- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.601
Evet sabah lahana dedim ama :) üç öğün lahana çorbası menüm
Canım siz farklımı yaptınız yalnızca lana benim diyetim bir gün meyve birgün sebzee diye gidiyor büyük bir düdüklü lahana çorbam var:)
Mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum kızlar ama benim bebek gündüz hiç uyumuyor sabah o uyurken birde gece girebiliyorum.çok sewindim çorbaya berabr yaparız iki hafta bozmak yok
kızlarrr günaydınlar herkese :) sabah sirkeli karışımımı ve suyumu içtim 1 saat sonra çorbamı içeceğim. dünden beri çok hafif hissediyorum kendimi, müthiş bir his... buralardayım, uyanıp gelmenizi bekliyorummm :)
Ah o sirkeli su çok işe yarıyor değilmi metebolizmada benim reflüm var içemiyorum
nserin cim dediğin gibi düzensiz bir menü olmuş ama baştan söylemiştin sen abartı değil en azındanya kizlar gecen hafta boylemiydik bir hafta girmedjm 3 sayfa ilerlemisti simdi 10 dk dir sabahtan yazilanlari okuyorum super oldu ♥♥
onu yeni gelenler yapsin canim bizim gibi cenesi dusuklerehic gerek yok bence::))
evet geldim ben yarinda tam gaz burdayım:))
olsun cumaya kadar daha cok var sıkma canını. .
aaaa bi gun girmedim beni unuttunuz :( hıh kustum size :: (
ya bende spor yaptim snra bi baktı gram oynamiyor ama bi baktim eski pantolonlarima giriyorum:)) kilo vermedim ama sıkılastim buda guzel bisiy..♥♥♥
kizceler azcik yapin bakalim bende sizden donuse gore hafta sonu baslarim..
ya super motive olduk biz sabah tartildim ayni.kilodayim anca hafta sonu kacamaklarimi eritmisim sira geldi bu hafta icin vermeye yarin sporla 2 gunde % 30 vererek sizi utandirmicam inşallah::)
afiyetler olsun tarifini aliyorum hemen bi kac gun daha sizi takip edip bende baslayacagim..
bende akupunturru merak ettim biraz anlatsaniz ozel lista varmi ne zaman kontroler oluyo falan ??
süper sim valla.. neredeyse sıfır kalori ::)) cuma birimcimiz sensin ::))♥
ya gitme bırakma bizi iyi alismistik sana ugra arada ::)) nasil ince hatunlar olmusuz gor bizi ::)) bide p.tesi ugrayip bana kız olurmu?? ::)) (kesin hafta sonu kaçamak yaparim ben :( ::)) )
ve kizlar sabah dedim ya bugunum sasacak diye aynen oyle oldu ne ara ne öğlen yemegi :(
sabah 11gibi guzel yedim ama
1sahanda yumurta
3zeytin 1kk peynir
1caykasigi tahin pekmez
ara yok oglen yok(
4 te kizimin okuldaydim cok aciktim kombo aldim yarisini yedim :( 2 bardak tek sekerli cay
tabi o kucucuk seyler beni tutarmi 17 de bi ara daha oldu kflex kucuk kase 5findik ve 2 kuru katisi yedim
19 aksam yemegi
5 t.dag kofte
1 ortaboy haslanmis icinde cok az zeytin yağ koydum patates
1orta boy turp Yoğurtlu
1dilim kepek ekmek
biraz oncede icine biraz süt koydum 1fincan kahve
biliyorum cok kotu bir menu oldu yazmasam daha iyi ama benim gibi yapmayin bu kadar diye yazdim.. bir daha boyle olmayacak soz :(
yok canım çıkmadım sadece indim ama bu öğlen yürüyeceğim allahtan bir mani gelmezseBence menü 3 tane madleni görmezden gelecek kadar güzel. Zaten o kadar küçük şeyleri her gün bile yesen bir fark yaratacağını sanmam. Sadece tatlı bağımlılığını hortlatmış olur, tabi varsa.
7. ve 14. kattan inmeyi bilmem ama, geri çıktıysan bayağı bir spor olmuştur.
öğlen olmamış tatlım yaa hiç bişey yememişsin süt yoğurt vs eksik aklında olsunbugûnkü menüm
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
1 haşlanmıs yumurta
1çay kaşıgı bal
Öglen
1küçük paket tuzlu çubuk kraker
1 elma
Akşam
biraz balık
bol yeşillikli salata
az önce 1aywa yedim
son olarakta bitki çayımı içicem we bu akşamlık bu kadar yemek yeter
diyette olan herkese sabır we kolaylık diliyorum arkadaşlarım.
seninde öğlen pek olmamış funda 2 tabak çorba yerine 1 tabak çorba yoğurt salata vs yeseydinMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Ara
1 elma
Öğlen
2 tabak çorba
Akşam
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
Daha da sonra
20 tane kadar tuzsuz fıstık
1/3 dilim kadar pasta (piyasadakilerden çok daha hafifti, bahane değil ama...)
