Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
kahvaltıda beyaz peynir yemen daha doğru olur. Zeytinlerinde salamura olmadığını farz ederek sabahki menü güzel.

Hesaplamaya gelince.

geçen haftaki kilodan bu haftaki kiloyu çıkartıyorsun. çıkan sonucu geçen haftaki kiloya bölüp 100 ile çarpıyorsun.

76-75,5= 0,5
0,5/76=0,00657
0,00657x 100= 0,66

bildirimide şu şekilde yapıyorsun

nserin ( 76/ 75,5 / 0,5 / % 0,66 )

Günaydın kizlar nasilsiniz bakalim nsrin cok sevindim canim bak dikkat etmedim dediginde 0, 5 gitmisse dikkst etsen kimbilir neler olur canim az sonra sahnur gelip toparlar listenizi zaten :26:

hımmmm...

evdeki peynir bitene kadar süzme ama dediğin gibi beyaz peynire geçeyim o zaman..

birde zeytin salamıura hani çekirdeksiz soslu satılanlar varya onlardan onlar olmuyo mu??

hesaplama için teşekkür ederim.. öğrenicem ben bu işi :):)

Günaydın kizlar nasilsiniz bakalim nsrin cok sevindim canim bak dikkat etmedim dediginde 0, 5 gitmisse dikkst etsen kimbilir neler olur canim az sonra sahnur gelip toparlar listenizi zaten :26:

ya hastaydım yiyemedim hafta başı onun eseri sanırsam bunlar...
ama haftaya hedef daha yüksek...

birde p.tesi yürüyüşe başlayacağım -hastalıktan bırakmıştım- yarım saat 3 km koşu bandında... sanırım onunda faydasını görürüm...

günaydınlarrrr

Canim funda gideli bir yil olmus yeni uye kabul edilmeyecek mi :26:
canım onu tam bilmiyorum ben bi kuralları okuyayım nasıl olacak tam bilemediğim için ... diye koydum

Selaaam canlarr bıcır bıcır cıtır hatunlarr nasılsınz bakalım
hoşgeldinn

herkese iyi akşamlar ben yeni üye oldum buraya şimdi ben 5. takımdamıyım

sende hoşgeldin canım şimdi yeni başlayan hatunlar anlatın bakalım kendinizi ne yaparınız kilonuz kaç hedefiniz kaç tanıyalım sizleri biraz

Iste buda benim dun ki menum

Sabah (06:00)
2 yumurtadan yapilmis omlet
4 organik zeytin
1 cay bardagi cig findik ve ceviz
1 salatalik
1 minik domates
1 keciboynuzu (bu bebek icin)
1 avuc icinden az dereotlu lor peyniri

Ogle (12:00)
1 kase yogurt çorbası
1 catal barbunya
1 catal bulgur pilavi

Ara (17:00)
1 bardak sut

Aksam (19:30)
Salata

Su:2 lt
2 fincan karisik cay

canım ben senin gününü dün sanıyordum bugün olması çok güzel en azından cuma tartısına yansımayacak ve haftaya cumaya kadar telafisini mutlaka yapacaksın
kahvaltı işi gayet güzel tatlım güne mutlaka kahvaltı ile başlamak gerekiyor meto yu hızlandırmak için açıkcası ben Valkyrie89 kadar katı değilim süzme peynir de olabilir tabii yarım yağlı beyaz peynir 60 gr kadar çok daha iyi olur
bana gelince akşam yemek yemedim bol su içtim gece midem kazına kazına uyudum ama sabah tartıda ki rakam beni mutlu etti bi de regli öncesi açıkcası ben daha fazla bekliyordum
yüzde hesaplamayı Valkyrie89 yazmış canım bundan sonra herkes yavaş yavaş yüzdeleri hesaplamayı öğrenirse çok iyi olur ona göre kaptanın işi daha kolay olur hem de eğer olura kaptan ya da yardımcıları olmazsa sizler listeyi paylaşım alanına taşıyabilirsiniz

Salamura yiyeceklerden turşulardan uzak durmalısın. Çok tuzlular ödem yapar...

