- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.521
benim adımı da aldınız mı acaba :26: ben kuralları kabul ediyorum. benim şimdi yapmam gereken her gün gün sonunda menümü buraya yazmam ve yazılan mesajları düzenli kontrol etmem anladığım kadarıyla.
profil fotoğrafını çok sevdim bu arada. :)
Günlük menü, her gün en az 5 mesaj... Bir de mesajların başlıklarında yazdığımız mesajları 5'e kadar sayıyoruz, 5 'ten sonra yazmaya gerek yok. Ama tabi bu takıma dahil olmak açısında yeterli olmuyor. Herkes ne kadar yazarsa hem kendi o kadar motive oluyor, hem de takımı o kadar motive etmiş oluyor.Zaten üyeler birbirini tanıdıkça takımın faydası çıkıyor ortaya. "Ama Ayşe kızar şimdi, şu patatesi yemeyivereyim." "Ay zaten 2 gün önce günüm vardı, şimdi bir de bunu yersem kızlar ne der?" böyle böyle takımın faydası oluyor. Onun içinde birer kullanıcı adından öteye geçmemiz gerekiyor. Profil fotoğrafını çok sevdim bu arada. :)
fundacım konuya değinmişken ben profilime fotoğraf ekleyemiyorum, neden acaba bir bilgin var mı?
gerçekten çok etkiliyo burada bunu yapmak. 1saat önce komşuma geçtim arkadaşları gelmiş börekler çörekler kekler yapmış.ama akşam buraya nasıl yazarım onu düşündüm ve yemekten vazgeçtim :) teşekkür ederim :) bundan sonraki mesajlarımda başlıyımmı saymaya 5e kadar:26: çok soru sordum kusura bakmayın
gamzem hoşgeldin tatlım gel yeniden 5. takımı canlandırıyoruz şimdilik herşey yolunda katla motivasyonu hemen kilonu yaz ve gir takımaMerhaba arkadaşlar
Şahnurcuğum Merhaba
Nasılsınız? diyetleriniz nasıl gidiyorBen de tekrardan motivasyonumu geri kazandım ve dün itibarı ile spora da başladım
Diyet ve spor birlikte olunca enfes birşey çıkıyor ortaya, sizler daha iyi bilirsiniz
Şahnurcuğum sen nasılsın? ailen nasıl? inşaallah herşey yolundadır..Ara ara bakıyorum ama eskilerden kimse olmayınca yazmaya da çekiniyorumŞahnurumu görünce ailemden birini görmüş gibi mutlu oluyorum
Sizleri takip ederek motivasyonumu katlamak isterim
lily hoşgeldin canım sende aramızda olmandan mutluluk duyarızMerhaba hanımlar
Öncelikle bu gruptan Funda sayesinde haberdar oldum iyi ki bizim topiğimize gelmiş teşekkür ediyorum Fundacım
Günlüğünü okudum hem de hevesle... Dedim bu hikayenin devamı nerede? Bizim topiğe giriyor ama günlüğüne yazmıyor sonra profilinden burada takıldığını öğrendim 3 gündür işlerden fırsat buldukça okuyorum son 10 sayfayı falan okumuşumdur sanırım
Eğer kabul ederseniz ben de katılmak isterim, zaten Cuma bildiriminden sonraki yazdıklarınızı okudum az çok topik hakkında bilgi sahibi oldum ilk sayfayı da okudum, son zamanlarda motivasyonum iyice düşmeye başladı ben menülerimi yazıyorum ama kimse yazmayınca canım yazmak istemiyordu en azından devamlı yorum yapacak birileri olsun istediğimden bir gruba girmemin daha doğru olduğu sonucuna vardım.
Kendimden bahsedeyim biraz :)
27 yaşındayım hatta 28 oluyorum
155 cm boy - kilom da dün de bugün de 81,4 çıktı tartıda.
Elimden geldiğince yorum da yaparım paylaşımda da bulunurum 5 mesajı fazlasıyla aşabileceğime inanıyorumÇünkü son 3 gündür günlük mü açsam yok olmaz zaten ortak topiğimiz var ama paylaşım az, diğer topiklerde de millet menü paylaşmayınca paylaşasım gelmiyor vs şeklinde gelgitler yaşıyorum umarım burada hem bol bol paylaşımda bulunuruz hem de motivasyonumu yüksek tutabilirim
İş yerinden giriyorum o yüzden mesai saatlerinde fırsat buldukça yazabilirim 8-5 arası yani... Akşamları yazamayacağım için şimdiden affınıza sığınıyorum
Cevabınızı bekliyorum,
Sevgiler...
benim adımı da aldınız mı acaba :26: ben kuralları kabul ediyorum. benim şimdi yapmam gereken her gün gün sonunda menümü buraya yazmam ve yazılan mesajları düzenli kontrol etmem anladığım kadarıyla.
