- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.801
Harika canim..6 ay oldu doğum yapalı 22 kilo verdim yürüyüş ve twist shape ile birlikte
Banada aldiriyor sanirim,aralari biraktigimdan beri daha düzenli veriyorumAra öğün bende kilo yaptı bünyeme uygun değilmiş deneyip öğrendik diyetisyeni bıraktım listem elimde hem sqğlıklı hiç tuzsuz yiyorum bol bol bitki çayı ve su içiyorum.
ne kusuru canim benim..sen iyi olda,daha cok yazarsin..simdi daha iyimisinKızlar dun aksam disim agrıdıgı icin acildeydim yazamadım kusura bakmayın
Siz iki kisi se olsanız baya kaynatmıssınız topigi cok sevindim :)
Anladim canim..güzel bir caya benziyor,afiyet sifa olsunCanım lctigim corbalar terbiyesiz corba :) hem sindlrimim icin hem de bebegime faydası olsun diye tuketiyorum.anne cayımın icinde de rezene anason corek otu yagı zencefil nane dereotu vs..bitkiler var.sekersiz iciyorum zaten bitki ve meyve kurusu var icinde hafif bi tadı oluyor dogal olarak.
memnun oldum canim..O yede süt olsun diyenlerden bendede vardi ve maalesef hayatimda hic görmedigim kilolara bu sebeple geldim..Suclu beni zorlayanlarBen de kendimi tekrar tanıtayım.26 yasındayım 5 aylık oglum var.170 boyunda 80 kiloyum.(sanırım bu hafta verdim biraz ) matematik ogretmeniyim.hedef kilom 60.dugunumde 60 dım ve kendimi oyle begeniyordum.kilo almam sebebim cok zor bir hamilelik gecirdim.7.ayıma kadar ideal ilerledim cok kilo almadım.7.ayımda kansızlıktan dolayı hastanede yattım.kan serumu ve bebegi beslemesi icin vitanemin takvlseyi yapıldı.doktorum taburcu olurken bu ilaclar hem bebegi hem seni besleyecek aniden kilo alacaksın haberin olsun dedi.o ay cok kilo aldımmben de bebegim de.ve hlc catlak yoktu vucudumda suan her yerim catlak.cizgili pijama giymisim gibiiste bu yuzden doguma 85 ile girdim bebegim 3 haftalıkken 75 e indim.bayramda tum aile kadınları ye sut yapsın ye sut yapsın diye diye beni 82 ye ulastırdılar.kendi cabamla birkac gun azaltıyorum yemeyi 2-3 kilo veriyorummsonra tekrar yiyorum tekrar alıyorum.ama artık kararlıyım.sizin de sayenizde verecegim insallah
Canim süpersin süper..citir anne olacagim,kurtulusu yok diyorsun vallaBu arada dun aksam yemegimde de ızgara et salata ve ayran tukettim.az ekmekle.gun boyu ekmek yememistim.oglen yedigim bulgur pilavı ve bezelye de ikisl de 3 er kasık kadardı sanırım.ekmeksiz yedim yine.dun aksam su miktarımı 3 litreye tamamladım ve 1 saat yuruyus yaptım.
Hos geldin canim..öncelikle günlük en az 5 mesaj yazman gerekiyor..diger kurallari kadiscigim gelirse yazar..benimde zayıflama tiyolarına ihtiyacım var.
kalori hesabı yaparak ve ip atlayarak 10 kilo verdim altı ayda ama şimdi takıldı burada veremiyorum .
gerçi birgün abartıyorum birgün dikkat ediyorum.
var mı öneriniz??
Valla gözüm yolda kaldi canim,takimda 1 aktif üye vardi,odami kacti dedim aksamKızlar 1 gün bakamadım takıma neler yazmışsınız öyle hepsini okuyup geliyorum
Gnc nin bera mayası ilaçnı önerdi doktorum kilo yapmıyor emziren annelee yulaf veriyor doktorCanım lctigim corbalar terbiyesiz corba :) hem sindlrimim icin hem de bebegime faydası olsun diye tuketiyorum.anne cayımın icinde de rezene anason corek otu yagı zencefil nane dereotu vs..bitkiler var.sekersiz iciyorum zaten bitki ve meyve kurusu var icinde hafif bi tadı oluyor dogal olarak.
