- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.821
Anladim canim,verilecek kilo cok oldumu daha kolay veriliyor..kilolar azaldikca vermede azaliyor..100 kiloydu kardeşim 75 kilo şuan yalnızca protein olarak sabah iki yumurta yedi diğer herşeyi yedi. Akşam yslnızca koca bir kase salata yesem nasıl olur
Hos geldin canim,aktif olabilmene inan cok sevindim..
öncelikle sunu söyleyeyim,sonra sikayet olmasin
Canim takim yeniden kurulma asamasinda ve bu konuda senden bol paylasim yaparak destek vermeni beklyioruz..
Takim kaptani kadistir..
simdilik günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluguna uyman yeterli,diger kurallari yarin kaptan geldiginde yazacaktir...
Kendinden biraz bahsedebilirmisin,hedef kilon nedir,yasin kac mesela
Anladim canim,verilecek kilo cok oldumu daha kolay veriliyor..kilolar azaldikca vermede azaliyor..
Canim salatnin icine haslanmis tavuk eklersen ve yaninda yogurt yersen olur..veya ton balikta olabilir..bunlar bize kilo olarak dönmeyecek yiyeceklerdir
Kesinlikle canim..Tek kaybedecegin kilolarin olurDiyet yapqcak arkadaşlara kendi diyetimi tavsiye ederim gerçekten iyi bir diyetisyen tarafıdan verildi.ilk olarak markete gidip alışveriş yapıppı başlsyabilirsiniz kızlar.bende detoks deneyim bari en fazla kilo kaybederim dimi:)
Artık canıma tak dedi vereceğpim bu kiloları başka yolu yok!!!
28 yaşında iki çocuk annesiyim bende çocuktan sonra doğum kilolarını veremeyenlerdenim malesef
şuan 76 kiloyum çok kafaya taktığım için sıkı diyet yapıyorum mesala bugün sana kahvaltısı yok sadece 3 tane eti form büskivi evde karışık bitki çayı yapıp demliyorum işe termosla getiriuorum 0,5 litre öğlen yemeği yok acıktığımda 2 kayısı mandalina ve elma yedim.. öğlen koşu bandında yürüdüm 3.16 km.. işte bunları yapıyorum ben ocak sonu 70 hedefim ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama ben kendimi bu kiloda görmek istiyorum... ekmek çıktı hayatımdan şeker de en fazla günde 1 kesme şeker..
Canim tabi bu benim fikrim,yinede sen kendin icin en iyisini bilirsin..sadece demek istedigim ligh ürünlerle normal ürünler arasinda öyle ahim,sahim bir kalori farki yok..paketlerin üzerinden bakabilirsin..simdi biz light diye 1 yiyeceksek 2 yiyoruz,bu durumda normal yedigimizden fazla kalori almis oluyoruz..
Tabi dedigim gibi sen vücudunu benden iyi tanirsin...
Memnun oldum canim..ben 3.takim kaptaniyim ve 28 yasindayim bende..3 cocuk annesiyim..Artık canıma tak dedi vereceğpim bu kiloları başka yolu yok!!!
28 yaşında iki çocuk annesiyim bende çocuktan sonra doğum kilolarını veremeyenlerdenim malesef
şuan 76 kiloyum çok kafaya taktığım için sıkı diyet yapıyorum mesala bugün sana kahvaltısı yok sadece 3 tane eti form büskivi evde karışık bitki çayı yapıp demliyorum işe termosla getiriuorum 0,5 litre öğlen yemeği yok acıktığımda 2 kayısı mandalina ve elma yedim.. öğlen koşu bandında yürüdüm 3.16 km.. işte bunları yapıyorum ben ocak sonu 70 hedefim ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama ben kendimi bu kiloda görmek istiyorum... ekmek çıktı hayatımdan şeker de en fazla günde 1 kesme şeker..
Canim ben diyetisyene gitmedim o yüzden bu konuda yorum yapamicam..sen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yapTabiki olabilir ama bunları öğlen yemek daha iyi dedi diyetisyenim akşam salata ve zeytinyağlı dedi..
Ekmek hiç yemezsen miğde kasların zayıflar ve niğden sarkarmış bir tanıdığım başına geldi.hedefi yükseltmelisin ve sağlıksız bir diyetin var gerçi bende sabah kahve içiyorum ama buda benim alışkanlığım sobaya atmadan yakamazsın şekerim.bunu 50 yaşında her ay üç kilo vermeyi başaran bir tanıdığım söyledi ve bence mantıklı
Memnun oldum canim..ben 3.takim kaptaniyim ve 28 yasindayim bende..3 cocuk annesiyim..
canim nacizane tavsiyem bu sekilde kilo vermis olmazsin..sadece kaslarini ve su kaybedersin..Vücudumuzdaki yaglari yakmamiz icin kaslarimiza ihtiyacimiz var..hemen yedigin zaman geri alirsin kiloarini böyle beslenerek..Bence 3 ögün ye..dengeli yedikten sonra kilolar gider zaten,birde spor yaparsan o zaman kalici kilo verirsin
Canim ben diyetisyene gitmedim o yüzden bu konuda yorum yapamicam..sen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap
2013-12-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori (gofret olmasaydı iyiydi
[1] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[2] Eti Gofret (Kakao Kremalı) 0.5 PAKET 247
[3] Tavuk Göğüs Haşlama 150 GRAM 225
[4] Merdiven Çıkmak 3 dak. 33
[5] İp Atlamak (125 atlama/dak) 3 dak. 40
[6] yumurta 1 adet 80
[7] Çökelek (lor peyniri) 20 GRAM 16
Toplam : 804 kal.
3 litreye tamamlayacağım suyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?