- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.781
Teessüf ederim,beni saymiyormusunSiz zayıflamak istemiyormusunuz:) kendi kendimi bir rü şey yazdım anlatmak istediğim çok şey var ama kimse yok
Sabit giren arladaşlar bulmak lazım grubu yeniden nasıl toparlarız biliyormusunuz
Canim 1 yilda 81 den 55 e düstüm,sonra dikkat etmedim ve yine aldim..İnşallah ne zamandır diyettesiniz denediğiniz bişiyler varmı benim bazı yöntemlerim var isterseniz paylaşırım
Sabah metabolizmamızı erkenden çalıştırmk için olabildiğince erken bişiyler yiyoruz.diyetisyenimin bana verdiği listeye göre sabah 50 gr peynir 4 zeytin gün aşırı yumurta yeşil çay iki dilim uno tam tahıllı ekmek ve yeşillik özellikle tere roka.arada bir bardak sütlü kaahve ve iki kayısı yada bir kuru icir
Okuması kolay olsun diye öğün öğün yazıyorum.öğlen yemeğ
Nde iki dilim tam tahıllı ekmeğimiz yanı 100 gr ekmek.100 gr yani üç köfte büyüklüğünde ızgara haşlama et.bol yeşillik ve haşlam asebze.protein ihtiyacımızı akşama kadar gideriyoruzki vucut enerji için yağ yaksın ve etin sindirim
6 saat
Öğleden sonra yı ikiye bölüyoruz akşam masaya aç oturup herşeye saldırmamak için bir aramızda bir porsiyon meyve diğerde peribiyotik yoğurt yada b,rkaç tane diyet bisküvü yiyoruz
Akşam yemeğinde haşlama sebze salata iki dilim ekmek ve 6 kaşık suyu süzülmüş sebze yemeği.galeta yemiyoruz ekmek ten daha kalorisi yüksekmiş
Sen ara ögünleri yemiyormusun,ve ne kadar zamanda ne kadar berdin bu listeyle..Fazla değilmiş aynı düşündüm bende tahıllı olduğu için sindirim sistemini çalıştırıyor ve bi. Tanesi 50gr.her öğün yüz gr.tok tutuyor.ara öğünler benim kilo vermemiöengelledi bünye meselesiymiş zaten en başta bir hafta deniyormuşşun kilo veremezsen üç ana öğün olarak devam ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?