- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.441
benim menüme az diyorsun toplight ama seninki de çok az, aç geziyorsun resmenyer fıstığı neden peki? fıstık yağlı gelmez mi?
yaa luci cim fıstık doyuruyor sizlerin çikolata tatlı düşkünlüğünüz gibi benimde şu aralar yer fıstığı takıntım oldu gözüm dönüyor fıstığı görünce nerde durmam gerektiğini bilmiyorum
bir an önce fıstık bağımlılığımdan kurtulmam lazım fıstığı çok yiyince yiyeceklerden kıstım bende
günaydınlarrr
canım öğlen veya akşam menülerine ayran ya da yoğurt eklersen daha bi güzel olacak spor ve su miktarı nedir tatlım?
tatlım su miktarı gayet güzel yediklerine bişey demeyeceğim çok az çünkü ama sen şu ara şoklama yapıyorsun
tatlım düzenli katılımın olursa tabiiki seni de alırız aramıza ama önce 1. sayfadaki kuralları okumanız lazım gelelim benim menüme
sabah 2 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1/2 ayva
öğle
salata
3 tane kuru patlıcan dolması
200 gr yoğurt
ara
1/2 ayva
1 avuç yerfıstığı
akşam
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
1/2 kepçe çorba
ara
7-8 fıstık
su 2,5 lt
spor 30 dk tyempolu
30 dk normal yürüyüş
hadi bakalım sıra sizde sizde yorumlayın benim menümü
is yerinde yogurt ayran cikmayinca benim menu boyle oldu malesef
cumani merak ediyorum. . umarim bu kadar soklama ise yarar..
gayet guzel ama sabah az olmus.. sonradan fıstık hakkinda yazdiklarini okuyunca sana hak verdim. . bende oyleyim az tatli yiyeyim onun yerine yemekten vazgecerim ::))
bu arda gunaydin kızlar. . bugun evdeyim kızımı disciye goturecegim..oyüzden duzenim kayacak:( daha bisiy yemedimesela ee tabi sporda yok.. fazla giremem bugun ama aklim sizde ::))) gorusuruz kızlar♥♥
cumani merak ediyorum. . umarim bu kadar soklama ise yarar..
kızlar mesajlarınızın başına 1 2 diye numara koyarsanız sevinim mesaj takibi açısından
tek tek mesaj saymak zorunda kalmayalım sadece 5 e kadar koyun 5 ten fazla yazarsanız gerek yok koymaya 6 7 8 gibi
canım, ben gevezeliğimden, herkese laf yetiştireceğim diye habire yazdığım için zaten çoktaaan 5 i geçiyor, o sebeple numaralandırmıyordum...
canım evet seninkiler 5 i geçiyor ama az önce altta purmelal i gördüm o mesaj yazmadan gitti mesela bunları takip etmek gerekiyor
sen bu gevezeliğe devam edeceksen canım bana yardımcı olurmusun? menü takibinde mesaj sayılarında en çok sen ben konuşuyoz zaten burda
günaydınlaaaarrrr :)
kızlaaaar bu arada sizinle paylaşmak isterim (normalde çevremdekiler sorsa asla paylaşmamsabahları elma sirkeli karışımdan bahsetmiştim ya sizlere, bugün 4. günüm. ben sabah akşam içiyorum yalnız aç önce farkettim ki saçlarım, cildim pırıl pırıl.. gözlerime inanamadım! bi daha bi daha ayna karşısına geçip seyrettim kendimi. inanılmaz! bi araştırın sizlerde derim :)
Gunaydin kizlar nasil gidiyor
tatlım düzenli katılımın olursa tabiiki seni de alırız aramıza ama önce 1. sayfadaki kuralları okumanız lazım gelelim benim menüme
sabah 2 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1/2 ayva
öğle
salata
3 tane kuru patlıcan dolması
200 gr yoğurt
ara
1/2 ayva
1 avuç yerfıstığı
akşam
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
1/2 kepçe çorba
ara
7-8 fıstık
su 2,5 lt
spor 30 dk tyempolu
30 dk normal yürüyüş
hadi bakalım sıra sizde sizde yorumlayın benim menümü
Geleyim benim derdime... Cuma yaklaşıyor, bir tartılayım dedim. 79.7 çıktım.Niye böyle oluyor anlamıyorum.
