- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.061
Seni en iyi ben anlıyorum arkadaşım bende başladım dar olsada sığıyorum 24 kilo berdim 6 ayda düzenli regl oluyorum ve emziriyorum onunda etkisi var kaldı 16 kilom.bol su iç şekersiz kompostoda içebilirsin rezenedeBlr de bugun kacc aylaaarrrdır icine giremedigim etegimi giydim :))) cok mutluyum cok ..slzde ne tur degisiklikler var kızlar?paylasalım motive olalım hadii.esim de diyor sende ilerleme var diyor basta gguluyordu.bosver ugrasma biraz da tombik seveyim seni diyordu ama ben inat ettim kilo vericem diye.hatta note 3 alacaktı bana cok istiyorum diye.dedim ki alma.ben kilo vereyim o zaman al.sen bilirsin dedi.simdi hedefime dogru emin adımlarla ilerliyoruummm vee yazın belkl yurtdısına cıkarız tatilee :)))
Ben ederim canım ama ictigim corba bebisi de zayıflatır mı?
benim için yogun ve düzensiz beslendiğim bi gün oldu
sabah bi dilim ekmekle kahvaltı
akşam çorba 1 dilim ekmek ara bi puaça
Bu sabah peynir yumurta zeytin bal tereyag guzel bi kahvaltı yaptım.aksamları cok az yiyorum gece acıkıyorum ama yapcak bisi yok.oglen icin blr kase kuru meyveli yulaf yiyecegim sutle.aksamı yine hafif seylerle midemi yatıstırmayı dusunuyorum.bebek emzirdigim icin arada meyve yada meyvesuyu tuketiyorum.vucudum incelmeye basladı farkındayım ama daha kararlı olmam ve bu durumu bozmamam lazım
Sevgili kaptanımız sen gelmeden toparlanamıycak buralar toparlanamayıncada eksiliyoruz çünkü insanlaröistedikleri mıtivasyonu bulamıyor ne dersin ne yapabiliriz.yani birbirimize destek olarak zayıflamak varken kaç kişiyiz ikimi üçmü anlayamadım
Durumda nserin nerelerdesiniz kızlar
Hadi bildirim yapın da degerlendirmeyi gorelim
65 kiloolmuşummmm artık süper şişman hissetmiyorum.hala kendimi beğenmiyorum sebei e bakımsız olmam o yüzden karar verdim daha dikkat edicem saçlarımı boyatabilirim mesela oje sürebilirim küçük bişiyler bile iyi gelebilir
Arkadaşlar,
ekip diye birşey olmadığını görüyorum kimse yazı yazmıyor günlük bir mesaj falan bu şekilde motive olamayız ki!!
malesef ben aranızdan ayrılıyorum... aktif bir ekibe ihtiyacım var...
belki başka sayfalarda tekrar görüşürüz...
hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?