Canım lctigim corbalar terbiyesiz corba :) hem sindlrimim icin hem de bebegime faydası olsun diye tuketiyorum.anne cayımın icinde de rezene anason corek otu yagı zencefil nane dereotu vs..bitkiler var.sekersiz iciyorum zaten bitki ve meyve kurusu var icinde hafif bi tadı oluyor dogal olarak.
benimde zayıflama tiyolarına ihtiyacım var.
kalori hesabı yaparak ve ip atlayarak 10 kilo verdim altı ayda ama şimdi takıldı burada veremiyorum .
gerçi birgün abartıyorum birgün dikkat ediyorum.
var mı öneriniz??
Hoşgeldin şekerim bende hamilelikte serumlar ve yatakHarika canim..Nazar degmesin..canim yürüyüsü ne kadar süre yapiyordun..bide her gün düzenlimi
Banada aldiriyor sanirim,aralari biraktigimdan beri daha düzenli veriyorum
ne kusuru canim benim..sen iyi olda,daha cok yazarsin..simdi daha iyimisin
Anladim canim..güzel bir caya benziyor,afiyet sifa olsun
memnun oldum canim..O yede süt olsun diyenlerden bendede vardi ve maalesef hayatimda hic görmedigim kilolara bu sebeple geldim..Suclu beni zorlayanlar
Kendi nefsimi hic söylemiyorum tabi
Canim süpersin süper..citir anne olacagim,kurtulusu yok diyorsun valla
Hos geldin canim..öncelikle günlük en az 5 mesaj yazman gerekiyor..diger kurallari kadiscigim gelirse yazar..
Tüyo yerine gecermi bilmem ama diger takimlarin bazilarinda yogurt kürü yapiyorlar..kilo vermeye yardimci oluyor..herhangi bir rahatsizligin yoksda tansiyon,kalp gibi kullan bence..zarari yok,üstelik wc probleminide cözüyor
Tarif su:2 kasik yogurda 1 cay kasigi tarcin,1 cay kasigi zencefil,1 cay kasigi zerdecal karistirip 3 ögün yemeklerden yarim saat önce tüket..umarim faydasini görürsün
Valla gözüm yolda kaldi canim,takimda 1 aktif üye vardi,odami kacti dedim aksam
Canim ip atlamak bütün kaslari calistiriyor,cok iyi bir egzersizdir..eger yapabiliyorsan hic durma derimBenim diyetimi öneririm bende takıldım ip atlamsk bacak inceltiyormu
sadece protein yemeyerekmi verdiKardeşim akşamları asla protein tüketmiyor ve 25 kilo verdi yazdan beri
Ben light ürünlere karsiyim canim..herseyin orjinalinden ama az yemekten yanayim..sonucta ömür boyu light ürün yemeyecegizHiç ekmek yeememek doğru değilmiş uno tam tahıllı her uno iki dilim arkadaşlar.asla pilsv marna yok eğer illa yiycekseniz siyah pirinç.bence hamurişi ve abur cuburu keselim misafir gelince kısır yiyelim.dışardaki öğünlerde ızgara yada salata.ve eve herşeyin ligt olanını alalım.fark edecektir benimde sorunum akşam atıştırmak vazgeçmeliyim ama olmuyor
maydanozu bende duydum ama hic denemedim:44:Birde maydanoz kürü kilo verdiriyor ancak sütü kesiyor
Hos buldum canim..cok güzel verimissin..tebrik ediyorum tekrar..Hoşgeldin şekerim bende hamilelikte serumlar ve yatak
Stirahati yuzunden 38,kilo aldım doğurduğum nden beri diyetteyim bir haftalık lohusa yürüyüş bie yaptım ama artık havalar soğukkk
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.. 76 kilo ile başlıyorum yolculuğuma neler yapıyorsunuz tüyolarınız var mı?
