Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bu hafta yediklerime cok dikkat edemedim ama rebook easytone ayakkabılarım var yurudukce bacak ve kalcayı sıkılastırıyor.devamlı onları giyiyorum ve aksamları bebisi uyutunca yuruyuse cıkıyorum bazen esimle bazen kendim.ve bence bu sayede bu hafta kilo vermememe ragmen aylardır giyemedigim iki etegimi giyebiliyorum artık.tavsiye ederim yuruyus ayakkabısı edinin ve hicblrsey yapamasanız bile gun boyu onunla gidin nereye giderseniz

Son cümleleri bana yazdın sanırım... Hoşbuldum.
Seni tanıma şerefini bahşeder misin bana acaba? :)

O nasıl ayakkabı öyle? Sıkılaşmaya nasıl bir faydası olabilir ki?

Bu hafta kapatamam belki ama onumuzdeki hafta senin icin kilo verecegim fundacım :))

Tişikkür ederim, utandırıyorsunuz beni...

Takımın deneme süresi prensibini biliyor musun? Herhalde bu aralar deneme süresi koymuyorlardır? Yarın cuma, listeye girme şansımı bilmem lazım. :) 1 günde girmiş olurum öyle de ya...

Valla kaptan mesgul ve oda yeniden burda baslamis simdilik ortaligi topluyorum . Canim dunu yazmani ne yedigini bilmek icin istedim kiz uc pogacayi nasıl yedin gelelim kacamaklara kizlar kacamaklarinizin bedelini odeyeceksiniz cexalariniz olacak ona gore
Gelelim kg bildirimine nasil ayrilmistin canim 6 haftadsn fazla ise diskalifiye soz konusu yani izinlimiydin ona gore listeyi kararlastiririz
Ayrica diyete bugun baslafin canim aa haberin yokmuydu gel dedigim anda basladin eger bugunu cok kacirdiysan aksami telafi et kaybedecek zaman yok hadi koskos

Sikilasmak onemli arti avantajin emziriyor olman artik katilim artacak kilolsr azalacak canim

1 yıl oldu. Ama diskalifiye söz konusu değil çünkü "kendi isteği ile ayrıldı" notunu düşmüştük. Tabi eğer kurallar hala değişmediyse... Değiştiğine dair bir şey de okumadım. İzin değildi benimki yani... Deneme süresi hakkında bir soru sormuştum ama... Nedir şuanki politika?

Ok bans kalirsa almaliyiz cunku bu hafta takim batmis durumda batmisken tam batmali yani haftayada mukemmel bir sonuc gelneli bu takimdan sen yarin bildirimini yap canim hedefinide yaz

merhabalar funda bende bu takımdaydım ben izindeyken takım kapandı yeni kaptan geldi ben eskiden kaptan yardımcısı idim eriğim ile bayaa bi efor sarfetmiştik bu takımda yeni kaptan maalesef ben fazla paylaşım yaptığını göremedim okuduğum sayfalarda o yüzden neler düşünüyor şartları nedir hala eski kaptan juju nun kuralları mı geçerli bilmiyorum bende geri dönmeye karar verdim ama nasıl olacak?
kaptan eski üyeleri alacak mı yoksa kendisi mi seçecek açıkcası olmadığı için bişey diyemiyorum hatta paylaşım alanına gidip püsküüt e sormayı düşünüyorum

Fundacım normalde bir haftalık deneme suresi var fakat suan acilen uyeye ihtiyacımız oldugu icin lstersen bu haftadan listeye girebilirsin

Fundacım normalde bir haftalık deneme suresi var fakat suan acilen uyeye ihtiyacımız oldugu icin lstersen bu haftadan listeye girebilirsin

merhabalar funda bende bu takımdaydım ben izindeyken takım kapandı yeni kaptan geldi ben eskiden kaptan yardımcısı idim eriğim ile bayaa bi efor sarfetmiştik bu takımda yeni kaptan maalesef ben fazla paylaşım yaptığını göremedim okuduğum sayfalarda o yüzden neler düşünüyor şartları nedir hala eski kaptan juju nun kuralları mı geçerli bilmiyorum bende geri dönmeye karar verdim ama nasıl olacak?
kaptan eski üyeleri alacak mı yoksa kendisi mi seçecek açıkcası olmadığı için bişey diyemiyorum hatta paylaşım alanına gidip püsküüt e sormayı düşünüyorum

Ok bans kalirsa almaliyiz cunku bu hafta takim batmis durumda batmisken tam batmali yani haftayada mukemmel bir sonuc gelneli bu takimdan sen yarin bildirimini yap canim hedefinide yaz

Aynen canim sorda bilelim neler olacak sonucta ikinizde eski takiminiza dinmek istiyordunuz zateb funda 6 aylik sureyi doldurmus canim isterseniz ben kurallari yazayim uye cogunlugunca kabul edilirse kaptanda da kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…