Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynı diyet canım, internetten araştırıp bulduk dün başladık...bugün 2.günüm çorba ve sebze..salatalık yiyorum :)

Mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum kızlar ama benim bebek gündüz hiç uyumuyor sabah o uyurken birde gece girebiliyorum.çok sewindim çorbaya berabr yaparız iki hafta bozmak yok

7 günlük diye yazıyor ama 2 hafta zararlı olmasın?

Günaydın arkadaşlar dünkü menüm
Saat10 da yarım dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
1 kase yoğurt. Marul
Saat 13.00 12 tane yer fıstığı
6 kuru üzüm
Saat 15.00 2 kaşık mercimek köfte
Bol salata
Saat17.00. 1 muz 1 kase yoğurt

Saat 20.00 5 kaşık kuru fasülye
Bol salata. 1bardak ayran
Günboyu 3 litre su
Spor şimdilik yok

günaydınlarrrrrr

nserin cim dediğin gibi düzensiz bir menü olmuş ama baştan söylemiştin sen abartı değil en azından
bu arada seni unutmadık tatlım sabahki konuşmada sen olduğun için seni yazmamıştık

yok canım çıkmadım sadece indim ama bu öğlen yürüyeceğim allahtan bir mani gelmezse
bu arada oraya yazdıktan sonra gene fıstık canavarlığım hortladı en son eşim kızdı sen ye bu fıstıkları sonra nasıl kilo verecem diye uğraş dedi de bemnde o sayede bırakabildim

öğlen olmamış tatlım yaa hiç bişey yememişsin süt yoğurt vs eksik aklında olsun

seninde öğlen pek olmamış funda 2 tabak çorba yerine 1 tabak çorba yoğurt salata vs yeseydin

Canım o zaman sabah tartılıp yazayım kilomu olur mu? tekrar sizinle olmak harika ama Şahnurum birazcık utanıyorum ben :26: fazla kilo aldım gibi :18:
gamzem hepimiz kilo alıyoruz tatlım yaz sen gene kilonu utanma
bu arada sınavın nasıl geçti?

tatlım diyet yapamam diyen sensin ama en uygun liste senden çıktı gene maşallah sana

tatlım seninde menün oldukça iyi hadi bakalım şu fıstık sevdasından ben dahil hepimiz vazgeçelim yaaa

kızlar şu anki liste durumumuz aşağıdaki gibi bir süre alım yapmadan kendimiz devam edelim diyorum
şimdilik eğer fire veren olmazsa 11 kişiyiz zaten takımlar normalde 12 kişiden oluşuyor diğer takımların onayı alınarak 15 e kadar çıkıyor ne dersiniz bu konu ile ilgili artık yeni alım yapmayalım ve kendimizi başarılı olmaya adapte edelim

344. hafta
kadis 76,4
purmelal 76
nserin 75,5
durumda 65,3
toplight 74,3
Funda08 79,1
luci221177 87
esmer59 63,5
elakerem 83
Gamze_M
Lily86 81,4

gamze cim sen de gelirgelmez kaç kilo olduğunu yaz bakalım

daha önce 5. takımda bir uygulamamız vardı yakın kilolar arasında takım içi yarışma yapmak gibi bu hafta kim daha fazla kilo verecek tarzında bu şekilde bi uygulamaya ne dersiniz?:26::26::26:

Canım cok cok su icmemiz lazım.yagların ayrısması icin su kullanıyor vucut
Ve tabi onları vucuttan atmak icin de.zorla kendini.yada suyun icine meyve dilimleri koy.ben yazın blr cilek atardım.simdi de istedigin bir meyveyi ikiye bolup atabilirsin hafif bi aroması olur.

