- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.141
canım 3. takımın kuralları neler aslında ben eski üye olarak bu takımın kurallarının da gayet iyi oldupğunu düşünüyorum ama maalesef kaptan olmayınca kaptan yardımcısı da yok ? aslında söylemek istediğim şeyler var ama yeni gelen arkadaşları tanımadığım için bişey diyemeyeceğim
merhaba hoşgeldin...
sanırım bu hafta sonuncu bile olamayacağızbende de senden aşağı bir durum yok çünkü bol kalorili yemekler falan vardı listemde bu hafta
bu cumayı kötü cuma ilan edip haftaya pembe cumayı görebiliriz sanırım :):)
canım 3. takımın kuralları neler aslında ben eski üye olarak bu takımın kurallarının da gayet iyi oldupğunu düşünüyorum ama maalesef kaptan olmayınca kaptan yardımcısı da yok ? aslında söylemek istediğim şeyler var ama yeni gelen arkadaşları tanımadığım için bişey diyemeyeceğim
Canim benim gidicem diye partimi yaptin
Biz seni duzene sokariz o cikolata olayi bendede vardi bir haftadir karatay yapiyotum 1, 6 kg verdim ve hic cikolataya bulasmadim yok karatay olmuyor dersende buluruz yontem merak etme
Hedef yazamam. İlk girişimde yazmıştım zaten hedefimi. :) Püsküüt'te kayıtlı. Yeni üyeler yazıyor sadece...
Bir de takım batmışken diyoruz ama yeni bir sistem gelmiş %0.3 ün altına inildiğinde ceza alınıyormuş, devamı sarı kart, ordan 4 hafta sonuç listesi... :18: Sürekli batmıyor değil mi bu takım?Kilo veriliyor, değil mi?
Merhaba. :) Püsküüt zaten sormuş kaptana, cevabını paylaşım alanına yazar. Senin bir daha sormana gerek yok. :) Vakit bulamıyor herhalde... Okuruz artık.
İşte ben de onu düşünüyorum, acaba girsem mi? Ortalamaya kritik bir etki yapacaksam belki de beklemek lazım, bilemiyorum.
Kızlar size kendimi tanıtayım ben bu hafta geleli 1 ay olacak ve 4 kilo verdim simdiye kadar.suan 76 kiloyum
Yasım 26 (bitmez uzere :) )
Boyum 170 ve kilom 76 ( nefret ediyoruumm sunu soylemekten)
Temmuz ayında dogum yaptım bebisim var ve emziriyorum.sutum az ama vazgecmiyorum.arada sut arttırıcı besin ve caylardan dolayı kilom artabiliyor yada kilo verme durumum etkilenebiliyor ama yine de mucadele edecegim
Kızlar bemce durum ne olursa olsun bu haftaya listeye girin bence.sonuncu dahi olsak beraber sonuncu olıruz.o listeyi kalabalık gormek istiyorummve haftaya listede giden kilolar yazacak bir anda zirveye ulasacagız beraber.
Lutfen listeye girin lutfeennnnn ben liste kalabalık olumca cok motive oluyoruumm
Valla sahnurcum kaptan en son 6 ocakta ugramis bi iki msj yazmis hssta ssnirim sen kidemlisin bence bu takimi goturursun eski kurallari cikar bizdeki degisik tek sey herkes kensi kilosunu hesapliyor ve her hafta paylasima biri tasiyor ogretiyor kaptan isi arti is yukude azaliyor digeride msj sayisini hrrkes kilosu ile bildiriyor
tamam o zamansa madem herkes burda bende bi yerlere gitmiyorum :):)
ama bugünki yediklerimi yazmakta utnıyorumbaya abarttım çünkü
sabah evde volke yapmıştım ondan getirdim bir dilim kadar sonrada yarım poğaça yedim ve 1 oldu..
öğlen yemeği çok kötüydü.. az mercimek çorbası, az cacık,az salata,az kapuska ile yemeği bitirdim.. hemen sonrası bişiy içtim ama diyet yapan biri için söylenemeyecek bişiy (süttlüü çikolatttaaa)
onun harici elma krom (bütkü çayı) ve su içiyorum ...
birde benim problemim akşamları yemek.. şöyle bi çorba bi dilim ekm ekle geçiştiremiyorum mutlaka yemek yiyorum mesala bu akşam kurufasülye var susuzda olsa yarım tabak yiyorum
ve son yaptığım hata nasıl oluyorsa engel olamıyorum yemekten hemen sonra bir kaç kaşık çikolata.. inanın kan şekerim düşüyo sanki onu yemezsem aklım hep orda
bunları engellemek için ne yapmam lazım.. beynimi nasıl yönetmeliyim bilmiyorum
kızlar yarıma ihtiyacımm var işte en yakındığım şey motive problemi sanıyoprum burda devreye giriyor...
nasıl motive olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hedef yazmıyorum ben. İlk girişimde yazdım zaten.
