- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.101
Kızlar ben bebegim hasta oldugu icin gecen haftadan beri fuzenli paylasım yapamadım.kilo bile veremedim.buraya yazdıkca motive oluyor kilo veriyor insan.
Nserin cim varlıgın ve mesajların bemi motive ediyordu ben gercekten bebekten dolayı yazamadıgımda yada az yazdıgımda dahi senin yazdıklarını hergun okudum
Bundan sonra hergun 5 degil belki 10 mesajla buradayım
Takımın tek mezunu olacaksam da burada devam edecegim
Diger takımlardan gelen arkadaslar hosgeldiniz iyi ki geldiniz bir sure bize destek ve moral vermeniz cok iyi olacak dusunceli davranısınız icin de ayrıca tesekkurler
Ve takım kaptanımız Kadis tir arkadaslar.tabiki takımda devam edebilirsin canım cok sevinirim sahsen.
Zaten Kadis mesgul oldugunda bize uye alabilirsiniz demisti sen de hosgeldin sefalar getirdin diyorum :))
Ben bu hafta yediklerime cok dikkat edemedim ama rebook easytone ayakkabılarım var yurudukce bacak ve kalcayı sıkılastırıyor.devamlı onları giyiyorum ve aksamları bebisi uyutunca yuruyuse cıkıyorum bazen esimle bazen kendim.ve bence bu sayede bu hafta kilo vermememe ragmen aylardır giyemedigim iki etegimi giyebiliyorum artık.tavsiye ederim yuruyus ayakkabısı edinin ve hicblrsey yapamasanız bile gun boyu onunla gidin nereye giderseniz
Bu hafta kapatamam belki ama onumuzdeki hafta senin icin kilo verecegim fundacım :))
Valla kaptan mesgul ve oda yeniden burda baslamis simdilik ortaligi topluyorum . Canim dunu yazmani ne yedigini bilmek icin istedim kiz uc pogacayi nasıl yedinAy dün ne yediğimizi de mi yazıyoruz artık?
Ay, şeyy... Yani ne desem...:18:
Öncelikle yarışmaya geri dönmeyi daha bugün düşündüğümü tekrar belirteyim.Dün evde değil, dıraşıdaydım. O yüzden poğaça yedim. (İlk mesajdan utandırıp yalancı durumuna sokmayın beni yahu. )
3 poğaça
3 mandalina
2 portakal
Berbat bir dündü... :)
Bugün yediklerimi yazsam?Daha kilo vermek isteyen biri gibi görünürüm o zaman.
Aslında o 5 mesajcıkta "günaydın, iyi geceler" vb. sayılmamalı bence... :) Ama takımın durumu kötü, ona bile ihtiyaç var anlaşılan.
Şu an benim tartının pili bitiyor. Ne olduğum belli değil, bir öyle tartıyor, bir böyle. Ama yine de 78-79 arası bir yerdeyim. Yeni pil takınca kesin olarak söylerim. Son ayrıldığım kilonun 72 olması lazım.Boyum 1.66, yaş 26 bitiyor. İsmim de göründüğü gibi Funda.
Deneme süresi yapmıyorsunuz sanırım şu an? Gerçi kaptan ona karar verme yetkisini de yine sana mı bıraktı bilmiyorum. :) Yaklaşık 6 kilo alarak geldiğim için listeye girdiğimde takıma - getireceğimi de hesaplamak gerekir çünkü... Benim ilk haftadaki açığımı kapatacak azimli arkadaşlar vardır umarım. :)
Ben bu hafta yediklerime cok dikkat edemedim ama rebook easytone ayakkabılarım var yurudukce bacak ve kalcayı sıkılastırıyor.devamlı onları giyiyorum ve aksamları bebisi uyutunca yuruyuse cıkıyorum bazen esimle bazen kendim.ve bence bu sayede bu hafta kilo vermememe ragmen aylardır giyemedigim iki etegimi giyebiliyorum artık.tavsiye ederim yuruyus ayakkabısı edinin ve hicblrsey yapamasanız bile gun boyu onunla gidin nereye giderseniz
Valla kaptan mesgul ve oda yeniden burda baslamis simdilik ortaligi topluyorum . Canim dunu yazmani ne yedigini bilmek icin istedim kiz uc pogacayi nasıl yedingelelim kacamaklara kizlar kacamaklarinizin bedelini odeyeceksiniz cexalariniz olacak ona gore
Gelelim kg bildirimine nasil ayrilmistin canim 6 haftadsn fazla ise diskalifiye soz konusu yani izinlimiydin ona gore listeyi kararlastiririz
Ayrica diyete bugun baslafin canim aa haberin yokmuydu gel dedigim anda basladin eger bugunu cok kacirdiysan aksami telafi et kaybedecek zaman yok hadi koskos
1 yıl oldu. Ama diskalifiye söz konusu değil çünkü "kendi isteği ile ayrıldı" notunu düşmüştük. Tabi eğer kurallar hala değişmediyse... Değiştiğine dair bir şey de okumadım. İzin değildi benimki yani... Deneme süresi hakkında bir soru sormuştum ama... Nedir şuanki politika?
1 yıl oldu. Ama diskalifiye söz konusu değil çünkü "kendi isteği ile ayrıldı" notunu düşmüştük. Tabi eğer kurallar hala değişmediyse... Değiştiğine dair bir şey de okumadım. İzin değildi benimki yani... Deneme süresi hakkında bir soru sormuştum ama... Nedir şuanki politika?
merhabalar funda bende bu takımdaydım ben izindeyken takım kapandı yeni kaptan geldi ben eskiden kaptan yardımcısı idim eriğim ile bayaa bi efor sarfetmiştik bu takımda yeni kaptan maalesef ben fazla paylaşım yaptığını göremedim okuduğum sayfalarda o yüzden neler düşünüyor şartları nedir hala eski kaptan juju nun kuralları mı geçerli bilmiyorum bende geri dönmeye karar verdim ama nasıl olacak?
kaptan eski üyeleri alacak mı yoksa kendisi mi seçecek açıkcası olmadığı için bişey diyemiyorum hatta paylaşım alanına gidip püsküüt e sormayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?