Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar beni de hevese getirdiniz bende akşam alıp başlayayım olmazsa lahana çorbası diyetine yaaa

Merhaba arkadaşlar.2. Hamileliğinden önce sigarayı bıraktım hamileliğimde haşimato çıktı emzirirken de kilo aldım.derken çıktım 68 den 83 e. Boyum 175 cm.

kızlar hoşgeldiniz ikinize topluca mesaj yazıyorum 1. sayfada kuralımız var eğer size uyarsa ve gerçekten kilo vermek istiyorsanız aramıza hoşgeldiniz diyelim

esmer59 şu anki kilon nedir canım ve de hedefin kaç? kaç kiloya inmek istiyorsun
elakerem sen 83 kg sun sanırım senin hedefin kaç sen de onu belirtirmisin?

Ben öğretmenim ve öğleciyim. Kahvaltımı yazmakla başlayayım.saat 10 da yapıyorum.
Yarım dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 yumurta
1kase yoğurt

canım menüleri parça parça değil gün sonunda veya ertesi gün sabah toptan yazıyoruz geçmiş mesajlara bakarsan görürürsün canım

Tamam canım teşekkür ederim. Hedef kilom 68.inşallah vericem kiloları.

ben 65,3 üm :) 55 e düşmek istiyorum.

destek için saol canım sen ve eriğim bizi toparlamak için çok uğraşıyorsunuz

Biraz daha vaktim olsa daha çok yardım etmek isterim. Vakit buldukça menülerede yorum yapacağım. Fakat çok fazla menü paylaşımı göremedim geçmişte. Zamanla onlarda toparlanır diye düşünüyorum. Her zaman destek olurum.

başla canım gerçekten işe yarıyor sanırım benim şu an pişmekte, pişsin içeceğim hemen :)

Lahana diyetini 14. takımdan umutincisi de yaptı. Fakat o diyeti bırakıp düzenli diyetine devam etmeyince (yani yasaklı gıdalar tüketti) hemen geri aldı. Lahana diyetinden sonra kaçamak yapmamak gerekiyor. Sağlıklı beslenmeye devam edip vücudun o kiloyu sindirmesi kabullenmesi gerekiyor...

canım buraya yazman yeterli bir de yeni üyelerimizden mesajları sayabilmemiz için ilk 5 mesaja kadar başlık kısmına günlük kaç mesaj yazdığınızı yazmanızı isteyeceğim en az 5 mesaj olacak haberiniz olsun

bu arada kilolarınızı kaydettim eğer cumaya kadar güzel ve düzenli paylaşımda bulunursanız listeye girebilirsiniz

elakerem ve esmer, hoşgeldiniz takımımıza.

Ben Funda, 26 yaşındayım, tickerımda gördüğünüz kilodayım. :)
Sizlerde kendinizden biraz bahseder misiniz?

luci, bu soğan kuru soğan mı?
6 soğan çok fazla değil mi? Soğan çorbasına dönmesin, kokmayalım buram buram sonra...

fundacım şimdi içtim çorbamı gayet güzel olmuş ben size yaptığım şekli yazayım 1 orta boy beyaz lahananın yarısı, 3 orta kuru soğan, 1 domates, 1 yeşil biber, 1 bağ maydanoz sapları ile beraber ve 1 tavuk bulyon, karabiber ve acı kırmızı pul biber yani isot koydum. tuz da konulabilir yazmışlar ama koymadım ben tuz, bulyonunki yeter dedim. üzerine de su koyup(örtecek kadar koymadım ben çok sulu olmasın diye) yarıdan biraz fazla koydum suyunu düdüklüde 15-20 dakika arası pişirdim. kapağı açtıktan sonra kontrol ettim pişmişler, blenderdan geçirdim, orta koyulukta çok güzel oldu kıvamı. içerken üzerine nane serptim bolca ve kırmızı acı pul biber... 1 kocaman kase içtim vallahi hadi bismillah diyerek. tuzu da olsa hiç fena sayılmaz ama tuzsuz biraz zor gitti. gerçi ben lahanayı çok severim, çiğ bile yerim, limonda sıkılabilir tabi :)

hepimize afiyet, şifa olsun inşallahhh :)

canım hatırladığım kadarıyla çok soğan oluyor bunda

ben lahanayı yarım kullandığım için diğer malzemeleri de yarı ölçüde kullandım 3 soğan vb... zaten lahana o kadar çok oluyor ki diğer malzemeler hissedilmiyor bile içinde

afiyet olsun luci cim bende bulyon yok yaa ben eve bulyon sokmuyoyorum ne olabilir ki onun yerine

Lahananın Faydaları:
işte lahananın faydaları hem sağlıklı olacağız hem de zayıf inşalllahhhh :)

Vücut direncini arttırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir. Mikrop öldürücüdür.
Başta meme, rahim ve bağırsak kanseri olmak üzere, kansere karşı çok iyi bir koruyucudur.
Kansızlık çekenlere ve astımlılara faydalıdır.
Öksürüğü keser, balgamı azaltır.
Cinsel gücü ve isteği arttırır.
İştah açıcıdır.
İdrar söktürür ve kabızlığı giderir.
Romatizma ve siyatik şikâyetlerini azaltır.
Çiğ lahana ve lahana suyu başta mide ve bağırsak ülseri olmak üzere ülsere karşı koruyucu ve iyileştirmeye yardımcıdır.
Kandaki şeker oranını azaltır.
Ses kısıklığını ve göğüs ucundaki çatlakları giderir.
Sarılık ve safra kesesi hastalıklarında faydalıdır.

-Alıntı-

Teşekkür ederim. :) Tadı hakkında o kadar kötü yorumlar var ki korktum ben biraz. normalde bir zorum yok lahanayla, umarım ben de beğenirim. Akşama falan yapacağım.

Sen de dediğin gibi aynı tarifin yarısı ve maydanozlusunu yapmışsın. Madem lahana soğanın tadını bastırıyor, problem yok o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…