3 gündür midem yanıyor, reflü müdür, ne halttır... Ne zaman yansa, o gün domates bile yemiş olsam kilo almış oluyorum. Ama bilemiyorum. Tükendim artık. Ocak başından beri anca 400 gram verdim bu durumda...
Ya kızlar, ne yapayım ben, bana bir fikir verin. Şok rejim mi yapayım, hiçbir şey yemeyeyim mi, hafif çıkmak için kolumu falan mı kestireyim ne yapayım?Vallahi çıldıracağım artık ya... Önüme geleni yediğim zaman böyle kilo almıyordum.
canım benimde işlerim şu ara müsait olduğu için buraya bu kadar çok zaman ayırabiliyorum herzaman böyle ayıramam mümkün değilşimdilik tabi yardımcı olmaya çalışırım ama önümüzdeki günlerde iş gereği bu kadar pc başında olamayabilirim o sebeple yarı yolda bırakmak da istemem seni asla...
Ya ben sirkeyi hiç sevmiyorum, onun da bir sürü yararı var, deli ediyo beni.
Günaydın, berbat gidiyor. Haberlerim hiç iyi değil, ağlayacağım şimdi... Yazacağım aşağıda.
Çok az bence, şimdi böyle yersen ilerde daha da kısman gerekir.
Geleyim benim derdime... Cuma yaklaşıyor, bir tartılayım dedim. 79.7 çıktım.Niye böyle oluyor anlamıyorum.
3 gündür midem yanıyor, reflü müdür, ne halttır... Ne zaman yansa, o gün domates bile yemiş olsam kilo almış oluyorum. Ama bilemiyorum. Tükendim artık. Ocak başından beri anca 400 gram verdim bu durumda...
Ya kızlar, ne yapayım ben, bana bir fikir verin. Şok rejim mi yapayım, hiçbir şey yemeyeyim mi, hafif çıkmak için kolumu falan mı kestireyim ne yapayım?Vallahi çıldıracağım artık ya... Önüme geleni yediğim zaman böyle kilo almıyordum.
günaydın fundacım, yediklerinden ve strese bağlı mide yanmaları yaşıyor olabilirsin ben de midem çok yandığında lansor kullanıyorum eczaneden reçetesiz alabileceğin bir ilaç, yine de bir danş.. çünkü beslenme mideyi yakabiliyor mesela domates beni mahveder. lansor mide koruyucusu olduğu için sıkıntımı geçiriyor.
bu arada bu kadar moralini bozma lütfen ben de son 3 gündür aynı kilodayım, hiç kaçamak yapmama ve neredeyse aç gezmeme rağmen... lahana çorbası diyetini araştırıyordum ben de tam şu an, durumda başlayacakmış olmadı ben de başlayayım diyorum... belki bu tarz şoklamalara fayda eder kilo vermemize... moralini bozma, moral çok önemli zayıflamada...
canım benimde işlerim şu ara müsait olduğu için buraya bu kadar çok zaman ayırabiliyorum herzaman böyle ayıramam mümkün değil
birbirimize destek olacağız
canım öncelikle kafaya takmayacaksın kilo meselesini mümkün olduğu kadar diyette olmadığını düşün senin günlük olarak yediklerine bir bakalım neden böyle kabızlık olayı falan var mı? vucudu şaşırtmak için 2-3 günlüğüne protein diyeti vs yapabilirsin eğer çok rahatsızsan bu durumdan
az az sık sık ye bakalım bu durumda ne oluyor?
canım benimde işlerim şu ara müsait olduğu için buraya bu kadar çok zaman ayırabiliyorum herzaman böyle ayıramam mümkün değil birbirimize destek olacağız
ben hiç yapmadığım için bilemeyeceğim durumda nasıl yapmış ona bi soralım
bi de sen dene umarım faydası olur şimdi lahananın tam zamanı gerekirse bizde yapalım
bu arada mesajları sen kontrol edebilirsin takımdakiler kaç mesaj yazdı diye funda zaten yazıyo mesajının başına 5 i geçince sorun değil 5 mesajı tamamlamayanlara hesap soracağız mazereti olmayanlar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?