- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.021
Ben daha kotu durumdayım adetim iki hafta gecikti test yaptım ama hamile degilim bebegim daha 5 aylık.umarım degilimdir.siskinligim var bi adet olsam inecek de olmadım iste
Ben daha kotu durumdayım adetim iki hafta gecikti test yaptım ama hamile degilim bebegim daha 5 aylık.umarım degilimdir.siskinligim var bi adet olsam inecek de olmadım iste
haha menemen güzelleri olduk:)
kızlarr regli döneminde kilonuzda değişiklik oluyor mu? ben 600 gram fazla çıktım çok kötü çikolata krizindeyim ve kocaman bir sivilcem var nefret ediyorum şu günlerden
Dun 533 kalori almısım.bugun da suana kadar 250 kalori aldım.gobegim indi baya.ama basen kalca felaket
hayırlısı olsun da bebeğin çok küçükmüş umarım değilsindir. ama gerçekten havalar etkiliyor ben de erken oldum mesela ki çok düzenlidir diyette yapıosun ya normal canım kafaya takma inş hemen olur
Walla arkadaslar cok kirildim hepinize
1 haftadir hastanede yatiyorum hic biriniz de bu kiz nerde dememis eksikligimin hissedilmedigi yerde varligim da ise yaramaz.Saglicakla kalin. Yeni yilda umarim tum istediklerinize kavusursunuz.
Walla arkadaslar cok kirildim hepinize
1 haftadir hastanede yatiyorum hic biriniz de bu kiz nerde dememis eksikligimin hissedilmedigi yerde varligim da ise yaramaz.Saglicakla kalin. Yeni yilda umarim tum istediklerinize kavusursunuz.
Merhaba arkadaşlar akşqmki menüm ızgara göğüs ve doyurucu bir zeytinyağlı tabağı azcıkında alkol:) tartıya çıktım ben yarım kilo daha vermişim 66.400 ay süper hissettim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?