Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah ne zamandır diyettesiniz denediğiniz bişiyler varmı benim bazı yöntemlerim var isterseniz paylaşırım
Canim 1 yilda 81 den 55 e düstüm,sonra dikkat etmedim ve yine aldim..
belirli birsey yok,sadece abur cuburdan kacinip,firsat bulursam spor yapmaya calisiyorum,evde kendi capimda

tabiki paylasmani isterim..yarin arkadaslar gelirse onlarada faydasi olur

Sabah metabolizmamızı erkenden çalıştırmk için olabildiğince erken bişiyler yiyoruz.diyetisyenimin bana verdiği listeye göre sabah 50 gr peynir 4 zeytin gün aşırı yumurta yeşil çay iki dilim uno tam tahıllı ekmek ve yeşillik özellikle tere roka.arada bir bardak sütlü kaahve ve iki kayısı yada bir kuru icir

Okuması kolay olsun diye öğün öğün yazıyorum.öğlen yemeğ
Nde iki dilim tam tahıllı ekmeğimiz yanı 100 gr ekmek.100 gr yani üç köfte büyüklüğünde ızgara haşlama et.bol yeşillik ve haşlam asebze.protein ihtiyacımızı akşama kadar gideriyoruzki vucut enerji için yağ yaksın ve etin sindirim
6 saat

Öğleden sonra yı ikiye bölüyoruz akşam masaya aç oturup herşeye saldırmamak için bir aramızda bir porsiyon meyve diğerde peribiyotik yoğurt yada b,rkaç tane diyet bisküvü yiyoruz

Akşam yemeğinde haşlama sebze salata iki dilim ekmek ve 6 kaşık suyu süzülmüş sebze yemeği.galeta yemiyoruz ekmek ten daha kalorisi yüksekmiş

Öğleden sonra yı ikiye bölüyoruz akşam masaya aç oturup herşeye saldırmamak için bir aramızda bir porsiyon meyve diğerde peribiyotik yoğurt yada b,rkaç tane diyet bisküvü yiyoruz

Akşam yemeğinde haşlama sebze salata iki dilim ekmek ve 6 kaşık suyu süzülmüş sebze yemeği.galeta yemiyoruz ekmek ten daha kalorisi yüksekmiş

canim tesekkür ederim..
Ekmekler fazla degilmi sanki:44:
Diyetisyen verdiyse söz söylemek düsmez yinede

Fazla değilmiş aynı düşündüm bende tahıllı olduğu için sindirim sistemini çalıştırıyor ve bi. Tanesi 50gr.her öğün yüz gr.tok tutuyor.ara öğünler benim kilo vermemiöengelledi bünye meselesiymiş zaten en başta bir hafta deniyormuşşun kilo veremezsen üç ana öğün olarak devam ediyorsun

Sen ara ögünleri yemiyormusun,ve ne kadar zamanda ne kadar berdin bu listeyle..

Ara öğün bende kilo yaptı bünyeme uygun değilmiş deneyip öğrendik diyetisyeni bıraktım listem elimde hem sqğlıklı hiç tuzsuz yiyorum bol bol bitki çayı ve su içiyorum.

Kızlar dun aksam disim agrıdıgı icin acildeydim yazamadım kusura bakmayın
Siz iki kisi se olsanız baya kaynatmıssınız topigi cok sevindim :)

Canım lctigim corbalar terbiyesiz corba :) hem sindlrimim icin hem de bebegime faydası olsun diye tuketiyorum.anne cayımın icinde de rezene anason corek otu yagı zencefil nane dereotu vs..bitkiler var.sekersiz iciyorum zaten bitki ve meyve kurusu var icinde hafif bi tadı oluyor dogal olarak.

Durumda hosgeldin canım cok sevindim senin gibi bir takım arkadasım oldugguna.bebegin oldugundanmıdır nedir seni kendime cok yakın hissettim

Ben de kendimi tekrar tanıtayım.26 yasındayım 5 aylık oglum var.170 boyunda 80 kiloyum.(sanırım bu hafta verdim biraz ) matematik ogretmeniyim.hedef kilom 60.dugunumde 60 dım ve kendimi oyle begeniyordum.kilo almam sebebim cok zor bir hamilelik gecirdim.7.ayıma kadar ideal ilerledim cok kilo almadım.7.ayımda kansızlıktan dolayı hastanede yattım.kan serumu ve bebegi beslemesi icin vitanemin takvlseyi yapıldı.doktorum taburcu olurken bu ilaclar hem bebegi hem seni besleyecek aniden kilo alacaksın haberin olsun dedi.o ay cok kilo aldımmben de bebegim de.ve hlc catlak yoktu vucudumda suan her yerim catlak.cizgili pijama giymisim gibi iste bu yuzden doguma 85 ile girdim bebegim 3 haftalıkken 75 e indim.bayramda tum aile kadınları ye sut yapsın ye sut yapsın diye diye beni 82 ye ulastırdılar.kendi cabamla birkac gun azaltıyorum yemeyi 2-3 kilo veriyorummsonra tekrar yiyorum tekrar alıyorum.ama artık kararlıyım.sizin de sayenizde verecegim insallah

Bu arada dun aksam yemegimde de ızgara et salata ve ayran tukettim.az ekmekle.gun boyu ekmek yememistim.oglen yedigim bulgur pilavı ve bezelye de ikisl de 3 er kasık kadardı sanırım.ekmeksiz yedim yine.dun aksam su miktarımı 3 litreye tamamladım ve 1 saat yuruyus yaptım.

benimde zayıflama tiyolarına ihtiyacım var.
kalori hesabı yaparak ve ip atlayarak 10 kilo verdim altı ayda ama şimdi takıldı burada veremiyorum .
gerçi birgün abartıyorum birgün dikkat ediyorum.

var mı öneriniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…