Günaydınnnnnn
İlk olarak burayı açtım kkya girer girmez Akşam ben çıktıktan sonra da neler yazmışsınız hep okudum birazdan kendimce yorumlarımı yapacağım inşallah
Gelelim dünün raporuna:

Sabah - 08:30
- Yarım tost (2 büyük dilim kepek ekmeği(80g) ve kalın bir dilim (40g) light beyaz peynirle yaptım+arasına salça sürdüm-yağsız tabii - normale göre 1,5 porsiyonluktu o yüzden yarısını yedim)
- Çay

Öğle - 12:00
- Tostun kalan yarısı

Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi (hazır Shazili olanlardan alıyorum iş yerinde pratik oluyor)
- 1 küçük pkt Eti form (6lı pkt - 27g)

Akşam - 19:30
- 4 yk mantı (yağsız- salçalı suda haşladım)
- 3 yk yoğurt

Su - 1,5 lt (az biliyorum ama gün içinde çay vs çok içtiğimden suyu biraz ihmal ettim ama arttıracağım)
Spor - Yok (Rutinim, ev iş arası yürümek ve merdiven inip çıkmak)

Ayça Kaya Yöntemine göre:
- 5 tahıl
- 2 süt
- 2 et
= 716 kcal (internetten hesapladım bunu da)

Günaydın... Umarım güzel olur lucicim.

Kızlar bende beyaz lahana çorbası yaptım sizinki ne çorbası hayırdır

Senden ilham aldık, aynı çorbayı içiyoruz luci ile birlikte.

Ben o listeye uymuyorum. Neye uyacağımı da bilmiyorum. Doyarsam başka bir şey yemem, doymazsam normal şekilde devam edeceğim.

Bu konularda kimse cevap vermiyor, benim verdiklerim de havada kalıyor ama yine vereyim. Bence yeterli, fazla kalabalık olmaya gerek yok. Zaten sınıra dayanmışız, katılımlar da iyi şu an.

canım nserin söylemişti fittingo diye bi site var kalori hesaplıyorsun biz ordan yazpıyoruz hatta orda birbirimize arkadaş olup neler yediğimizi görebiliyoruz bi bak istersen siteye

Menünde dikkatimi çeken şeyler:
1- öğleni elma ve çubuk krakerle geçirmişsin aslında bunlar bir ara öğünü bile geçirebilirmiş sanki öğlen yemeğini atlamış gibi olmuşsun
2 - ara öğün yok
bir de ufak bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak, lütfen w yerine v harfini kullansak? Çünkü hem dil konusunda biraz hassasımdır hem de okumakta zorlandım açıkçası...

Menünü beğendim canım ama öğlen tek başına çorba seni doyurdu mu gerçekten?

Ben de evli değilim şekerim tek değilsin Yazdıklarını okuyunca 2 yıl öncesine gittim, burada yine bir topikte kızlarla yazıyorduk ben her gün dertleniyordum bugün annem şunu yaptı yemedim ama ertesi gün dayanamıyordum ne zaman ben dikkat etmeye başlasam tüm yasaklı şeyler pişer fırından kokular gelir vs... neyse özellikle adlarını yazmadım canımız çekmesin
Bu arada yemek yapmayı ben de bildiğimi iddia edemem evde her işi yapardım da yemeğe fırsatım kalmazdı ama yemek yapmayı severim de çalışınca eve gittiğimde hemen aperatif çabuk şeyler hazırlıyorum aşçılık haftasonu İnan ben hep uydurmasyon takılıyorum ve güzel de oluyor
Bence yediğin ekmek çok değil toplasan 4 dl ekmek yemişsin bir de çorba var ama içinde un falan yoksa ekmek porsiyonundan pek sayılmaz 2 yıl önceki diyetisyen menüme baktığımda benim kiloma verdiği ekmek 8 dl.

