- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.921
canım ben de şimdi onu araştırıyorum. Sana yazınca ben de yapayım bari dedim daha önce hiç yapmadım. Ben de aynı durumdayım fazla uğraştırmayacak birşeyler olmalı. Bulursam yazarımsen de bulursan değişik birşey yazarsan seviniri
su bende en çok süt yapan şey bolbol su
canım ben de şimdi onu araştırıyorum. Sana yazınca ben de yapayım bari dedim daha önce hiç yapmadım. Ben de aynı durumdayım fazla uğraştırmayacak birşeyler olmalı. Bulursam yazarımsen de bulursan değişik birşey yazarsan seviniri
Emziren annelere gore bi diyet yada odem atma yolu var mı kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/506848-limonata-diyeti-listesi-7.html
denesek mi?? gerçi çok ağır amma 3 gün yapar bırakırız. hafta sonu listeyi tamamlayıp p.tesi yapalım yanıma yoldaş arıyorummmmm :):)
zaten içinde pek bişiy yok bir şurup limon ve tuzlu su 3 gün ölür sonra süpperr diriliriz :):)
Walla canim cok isterdim ama esimle anlastik ve bugun sigarayi biraktik anlayacagin bana her zamankinden daha agir gelir .
Doktorum önerdi işe yarıyor şekerim yemesende sütün güzelBira mayası kapsulu yani hap seklinde mi?gercekten ise yarar mı canım?dun bi program indirdim telefonuma.almam gereken kaloriyi hesapladım 1200 kalori almalıymısım gunluk.dun de 1200 oldu zaten.
Sabah karnıbaharlı yumurta 2 zeytin biraz yagsız tuzsuz peynir yarım dilim ekmek 1 bardak sekersiz cay
Ara bilim kek ve anne cayı
Oglen 2 sigara boregi corba ayran
Ara anne cayı
Aksam karnıbahar haslaması ayran
Yuruyus 1 bucuk saat
Asansor kullanmadım gunde belki 100 defa inip cıkıyorum o merdlvenleri
Su miktarı 2 bucuk litre
Detoksa başladım hiç katı gıda almadım yalnızca sıvı :) bir hafta yapmayı planlıyorum yani bugun hiç yiyecek yok
Durumda tebrikler tatlım bebis olmasa ben de yapıcam detoks inan.ama bugun cok yedlglm lcln yarın icln ben de mi yapsam acaba bi gunluk ?
iyi geceler
ben kilo alıyrum ya
göbeğim şişti davul gibi oldu
kendime gelmem lazım hadi öneriler motivasyon arttırıcı bi hedefi olmalı insanın o bende yok şte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?