- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.201
Evvetttt günaydın canlar,
dünkü konuşmalar valla bende işe yaradı :):) sabah ev yapımı bütki çayı getidim birde yanında kepek ekmeği ama şöyle tarif edeyim normal formdaki kepek ekmeğinin 1/4 kadar oranında ekmek.. içine 2 dilim salatalık 4 yeşil zeytin bir sap maydonoz bir marul ve kibrik kutusunun yarısı kadar süzme peynir... nasıl kızlar sabah için olmuş mu???
birde bu akşam günüm varya onuda kurtarırsam tamamdır beni işim :):)
haaaa kilo bildirimi de yapayım :):)
ilk kilo: 76
şu an: 75,5
%: nasıl hesaplanır bilemedim.. siteden bakayım dedim sayfaları açamadım çok yavaş
haftaya daha çok gidecek inşallaaahhhhh :):)
Günaydın
kahvaltıda beyaz peynir yemen daha doğru olur. Zeytinlerinde salamura olmadığını farz ederek sabahki menü güzel.
Hesaplamaya gelince.
geçen haftaki kilodan bu haftaki kiloyu çıkartıyorsun. çıkan sonucu geçen haftaki kiloya bölüp 100 ile çarpıyorsun.
76-75,5= 0,5
0,5/76=0,00657
0,00657x 100= 0,66
bildirimide şu şekilde yapıyorsun
nserin ( 76/ 75,5 / 0,5 / % 0,66 )
Günaydın kizlar nasilsiniz bakalim nsrin cok sevindim canim bak dikkat etmedim dediginde 0, 5 gitmisse dikkst etsen kimbilir neler olur canim az sonra sahnur gelip toparlar listenizi zaten :26:
canım onu tam bilmiyorum ben bi kuralları okuyayım nasıl olacak tam bilemediğim için ... diye koydumCanim funda gideli bir yil olmus yeni uye kabul edilmeyecek mi :26:
hoşgeldinnSelaaam canlarr bıcır bıcır cıtır hatunlarr nasılsınz bakalım
herkese iyi akşamlar ben yeni üye oldum buraya şimdi ben 5. takımdamıyım
dünkü konuşmalar valla bende işe yaradı :):) sabah ev yapımı bütki çayı getidim birde yanında kepek ekmeği ama şöyle tarif edeyim normal formdaki kepek ekmeğinin 1/4 kadar oranında ekmek.. içine 2 dilim salatalık 4 yeşil zeytin bir sap maydonoz bir marul ve kibrik kutusunun yarısı kadar süzme peynir... nasıl kızlar sabah için olmuş mu???
%: nasıl hesaplanır bilemedim.. siteden bakayım dedim sayfaları açamadım çok yavaş
hımmmm...
evdeki peynir bitene kadar süzme ama dediğin gibi beyaz peynire geçeyim o zaman..
birde zeytin salamıura hani çekirdeksiz soslu satılanlar varya onlardan onlar olmuyo mu??
hesaplama için teşekkür ederim.. öğrenicem ben bu işi :):)
ya hastaydım yiyemedim hafta başı onun eseri sanırsam bunlar...
ama haftaya hedef daha yüksek...
birde p.tesi yürüyüşe başlayacağım -hastalıktan bırakmıştım- yarım saat 3 km koşu bandında... sanırım onunda faydasını görürüm...
Güzel menü. Karatayycıyım diye bağırıyor.Iste buda benim dun ki menum
Sabah (06:00)
2 yumurtadan yapilmis omlet
4 organik zeytin
1 cay bardagi cig findik ve ceviz
1 salatalik
1 minik domates
1 keciboynuzu (bu bebek icin)
1 avuc icinden az dereotlu lor peyniri
Ogle (12:00)
1 kase yogurt çorbası
1 catal barbunya
1 catal bulgur pilavi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:30)
Salata
Su:2 lt
2 fincan karisik cay
Güzel menü. Karatayycıyım diye bağırıyor.
Güzel menü. Karatayycıyım diye bağırıyor.
günaydınlarrrr
canım onu tam bilmiyorum ben bi kuralları okuyayım nasıl olacak tam bilemediğim için ... diye koydum
hoşgeldinn
sende hoşgeldin canım şimdi yeni başlayan hatunlar anlatın bakalım kendinizi ne yaparınız kilonuz kaç hedefiniz kaç tanıyalım sizleri biraz
Iste buda benim dun ki menum
Sabah (06:00)
2 yumurtadan yapilmis omlet
4 organik zeytin
1 cay bardagi cig findik ve ceviz
1 salatalik
1 minik domates
1 keciboynuzu (bu bebek icin)
1 avuc icinden az dereotlu lor peyniri
Ogle (12:00)
1 kase yogurt çorbası
1 catal barbunya
1 catal bulgur pilavi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:30)
Salata
Su:2 lt
2 fincan karisik cay
Dünkü menüm ;
4 zeytin
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
1,5 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase domates çorbası
az salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ara: 12 tane fındık
akşam:
öğle: 1 kase domates çorbası
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 activia
Su: 3 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
1 küçük fincan sütlü nescafe
Benim anlamadığım şey, normal dilimin çeyreği kadar bir dilimin içine o salatalıkları nasıl sığdırdın.
Yeni üye olmuyor.
"288. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü, kilosu X'e bölündü." şeklinde oluyor.
Sabahı görünce güzel çıkacağını düşündüm ama kalan öğünler biraz eksik olmuş. :)
Öğle bir tabak yemek istermiş bence. :) Kalanı güzel.
Benim anlamadığım şey, normal dilimin çeyreği kadar bir dilimin içine o salatalıkları nasıl sığdırdın.
Yeni üye olmuyor.
"288. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü, kilosu X'e bölündü." şeklinde oluyor.
Sabahı görünce güzel çıkacağını düşündüm ama kalan öğünler biraz eksik olmuş. :)
Öğle bir tabak yemek istermiş bence. :) Kalanı güzel.
canım karar defterinde 6 ayı geçtiyse yeni üye gibi işlem görüyor yazıyor az önce okudum sadece yanına eski üye diye belirtiliyormuş o yüzden sende sorun yok sen ortalamaya etki etmiyorsun hadi söyle bakalım senin kilon kaç oldu?
eriğim karatay dan memnun musun ben bi dişimi sıkıp 3-5 kg verdikten sonra düzenli beslenmeye geçeceğim karayat mı dukan mı protein mi yapsam bilemedim?
Salamura yiyeceklerden turşulardan uzak durmalısın. Çok tuzlular ödem yapar...
canım karar defterinde 6 ayı geçtiyse yeni üye gibi işlem görüyor yazıyor az önce okudum sadece yanına eski üye diye belirtiliyormuş o yüzden sende sorun yok sen ortalamaya etki etmiyorsun hadi söyle bakalım senin kilon kaç oldu?
eriğim karatay dan memnun musun ben bi dişimi sıkıp 3-5 kg verdikten sonra düzenli beslenmeye geçeceğim karayat mı dukan mı protein mi yapsam bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?