi yazmışım
Canim biz öyle kas yapacak kadar spor yapamiyoruz ki zaten,en fazla 1 saat yürüyüs lesllie oluyor..Spor yaparkende dikkat yağları yakayım derken kasöyaparsanız incelmez o bölgeyi kas yaparsınız en iyisi yürüyüş
Canim ben 3.takimin kaptaniyim..takim sessiz kalmasin diye eslik ediyorum sizeBende yeniyim arkadaşım hoşgeldin
Senden cok sey ögrenecegiz deseneBende burdayım hanımlar evdekiler uyuyunca her akşam gireceğim.okadar çok şey okudumki beslenme alışkanlığıyla ilgili uzman oldum bu olay arkadaşlarla daha kolay
benim kizlarada vereyim bu tarifi..tesekkür ederimMetabolizma hızlandırı çayötarifimide yazayım çubuk tarçın mate yeşil çay elma bir güzek kaynatılr içilir birde maydanoz saplarıyla beraber blendırdan geçirilir bir limon ve su eklenir boza kıvamına gelince aç karnına içilir işe yarıyor deneyin kızlar
Canim su anda takimda pek üye yok..ben bu takimda olmasamda size uyarim..tabi kabul edersenizSevgili takım arkadaşlarım aranıza dün katıldım yani daha çok yeniyim ancak kararlıyım eğer sizde gerçekten kararlıysanız bir toplantı saati belirleyelim benim çok iyi bir diyetisyenden listem var ve buna uyalım haftada bir kilo verdiriyor ne dersiniz.birde daha fazla görüşelim paylaşımda bulunalım güzel vakit geçirelim bizleri birbirimizden iyi kim anlarki:)
Cnm takim toparlanma asamasinda..desteginizle yeniden eski,neseli günlerine dönecek..
ben katilma topigindeki arkadaslari buraya yönlendiriyorum..takim ne kadar kalabalik olursa,o kadar motivasyon olur..sendende buna destek olmani istiyorum
Bende varim cnm,bundan sonra her menüye yorum yaparim,sohbet ederiz olmazmi
canim üyeler kimse gelmiyor diye gelmiyor..yani kimse yazmiyorsada siz yazin demi ama,niye terk edildi burası
canim sen iste ben bizim kizlari alir gelirim,toplaniriz yineAy bende ne kadar ümitlendim:) ciddi ciddi toplantı yapalım dedim güzeldi ama fikirlerim avukatım ben ve çok okurum herşeyi ergenlik çağındada şişmandım oyüzden beslenmeyle ilgili çok şey biliyorum işin
N sırrı diyabetik beslenmekte
haklisin canim..her ne kadar bu takimda olmasamda,size katilirim,her lafa cevabim vardirArkadaşlar grubumuz 5 aktif kişiden oluşşa yetecek yarın yoklama yapalım ve eksiklerimizi tamamlayalım
canim ben 3.takim kaptaniyim..28 yasinda,3 cocuk annesiyim,1,68 boyunda,67 küsür kiloda ve hedef 55..Herkes yeniden kendini tanıtsın ve başlayalım ben duru 24 yaşındayım avukatım evliyim 6aylık bebeğim var boyum 160 kilom 68.100 hedeyim eski kilom olan 51 kiloya geri dönmek.
Biz bazen cumalari pijama partisi yapiyoruz,isterseniz bu cuma sizin takimda yapariz tabi bizim kizlarlada konusayim önceGelin arkadaşım bende takım çalışma ruhu var .destekle daha güzel herşey bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?