Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Imkansiz diye birsey yoktur imkansiz basstisizligi cagirir . Hopp kalk toparlan sen yanilmiyorsam bebek emziriyordun bak ne guzel oturdugun yerde spor yapiyorsun yaniliyorsamda sporu artir dadece bogazda bitmiyor is canim

benim için kalmak problem değil.. hergün sayfalarca da yazabilirim ama yazan yok.. benim girmediğim hafta zaten kimse girmemiş tek problem bende olsa amenna ama bu alıntı yaptığınız yazıyı yazalı kaç gün oldu ama cevaplar malumun.. bende gitmek istemiyorum ama bu sayfada motivede olamıyorum.. belki başka takımda devam edebilirim, yani burayada girerim ama paylaşılan bişiy yok doğal olrak girmemin çok ta anlamı yok...

Selam bayanlar

ben eda 24. yaşındayım geçen sene temmuz dan beri buradayım sanırım. Toplam 26 kilo verdim.
Bu takımı toparlamak adına sizinlede menü yorumlarımı günlük paylaşımlarımı yapacağım. El birliği ile yeni üye ile bu takım elbette toparlanır.
Pes etmek yok vazgeçmek yok. Unutmayın biz burada kendimiz için varız. Buraya yazdığımız her menü yaptığımız her yorum aslında diyetimize olan sadakatin göstergesidir.
Hadi bakalım herkes menülerini paylaşsın kim ne yapıyor görelim.

Bu hafta uyguladığım menü

4 zeytin
domates-salatalık, yeşillik (sınırsız)
1 dilim light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim kepek ekmek

Ara 1 porsiyon meyve

Öğle : 2 kepçe çorba
salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 pors. meyve

ara: 1 activia+ 4 fındık

akşam
2 kepçe çorba
salata
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 pors. meyve

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünkü menüm;

5 zeytin
1 haş. yumurta
1 dilim light peynir
domates
1,5 dilim kepek ekmek

ara:1 elma

öğle

1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

akşam

1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
spor: yok

Tmm o zaman kalıyorsun bak ben ve takimim burda paylasim yapacagiz eda gelmis bile paylasimada yazfim yeni uyede alacagiz sende sayfalarca yaz o zaman kendin icin bunu yap biz sizin için ugrasiyorsak sizde ugrasin takiminiz kendine gene kadar buralardsyiz

Tabikii geleceğiz. Şimdi siz olmazsanız ben 26 kilo verebilir miydim sanmam.
ben bugün sevgi pıtırcığı modundayım yahu

Kızlar benimle yarışacak var mı aranızda.
Bakın çok ciddi rekabetçi hırslı bir rakibimdir. Var mı bana yan bakan rakibe

Kixlar uyarıyorum eda spor yapmadigi halde takir takir kg verir diyetisyen gozetimindedir menuleri harfiyen uyar hodri meydan yani

Toplight canim nasilsin neler yapiyorsun ? Cok şaşırdım ve sevindimde 5 takimi ayaga kaldirmak icin ugradiyoruz nolur varim de ben ucuncu takimdayim ama ilk takimim iste bu halde gormek istemiyorum

Toplight canim nasilsin neler yapiyorsun ? Cok şaşırdım ve sevindimde 5 takimi ayaga kaldirmak icin ugradiyoruz nolur varim de ben ucuncu takimdayim ama ilk takimim iste bu halde gormek istemiyorum

selam kızlar eriğim seni burda görmek ne güzel tekrar oğlumun rahatsızlığı sebebiyle izin alıpta geriye döndüğümnde bir baktım kiş takım kapanmış ee ne yapayım kendim devam ederim dedim ama olmuyo buranın gerçekten çok büyük faydası var aldı gitti kilolar saolsun 3. takımdan eriğim ve valkrye motivasyon için gelmişler madem öyle eski bir 5. takım üyesi olarak bende geliyorum bi şekilde toparlamamız lazım ama yokluğumda ara ara sayfaya baktığımda maalesef kadis cim kaptansın ama hiç takımla ilgilenmiyorsun tamam hepimizin sorunları var yoğunuz çalışıyoruz ama kaptan olarak sen takımın başında olmayınca takımda bir toparlanma olmuyor o yüzden de 5. takım aldı başını gidiyor bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum yarın cuma geçti artık bu haftaki listeye katılmam ama haftaya listeye girerim bende sanırım izinli olduğum haftalara göre aldığım kilolar biraz belki sizin ortalamanızı düşürecek ama 5. takım için toparlanma zamanı geldi

ben geri geldim canım burdan ayrı olmuyo aldı ki,lolar geri gitti valla burası gerçek bir motivasyon yuvası idi

Sen gelde ben seni zopalaya zopalaya zayiflatirim

Merhaba kızlar.

Kısa kısa derdimi anlatayım şimdi sizlere...
Bir sene kadar önce bu takımda yarışıyordum ancak bir takım olaylar sonucunda takım dağıldı. Ben de başka bir takımda devam etmedim. Sonra da sandviç yemek zorunda olduğum işler yüzünden kilo aldım maalesef... Bir ara başka bir takımda yarışmaya tekrar katılacak oldum, çalışıyordum, yetişemedim, takımın içine yeterince giremediğimi hissettim ve bıraktım.

