Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günlük menü, her gün en az 5 mesaj... Bir de mesajların başlıklarında yazdığımız mesajları 5'e kadar sayıyoruz, 5 'ten sonra yazmaya gerek yok. Ama tabi bu takıma dahil olmak açısında yeterli olmuyor. Herkes ne kadar yazarsa hem kendi o kadar motive oluyor, hem de takımı o kadar motive etmiş oluyor. Zaten üyeler birbirini tanıdıkça takımın faydası çıkıyor ortaya. "Ama Ayşe kızar şimdi, şu patatesi yemeyivereyim." "Ay zaten 2 gün önce günüm vardı, şimdi bir de bunu yersem kızlar ne der?" böyle böyle takımın faydası oluyor. Onun içinde birer kullanıcı adından öteye geçmemiz gerekiyor. Profil fotoğrafını çok sevdim bu arada. :)

gerçekten çok etkiliyo burada bunu yapmak. 1saat önce komşuma geçtim arkadaşları gelmiş börekler çörekler kekler yapmış.ama akşam buraya nasıl yazarım onu düşündüm ve yemekten vazgeçtim :) teşekkür ederim :) bundan sonraki mesajlarımda başlıyımmı saymaya 5e kadar:26: çok soru sordum kusura bakmayın

fundacım konuya değinmişken ben profilime fotoğraf ekleyemiyorum, neden acaba bir bilgin var mı?

Kullanıcı kontrol panelinde avatarını değiştir seçeneği var, ona tıklıyorsun, bilgisayarından istediğin resmi seçiyorsun. Ama seni dosya formatı ve boyutu konusunda sınırlıyor. O sınırlara uymayan bir fotoğraf yüklemeyi denemiş olabilirsin. Paint kullanarak bile yeniden boyutlandırabilirsin resmi, formatı da yine paintle değiştirebilirsin.

Bundan sonra da başlayabilirsin canım. İstediğin kadar soru sor, biz hepsini seve seve cevaplarız. :)

gamzem hoşgeldin tatlım gel yeniden 5. takımı canlandırıyoruz şimdilik herşey yolunda katla motivasyonu hemen kilonu yaz ve gir takıma

lily hoşgeldin canım sende aramızda olmandan mutluluk duyarız

esmer cim seninde hedef kilonu yazdım katılımın iyi olursa sen de takımdasın

kızlar kusura bakmayın şu ara işler biraz yoğunlaştı ama burayı böyle hareketli görünce seviniyorum

Çok teşekkür ederim :)

tamamdır, çook teşekkürler :)

aaaaaa girerim valaa haftaya cuma katılayım bende şimdi takıma alın, haftaya cuma bende yarışmada olayım :18::18::18: olmaz mıııı

Kesinliklee canımmm

aaaaaa girerim valaa haftaya cuma katılayım bende şimdi takıma alın, haftaya cuma bende yarışmada olayım :18::18::18: olmaz mıııı

olur tatlı sen yaz kilonu bu hafta zaten funda ve luci kesin takımdalar
lily esmer59 ve elakerem performanslarına göre takıma girecekler
lily canım senin kilonu 81,4 olarak kaydediyorum hedefin nedir?

bu arada kızlar ben kk da bi ayar yapmıştım seneler önce 1 sayfada 50 mesaj oluyordu şimdi değişmiş o nerden yapılıyor bulamadım bilen var mı?

Kızlar şimdilik çıkıyorum, okula gitmeliyim :26: sınavım var, dua edin ne olur

Ben de 5. takımda olmak istiyorum o halde, ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim..Geldiğimde okurum ve bende aranızda olurum

Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah gelir neler yazdığınızı okur menümü de yazarım bir de sanırım herkes kendince menüler yapıyor yani belli bir liste yok zaten öyle olsa zorlanırdım elimde bir sürü diyetisyen listesi var ben de kendimce onları baz alarak beslenmemi oluşturuyorum
biraz Ayça Kaya'nın sayarak zayıflama yöntemi biraz kalori hesabı derken kendimce dengeli olmaya çalışıyorum bakalım inşallah sizin de desteğinizle bu sefer hedefime ulaşacağıma inanıyorum şimdi mesai bittiği için çıkıyorum
hepinize iyi akşamlar

ilk hedefim 70 - ulaştıkça hedefi düşürmeyi planlıyorum tabii

sıra geldi bugün ki menümü yazmaya:

sabah:
elma sirkeli meşhuur karışım
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1/2 domates

öğleden sonra
1 büyük kase lahana çorbası

akşam
1 normal boy kase lahana çorbası

elma sirkeli karışım
tüm gün 3 litre su

tokum ve mutluyum.. lahana çorbası ilaç gibi geldi vallahi kötü olursam 7 gibi bir elma yiyeceğim...

kızlar ben de çıkıyorum akşama fırsatım olursa çocuklardan girerim kendinize iyi bakın fazla yemeyin yarın görüşmek üzere

O ayarda bir problem var bence... Ben standart da yapsam, 50 mesaj da yapsam 50'de kalıyor, değişmiyor. Ama kullanıcı kontrol panelinden bir dene... Seçenekleri düzenle'de konu görüntüleme seçenekleri var, ordan bir değiştirmeyi dene bakalım. Belki seninki değişir.

Kızlar şimdilik çıkıyorum, okula gitmeliyim :26: sınavım var, dua edin ne olur

Ben de 5. takımda olmak istiyorum o halde, ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim..Geldiğimde okurum ve bende aranızda olurum

Başarılar Gamze.. :)

Görüşürüz canım, listemiz senin de dediğin gibi serbest...

son sorum şuan yarışma başlamadı mı. yani bikaç gün sitede performansımızı göstercez, haftaya da takıma girip yarışmaya mı başlıycaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…