- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.581
Çorbayı yaptım. Tadı hakkında kötü yorumlar yapanların derdi neymiş merak ettim çünkü çorbanın bir tadı yok.Hiç bir tadı yok, koyu kıvamlı bir su gibi... Maydanoz koymadım ama, unutmuşum. Bir de dayanamadım 2 tatlı kaşığı tuz attım. Bir bardağa alayım da okurken içeyim bari...
bende duymuştum daha önceen lahana çorbasını ama hiç denemedim? faydasını gören var mı acaba? varsa da ne kadr sürede kaç kilo vermiş :)
Diyet yöntemleri bölümünde başlığı var, bayağı övmüşler. Çok yüksek kilolar vermişler. Ama sanırım çok yüksek verenler çorbadan başka bir şey yememiştir. Biz yeni başladık daha, cumaya göreceğiz denildiği kadar var mıymış.
hımm sen dene kilo verirsen bende denerim
Ya siz fıstıkları yedikce benim de canım cekiyor puff
Bugunku menum
Sabah
Yarım pohaca ve 2 bardak sekersiz cay
Ara
Anne cayı
Oglen
Yesil mercimek yemegi
Bir kasık pilav
Yarım kase corba
Sekersiz komposto
Aksam
Bir dilim ekmek
Yarım kase tarhana corbası
Boolll salata
Su miktarı
3 litre
Spor
Bir saat yuruyus
Sende menü zengin canımbenim menümde çok az ben suda içemiyorum çok. günde yarım litre içsem şükür diycem ama onu bile zor içiyorum.bu gidişle zor kilo veririm
Çorbayı yaptım. Tadı hakkında kötü yorumlar yapanların derdi neymiş merak ettim çünkü çorbanın bir tadı yok.Hiç bir tadı yok, koyu kıvamlı bir su gibi... Maydanoz koymadım ama, unutmuşum. Bir de dayanamadım 2 tatlı kaşığı tuz attım. Bir bardağa alayım da okurken içeyim bari...
kızlarrr günaydınlar herkese :) sabah sirkeli karışımımı ve suyumu içtim 1 saat sonra çorbamı içeceğim. dünden beri çok hafif hissediyorum kendimi, müthiş bir his... buralardayım, uyanıp gelmenizi bekliyorummm :)
sevindim tadını beğenmene, böylece birlikte devam edeceğiz... hadi hayırlısı, gidecek bu kilolarrr :)
ooo son 3 ayda 38 kilo çok fazla hakikaten, neden vitamin, serum ilaç vs mi kullanman gerekti?
Kızlar bende beyaz lahana çorbası yaptım sizinki ne çorbası hayırdır
Hepsi birlikta canım böbreklerim hastalandı birde yatak ıstırahatı:) neyse geçti o günler ama balon olmuşum resmen
durumdacım sen dün ki menünü yazmadım sanırım?
Mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum kızlar ama benim bebek gündüz hiç uyumuyor sabah o uyurken birde gece girebiliyorum.çok sewindim çorbaya berabr yaparız iki hafta bozmak yokcanım nerelerdesin sen? dün lahana çorbası lafını ortaya attın, kaçtın :) senden sonra biz de başladık lahana çorbasına, sayende :) dünden beri içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?