Kullanıcı kontrol panelinde avatarını değiştir seçeneği var, ona tıklıyorsun, bilgisayarından istediğin resmi seçiyorsun. Ama seni dosya formatı ve boyutu konusunda sınırlıyor. O sınırlara uymayan bir fotoğraf yüklemeyi denemiş olabilirsin. Paint kullanarak bile yeniden boyutlandırabilirsin resmi, formatı da yine paintle değiştirebilirsin.
Bundan sonra da başlayabilirsin canım. İstediğin kadar soru sor, biz hepsini seve seve cevaplarız. :)
Kullanıcı kontrol panelinde avatarını değiştir seçeneği var, ona tıklıyorsun, bilgisayarından istediğin resmi seçiyorsun. Ama seni dosya formatı ve boyutu konusunda sınırlıyor. O sınırlara uymayan bir fotoğraf yüklemeyi denemiş olabilirsin. Paint kullanarak bile yeniden boyutlandırabilirsin resmi, formatı da yine paintle değiştirebilirsin.
gamzem hoşgeldin tatlım gel yeniden 5. takımı canlandırıyoruz şimdilik herşey yolunda katla motivasyonu hemen kilonu yaz ve gir takıma
lily hoşgeldin canım sende aramızda olmandan mutluluk duyarız
esmer cim seninde hedef kilonu yazdım katılımın iyi olursa sen de takımdasın
kızlar kusura bakmayın şu ara işler biraz yoğunlaştı ama burayı böyle hareketli görünce seviniyorum
gamzecim merhaba, ne yapalım diyet kalori uğraşıp duruyoruz :) bugün bi niyet lahana çorbası diyetine kalkıştık durumda arkadaşımızın ön ayak olmasıyla, bakalım cumaya az kaldı ne olacak cuma günü... sende motivasyonunu bozma hiç gidecek bu kilolaaarrrr!!! ama sabır gerekiyor :)
tamamdır, çook teşekkürler :)
aaaaaa girerim valaahaftaya cuma katılayım bende şimdi takıma alın, haftaya cuma bende yarışmada olayım :18::18::18: olmaz mıııı
olur tatlı sen yaz kilonu bu hafta zaten funda ve luci kesin takımdalar
lily esmer59 ve elakerem performanslarına göre takıma girecekler
lily canım senin kilonu 81,4 olarak kaydediyorum hedefin nedir?
bu arada kızlar ben kk da bi ayar yapmıştım seneler önce 1 sayfada 50 mesaj oluyordu şimdi değişmiş o nerden yapılıyor bulamadım bilen var mı?
Vaaay, harika olmuş.
Ay ne güzel üyelerimiz var böyle.
bu arada kızlar ben kk da bi ayar yapmıştım seneler önce 1 sayfada 50 mesaj oluyordu şimdi değişmiş o nerden yapılıyor bulamadım bilen var mı?
Kızlar şimdilik çıkıyorum, okula gitmeliyim :26: sınavım var, dua edin ne olur
Ben de 5. takımda olmak istiyorum o halde, ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim..Geldiğimde okurum ve bende aranızda olurum
Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah gelir neler yazdığınızı okur menümü de yazarımbir de sanırım herkes kendince menüler yapıyor yani belli bir liste yok zaten öyle olsa zorlanırdım elimde bir sürü diyetisyen listesi var ben de kendimce onları baz alarak beslenmemi oluşturuyorum
biraz Ayça Kaya'nın sayarak zayıflama yöntemi biraz kalori hesabı derken kendimce dengeli olmaya çalışıyorum bakalım inşallah sizin de desteğinizle bu sefer hedefime ulaşacağıma inanıyorumşimdi mesai bittiği için çıkıyorum
hepinize iyi akşamlar
kızlar ben de çıkıyorum akşama fırsatım olursa çocuklardan girerim kendinize iyi bakın fazla yemeyin yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?