Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen hafta yasaklı listem bolken bu hafta biraz açarak gidiyorum..
akşam evde yaptığım küçük ve tuzsuz (gecenin bi yarısı yapınca tuz koymayı unutmuşum :)) poğaça ve yarım litre ev yapımı bitki çayı :)
bu hafta kilo bi,ldirimi yapacağım o yüzden dikkatli olmam lazım :)

kızlar haftada 2 kilo verip 1 beden incelme nasıl olur?

geçen haftalarda 42 beden 78 falandım..

şimdi 40 beden (biraz sıkıyor ama giyebiliyorum :)) 76

sanırım sporun nimetlerinden faydalanıyorum :)

Ah ya ben de incelsem keske ama vucudum dogumdan sonra toparlanamadı gitti karnım sarktı sıkılastırmak icin ne yapmalıyım

Ah ya ben de incelsem keske ama vucudum dogumdan sonra toparlanamadı gitti karnım sarktı sıkılastırmak icin ne yapmalıyım
bu sitede bi yerlerde bir yağ karışımı okumuştum 7/8 yağ var içinde onu hazırladım akşamları onu sürme niyetindeyim (birde her akşam bu niyetimi gerçekleştirsem süpper olacak :)).. faydası olduğunu yazmıştı kullananlar, en kötü ihtimalle bi işe yaramaz ama kötü bir sonuçta almam.. denemekte fayda var akşam 2 saat kadar tuttum steç sarıp... aslında sporla yapsam daha iyi olacak ama işteyken zaten spora zamanım az bide onunla uğraşamayacağım.. listeyi hatırlamıyorum ama isteyen olursa akşam eve gidince bakarım yağların isimlerine !!

ben geldiiiiiiiiiiiiiimmm

hoş geldin...

nasıl gidiyor?

benim sabahkilere ek (akşam evde yaptığım küçük ve tuzsuz (gecenin bi yarısı yapınca tuz koymayı unutmuşum :)) poğaça ve yarım litre ev yapımı bitki çayı :) 1 mandalina yarım paket form çubuk kraker, 50 gr kadar yoğurt, çeyrek tabak kısır üstüne yarım kadar havuç ve nar ekşisi ve 30 dk 3 km 210 kalorilik yürüyüş :):) şuana kadar 400 kalori almışım.. hadi bakalım :):)

Bugunki menüm 5 dilim kaşar peyniri bir kahve bir dilim ekmek akşamda ton bslıklı salata yiyeceğim bütün gün temizlik yaptım spor yerine geçer inşallah

Sabah iki yumurta biraz peynir ve 4 dilim ince macar salam birde bir domates ve salatalik öğlen tarhana corbasi biraz ceviz iki gün kurusu bir muz aksam bir bardak sut biraz salam yine biraz ceviz ne yemisim yaz yaz bitmedi )) unutmadan birtane de keçi boynuzu kemirdim )))))

Gelmemle gitmem bir oldu ama bu hafta idare edin artik beni yilin son haftasi yogunluk hat safhada

Buarada bu kosusturmada gun icinde fazla birsey yiyemiyorum ama aksama da isyerinde olunca millet ne yerse ben de ondan yiyorum acil spora baslamam lazim spor yapmayinca veremeyecegim bu kilolari

Bugunku menum
Sabah 08;00
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ögle 12:30
5 yk sebze yemegi
2 yk yogurt
1 dilim kepekli ekmek

Aksam 19:00
4 adt pisi ((((((

1,5 lt su ve kosusturmaca

İlk güne göre süpersin canım

Soğan yahnisi de yapabilirsin inanılmaz süt yapıyor soğan. Ama en fazla bira mayası kapsülü İşe yarıyor

Selam kızlar misafirim vardı yeni gittiler sabahtan beri ayaktayım oldum yorgunluktaann
Bugun sabah bir yumurta,bir iki lokma beyaz peynir,2 zeytin,dag kekigi domates bbir dilim ekmek
Oglen tarhana corbası,biraz domatesli makarna,ızgara et
İkindi kahve,birkac tane uzum
Aksam corba,karnıbahar haslaması
Misafir varken ayıp olmasın diye yaptıgım kekten 1 lokma aldım.
Su miktarım 2 litre maalesef.
Yuruyusum yok ama temizlik yaptım arada bel kalca eriten egzersizlerden yaptım

Günaydınlar :)

Bence menü gayet iyi birazda spor oldum mu tam olur...

ya ben cuma tartıldım hafta sonu biraz kaçamaklarım oldu tabi sporda yok dün spor ve az kaçamaklı geçti ama yine cuma kilosundayım hiçmi gram oynamaz ya ne yapmalıyım ben vücudu biraz şaşırtmak gerek sanırım rutine bindirdi kendini öneriniz var mı????

Canııımm içime su serptin, akşam çok kaçtı diye moralim bozulmuştu. Suyumu 2,5 lt ye tamamladım yatana kadar.

Vücudu şaşırtma konusunda da 2-3 gün detoks diyeti yapıp sonra tekrar normal diyetine dönebilirsin.

mutlaka kalori takibi yap derim ona bakınca yemek istemiyorsun :):)

önerebileceğiniz denenmiş ve beni yormayacak malum çalışıyorum hazırlamaya zamanım olmaz ve enerjimin çok düşmemesi lazım detox var mı??

canım ben de şimdi onu araştırıyorum. Sana yazınca ben de yapayım bari dedim daha önce hiç yapmadım. Ben de aynı durumdayım fazla uğraştırmayacak birşeyler olmalı. Bulursam yazarım sen de bulursan değişik birşey yazarsan seviniri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…