Ben biraz beklemekten yanayım kendi açımdan. Şu an çok karışık geldi bana takım. En azından haftaya cumayı bir göreyim diyorum.
Yardımcı sensin herhalde şu an, belli olank urallar varsa yaz.
Sürekli yemiyorum onları zaten, dışardaysım ondan öyle oldu. :)
Yeni gelenlerle nasıl bir alakası var ki? Bence ne söylemek istiyorsan söyle. :)
Aaa, çok güzel fikirmiş menüye puan vermek. Bence güzel olur.
sende hoşgeldin eda...
işte tam da istediğim buydu bol paylaşım :):)
3. takım cansın.. öpüyorum hepinizi :):)
Kızlar size kendimi tanıtayım ben bu hafta geleli 1 ay olacak ve 4 kilo verdim simdiye kadar.suan 76 kiloyum
Yasım 26 (bitmez uzere :) )
Boyum 170 ve kilom 76 ( nefret ediyoruumm sunu soylemekten)
Temmuz ayında dogum yaptım bebisim var ve emziriyorum.sutum az ama vazgecmiyorum.arada sut arttırıcı besin ve caylardan dolayı kilom artabiliyor yada kilo verme durumum etkilenebiliyor ama yine de mucadele edecegim
Dışarı içinde çözümlerimiz var. dışarı da olmak bahane değilllllllll
süperrsiniz yaa :): valla sanırım nasıl olsa bana kızan yok deyip saldım gitti :):)
haaa bide yarın akşam günüm var sakın c.tesi bana liste sormayındirekt sayfadan atılrıım :):)
bu arada c.tesi ve pazar sieteye giremeyeceğim çünkü evde int. problemi var p.tesi geldiğimde size bildirim yaparım ağlaya ağlaya
aslında karataya söyle bir baktım ama sanırım kitabı okumak lazım.. birde evdeki ahaliyle birlikte yapmak zor olabilir diye düşündüm.. (sanıyorum bol bahanem oldu :):) )
başka ne yapabilirim ki?
birde benim sabah kahvaltım yok ufak çocuğum var gece uyandırıyo bi kaç kere 5 dk uykuya hasretim öyle olunca form kepekli (benim tabirimle sunta :)) her sabah ondan yiyorum (160) kalori ve fix evde yapımı bitki çayı yarım litre...
bana göre nasıl bir yöntem olacak bilmiyorumtecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :):)
Plansız çıktım dışarı, düşünüp de önceden bir şey hazırlamadım o yüzden... Cebimde pek para da yoktu. Olsaydı elbet çözümüm olurdu. :)
Bu arada dershanede geometri ogretmeniyim.hergun oglen kayınvalidemin evine gidiyorum yuruyerek bebisi emzirmek icin.baska ne var..hmm..mekik cekemiyorum sezeryanlıyım canım acıyor.simdilik bu kadar.bir dee KİLO VERMEK İSTİYORRUUUUMMMMM
süperrsiniz yaa :): valla sanırım nasıl olsa bana kızan yok deyip saldım gitti :):)
haaa bide yarın akşam günüm var sakın c.tesi bana liste sormayındirekt sayfadan atılrıım :):)
bu arada c.tesi ve pazar sieteye giremeyeceğim çünkü evde int. problemi var p.tesi geldiğimde size bildirim yaparım ağlaya ağlaya
aslında karataya söyle bir baktım ama sanırım kitabı okumak lazım.. birde evdeki ahaliyle birlikte yapmak zor olabilir diye düşündüm.. (sanıyorum bol bahanem oldu :):) )
başka ne yapabilirim ki?
birde benim sabah kahvaltım yok ufak çocuğum var gece uyandırıyo bi kaç kere 5 dk uykuya hasretim öyle olunca form kepekli (benim tabirimle sunta :)) her sabah ondan yiyorum (160) kalori ve fix evde yapımı bitki çayı yarım litre...
bana göre nasıl bir yöntem olacak bilmiyorumtecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?