- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.121
1 yıl oldu. Ama diskalifiye söz konusu değil çünkü "kendi isteği ile ayrıldı" notunu düşmüştük. Tabi eğer kurallar hala değişmediyse... Değiştiğine dair bir şey de okumadım. İzin değildi benimki yani... Deneme süresi hakkında bir soru sormuştum ama... Nedir şuanki politika?
yaa ne olmuş bu siteye yazdıklarım gitmiyor gibiydi 3 kere gitmiş anlamadım ben
selam kızlar eriğim seni burda görmek ne güzel tekrar oğlumun rahatsızlığı sebebiyle izin alıpta geriye döndüğümnde bir baktım kiş takım kapanmış ee ne yapayım kendim devam ederim dedim ama olmuyo buranın gerçekten çok büyük faydası var aldı gitti kilolar saolsun 3. takımdan eriğim ve valkrye motivasyon için gelmişler madem öyle eski bir 5. takım üyesi olarak bende geliyorum bi şekilde toparlamamız lazım ama yokluğumda ara ara sayfaya baktığımda maalesef kadis cim kaptansın ama hiç takımla ilgilenmiyorsun tamam hepimizin sorunları var yoğunuz çalışıyoruz ama kaptan olarak sen takımın başında olmayınca takımda bir toparlanma olmuyor o yüzden de 5. takım aldı başını gidiyor bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum yarın cuma geçti artık bu haftaki listeye katılmam ama haftaya listeye girerim bende sanırım izinli olduğum haftalara göre aldığım kilolar biraz belki sizin ortalamanızı düşürecek ama 5. takım için toparlanma zamanı geldi
Ay dün ne yediğimizi de mi yazıyoruz artık?
Ay, şeyy... Yani ne desem...:18:
Öncelikle yarışmaya geri dönmeyi daha bugün düşündüğümü tekrar belirteyim.Dün evde değil, dıraşıdaydım. O yüzden poğaça yedim. (İlk mesajdan utandırıp yalancı durumuna sokmayın beni yahu. )
3 poğaça
3 mandalina
2 portakal
Berbat bir dündü... :)
Bugün yediklerimi yazsam?Daha kilo vermek isteyen biri gibi görünürüm o zaman.
Aslında o 5 mesajcıkta "günaydın, iyi geceler" vb. sayılmamalı bence... :) Ama takımın durumu kötü, ona bile ihtiyaç var anlaşılan.
Şu an benim tartının pili bitiyor. Ne olduğum belli değil, bir öyle tartıyor, bir böyle. Ama yine de 78-79 arası bir yerdeyim. Yeni pil takınca kesin olarak söylerim. Son ayrıldığım kilonun 72 olması lazım.Boyum 1.66, yaş 26 bitiyor. İsmim de göründüğü gibi Funda.
Deneme süresi yapmıyorsunuz sanırım şu an? Gerçi kaptan ona karar verme yetkisini de yine sana mı bıraktı bilmiyorum. :) Yaklaşık 6 kilo alarak geldiğim için listeye girdiğimde takıma - getireceğimi de hesaplamak gerekir çünkü... Benim ilk haftadaki açığımı kapatacak azimli arkadaşlar vardır umarım. :)
Valla kaptan mesgul ve oda yeniden burda baslamis simdilik ortaligi topluyorum . Canim dunu yazmani ne yedigini bilmek icin istedim kiz uc pogacayi nasıl yedingelelim kacamaklara kizlar kacamaklarinizin bedelini odeyeceksiniz cexalariniz olacak ona gore
Gelelim kg bildirimine nasil ayrilmistin canim 6 haftadsn fazla ise diskalifiye soz konusu yani izinlimiydin ona gore listeyi kararlastiririz
Ayrica diyete bugun baslafin canim aa haberin yokmuydu gel dedigim anda basladin eger bugunu cok kacirdiysan aksami telafi et kaybedecek zaman yok hadi koskos
Canım. kaptan gelene kadar üyelerde itiraz etmezse 3. takım kurallarını uygulayalım ?
Canım. kaptan gelene kadar üyelerde itiraz etmezse 3. takım kurallarını uygulayalım ?
Ok bans kalirsa almaliyiz cunku bu hafta takim batmis durumda batmisken tam batmali yani haftayada mukemmel bir sonuc gelneli bu takimdan sen yarin bildirimini yap canim hedefinide yaz
merhabalar funda bende bu takımdaydım ben izindeyken takım kapandı yeni kaptan geldi ben eskiden kaptan yardımcısı idim eriğim ile bayaa bi efor sarfetmiştik bu takımda yeni kaptan maalesef ben fazla paylaşım yaptığını göremedim okuduğum sayfalarda o yüzden neler düşünüyor şartları nedir hala eski kaptan juju nun kuralları mı geçerli bilmiyorum bende geri dönmeye karar verdim ama nasıl olacak?
kaptan eski üyeleri alacak mı yoksa kendisi mi seçecek açıkcası olmadığı için bişey diyemiyorum hatta paylaşım alanına gidip püsküüt e sormayı düşünüyorum
Fundacım normalde bir haftalık deneme suresi var fakat suan acilen uyeye ihtiyacımız oldugu icin lstersen bu haftadan listeye girebilirsin
tamam o zamansa madem herkes burda bende bi yerlere gitmiyorum :):)Tmm o zaman kalıyorsun bak ben ve takimim burda paylasim yapacagiz eda gelmis bilepaylasimada yazfim yeni uyede alacagiz sende sayfalarca yaz o zaman kendin icin bunu yap biz sizin için ugrasiyorsak sizde ugrasin takiminiz kendine gene kadar buralardsyiz
Kızlar ben bebegim hasta oldugu icin gecen haftadan beri fuzenli paylasım yapamadım.kilo bile veremedim.buraya yazdıkca motive oluyor kilo veriyor insan.