Güzel menü. Karatayycıyım diye bağırıyor.

Dünkü menüm ;

4 zeytin
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
1,5 dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

öğle: 1 kase domates çorbası
az salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

ara: 12 tane fındık

akşam:

öğle: 1 kase domates çorbası
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 activia

Su: 3 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
1 küçük fincan sütlü nescafe

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ )
nserin(76,0/ 75,5 / 0,50 / %0,66)
durumda(66,1/ )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (72/ ) eski üye (288. etapta kendi isteği ile ayrıldı)

5. TAKIM ORTALAMASI:%

kızlar bu hafta ben biraz listeyi düşürdüm kusra bakmayın hadi bakalım diğer arkadaşlar da bildirsinler kilolarını

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ )
durumda(66,1/ )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü

kızlar bu hafta ben biraz listeyi düşürdüm kusra bakmayın hadi bakalım diğer arkadaşlar da bildirsinler kilolarını

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ )
durumda(66,1/ )

Benim anlamadığım şey, normal dilimin çeyreği kadar bir dilimin içine o salatalıkları nasıl sığdırdın.

Yeni üye olmuyor.
"288. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü, kilosu X'e bölündü." şeklinde oluyor.

Sabahı görünce güzel çıkacağını düşündüm ama kalan öğünler biraz eksik olmuş. :)

Öğle bir tabak yemek istermiş bence. :) Kalanı güzel.

Canim ben karatay yapiyorum sabah doyana kadar tika basa diger ogunler hafif cunku acligin yogun bi aclik olmuyor tikaniyorsun yiyemiyorsun.

Eda ise diyetisyen menusu bu haftaki menusu boyle idi uymak zorunda oglen o bi tabak yemegi yersr fircayida yer vardir bi bildiği duzenli diyetisyene gider cunku

canım karar defterinde 6 ayı geçtiyse yeni üye gibi işlem görüyor yazıyor az önce okudum sadece yanına eski üye diye belirtiliyormuş o yüzden sende sorun yok sen ortalamaya etki etmiyorsun hadi söyle bakalım senin kilon kaç oldu?

eriğim karatay dan memnun musun ben bi dişimi sıkıp 3-5 kg verdikten sonra düzenli beslenmeye geçeceğim karayat mı dukan mı protein mi yapsam bilemedim?

Canim dukani benim 4 firmam yapti hepside ucuncu evrede mide rahatsizligindan acillik oldu proteini sindirememis artik vucutlari karatay bi hafta oldu ve 1, 6 kg hediye etti bana memnunum kahvaltimi sabah cok erken yaptigim halde ogle yemegine kadar acikmiyorum calisan biri icin super ayrica ekmeksiz yadanirmis zaten cok ekmek yemezdim simdi hic gozumde yok ve ben cikolata hastadi olmama rağmen hic canim istemiyor

Salamura yiyeceklerden turşulardan uzak durmalısın. Çok tuzlular ödem yapar...

tavsiyelerin için teşekkürler, uyacağım :):)

Benim anlamadığım şey, normal dilimin çeyreği kadar bir dilimin içine o salatalıkları nasıl sığdırdın.

tam anlatamadım sanırım..

şimdi tam bir kepek ekmeğini yarıya böldüm sonra onuda yarıya böldüm.. bir marul dediğim küçük bişiy salatalık dediğim sadece 2 dilim peyniri içine sürdüm zaten zeytinler falan tabi biraz zor sıkıştırdım :):) bastıra bastıra :):) sonra folyoya bastıra bastıra sarıp işe getirdim :):)

Ben dukan yaptım. Uzun vadede yapılması zor bence. düzenli beslenmede en az 1 öğün protein alırsan açlık krizleri gelmez onu öğrendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…