- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.001
Bugun 527 kalori almısım.normalde 1200 almam gerekiyor.sanırım eksik kalan kısım icin yaglarımın yanması gerek tühh :)))
Kadişciğim ya elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum diğer arkadaşlarda öyle ama bizim bir zayıflama koçuna ihtiyacımız var :) desteklerini bekliyoruz haftaya birinci olalım1.mesajda kuralalrımız yazılı canım sana uyarsa takımda yerimiz var
ben takım kaptanıyım bu aralar yogunum malesef gelemiyorum
ama takım arkadaşlarım sana yardımcı olacaktır. günlük menü yazmanı ve paylaşımda bulunman yeterli
hoşgeldin canım,tabiki alırız
biraz kendinden bahsedermisin,hedef kilon nedir?
1.sayfada takım kuralları yazıyor tatlım.bol bol paylaşım bekliyoruz.takım kaptanı kadis,işlerinin yoğunluğundan bu ara fazla giremiyor.takım arkadaşların sana gerekli olanları zaten yazar
kızlar tebrikler bu hafta 4. olduk haftaya aynı tempoyla devam edelim ve kurtullaım
ben sarımsak çayı yapacaiım bu hafta tarifi bulup paylaşırım sizlerle umarım işe yarar çünkü kilo almaya başladım ve bunu durdurmak çok zor
bende sabah menemen birazda patates kızartması öğlen bir tane mandalina akşamda pırasa yemeği birazcık yoğurtlu mantı 2 3 tanede sarma yedim hafta sonu diyeti unutuyorum resmen inş yarın tam olarak başlarım şimdide spor yapıcam
Ben de sabah menemen yedim :)) anlassak bu kadar denk gelmez :)
Oglen mercimek corbası bir mandalina
ikindi vakti yarım pogaca kucucuk bi parca brovni
Aksam et suyu&sebze corbası salata 2 dilim ekmek
Aralarda bol su,bir fincan anne cayı
İyi gidiyorum bakalım simdilik insallah duzeni bozmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?