Akşamları film kopuyor bende ya... Bütün gün çok güzel gidiyor. Sonra araya bir makarna giriyor, bugünkü gibi saçma sapan şeyler giriyor. Off! Dolabı her açtığımda önümde duruyordu. 2 gün dayandım, 3. gün biraz yedim, dayanamadım.
Haa, yarım saat de spor yapmıştım bugün, artık ne işe yarayacaksa...
Umarım lahana tok tutuyordur, içinde hiçbir şey yok neredeyse, kalorisi bayağı bir düşüktür. Yarın akşam yine krize girersem tabak tabak lahana çorbası yerim artık.
gamzem hepimiz kilo alıyoruz tatlım yaz sen gene kilonu utanmaCanım o zaman sabah tartılıp yazayım kilomu olur mu?tekrar sizinle olmak harika ama Şahnurum birazcık utanıyorum ben :26: fazla kilo aldım gibi :18:
tatlım diyet yapamam diyen sensin ama en uygun liste senden çıktı gene maşallah sanaYa siz fıstıkları yedikce benim de canım cekiyor puff
Bugunku menum
Sabah
Yarım pohaca ve 2 bardak sekersiz cay
Ara
Anne cayı
Oglen
Yesil mercimek yemegi
Bir kasık pilav
Yarım kase corba
Sekersiz komposto
Aksam
Bir dilim ekmek
Yarım kase tarhana corbası
Boolll salata
Su miktarı
3 litre
Spor
Bir saat yuruyus
Günaydın arkadaşlar dünkü menüm
Saat10 da yarım dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
1 kase yoğurt. Marul
Saat 13.00 12 tane yer fıstığı
6 kuru üzüm
Saat 15.00 2 kaşık mercimek köfte
Bol salata
Saat17.00. 1 muz 1 kase yoğurt
Saat 20.00 5 kaşık kuru fasülye
Bol salata. 1bardak ayran
Günboyu 3 litre su
Spor şimdilik yok
Canım cok cok su icmemiz lazım.yagların ayrısması icin su kullanıyor vucut
kızlarrr günaydınlar herkese :) sabah sirkeli karışımımı ve suyumu içtim 1 saat sonra çorbamı içeceğim. dünden beri çok hafif hissediyorum kendimi, müthiş bir his... buralardayım, uyanıp gelmenizi bekliyorummm :)
Kızlar bende beyaz lahana çorbası yaptım sizinki ne çorbası hayırdır
Evet sabah lahana dedim ama :) üç öğün lahana çorbası menüm
Canım siz farklımı yaptınız yalnızca lana benim diyetim bir gün meyve birgün sebzee diye gidiyor büyük bir düdüklü lahana çorbam var:)
kızlar şu anki liste durumumuz aşağıdaki gibi bir süre alım yapmadan kendimiz devam edelim diyorum
şimdilik eğer fire veren olmazsa 11 kişiyiz zaten takımlar normalde 12 kişiden oluşuyor diğer takımların onayı alınarak 15 e kadar çıkıyor ne dersiniz bu konu ile ilgili artık yeni alım yapmayalım ve kendimizi başarılı olmaya adapte edelim
344. hafta
kadis 76,4
purmelal 76
nserin 75,5
durumda 65,3
toplight 74,3
Funda08 79,1
luci221177 87
esmer59 63,5
elakerem 83
Gamze_M
Lily86 81,4
gamze cim sen de gelirgelmez kaç kilo olduğunu yaz bakalım
daha önce 5. takımda bir uygulamamız vardı yakın kilolar arasında takım içi yarışma yapmak gibi bu hafta kim daha fazla kilo verecek tarzında bu şekilde bi uygulamaya ne dersiniz?:26::26::26:
Günaydınnnnnn
İlk olarak burayı açtım kkya girer girmezAkşam ben çıktıktan sonra da neler yazmışsınız hep okudum birazdan kendimce yorumlarımı yapacağım inşallah
Gelelim dünün raporuna:
Sabah - 08:30
- Yarım tost (2 büyük dilim kepek ekmeği(80g) ve kalın bir dilim (40g) light beyaz peynirle yaptım+arasına salça sürdüm-yağsız tabii - normale göre 1,5 porsiyonluktu o yüzden yarısını yedim)
- Çay
Öğle - 12:00
- Tostun kalan yarısı
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi (hazır Shazili olanlardan alıyorum iş yerinde pratik oluyor)
- 1 küçük pkt Eti form (6lı pkt - 27g)
Akşam - 19:30
- 4 yk mantı (yağsız- salçalı suda haşladım)
- 3 yk yoğurt
Su - 1,5 lt (az biliyorum ama gün içinde çay vs çok içtiğimden suyu biraz ihmal ettim ama arttıracağım)
Spor - Yok (Rutinim, ev iş arası yürümek ve merdiven inip çıkmak)
Ayça Kaya Yöntemine göre:
- 5 tahıl
- 2 süt
- 2 et
= 716 kcal (internetten hesapladım bunu da)
bugûnkü menüm
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
1 haşlanmıs yumurta
1çay kaşıgı bal
Öglen
1küçük paket tuzlu çubuk kraker
1 elma
Akşam
biraz balık
bol yeşillikli salata
az önce 1aywa yedim
son olarakta bitki çayımı içicem we bu akşamlık bu kadar yemek yeter
diyette olan herkese sabır we kolaylık diliyorum arkadaşlarım.
