Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben daha kotu durumdayım adetim iki hafta gecikti test yaptım ama hamile degilim bebegim daha 5 aylık.umarım degilimdir.siskinligim var bi adet olsam inecek de olmadım iste

Ben daha kotu durumdayım adetim iki hafta gecikti test yaptım ama hamile degilim bebegim daha 5 aylık.umarım degilimdir.siskinligim var bi adet olsam inecek de olmadım iste

Degilsindor canim hava sartlarindan bende on gun geciktim ve 11gun oldu mevaimden sanirim cok kkside var suaralar

hayırlısı olsun da bebeğin çok küçükmüş umarım değilsindir. ama gerçekten havalar etkiliyor ben de erken oldum mesela ki çok düzenlidir diyette yapıosun ya normal canım kafaya takma inş hemen olur

Dun 533 kalori almısım.bugun da suana kadar 250 kalori aldım.gobegim indi baya.ama basen kalca felaket

çok az klaori alıyosun canım böyle olmaz giden çabuk gelir haberin olsun

stresten bazen gecikir canım rahatlayınca olursun birde şiş çıkarsın bu ara

Walla arkadaslar cok kirildim hepinize
1 haftadir hastanede yatiyorum hic biriniz de bu kiz nerde dememis eksikligimin hissedilmedigi yerde varligim da ise yaramaz.Saglicakla kalin. Yeni yilda umarim tum istediklerinize kavusursunuz.

Gecmis olsun canım daha yeni bir araya geliyoruz ya ondan sanırım grubu bıraktıgını dusunmustum ben mesela

Cok gecmis olsum hayırdır neyin var

Merhaba arkadaşlar akşqmki menüm ızgara göğüs ve doyurucu bir zeytinyağlı tabağı azcıkında alkol:) tartıya çıktım ben yarım kilo daha vermişim 66.400 ay süper hissettim yani

1 haftadir hastanede yatiyorum hic biriniz de bu kiz nerde dememis eksikligimin hissedilmedigi yerde varligim da ise yaramaz.Saglicakla kalin. Yeni yilda umarim tum istediklerinize kavusursunuz.

Kusura bakma canım ya kim ne nerde kim kim burası acaip karışık sen küsme kırılma takımının sana ihtiyacı var çok geçmiş olsun

canım kusura bakma inan benim yogunluğum malum
mazeret değil ama sen anla biiz ve bırakma

kızlar
çok gelemiyorum ilgilenemiyorum
kusura bakmayın
bi yardımcıya ihtiyacım var
htta takımda olanların hepsinin yardımına ihtiyacım var
ben iş yogunluğundan dün acile gitmek zorunda kaldım
yani burayı bilerek isteyerek aksatmıyorum

anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.
aramıza yeni arkadaşlar çağırabilirsiniz
takım sizlere emanet

Bugun aç hissediyorum çok ilginç canım sürekli bişiyler istiyor zor dayanıyorum.sabah bir dilim ekmek ve labne yedim öğlen çorba içtim akşam ızgara bişiyler yiycem 1000 kalori oluyor yarın yeniden katı diyetime dönmeye karar verdim üç gündür yiyorum bu hiç iyi değil

Canım zorlama kendini o kadar
Bak kalori hesabı yapmak bana cok yaradı oneren arkadaslardan Allah razı olsun.istedigimi yiyorum ona gore sporumu yapıyorum ama aksam hafifi yiyorum ve saat 7 den sonrs hicbisey yemiyorum.belki bir bardak sekersiz cay..ve bol su.vucudumuzun birseyleri sindirmeye de ihtiyacı var sistemimiz boyle

Bebegim grip oldugu icin kac gundur giremedim ozledim sizi
Neler yapıyorsunuz?ben yılbası gecesi biraz cerez ve cips yedim uzuunn bi aradan sonra.kendimi suclu hissettim aslında cunku saat gece yarısıydı neredeyse..ama az yedim.
Neyse ki kendimi biraz bel tarafından incelmis hissediyorum sanırım sıkılasıcam artık.cok mutluyum yaa
5 subat dogum gunum.o gune kadar incele bilsem 10 kg versem ne super olur )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…