Bugün düşünüyordum "Yarışmaya tekrar girsem..." diye, bu aralar çalışmıyorum. Yine de bir yıl önceki gibi, bir takıma günde 5 saatimi ayıracak durumum yok. O yüzden "Az üyesi olan takımlara bir bakayım." dedim. Eski takımım olduğu için de ilk buraya baktım. Kişi sayısı bayağı az ama anlaşılan şu anki takım biraz da problemli. Paylaşım olmadığı için ayrılmayı düşünen bir arkadaş da var.

Aslında sakin bir takımda günlük paylaşımı tutturup bir şekilde devam etmeyi planlıyordum ama 5. takıma vefa borcum var. O yüzden bu takımı böyle görünce bırakmak istemedim. Yarışmaya bu takımda geri dönmeyi çok isterim. Paylaşımları çoğaltmak için elimden geleni yaparım. Burda yarışanların, aradıklarını başka takımlarda bulmaya çalışmasını istemem.

Yani demem o ki, bu takıma gelmek istiyorum, tabi siz de isterseniz... Kaptanınız kim? İlk sayfa güncellenmeyeli epey bir zaman olmuş. Bu takımı seven, burda kalmak isteyen, "hadi hep birlikte can getirelim 5. takıma da, burdan mezun olalım." diyen kimler var? Beni aydınlatabilecek birileri varsa çok sevinirim. Aranıza katılmayı gerçekten istiyorum.

Ben çok yazarım ya, dur hemen gitme. Önce bana bir cevap versinler...

Hosgeldin canim gel gel basimizin ustubde yerin var suan kaptan kadis yanliz pek ortalarda yok ben suan refakaten bakiyorum eski 5 takim kaptan yardimcisiyim simdi baska takimda yarisiyorum ama buraya dedigin gibi vefa borcum var kaptan gelene kadar duruma el koydum hepibizin canina ojuycam o kilolar gidecek oncelikle bana dun ne yedin yazarmisin bakalim nerden baslamaliyiz senin icin cok degil gunde bes msj istiyorum senden menu yazsan bir gunaydin desen iki uc msjdafa muhabbet ederiz aslinda zamanla takim guzelse kendimiz cikmiyoruz zaten ucun besin lafi bile olmayacak. Suan kac kgsun boy kac hedef kac canim

Kızlar ben bebegim hasta oldugu icin gecen haftadan beri fuzenli paylasım yapamadım.kilo bile veremedim.buraya yazdıkca motive oluyor kilo veriyor insan.
Nserin cim varlıgın ve mesajların bemi motive ediyordu ben gercekten bebekten dolayı yazamadıgımda yada az yazdıgımda dahi senin yazdıklarını hergun okudum
Bundan sonra hergun 5 degil belki 10 mesajla buradayım
Takımın tek mezunu olacaksam da burada devam edecegim
Diger takımlardan gelen arkadaslar hosgeldiniz iyi ki geldiniz bir sure bize destek ve moral vermeniz cok iyi olacak dusunceli davranısınız icin de ayrıca tesekkurler

Ve takım kaptanımız Kadis tir arkadaslar.tabiki takımda devam edebilirsin canım cok sevinirim sahsen.
Zaten Kadis mesgul oldugunda bize uye alabilirsiniz demisti sen de hosgeldin sefalar getirdin diyorum :))

Ay dün ne yediğimizi de mi yazıyoruz artık?
Ay, şeyy... Yani ne desem... :18:
Öncelikle yarışmaya geri dönmeyi daha bugün düşündüğümü tekrar belirteyim. Dün evde değil, dıraşıdaydım. O yüzden poğaça yedim. (İlk mesajdan utandırıp yalancı durumuna sokmayın beni yahu. )

3 poğaça
3 mandalina
2 portakal

Berbat bir dündü... :)
Bugün yediklerimi yazsam? Daha kilo vermek isteyen biri gibi görünürüm o zaman.

Aslında o 5 mesajcıkta "günaydın, iyi geceler" vb. sayılmamalı bence... :) Ama takımın durumu kötü, ona bile ihtiyaç var anlaşılan.
Şu an benim tartının pili bitiyor. Ne olduğum belli değil, bir öyle tartıyor, bir böyle. Ama yine de 78-79 arası bir yerdeyim. Yeni pil takınca kesin olarak söylerim. Son ayrıldığım kilonun 72 olması lazım. Boyum 1.66, yaş 26 bitiyor. İsmim de göründüğü gibi Funda.

Deneme süresi yapmıyorsunuz sanırım şu an? Gerçi kaptan ona karar verme yetkisini de yine sana mı bıraktı bilmiyorum. :) Yaklaşık 6 kilo alarak geldiğim için listeye girdiğimde takıma - getireceğimi de hesaplamak gerekir çünkü... Benim ilk haftadaki açığımı kapatacak azimli arkadaşlar vardır umarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…