- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.981
Tesekkurler kadiscim
Nesrincim ben de veremedim bu hafta ama bence listeye gir cunku bi sorumluluk yukluyor insana.ben suan bile acayip motive oldum bu hafta gldecek kilolarr
Slm kizlar ziyaretinize geldim.
Ben eski 5. Takim uyesiyim takim yeniden kurulmus cokta guzel olmus
Ne kadar burda olursaniz o kadar basarirsiniz cunku kacamak riskiniz cok az birileri elinde sopasi sizi bekliyirsa yiyemiyirsunuz
Ne kadar burda olursaniz kendiniz icin her msjda yeni bir adim daha atiyorsunuz
Kimseden cekinmeden kilonuzu anlatabildiginiz yanlarinizdan popisinizden sikayet edip karsiliginda sizi motive eden kisileri bulacaginiz tek yer burasi
Kostek degil destek olan yanlisini bulup yerine dogrusunu koyan yer burasi
Yani ne kadar adim atarsaniz takiminiz icin o kadar kosarsiniz kendi hedefinize
Nacizane fikrim
beni haftaya alın listeye :gerçi bu hafta alsanızda bişiy değişmeyecek hep aynı kilodayım
merhaba,
gerçekten söylediklerinize katılıyorum... sitede ve grup gayet güzel.. birde aktif katılım olsa on numara olacak :):)
siz kaç kilo ile başladınız nasıl bitti neler yaptınız?
merhaba beni de takıma alın:)
biraz bilgi vereyım 27 yaşındayım hala bekarım:))
boyum 174 şuan 79 kiloyum 2 haftadır sağlıklı beslenme spor falan 2 kg verdim. 63 kilo olmak istiyorum. düzenli spor yapıyorum takımlarla ilgili çok bilgim yok biraz bakayım ama pratik bir şekilde anlatan olursa sevinirim
listeye girmek istiyormusun canım?Bende takıma üyeyim listede neden yokum kilo bildiriminde bulundum
listeye girmek istiyormusun canım?
kadis sana listeye girmeyi isteyip istemediğini sormuş tu az evvel o mesajı görmedin sanırım.
takıma geldiğin günkü kilon,şimdiki kilon ve hedef kilonu yazarsan hemen alırım listeye.
hoşgeldin canım,tabiki alırızmerhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız? 17 yaşındayım boy 162 kilo 65
Hoşgeldim canım takım kaptanımız yoğun o yüzden paylaşımda bulanamıyor kalori takibi yapıyoruz hergün ne yediysek yapıyoruz paylaşımda bulnuyoruz cuma günleride kilomuzu yazıyoruz
hoşgeldin canım aramıza başlangıç ve hedef kilonu yazar mısınız haftaya listede olursun tatlım
hoşgeldin canım,tabiki alırız
biraz kendinden bahsedermisin,hedef kilon nedir?
1.sayfada takım kuralları yazıyor tatlım.bol bol paylaşım bekliyoruz.takım kaptanı kadis,işlerinin yoğunluğundan bu ara fazla giremiyor.takım arkadaşların sana gerekli olanları zaten yazar
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız? 17 yaşındayım boy 162 kilo 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?