Son düzenleme:
Günaydın... Umarım güzel olur lucicim.

fundacım günaydın canım nasıl gidiyor çorba ile aran iyi mi? bugün yanında sebze koymuşlar listede ilk gün meyve 2. sebze... ben salatalık tükettim sabahtan beri çorba ile bakalım gün nasıl geçecek ama hiç açlık hissetmiyorum oldukça tok tutuyor beni çorba

canım nserin söylemişti fittingo diye bi site var kalori hesaplıyorsun biz ordan yazpıyoruz hatta orda birbirimize arkadaş olup neler yediğimizi görebiliyoruz bi bak istersen siteye

Ne kadardır üyesiniz o siteye? Yediklerinizi gün gün kaydediyor anladığım kadarıyla... Kilo vermenizle yedikleriniz arasındaki ilişkiyi açık açık görebiliyor musunuz?

Aslında bol su içmişsin ona lafım yok da sanki menün biraz karbonhidrat yüklü mü olmuş ne? hem çorba hem ekmek hem mercimek hem ekmek - komposto falan?

Menünü beğendim afiyet olsun

Son düzenleme:
Ne kadardır üyesiniz o siteye? Yediklerinizi gün gün kaydediyor anladığım kadarıyla... Kilo vermenizle yedikleriniz arasındaki ilişkiyi açık açık görebiliyor musunuz?

canım ben daha 2 gün oldu önce bilmiyordum buraya menü yazarken bazen unutabiliyorum oraya yediğim herşeyi yazıyorum şimdilik daha tam keşfedemedim siyeti açıkcası

bir de ufak bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak, lütfen w yerine v harfini kullansak? Çünkü hem dil konusunda biraz hassasımdır hem de okumakta zorlandım açıkçası...

:129::129::129:

Menünü beğendim canım ama öğlen tek başına çorba seni doyurdu mu gerçekten?

Ara öğünlerle yakın oldu, o yüzden aç kalmadım.

Ay sen anlarsın o zaman beni lilycim. Sabote ediliyorum resmen.
Benim diyetisyenim de 6 dilim ekmek veriyordu, onu baz alıyoruz biraz da... Mümkün olduğunca çok yiyorum ki ilerde o kalorileri kısmak gerekeceği zaman yine doyuran bir menüm olsun.

Aldım önüme içiyorum, pul biber fazla gelmiş, yanıyorum bir yandan da...
Ben o listeyi takip etmiyorum. Acıkırsam ekmek de yiyeceğim, peynir de... Gittiği yere kadar çorbayla idare edeceğim, cuma yakın ama tartının durumu iyi değil.

Ya ne olmuş bu siteye böyle ya...
Mesajı düzenleyemiyorum, yazılanları beğenemiyorum, özel mesaj kutusu alıntılanma mesajlarıyla dolu... Dakika başı mesaj kutumu temizler oldum. Çaresini bulabilen varsa yazabilir mi kızlar? Ben bulamadım hiçbir yerde...
Mesaj saymayı unutmuşum, düzenleyemediğim için de baştan başlayacağım artık...
Berbat hale getirdiler her şeyi...

Tamam, buldum.

Takım içi yarış aslında güzel ama ben uygulamaya katılabilir miyim bi an düşündüm de söz veremem yani ya becemezsem düşüncesi var ama fikir iyi
Listeye gelince ben de dün dediğim gibi 3 gün okudum takip ettim ve az kişi olmanız aslında katılma isteğine neden olmuştu çok kalabalık olunca karışıklık da çok oluyor, takip etmek de zorlaşıyor Bence de 11 kişi yeterli tabii yeniyim sizin kadar bilmiyorum kuralları ama en az 12 kişi demişsin ee ha 11 ha 12 dimi ama

dün sormuştum ama yazım arada kaynamış sanırım şimdi aldım cevabımı bakayım caım o siteye de... ben de dün diyet arkadaşım diye bir siteye üye oldum daha önce kalori sepetini kullanıyordum ama formatı değişmiş yeni halini beğenmedim bu son üye olduğum diyet arkadaşım sitesi de güzel geldi - yediklerimi gramajlarıyla hesaplayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…