- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.941
Ya ben de aliyorum bugun agzim neredeyse hic bos durmadi en kotu ihtimal sakiz vardi
Uyku tutmadi yorgunluktan
Bari menumu paylasayim
Sabah 09:00
1 simit
2 kk peynir
6 zeytin
Ogle 12:00
6 yk sebze yemegi
3 yk yogurt
Ara 16:00
1/2 paket misir ve pirinc patlagi
Aksam 19:00
Yarim kase tarhana corbasi
2 yk sebze yemegi
1 yk yogurt
2 dilim ekmek
Ara 20:00
1 ince dilim kek
Ara 21:00
1 adt cennet hurmasi
Misir ve pirinc patlaginin 1/2 sini de gun icerisinde aralarda gidip gelip 1 tane alarak yedim.
Bugun hic oturmadim hep ayakta kosusturmacayla gecti.
Suyum 1,5lt oldu gun icerisinde yarim lt ictim fazla tuvaletim gelmesin diye 1 lt yi aksam ictim
Detoksa başladım hiç katı gıda almadım yalnızca sıvı :) bir hafta yapmayı planlıyorum yani bugun hiç yiyecek yok
iyi geceler
ben kilo alıyrum ya
göbeğim şişti davul gibi oldu
kendime gelmem lazım hadi öneriler motivasyon arttırıcı bi hedefi olmalı insanın o bende yok şte
nasıl bir detok uyguluyorsun sebze veya meyve suyu gibimi??
valla cesaretine hayran oldum.. bende en kısa zamanda yapacağım inşallahhh :):)
nasıl gidiyor acıkman nasıl kilo verme nasıl oluyor gerçi bugün 2. gün ama bişiyler farketmeli..
cevabını sabırsızlıkla bekliyorummm :):)
Ve Ezogelin çorba içeceğim zorlarsa uyarmı sana
valla uyar bana ama ben şimdi başlayamam hafta sonu yoğun oluyorum yanımda bişiy gezdiremem.. haftaya da malum yıl başı akşamı ama ondan sonra başlarım..
sen ilk kürünü yap sonuçlarına göre bende başlayayım... yanlız bence ezogelini öğlen iç en azından eritirsin..
birde detox ta sabahları içilen himalaya tuzundan bahsediliyor bağırsak temizlemek için ve akşamları sinameki çayı..
bunları da denersen sonuç harika olacaktır diye düşünüyorum..
Takibindeyim :):)
Benim bugunku menum
Sabah:
Kasarlı mantar (mantarı bol kasarı az)
Domates
3 zeytin
2 bardak sekersiz cay
2 dilim ekmek
Oglen
Bulgur pilavı
Nohut
Ayran
(Nohut ve pilav ikisi yanyanayken bir tabak bile degildi)
aksam:
Tarhana corbası (yarım kase)
Patates yemegi(4 kasık kadar)
ayran
Aralarda anne cayı,ıhlamur,bir kucuk mandalina
Su miktarı:2 bucuk litre
19.00 da yeme icmeyi kestim.
Spor:15 dk egzersiz + 1 bucuk saat yuruyus (rebook easytone umu giyiyorum iki gundur.)
Pazar kahvaltı edeceğim bişiy olmaz herhalde zaten 5.günüm olacak en büyük keyfim pazar kahvaltısı kocişle
Ben yalnızca çorba içtim şuan aç hissediyorum dayanacağım güzellik için nelere katlanıyoruz.hele ben yalnışmı bilmiyorum ama herşeyi zayıflamayaçbağladım saçlarımı zayıflayınca boyatacam alışveriş yapıcam yeniden manikür pedikür falan eşortmanla gezmiycem,sanırım kilo benim özgüvenimi zedelemiş ama düşünün bir yıkda 40 kilo 34 bedenken obez oldum şuan 18 kilom var ama hala kendimi güzel hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?