- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.081
Gecmis olsun canım ve tekrar hosgeldin
Benim de bebisim hastalandı usutmus kuzum daha yenl toparlıyor.ben aksamları baya az yemeye basladım ama tam cok guzel gidiyor derken pazartesi gunu aileme gittik.kardeslerimle dısarda yemekler yedik ve waffle yedimbutun bi haftanın kalorisini bi gunde aldım.o yuzden cumaya kadar yulaf sut agırlıklı beslenip aksamı hafif yemeklerle araları meyve ve bitki cayıyla gecistirmeyi planlıyorum.bakalım molcak bu hafta vermem imkansız
En kolayi cikip gitmek mi yanliz anlama seni sorgulama yada yargilamak degil amacim ama sen bildirim yapmamissin gecen hafta ve ceza almamissin datakimin seni anlayisla karsilsmissa sende sabretmelisin gidiyorum demeden once arkadaslarinin yazdiklarina cvp verdin mi hergun menu paylasip spor yaptin mi yeni uye aradin mi :26:
Bence kal bak ben baska takimda olmama ragmen sizin icin ugrasmak istiyorsam sizde kendiniz icin ugrasmalisiniz bunu kendi bedeninixe mecbursunuz
benim için kalmak problem değil.. hergün sayfalarca da yazabilirim ama yazan yok.. benim girmediğim hafta zaten kimse girmemiş tek problem bende olsa amenna ama bu alıntı yaptığınız yazıyı yazalı kaç gün oldu ama cevaplar malumun.. bende gitmek istemiyorum ama bu sayfada motivede olamıyorum.. belki başka takımda devam edebilirim, yani burayada girerim ama paylaşılan bişiy yok doğal olrak girmemin çok ta anlamı yok...
Tmm o zaman kalıyorsun bak ben ve takimim burda paylasim yapacagiz eda gelmis bilepaylasimada yazfim yeni uyede alacagiz sende sayfalarca yaz o zaman kendin icin bunu yap biz sizin için ugrasiyorsak sizde ugrasin takiminiz kendine gene kadar buralardsyiz
Tabikii geleceğiz. Şimdi siz olmazsanız ben 26 kilo verebilir miydim sanmam.
ben bugün sevgi pıtırcığı modundayım yahu
Kızlar benimle yarışacak var mı aranızda.
Bakın çok ciddi rekabetçi hırslı bir rakibimdir. Var mı bana yan bakan rakibe
Toplight canim nasilsin neler yapiyorsun ? Cok şaşırdım ve sevindimde 5 takimi ayaga kaldirmak icin ugradiyoruz nolur varim de ben ucuncu takimdayim ama ilk takimim iste bu halde gormek istemiyorum
selam kızlar eriğim seni burda görmek ne güzel tekrar oğlumun rahatsızlığı sebebiyle izin alıpta geriye döndüğümnde bir baktım kiş takım kapanmış ee ne yapayım kendim devam ederim dedim ama olmuyo buranın gerçekten çok büyük faydası var aldı gitti kilolar saolsun 3. takımdan eriğim ve valkrye motivasyon için gelmişler madem öyle eski bir 5. takım üyesi olarak bende geliyorum bi şekilde toparlamamız lazım ama yokluğumda ara ara sayfaya baktığımda maalesef kadis cim kaptansın ama hiç takımla ilgilenmiyorsun tamam hepimizin sorunları var yoğunuz çalışıyoruz ama kaptan olarak sen takımın başında olmayınca takımda bir toparlanma olmuyor o yüzden de 5. takım aldı başını gidiyor bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum yarın cuma geçti artık bu haftaki listeye katılmam ama haftaya listeye girerim bende sanırım izinli olduğum haftalara göre aldığım kilolar biraz belki sizin ortalamanızı düşürecek ama 5. takım için toparlanma zamanı geldi
benim için kalmak problem değil.. hergün sayfalarca da yazabilirim ama yazan yok.. benim girmediğim hafta zaten kimse girmemiş tek problem bende olsa amenna ama bu alıntı yaptığınız yazıyı yazalı kaç gün oldu ama cevaplar malumun.. bende gitmek istemiyorum ama bu sayfada motivede olamıyorum.. belki başka takımda devam edebilirim, yani burayada girerim ama paylaşılan bişiy yok doğal olrak girmemin çok ta anlamı yok...
Merhaba kızlar.
Kısa kısa derdimi anlatayım şimdi sizlere...
Bir sene kadar önce bu takımda yarışıyordum ancak bir takım olaylar sonucunda takım dağıldı. Ben de başka bir takımda devam etmedim. Sonra da sandviç yemek zorunda olduğum işler yüzünden kilo aldım maalesef... Bir ara başka bir takımda yarışmaya tekrar katılacak oldum, çalışıyordum, yetişemedim, takımın içine yeterince giremediğimi hissettim ve bıraktım.
Bugün düşünüyordum "Yarışmaya tekrar girsem..." diye, bu aralar çalışmıyorum. Yine de bir yıl önceki gibi, bir takıma günde 5 saatimi ayıracak durumum yok. O yüzden "Az üyesi olan takımlara bir bakayım." dedim. Eski takımım olduğu için de ilk buraya baktım. Kişi sayısı bayağı az ama anlaşılan şu anki takım biraz da problemli. Paylaşım olmadığı için ayrılmayı düşünen bir arkadaş da var.
Aslında sakin bir takımda günlük paylaşımı tutturup bir şekilde devam etmeyi planlıyordum ama 5. takıma vefa borcum var. O yüzden bu takımı böyle görünce bırakmak istemedim. Yarışmaya bu takımda geri dönmeyi çok isterim. Paylaşımları çoğaltmak için elimden geleni yaparım. Burda yarışanların, aradıklarını başka takımlarda bulmaya çalışmasını istemem.
Yani demem o ki, bu takıma gelmek istiyorum, tabi siz de isterseniz... Kaptanınız kim? İlk sayfa güncellenmeyeli epey bir zaman olmuş. Bu takımı seven, burda kalmak isteyen, "hadi hep birlikte can getirelim 5. takıma da, burdan mezun olalım." diyen kimler var? Beni aydınlatabilecek birileri varsa çok sevinirim. Aranıza katılmayı gerçekten istiyorum.
Hosgeldin canim gel gel basimizin ustubde yerin var suan kaptan kadis yanliz pek ortalarda yok ben suan refakaten bakiyorum eski 5 takim kaptan yardimcisiyim simdi baska takimda yarisiyorum ama buraya dedigin gibi vefa borcum var kaptan gelene kadar duruma el koydumhepibizin canina ojuycam o kilolar gidecek oncelikle bana dun ne yedin yazarmisin bakalim nerden baslamaliyiz senin icin cok degil gunde bes msj istiyorum senden menu yazsan bir gunaydin desen iki uc msjdafa muhabbet ederiz aslinda zamanla takim guzelse kendimiz cikmiyoruz zaten ucun besin lafi bile olmayacak. Suan kac kgsun boy kac hedef kac canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?