Şans dileyin kızlar, çorbamı ocağa koydum, umarım olur.
Aranızda hala bekar olan bir tek ben varım herhalde...O yüzden yemek yapmayı bilmiyorum. Toplasan 10 yemek biliyorumdur ya da bilmiyorumdur, üstelik bunlara makarna, pilav, kek falan da dahil.
Malzemelerin oranını azıcık değiştirdim, göreceğiz artık. Yatmadan önce bir tabak içip yarın sabaha değişen bir şey olmuş mu bir bakarım.
Menünü beğendim canım ama öğlen tek başına çorba seni doyurdu mu gerçekten?Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Ara
1 elma
Öğlen
2 tabak çorba
Akşam
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
Daha da sonra
20 tane kadar tuzsuz fıstık
1/3 dilim kadar pasta (piyasadakilerden çok daha hafifti, bahane değil ama...)
Akşamları film kopuyor bende ya... Bütün gün çok güzel gidiyor. Sonra araya bir makarna giriyor, bugünkü gibi saçma sapan şeyler giriyor. Off! Dolabı her açtığımda önümde duruyordu. 2 gün dayandım, 3. gün biraz yedim, dayanamadım.
Haa, yarım saat de spor yapmıştım bugün, artık ne işe yarayacaksa...
Umarım lahana tok tutuyordur, içinde hiçbir şey yok neredeyse, kalorisi bayağı bir düşüktür. Yarın akşam yine krize girersem tabak tabak lahana çorbası yerim artık.
Ay keşke öyle bir şansım olsa. Ev benim değil ki...Kafama göre kaldıramıyorum, bizimkiler alıyor hepsini. Çöpe atacak olsam demezler mi "Nasıl yaparsın, istemiyorsan sen yemezsin." diye... Zaten ne zaman daha ciddi bir rejime girsem annem gider bir şeyler alır. Koca bir paket ekler ve çikolata almış gelmiş bugün de... Dokunmadım tabi... Ama bizden tatlılar, bisküviler eksik olmaz ve maalesef annemin borusu ötüyor. Komple irademle başbaşayım işte... Ama sizin aranızdayken mutlaka düzelir. Bu takımda olmasaydım, bugün neler yerdim bilemiyorum...
Bata bata ekmekler mi battı?
Pasta hamurunu da ekmekten sayıyor muyuz yoksa?
Ay valla böyle pişkin pişkin nasıl yazıyorum bilmiyorum. Herhalde utancımı gizlemek için ters psikolojiyle zeytinyağlık yapmaya çalışıyorum.
Ekmek yemeden doymuyorum ben Gamzeciğim. Un bağımlısı gibiyim. 1 tencere yemek yesem de ekmek olmadan doymuyorum. 6 dilimi geçmiyorum ama yine de... Gerçi bu da sana bir dağ gibi gelir.Ekmek düşmanı önerilerin varsa seve seve dinlerim.
Ben de evli değilim şekerim tek değilsinÇorbayı yaptım. Tadı hakkında kötü yorumlar yapanların derdi neymiş merak ettim çünkü çorbanın bir tadı yok.Hiç bir tadı yok, koyu kıvamlı bir su gibi... Maydanoz koymadım ama, unutmuşum. Bir de dayanamadım 2 tatlı kaşığı tuz attım. Bir bardağa alayım da okurken içeyim bari...
