Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

100 kiloydu kardeşim 75 kilo şuan yalnızca protein olarak sabah iki yumurta yedi diğer herşeyi yedi. Akşam yslnızca koca bir kase salata yesem nasıl olur
Anladim canim,verilecek kilo cok oldumu daha kolay veriliyor..kilolar azaldikca vermede azaliyor..
Canim salatnin icine haslanmis tavuk eklersen ve yaninda yogurt yersen olur..veya ton balikta olabilir..bunlar bize kilo olarak dönmeyecek yiyeceklerdir

Diyet yapqcak arkadaşlara kendi diyetimi tavsiye ederim gerçekten iyi bir diyetisyen tarafıdan verildi.ilk olarak markete gidip alışveriş yapıppı başlsyabilirsiniz kızlar.bende detoks deneyim bari en fazla kilo kaybederim dimi:)

Artık canıma tak dedi vereceğpim bu kiloları başka yolu yok!!!

28 yaşında iki çocuk annesiyim bende çocuktan sonra doğum kilolarını veremeyenlerdenim malesef

şuan 76 kiloyum çok kafaya taktığım için sıkı diyet yapıyorum mesala bugün sana kahvaltısı yok sadece 3 tane eti form büskivi evde karışık bitki çayı yapıp demliyorum işe termosla getiriuorum 0,5 litre öğlen yemeği yok acıktığımda 2 kayısı mandalina ve elma yedim.. öğlen koşu bandında yürüdüm 3.16 km.. işte bunları yapıyorum ben ocak sonu 70 hedefim ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama ben kendimi bu kiloda görmek istiyorum... ekmek çıktı hayatımdan şeker de en fazla günde 1 kesme şeker..

Tabiki olabilir ama bunları öğlen yemek daha iyi dedi diyetisyenim akşam salata ve zeytinyağlı dedi..

Kesinlikle canim..Tek kaybedecegin kilolarin olur

Ekmek hiç yemezsen miğde kasların zayıflar ve niğden sarkarmış bir tanıdığım başına geldi.hedefi yükseltmelisin ve sağlıksız bir diyetin var gerçi bende sabah kahve içiyorum ama buda benim alışkanlığım sobaya atmadan yakamazsın şekerim.bunu 50 yaşında her ay üç kilo vermeyi başaran bir tanıdığım söyledi ve bence mantıklı

Am örneğin ton balığının ligtı 80 kalori tadı kötü gerçeten yinede slata üzerine koyunca anlaşılmıyor bazı ürünlerde ciddi f.ark var

Memnun oldum canim..ben 3.takim kaptaniyim ve 28 yasindayim bende..3 cocuk annesiyim..

canim nacizane tavsiyem bu sekilde kilo vermis olmazsin..sadece kaslarini ve su kaybedersin..Vücudumuzdaki yaglari yakmamiz icin kaslarimiza ihtiyacimiz var..hemen yedigin zaman geri alirsin kiloarini böyle beslenerek..Bence 3 ögün ye..dengeli yedikten sonra kilolar gider zaten,birde spor yaparsan o zaman kalici kilo verirsin
Tabiki olabilir ama bunları öğlen yemek daha iyi dedi diyetisyenim akşam salata ve zeytinyağlı dedi..
Canim ben diyetisyene gitmedim o yüzden bu konuda yorum yapamicam..sen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap

kesinlike haklısın da dediğim gibi çok hırs yaptım dün başladım spora bugün 2. günüm ve yarın son olacak hafta sonu yapamıyorum

bi kikoların gittiğini görsem belki biraz salarım ama tartıda eksildiğimi girmeden risk alamam :S:S

sabahları kahvaltı benim için çok zor geceleri uykum bölünüyor 5 dk bile arıyorum ufaklıkla çok uğraşıyorum.. bundan dolayı sabahları bir termos bitki çayı ve eti form kraker (benim tabirimle sunta :)) yiyorum... öğlen de bazen çorba içiyorum bazen boş geçiyorum 1 saat yemek zamanım var spormu yemek mi diye düşününce spor diyorum... yanımda meyve var günde max 3 tane yiyorum.. akşamları da kaçırmasam on numara olacak akşamları azda olsa pilav kaçırıyorum ve yemeğimi yiyorum.. birde kalori takibi yapıyorum sporla birlite bugün toplam 380 kalori almışım şimdiye kadar... dediğim gibi bir eksi görsem tartıda ohh dicem

2013-12-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori (gofret olmasaydı iyiydi

[1] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309

[2] Eti Gofret (Kakao Kremalı) 0.5 PAKET 247

[3] Tavuk Göğüs Haşlama 150 GRAM 225

[4] Merdiven Çıkmak 3 dak. 33

[5] İp Atlamak (125 atlama/dak) 3 dak. 40

[6] yumurta 1 adet 80

[7] Çökelek (lor peyniri) 20 GRAM 16

Toplam : 804 kal.

3 litreye tamamlayacağım suyu.

ben sadece alışkanlık yapmışım bu tatlıyı.
nasıl aşıcam acaba eğer 28 gün yemezsem bir daha alışırmışım ama ben değil 28 8 gün bile duramam.
en azından kahvenin yanında badem şekeri yemek istiyorum:2: bu kötü alışkanlıktan nasıl vazgeçerim acaba??

Benimde şekerim düştüğü için canım tatlı istiyor hurma kan şekerini düzenlediği için tatlı yemedende yaşıyabiliyorsun.kan şekeri dengelendiğinde tatlı istemeyeceksin diye biliyorum

Gerçekten süpersin 800 1000 kalori ideal :)kalori saymak gerçekten işe yarıyormu. Bunuda yapmadım deneyebilirim

Ben bu sabah biraz peynir domstes kozlenmis biber ve patlıcan kucuk bi parca ekmek sekersiz 2 fincan cay tukettim.oglen mercimek corbası ve ayran ekmek yok ogleden sonra tuzsuz peynir ve domatesten yapılmıs kucuk bi parca tost aksam iki uc yemek kasıgı kadar lahana yemegi bir kucuk haslanmıs patates ve ekmeksiz yine .saat 19.00 da yemek faslını kapattım .bugun 2 litre su lcebildim 2 kupa anne cayı ve 1 saat yuruyus.bu arada evlm de dershanede asansor kullanmıyorum 5 kat merdiveni sabahtan aksama kadar inip cıkıyorum

Saat 14.00 a kadar kilo bildirimi yapacagız degil mi bu topikte mi paylasacagız ve yuzdesini.nasıl hesaplıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…