Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin

Ara
1 elma

Öğlen
2 tabak çorba

Akşam
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir

Daha da sonra
20 tane kadar tuzsuz fıstık
1/3 dilim kadar pasta (piyasadakilerden çok daha hafifti, bahane değil ama...)

Akşamları film kopuyor bende ya... Bütün gün çok güzel gidiyor. Sonra araya bir makarna giriyor, bugünkü gibi saçma sapan şeyler giriyor. Off! Dolabı her açtığımda önümde duruyordu. 2 gün dayandım, 3. gün biraz yedim, dayanamadım.

Haa, yarım saat de spor yapmıştım bugün, artık ne işe yarayacaksa...

Umarım lahana tok tutuyordur, içinde hiçbir şey yok neredeyse, kalorisi bayağı bir düşüktür. Yarın akşam yine krize girersem tabak tabak lahana çorbası yerim artık.

gözünün önünden kaldır ne warsa bende çikolatalara bakıp bakıp ah çektim snra hepsini yan komşumun çocuguna werdim ewde bana zarar yapıyo

gözünün önünden kaldır ne warsa bende çikolatalara bakıp bakıp ah çektim snra hepsini yan komşumun çocuguna werdim ewde bana zarar yapıyo

Ay keşke öyle bir şansım olsa. Ev benim değil ki... Kafama göre kaldıramıyorum, bizimkiler alıyor hepsini. Çöpe atacak olsam demezler mi "Nasıl yaparsın, istemiyorsan sen yemezsin." diye... Zaten ne zaman daha ciddi bir rejime girsem annem gider bir şeyler alır. Koca bir paket ekler ve çikolata almış gelmiş bugün de... Dokunmadım tabi... Ama bizden tatlılar, bisküviler eksik olmaz ve maalesef annemin borusu ötüyor. Komple irademle başbaşayım işte... Ama sizin aranızdayken mutlaka düzelir. Bu takımda olmasaydım, bugün neler yerdim bilemiyorum...

Kızlar şimdilik çıkıyorum, okula gitmeliyim :26: sınavım var, dua edin ne olur

Ben de 5. takımda olmak istiyorum o halde, ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim..Geldiğimde okurum ve bende aranızda olurum

Canım o zaman sabah tartılıp yazayım kilomu olur mu? tekrar sizinle olmak harika ama Şahnurum birazcık utanıyorum ben :26: fazla kilo aldım gibi :18:

gerçekten takım ruhu bu işte bende akşam nasıl hesap wercem sitedeki arkadaşlara dedim we cok yemdm.burda olmasam amaaaan dunyaya bidahamı gelcez der yerdm:-D

En çok gözüme takılan menü bu oldu Şahnur iyi bilir, ben menü konusunda çok fakirimdir..İyi bol ot yerim ekmekler çok gözüme battı çokk

En çok gözüme takılan menü bu oldu Şahnur iyi bilir, ben menü konusunda çok fakirimdir..İyi bol ot yerim ekmekler çok gözüme battı çokk

Bata bata ekmekler mi battı?
Pasta hamurunu da ekmekten sayıyor muyuz yoksa?
Ay valla böyle pişkin pişkin nasıl yazıyorum bilmiyorum. Herhalde utancımı gizlemek için ters psikolojiyle zeytinyağlık yapmaya çalışıyorum.

Ekmek yemeden doymuyorum ben Gamzeciğim. Un bağımlısı gibiyim. 1 tencere yemek yesem de ekmek olmadan doymuyorum. 6 dilimi geçmiyorum ama yine de... Gerçi bu da sana bir dağ gibi gelir. Ekmek düşmanı önerilerin varsa seve seve dinlerim.

Gerçekten dağ geldi ben mesela bu akşam yemeğimde sadece çeyrek dilim kepek ekmeği yedim, duu hatta kanıtınıda göndereyim Bu benim akşam yemeğim di mesela

Gerçekten dağ geldi ben mesela bu akşam yemeğimde sadece çeyrek dilim kepek ekmeği yedim, duu hatta kanıtınıda göndereyim Bu benim akşam yemeğim di mesela

Ay ne güzel yapmışsın... Umarım ben de başarırım bunu... "Ekmeği sevmiyorum." cümlesini bilinçaltıma kazıyıp gerçeğe dönüştürebilir miyim acaba?

Ay kızlar yardım edin. Yarım saattir kaynıyor bu lahanalar, acaba olmuş mudur? Hepsini bir arada atmıştım, en son lahana pişer herhalde... Anlamanın bir formülü var mı? Çok mu yumuşak olması gerekiyor? Herkes uyuyor evde, kimseye soramıyorum.

Ay ne güzel yapmışsın... Umarım ben de başarırım bunu... "Ekmeği sevmiyorum." cümlesini bilinçaltıma kazıyıp gerçeğe dönüştürebilir miyim acaba?

Gerçekten ekmeksiz yaşanamaz diye düşünüyordum ben, bir oturuşta hemen hemen baston ekmeğin yarıdan fazlasını yerdim..ekmeksiz asla yaşanmaz diye düşünürdüm..Kaldı ki şu an bu düşüncem yok, şişko yaşanmıyormuş, sporsuz yaşanmıyormuş, yemek yemekten daha güzel şeyler varmış, tespit ettim kii kilolu olduğum dönemlerde çektiğim üzüntü ekmek yemediğimde o kadarda çok değilmiş, özetle kilo olmak ekmek yememekten daha acı

Umarım lahana tok tutuyordur, içinde hiçbir şey yok neredeyse, kalorisi bayağı bir düşüktür. Yarın akşam yine krize girersem tabak tabak lahana çorbası yerim artık.

canım lahana süper tok tutuyor bugün 2 kase içtim ve şu saatte bile deli gibi tokum... normalde bu saatlerde kıvranırdım açlıktan :) mutluyum, mutluu :) yeşil çayımı içtim dinlenmeye geçeceğim artık az sonra

fundacım pişmiştir yarım saatte... ben düdüklüde 15-29 dakika kadar pişirdim, sonrada blender dan geçirdim

Sen nasıl bıraktın peki ekmeği?
Bu arada tickerın yok, boy-kilo kaç? Bir de yaş kaç? Eski üyesin ama biz tanımıyoruz seni, biraz anlatır mısın?

Tamam canım, çok teşekkür ederim. Ben de blenderdan geçireyim o zaman.

geçir canım bir de bahartları da koy mutlaka yoksa çok tatsız tuzsuz oluyor ben nane, acı pul biber, karabiber koydum bir de içerken limon sıktım 5-6 damla kadar... afiyet olsun sana şimdiden :)

Sen nasıl bıraktın peki ekmeği?
Bu arada tickerın yok, boy-kilo kaç? Bir de yaş kaç? Eski üyesin ama biz tanımıyoruz seni, biraz anlatır mısın?

Eşime yemek hazırlayacam, girmeye çalışırım..Tabiki tanışırız canım..şimdi pc den kalkmalıyım

ben de yavaştan çıkıyorum kızlar yarım görüşürüz, iyi istirahatler herkese :)

Çorbayı yaptım. Tadı hakkında kötü yorumlar yapanların derdi neymiş merak ettim çünkü çorbanın bir tadı yok. Hiç bir tadı yok, koyu kıvamlı bir su gibi... Maydanoz koymadım ama, unutmuşum. Bir de dayanamadım 2 tatlı kaşığı tuz attım. Bir bardağa alayım da okurken içeyim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…