Nserin cim varlıgın ve mesajların bemi motive ediyordu ben gercekten bebekten dolayı yazamadıgımda yada az yazdıgımda dahi senin yazdıklarını hergun okudum
Bundan sonra hergun 5 degil belki 10 mesajla buradayım
Takımın tek mezunu olacaksam da burada devam edecegim
Diger takımlardan gelen arkadaslar hosgeldiniz iyi ki geldiniz bir sure bize destek ve moral vermeniz cok iyi olacak dusunceli davranısınız icin de ayrıca tesekkurler
Ve takım kaptanımız Kadis tir arkadaslar.tabiki takımda devam edebilirsin canım cok sevinirim sahsen.
Zaten Kadis mesgul oldugunda bize uye alabilirsiniz demisti sen de hosgeldin sefalar getirdin diyorum :))
Ay dün ne yediğimizi de mi yazıyoruz artık?
Ay, şeyy... Yani ne desem...:18:
Öncelikle yarışmaya geri dönmeyi daha bugün düşündüğümü tekrar belirteyim.Dün evde değil, dıraşıdaydım. O yüzden poğaça yedim. (İlk mesajdan utandırıp yalancı durumuna sokmayın beni yahu. )
3 poğaça
3 mandalina
2 portakal
Berbat bir dündü... :)
Bugün yediklerimi yazsam?Daha kilo vermek isteyen biri gibi görünürüm o zaman.
Aslında o 5 mesajcıkta "günaydın, iyi geceler" vb. sayılmamalı bence... :) Ama takımın durumu kötü, ona bile ihtiyaç var anlaşılan.
Şu an benim tartının pili bitiyor. Ne olduğum belli değil, bir öyle tartıyor, bir böyle. Ama yine de 78-79 arası bir yerdeyim. Yeni pil takınca kesin olarak söylerim. Son ayrıldığım kilonun 72 olması lazım.Boyum 1.66, yaş 26 bitiyor. İsmim de göründüğü gibi Funda.
Deneme süresi yapmıyorsunuz sanırım şu an? Gerçi kaptan ona karar verme yetkisini de yine sana mı bıraktı bilmiyorum. :) Yaklaşık 6 kilo alarak geldiğim için listeye girdiğimde takıma - getireceğimi de hesaplamak gerekir çünkü... Benim ilk haftadaki açığımı kapatacak azimli arkadaşlar vardır umarım. :)
Ok bans kalirsa almaliyiz cunku bu hafta takim batmis durumda batmisken tam batmali yani haftayada mukemmel bir sonuc gelneli bu takimdan sen yarin bildirimini yap canim hedefinide yaz
Aynen canim sorda bilelim neler olacak sonucta ikinizde eski takiminiza dinmek istiyordunuz zateb funda 6 aylik sureyi doldurmus canim isterseniz ben kurallari yazayim uye cogunlugunca kabul edilirse kaptanda da kabul eder
Öncelikle o poğaçalar böreklerden vazgeçiyoruz.
Ben parmak sallayan olarak bilinirim.
Ona göre
canım 3. takımın kuralları neler aslında ben eski üye olarak bu takımın kurallarının da gayet iyi oldupğunu düşünüyorum ama maalesef kaptan olmayınca kaptan yardımcısı da yok ? aslında söylemek istediğim şeyler var ama yeni gelen arkadaşları tanımadığım için bişey diyemeyeceğim
Aynen senin gibi dusunuyorum hatta bu takimda menulere puan veriyorduk bu menu on uzerinden 7 eder gibi eglenceli oluyirduuyeler siz ne dersiniz darbe degil devrim pesindeyiz yeter ki takiminiz ayaga kalksin sonra rakip olalim misal o zaman takimlar arasi rakibemiz bile olabilirsiniz var mi bize meydan okuyan
tamam o zamansa madem herkes burda bende bi yerlere gitmiyorum :):)
ama bugünki yediklerimi yazmakta utnıyorumbaya abarttım çünkü
sabah evde volke yapmıştım ondan getirdim bir dilim kadar sonrada yarım poğaça yedim ve 1 oldu..
öğlen yemeği çok kötüydü.. az mercimek çorbası, az cacık,az salata,az kapuska ile yemeği bitirdim.. hemen sonrası bişiy içtim ama diyet yapan biri için söylenemeyecek bişiy (süttlüü çikolatttaaa)
onun harici elma krom (bütkü çayı) ve su içiyorum ...
birde benim problemim akşamları yemek.. şöyle bi çorba bi dilim ekm ekle geçiştiremiyorum mutlaka yemek yiyorum mesala bu akşam kurufasülye var susuzda olsa yarım tabak yiyorum
ve son yaptığım hata nasıl oluyorsa engel olamıyorum yemekten hemen sonra bir kaç kaşık çikolata.. inanın kan şekerim düşüyo sanki onu yemezsem aklım hep orda
bunları engellemek için ne yapmam lazım.. beynimi nasıl yönetmeliyim bilmiyorum
kızlar yarıma ihtiyacımm var işte en yakındığım şey motive problemi sanıyoprum burda devreye giriyor...
nasıl motive olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
H.geldin. Ben eda. 3 takımdanım uzun süre sizinleyiz toparlanana kadar....
Nserin cim cok sevindim canım gitmemene bak burası bugun senlik yeri gibi oldu arkadaslar sagolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?