Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 ay yarışamıyordun 1 yıl olduğuna göre yarışabilirsin. Şuan kaptan yok takım kurallarını bilmiyoruz.
Bence takımın şuanki durumunda esnetme yapılabilir. bu hafta gelecek cumaya kadar paylaşımın iyi olursa cuma listeye girersin.
Yinede yarın aç karnına kilo bildirimi yapmalısın.

bu arada eda ben. 24 yaşındayım. 26 kilo verdim darısı başınıza

H.geldin. Ben eda. 3 takımdanım uzun süre sizinleyiz toparlanana kadar....

Öncelikle o poğaçalar böreklerden vazgeçiyoruz.
Ben parmak sallayan olarak bilinirim.
Ona göre

Canım. kaptan gelene kadar üyelerde itiraz etmezse 3. takım kurallarını uygulayalım ?

Canım. kaptan gelene kadar üyelerde itiraz etmezse 3. takım kurallarını uygulayalım ?

canım 3. takımın kuralları neler aslında ben eski üye olarak bu takımın kurallarının da gayet iyi oldupğunu düşünüyorum ama maalesef kaptan olmayınca kaptan yardımcısı da yok ? aslında söylemek istediğim şeyler var ama yeni gelen arkadaşları tanımadığım için bişey diyemeyeceğim

canım 3. takımın kuralları neler aslında ben eski üye olarak bu takımın kurallarının da gayet iyi oldupğunu düşünüyorum ama maalesef kaptan olmayınca kaptan yardımcısı da yok ? aslında söylemek istediğim şeyler var ama yeni gelen arkadaşları tanımadığım için bişey diyemeyeceğim

Ok bans kalirsa almaliyiz cunku bu hafta takim batmis durumda batmisken tam batmali yani haftayada mukemmel bir sonuc gelneli bu takimdan sen yarin bildirimini yap canim hedefinide yaz

Hedef yazamam. İlk girişimde yazmıştım zaten hedefimi. :) Püsküüt'te kayıtlı. Yeni üyeler yazıyor sadece...
Bir de takım batmışken diyoruz ama yeni bir sistem gelmiş %0.3 ün altına inildiğinde ceza alınıyormuş, devamı sarı kart, ordan 4 hafta sonuç listesi... :18: Sürekli batmıyor değil mi bu takım? Kilo veriliyor, değil mi?

Merhaba. :) Püsküüt zaten sormuş kaptana, cevabını paylaşım alanına yazar. Senin bir daha sormana gerek yok. :) Vakit bulamıyor herhalde... Okuruz artık.

Fundacım normalde bir haftalık deneme suresi var fakat suan acilen uyeye ihtiyacımız oldugu icin lstersen bu haftadan listeye girebilirsin

İşte ben de onu düşünüyorum, acaba girsem mi? Ortalamaya kritik bir etki yapacaksam belki de beklemek lazım, bilemiyorum.

Benim de 3 kez gitmis msjlarım.srver bize yardım.ediyor anlasılan msj atan yok diyorduk blrdn tekrarlarla cogaldı hehehehe

Aynen senin gibi dusunuyorum hatta bu takimda menulere puan veriyorduk bu menu on uzerinden 7 eder gibi eglenceli oluyirdu uyeler siz ne dersiniz darbe degil devrim pesindeyiz yeter ki takiminiz ayaga kalksin sonra rakip olalim misal o zaman takimlar arasi rakibemiz bile olabilirsiniz var mi bize meydan okuyan

Aynen senin gibi dusunuyorum hatta bu takimda menulere puan veriyorduk bu menu on uzerinden 7 eder gibi eglenceli oluyirdu uyeler siz ne dersiniz darbe degil devrim pesindeyiz yeter ki takiminiz ayaga kalksin sonra rakip olalim misal o zaman takimlar arasi rakibemiz bile olabilirsiniz var mi bize meydan okuyan

tamam o zamansa madem herkes burda bende bi yerlere gitmiyorum :):)

ama bugünki yediklerimi yazmakta utnıyorum baya abarttım çünkü

sabah evde volke yapmıştım ondan getirdim bir dilim kadar sonrada yarım poğaça yedim ve 1 oldu..
öğlen yemeği çok kötüydü.. az mercimek çorbası, az cacık,az salata,az kapuska ile yemeği bitirdim.. hemen sonrası bişiy içtim ama diyet yapan biri için söylenemeyecek bişiy (süttlüü çikolatttaaa )

onun harici elma krom (bütkü çayı) ve su içiyorum ...

birde benim problemim akşamları yemek.. şöyle bi çorba bi dilim ekm ekle geçiştiremiyorum mutlaka yemek yiyorum mesala bu akşam kurufasülye var susuzda olsa yarım tabak yiyorum

ve son yaptığım hata nasıl oluyorsa engel olamıyorum yemekten hemen sonra bir kaç kaşık çikolata.. inanın kan şekerim düşüyo sanki onu yemezsem aklım hep orda

bunları engellemek için ne yapmam lazım.. beynimi nasıl yönetmeliyim bilmiyorum

kızlar yarıma ihtiyacımm var işte en yakındığım şey motive problemi sanıyoprum burda devreye giriyor...

nasıl motive olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tekrardan merhaba :):)

ya gerçekten herkesin işi olabilir hasta olabilir -ki şekil a1 ben geçen hafta öyleydim- ama yazmayında en azından ben öyleyim motive olamıyorum.. birinin beni kontrol etmesi hopp noluyo demesi lazım.. yoksa salıyorum ipimi

bebişine geçmiş olsun canım.. umarım daha iyidir...

bende burdayım aynen... devammmm kızlar..... :):)

Nserin cim cok sevindim canım gitmemene bak burası bugun senlik yeri gibi oldu arkadaslar sagolsunlar

merhaba hoşgeldin...

sanırım bu hafta sonuncu bile olamayacağız bende de senden aşağı bir durum yok çünkü bol kalorili yemekler falan vardı listemde bu hafta
bu cumayı kötü cuma ilan edip haftaya pembe cumayı görebiliriz sanırım :):)

Ok bans kalirsa almaliyiz cunku bu hafta takim batmis durumda batmisken tam batmali yani haftayada mukemmel bir sonuc gelneli bu takimdan sen yarin bildirimini yap canim hedefinide yaz

Hedef yazmıyorum ben. İlk girişimde yazdım zaten.
Ben biraz beklemekten yanayım kendi açımdan. Şu an çok karışık geldi bana takım. En azından haftaya cumayı bir göreyim diyorum.

Aynen canim sorda bilelim neler olacak sonucta ikinizde eski takiminiza dinmek istiyordunuz zateb funda 6 aylik sureyi doldurmus canim isterseniz ben kurallari yazayim uye cogunlugunca kabul edilirse kaptanda da kabul eder

Yardımcı sensin herhalde şu an, belli olank urallar varsa yaz.

Öncelikle o poğaçalar böreklerden vazgeçiyoruz.
Ben parmak sallayan olarak bilinirim.
Ona göre

Sürekli yemiyorum onları zaten, dışardaysım ondan öyle oldu. :)

Yeni gelenlerle nasıl bir alakası var ki? Bence ne söylemek istiyorsan söyle. :)

Aaa, çok güzel fikirmiş menüye puan vermek. Bence güzel olur.

Canim benim gidicem diye partimi yaptin
Biz seni duzene sokariz o cikolata olayi bendede vardi bir haftadir karatay yapiyotum 1, 6 kg verdim ve hic cikolataya bulasmadim yok karatay olmuyor dersende buluruz yontem merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…