Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pirinç de mi var? Sucuk var... Hmmmm... Pastırma da doğal değil mi ama?
Amaaan, zaten yiyeceğimden değil, soruyorum işte. Her gün kahvaltıda nerden bulayım böreği, pastırmayı... :)

canım 600 kalori çok az ve sağlıksız 1-2 gün belki ama en azından 1000-1200 kalori alman gerekiyor burda amacımız tamam kilo vermek ama kalıcı ve de sağlıklı kilo vermek bu arada sitede sorun var gitmedi görünüyo mesajlar üçer beşer tane gidiyor sonra
hedef kilonu da yazmışmıydın yazmadıysan hemen yaz listeye kaydediyorum

kabızlık zaten bende kronik bir sorun o yüzden ben dukan almayayım o zaman karatay ı bi inceleyim olmadı

Pirinç de mi var? Sucuk var... Hmmmm... Pastırma da doğal değil mi ama?
Amaaan, zaten yiyeceğimden değil, soruyorum işte. Her gün kahvaltıda nerden bulayım böreği, pastırmayı... :)

Piric degil bulgur canim listede olan. Pastirma ev yapimi bulmak zor bulurdan amenna

haklısın toplight fakat benim zayıflayabilmem için önceki bir kaç gün midemi küstürmem gerekiyor, bendeki metot bu maalesef, sonra yavaş yavaş 1000 kaloriye çıkaracağım ilk hafta hızlı kilo atmak beni motive ediyor... kendi tarzımı bildiğim için bu şeklilde yüklenmekteyim kendime. benim de amacım sağlıklı ve de bu sefer tamamen kalıcı kilo verebilmek, teşekkür ederim önerin için :) hedefimi yazmıştım ilk etapta 75 kg olmak... süreci bilmediğim için uzun vadede 68 kiloya inebilmek...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım kusura bakma yazmışsın ama ben yeni farkettim o zaman tamam ben de ilk başta şok bişeyler yapıp sonra devamında sağlıklı beslenmek

Canim bizim takimda 70 e inmeden dr spor vermemis arkadadlara malum sporla yaglar kasa donuyir bunun icinde once vucuttaki yag oraninin dusmesi gerekli yap ama cok yuklenme sinra tartiya neden gitmedi diye sorarsin sahnurda demis cal hesabi yapma 600 cal ki sana yetmez metan korumaya gecer ve su gittikten sonra durur ayricada gozun hep disarda olur birseyler ister bakmissin bi gun tum yiyeveklere saldirmissin. Kahvaltin güzel galeta yerine bir yada iki dlm tam bugday yafa cavdar yesen inan cok daha tok tutar ve saglikli olur ayrica sabah cig kuruyemiste yiyebilirsin ve aralardada abartmafan sayiyla

bu arada listede olan 5. takım üyeleri nerde yaaa nsreinden başka kimse uğramadı bu şekilde olmaz kızlar hele cuma günler ilk işimniz sabah aç karnına tartılıp kiloları bildirmek madem sıkıyönetime başlıyoruz motivasyonsuzluktan bahsedip duruyorsunuz hadi bakalım kızlar

hoşbuldum purmelal, aranızda olmak çok güzel, haydi zayıflayalım... bitsin artık şu kilolarla derdimizzz :) bu arada cevap olarak nasıl yazabilirim ben yazılana cevap olarak yazmayı beceremedim

Havu. 15 kalori mi? Daha fazla değil mi?
Ben diyetisyene giderken havuç yasaktı.

Kızlar benlm kiloda yine bi degisiklik yok.blr hafta versem diger hafta veremiyorum ya 76 yım yine.ama bu hafta izmir e gittim ya tabi kardeslerimle esimle dısarda yemeler pasa sofrası ve waffle lar uff..ama yok bi daha.yemicem.bugun benim donusumum olacak.takım da baya topladı kendini.haftaya birinciyiz degil mi kızlar ??

hoşbuldum purmelal, aranızda olmak çok güzel, haydi zayıflayalım... bitsin artık şu kilolarla derdimizzz :) bu arada cevap olarak nasıl yazabilirim ben yazılana cevap olarak yazmayı beceremedim

Mesajların sağ alt kısmında alıntı ile cevapla var, ordan yazabilirsin. Onun yanındaki simgeye tıklarsan da, tüm tıkladıklarını "konuya cevap ver" dediğin zaman toplu olarak karşına çıkartır.