Günaydın... Umarım güzel olur lucicim.
canım nserin söylemişti fittingo diye bi site var kalori hesaplıyorsun biz ordan yazpıyoruz hatta orda birbirimize arkadaş olup neler yediğimizi görebiliyoruz bi bak istersen siteye
Aslında bol su içmişsin ona lafım yok da sanki menün biraz karbonhidrat yüklü mü olmuş ne? hem çorba hem ekmek hem mercimek hem ekmek - komposto falan?Ya siz fıstıkları yedikce benim de canım cekiyor puff
Bugunku menum
Sabah
Yarım pohaca ve 2 bardak sekersiz cay
Ara
Anne cayı
Oglen
Yesil mercimek yemegi
Bir kasık pilav
Yarım kase corba
Sekersiz komposto
Aksam
Bir dilim ekmek
Yarım kase tarhana corbası
Boolll salata
Su miktarı
3 litre
Spor
Bir saat yuruyus
Menünü beğendim afiyet olsunGünaydın arkadaşlar dünkü menüm
Saat10 da yarım dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
1 kase yoğurt. Marul
Saat 13.00 12 tane yer fıstığı
6 kuru üzüm
Saat 15.00 2 kaşık mercimek köfte
Bol salata
Saat17.00. 1 muz 1 kase yoğurt
Saat 20.00 5 kaşık kuru fasülye
Bol salata. 1bardak ayran
Günboyu 3 litre su
Spor şimdilik yok
Ne kadardır üyesiniz o siteye? Yediklerinizi gün gün kaydediyor anladığım kadarıyla... Kilo vermenizle yedikleriniz arasındaki ilişkiyi açık açık görebiliyor musunuz?
bir de ufak bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak, lütfen w yerine v harfini kullansak? Çünkü hem dil konusunda biraz hassasımdır hem de okumakta zorlandım açıkçası...
Menünü beğendim canım ama öğlen tek başına çorba seni doyurdu mu gerçekten?
Ben de evli değilim şekerim tek değilsinYazdıklarını okuyunca 2 yıl öncesine gittim, burada yine bir topikte kızlarla yazıyorduk ben her gün dertleniyordum bugün annem şunu yaptı yemedim ama ertesi gün dayanamıyordum ne zaman ben dikkat etmeye başlasam tüm yasaklı şeyler pişer fırından kokular gelir vs... neyse özellikle adlarını yazmadım canımız çekmesin
Bu arada yemek yapmayı ben de bildiğimi iddia edemem evde her işi yapardım da yemeğe fırsatım kalmazdı ama yemek yapmayı severim de çalışınca eve gittiğimde hemen aperatif çabuk şeyler hazırlıyorum aşçılık haftasonuİnan ben hep uydurmasyon takılıyorum ve güzel de oluyor
Bence yediğin ekmek çok değil toplasan 4 dl ekmek yemişsin bir de çorba var ama içinde un falan yoksa ekmek porsiyonundan pek sayılmaz2 yıl önceki diyetisyen menüme baktığımda benim kiloma verdiği ekmek 8 dl.
fundacım günaydın canım nasıl gidiyor çorba ile aran iyi mi? bugün yanında sebze koymuşlar listede ilk gün meyve 2. sebze... ben salatalık tükettim sabahtan beri çorba ile bakalım gün nasıl geçecek ama hiç açlık hissetmiyorum oldukça tok tutuyor beni çorba
Ya ne olmuş bu siteye böyle ya...
Mesajı düzenleyemiyorum, yazılanları beğenemiyorum, özel mesaj kutusu alıntılanma mesajlarıyla dolu... Dakika başı mesaj kutumu temizler oldum. Çaresini bulabilen varsa yazabilir mi kızlar? Ben bulamadım hiçbir yerde...
Mesaj saymayı unutmuşum, düzenleyemediğim için de baştan başlayacağım artık...
Berbat hale getirdiler her şeyi...
Takım içi yarış aslında güzel ama ben uygulamaya katılabilir miyim bi an düşündüm de söz veremem yani ya becemezsem düşüncesi var ama fikir iyikızlar şu anki liste durumumuz aşağıdaki gibi bir süre alım yapmadan kendimiz devam edelim diyorum
şimdilik eğer fire veren olmazsa 11 kişiyiz zaten takımlar normalde 12 kişiden oluşuyor diğer takımların onayı alınarak 15 e kadar çıkıyor ne dersiniz bu konu ile ilgili artık yeni alım yapmayalım ve kendimizi başarılı olmaya adapte edelim
344. hafta
kadis 76,4
purmelal 76
nserin 75,5
durumda 65,3
toplight 74,3
Funda08 79,1
luci221177 87
esmer59 63,5
elakerem 83
Gamze_M
Lily86 81,4
gamze cim sen de gelirgelmez kaç kilo olduğunu yaz bakalım
daha önce 5. takımda bir uygulamamız vardı yakın kilolar arasında takım içi yarışma yapmak gibi bu hafta kim daha fazla kilo verecek tarzında bu şekilde bi uygulamaya ne dersiniz?:26::26::26:
canım nserin söylemişti fittingo diye bi site var kalori hesaplıyorsun biz ordan yazpıyoruz hatta orda birbirimize arkadaş olup neler yediğimizi görebiliyoruz bi bak istersen siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?