Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarr simdi sınava giriyorum bizim dershanede ayda bir brans sınavı yapılıyor kaliteyi koruyabilmemiz icin.dua edin olur mu?bu arada bugun iyi gidiyorum insallah aksama da iyi olur

Slm kizlar ziyaretinize geldim.

Ben eski 5. Takim uyesiyim takim yeniden kurulmus cokta guzel olmus

Ne kadar burda olursaniz o kadar basarirsiniz cunku kacamak riskiniz cok az birileri elinde sopasi sizi bekliyirsa yiyemiyirsunuz

Ne kadar burda olursaniz kendiniz icin her msjda yeni bir adim daha atiyorsunuz

Kimseden cekinmeden kilonuzu anlatabildiginiz yanlarinizdan popisinizden sikayet edip karsiliginda sizi motive eden kisileri bulacaginiz tek yer burasi

Kostek degil destek olan yanlisini bulup yerine dogrusunu koyan yer burasi

Yani ne kadar adim atarsaniz takiminiz icin o kadar kosarsiniz kendi hedefinize

Nacizane fikrim

merhaba,

gerçekten söylediklerinize katılıyorum... sitede ve grup gayet güzel.. birde aktif katılım olsa on numara olacak :):)

siz kaç kilo ile başladınız nasıl bitti neler yaptınız?

merhaba,

gerçekten söylediklerinize katılıyorum... sitede ve grup gayet güzel.. birde aktif katılım olsa on numara olacak :):)

siz kaç kilo ile başladınız nasıl bitti neler yaptınız?

Canim ben grup dagilinca mecbur ayrilmistim yeniden basladim diyelim bol katilim sizin elinizde bildigin kadin sitesi bura evet burda kg konusuyoruz ama baska seylerde kinusun hem takim arkadaslarinizla baglariniz artar hemde katilim boyle boyle artmis olur

**5.TAKIM 341. ETAP***

kadis ( 74,2/ 75,2/-1 / %-1,35)
gejicash (64,9/0/0 /%0)bildirimde bulunmadı
purmelal(80,0/77 /1,5 /%1,88 )yeni üye hedef kilo 60 kilosu 2 ye bölündü
nserin(76,0/76,0 / 0/%0 )kilosu sabit,yeni üye hedef kilo 70

5. TAKIM ORTALAMASI:%0,13

Hoşgeldim canım takım kaptanımız yoğun o yüzden paylaşımda bulanamıyor kalori takibi yapıyoruz hergün ne yediysek yapıyoruz paylaşımda bulnuyoruz cuma günleride kilomuzu yazıyoruz

Bende takıma üyeyim listede neden yokum kilo bildiriminde bulundum
listeye girmek istiyormusun canım?
kadis sana listeye girmeyi isteyip istemediğini sormuş tu az evvel o mesajı görmedin sanırım.
takıma geldiğin günkü kilon,şimdiki kilon ve hedef kilonu yazarsan hemen alırım listeye.

Son düzenleme:
Ben şişman bir çocuktum 10 yıl boyunca zayıfladıktan sonra zayıf kalmayı başardım.Şimide 23.. Kilomu vermiş bulunöaktayım 6 ayda vermeyede devam eedeceğim.size neler yaptığımı yazdım ama yeniden. Paylaşayım gün içindeki protein ihtiyacınızı sabah yada öğlen alın karbonhidrattan uzak durun mümkün olduğunca az yiyin bol sıvı tüketin öğünlrde iki dilim tam tahıllı ekmek yiyin bende işe yaradı sizde deneyinnnn

**5.TAKIM 341. ETAP***

kadis ( 74,2/ 75,2/-1 / %-1,35)
gejicash (64,9/0/0 /%0)bildirimde bulunmadı
purmelal(80,0/77 /1,5 /%1,88 )yeni üye hedef kilo 60 ,kilosu 2 ye bölündü
nserin(76,0/76,0 / 0/%0 )kilosu sabit,yeni üye hedef kilo 70
durumda(68,0/67,0/1/%1,47)yeni üye hedef kilo 50

5. TAKIM ORTALAMASI:%0,40

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız? 17 yaşındayım boy 162 kilo 65
hoşgeldin canım,tabiki alırız
biraz kendinden bahsedermisin,hedef kilon nedir?
1.sayfada takım kuralları yazıyor tatlım.bol bol paylaşım bekliyoruz.takım kaptanı kadis,işlerinin yoğunluğundan bu ara fazla giremiyor.takım arkadaşların sana gerekli olanları zaten yazar

Hoşgeldim canım takım kaptanımız yoğun o yüzden paylaşımda bulanamıyor kalori takibi yapıyoruz hergün ne yediysek yapıyoruz paylaşımda bulnuyoruz cuma günleride kilomuzu yazıyoruz

hoşbulduk canım teşekkürler bugün hiç lanladığım gibi olmadı öğle yemeğini atladım dışarda işim tahminimden uzun sürdü. biraz spor yaptım normalde salona gidiyorum ama bugün gidemedim. dün yaptığım abartı spora sayayım bari:)

şuanlık hedef kilom 60 zamanla 55 e kadar inmeyi düşünüyorum. inş hep beraber hedeflerimize ulaşabiliriz.

kızlar tebrikler bu hafta 4. olduk haftaya aynı tempoyla devam edelim ve kurtullaım
ben sarımsak çayı yapacaiım bu hafta tarifi bulup paylaşırım sizlerle umarım işe yarar çünkü kilo almaya başladım ve bunu durdurmak çok zor

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız? 17 yaşındayım boy 162 kilo 65

1.mesajda kuralalrımız yazılı canım sana uyarsa takımda yerimiz var
ben takım kaptanıyım bu aralar yogunum malesef gelemiyorum
ama takım arkadaşlarım sana yardımcı olacaktır. günlük menü yazmanı ve paylaşımda bulunman yeterli

Kızlar bugun iyi idare ettim sanırım.izmirden annem geldi sen kilo mu verdin dedi :) ay cok sevindim :))
sabah sutlu kahve
Ara sekersiz cay ve su ve birkac tane yulaflı biskuvi
Oglen yarım gozleme sekersiz cay 1 kucuk mandalina
Ara sekersiz cay
Aksam karnıbaharlı yumurta (azıcık) bir dilim ekmek 2 zeytin sekersiz cay

Bugun 1 saat dans ettim.yarım saat yurudum.asansor yok tabii.su miktarım 2 bucuk litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…