(QUOTE.........................QUOTE) kısımlarına dikkat et. Etraflarındaki parantezleri silmeden onların altına yaz.

canım sağ köşede alınyılamak istediğin mesajın olduğu bir dikdörtgen var nasıl anlatayım bilemedim oraya tık atınca alıntılayacağın mesajı işaretlemiş oluyorsun tam anlatamadım ama

purmelal canım hem takımdasın hem waffler olmadı kusura bakma tatlım başınız çok boş kalmış sizin eli sopalı biri geldi artık takıma bundan sonra yok öyle abartmalar falan
arkadaşlar şu ana kadar takımda olanlar ve yeni girenler lütfen ilk sayfadaki mesajı okuyun günde en az 5 mesaj atma şartı var menü paylaşma şartı var bundan sonra mazeretsiz olarak ilk baştaki kurallara uymayanlar hakkında cezalar gelecek biraz sert girdim belki ama takımın toparlanıp ayağa kalkması için bunlara ihtiyacım var hepimizin ihtiyacı var bu şartlarda varmısınız :26::26::26::26:

canım spor yapmadan zayıflayabileceğimi zannetmiyorum hem de sarkmalara karşı spor şart, yanlışın olmasın? çünkü 100 kilonun üzerindeki arkadaşlarıma bile mutlaka spor veriyor diyetisyenleri...600 kalori az, farkındayım ama daha öncede belirttiğim ibi bünyem gereği bi şoklama yapmam şart... 3-4 gün sonra yavaş yavaş 100 kaloriye çekip sporu sürdüreceğim, planım bu

teşekkürler :) tamamdır...

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

Düzenleyen: Püsküüt Düzenleme Tarihi : 12-02-2013 Düzenleme Saati 16

arkadaşlar bu kurallar (mesaj yazma kuralı haftasonu uygulanmayabilir, mazereti olmadan 3 hafta kilo verememek takımdan çıkarma yerine başka cezalar verilebilri bunu zamanla oturturuz) mazeret yoksa mutlaka uyulacak öncelikle takıma canlılık getirmek amacı ile her üye yazdığı mesajın başlık kısmına günlük kaçıncı mesajı olduğunu yazacak, değilse burda mıotivasyon olmaz takip için ilk başlarda buna ihtiyacımız var

Şahnurcum, takım yeni bir takım. O yüzden bence şimdilik basit kurallarla başlansın, tabi diğer üyeler de böyle düşünüyorsa... Birkaç kuraldan oluşan basit bir liste olsun.

- günlük 5 mesaj
- günlük menü
- cumaları X saate kadar bildirim zorunluluğu

Bir de şu kaçamak konusu... Bence bu konuya hiç girmeyelim. Benim ilk günlerimde aylarca "kaçamak nedir" sorusunu tartıştık. Kimsenin cevabı kimseye uymadı. Kimi simiti masum buldu, kimi bulmadı. r germçEkmek niyetine börek yemeyi normal bulan oldu, kaçamak sayan oldu... Spor cezası da aynı şekilde... Bir türlü uygulanamıyor. Yani demem o ki... Şimdi zaten takım yüzdesi %0.3'ün altına düşünce ceza alıyoruz. Bence takım içinde de bunun üzerinden gidelim. Üst üste X hafta kendi kilo ortalaması %0.3 ün altına düşen üyelere iki seçenek sunulsun:
a - zorunlu 2 haftalık izin
b - takımdan çıkma

Bu yazdıklarım belki çoğunuza sert gelir ama eski yarışmacılar bilirler, düzeni olan bir takımın içinde aylarını geçirmiş olanlar bilirler. Böye kuralların olması lazım, yoksa ip bir kere koptu mu geri gelmiyor.

Zaten eğer gerçekten kilo verme amacı ile burdaysak ve rejime sadık hareket ediyorsak %0.3 ün altına üst üste birkaç kere düşmemiz de mümkün olmaz. Benim önerim bu. Kaçamakmış, spor cezasıymış, o kısma hiç girmeyelim. O kuralı ben bu takımdayken çıkartmıştık. Çok etkili olacağını düşünmüştük ama hiçbir işe yaramıyor ne yazık ki, hatta sadece sorun çıkarıyor.

Canım ben 108 kilo ile başladım.
Diyetisyenim spor yaptırmıyor.
Şuan bir sarkma vs olmadı. Çatlaklarda eskiden olanlar yeni bir şey yok. Olay su içmekte bitiyor. Ne kadar çok su tenin o kadar elastik oluyor sarkma çatlama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…