aktif internet kullanıyorum bu yönden her daim yazabilirim :):) hadi kızlar banada sırlarınızı verin :):)
Hos geldin canim,aktif olabilmene inan cok sevindim..Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.. 76 kilo ile başlıyorum yolculuğuma neler yapıyorsunuz tüyolarınız var mı?
aktif internet kullanıyorum bu yönden her daim yazabilirim :):) hadi kızlar banada sırlarınızı verin :):)
canim bence birkac günlük bir detoksla vücudu sasirtabilirsin ve spora biraz daha agirlik vererek kalan kilolarindan kurtulabilirsinHoşgeldin bende iki gündir burdayım kendi sırlarımı yazdım:) ama artık kilo vermem durdu duraklama dönemindeyim yeni bişiye başlsmam lazım ama neye
Canim ip atlamak bütün kaslari calistiriyor,cok iyi bir egzersizdir..eger yapabiliyorsan hic durma derim
sadece protein yemeyerekmi verdi
kilosu kacti
Ben light ürünlere karsiyim canim..herseyin orjinalinden ama az yemekten yanayim..sonucta ömür boyu light ürün yemeyecegiz
maydanozu bende duydum ama hic denemedim:44:
Hos buldum canim..cok güzel verimissin..tebrik ediyorum tekrar..
Evde lesillie yapabilirsin 1 saat,inan yürümüs kadar yoruluyorsun ve baya ise yariyor..
Canim ip atlamak bütün kaslari calistiriyor,cok iyi bir egzersizdir..eger yapabiliyorsan hic durma derim
sadece protein yemeyerekmi verdi
kilosu kacti
Ben light ürünlere karsiyim canim..herseyin orjinalinden ama az yemekten yanayim..sonucta ömür boyu light ürün yemeyecegiz
maydanozu bende duydum ama hic denemedim:44:
Hos buldum canim..cok güzel verimissin..tebrik ediyorum tekrar..
Evde lesillie yapabilirsin 1 saat,inan yürümüs kadar yoruluyorsun ve baya ise yariyor..
canim bence birkac günlük bir detoksla vücudu sasirtabilirsin ve spora biraz daha agirlik vererek kalan kilolarindan kurtulabilirsin
canim ip atlamaya yavas yavas basla bence ve vücudu isitmadan yapma..dedigim gibi evde lesillie veya jullian yapabilirsin,ikiside faydali...Nar ekşili elma sirkeli karışımı deniycem kızlar birde ip atlıyım bari soğuk kış günlerinde ne kadar atlamak lazım ipi,az yemeye devam bugun sabah kahvemi içtim öğlen sandewic yedim ve şimdi bir dilim ıslak kek hakettim form çayımıda içtim akşamda tavuk salatası yiyceğim.karralıyım gecede yemeden dayanıcağım çok acıkırsam peribiyotik yoğurt:)
Canim sadece 2 günlük ayran detoksunu denemistim..digerleri hakkinda fikrim yok ama kac gün yapacagina karar verirsen forumda bakar buluruzBir süre yemeyide denedim detoks iyi fikir bildiğin bir detoks varmı
Canim tabi bu benim fikrim,yinede sen kendin icin en iyisini bilirsin..sadece demek istedigim ligh ürünlerle normal ürünler arasinda öyle ahim,sahim bir kalori farki yok..paketlerin üzerinden bakabilirsin..simdi biz light diye 1 yiyeceksek 2 yiyoruz,bu durumda normal yedigimizden fazla kalori almis oluyoruz..Ligt ürünler yalnızca yağı zaltılmış ürünler yani daha fazla katkı maddesi yok içine ben yapamıyorum maydanozu bebekten dolayı ama öneririm hem karaciğeri temizliyor hem zayıflatıyor hemde sağlıklı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?