- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.541
sıra geldi bugün ki menümü yazmaya:
sabah:
elma sirkeli meşhuur karışım
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1/2 domates
öğleden sonra
1 büyük kase lahana çorbası
akşam
1 normal boy kase lahana çorbası
elma sirkeli karışım
tüm gün 3 litre su
tokum ve mutluyum.. lahana çorbası ilaç gibi geldi vallahikötü olursam 7 gibi bir elma yiyeceğim...
canımsın, teşekkür ederim :) o senin güzelliğin.. bi zayıflasam yüzüm gözüm daha da çıkacak ortaya :/
kızlar ben de çıkıyorum akşama fırsatım olursa çocuklardan girerim kendinize iyi bakın fazla yemeyin yarın görüşmek üzere
son sorumşuan yarışma başlamadı mı. yani bikaç gün sitede performansımızı göstercez, haftaya da takıma girip yarışmaya mı başlıycaz.
Hadi hayırlısı... Ben de bu akşam hazırlayıp yarın başlayacağım. :)
Zayıfladıkça daha da çıtır fotolarımızı koyarız.
Bir başlayayım kilo vermeye, size boydan resimlerimi yollayacağım. Adak adamış gibi oldum.
zaten sürekli devam eden bir yarışma var yıllardır, birileri ekleniyor birileri çıkıyor :) biz aynı grup üyeleri birbirimizi motive edip destek olup kilo veriyor ve diğer gruplarla yarışıyoruz. biz 5. grubuzz... hoşgeldiniz bu arada aramıza :)
son sorumşuan yarışma başlamadı mı. yani bikaç gün sitede performansımızı göstercez, haftaya da takıma girip yarışmaya mı başlıycaz.
zaten sürekli devam eden bir yarışma var yıllardır, birileri ekleniyor birileri çıkıyor :) biz aynı grup üyeleri birbirimizi motive edip destek olup kilo veriyor ve diğer gruplarla yarışıyoruz. biz 5. grubuzz... hoşgeldiniz bu arada aramıza :)
lucinin de dediği gibi, yıllardır devam eden ama yarışma gruplarındaki üyeleri sürekli değişen bir yarışmadayız. :) Cumadan cumaya tartılıyoruz. Yani senin dediğin o performansı bütün hafta göstermemiz gerekiyor. :) Cuma günü de kaç kilo çıktığımızı yazıyoruz, geçen haftaki kilomuzla karşılaştırıyoruz. Tabi ki bir takım olduğumuz için yarılmaya takım ortalamasıyla katılıyoruz. En çok yüzdeyi kaybeden takım kazanıyor. Ama verdiği kilolar %0,30'un altına düşen takımlar da ceza yiyor, aman dikkat.
canım sanırım açıklamayı funda yapmış luci ile artık bu takıma karşı sorumlusunuz yediğinize içtiğinize dikkat edeceksiniz cuma sabah erkenden tartılıp haber vereceksinizson sorumşuan yarışma başlamadı mı. yani bikaç gün sitede performansımızı göstercez, haftaya da takıma girip yarışmaya mı başlıycaz.
Sahnurcum iyi aksamlar oldu bu takim oldu besinci takim canlandi izninizle dis kuvvet olarak ben kendi yuvama donuyorum toplayici kuvvet lazim olmaz insallah olursada 3.takimda bulabilirsiniz beni opuldubuz cumaya guxel sonuclar gorelim sizden aynadaki fistiga islik calana kadar devamm ...
Aa akupunkturu nasıl yaptırıyorsun faydasını goruyor musun?cok merak ettigim bir konu
kızlar mesajlarınızın başına 1 2 diye numara koyarsanız sevinim mesaj takibi açısından
tek tek mesaj saymak zorunda kalmayalım sadece 5 e kadar koyun 5 ten fazla yazarsanız gerek yok koymaya 6 7 8 gibi
kolay gelsin canım sana, dönünce burada oluruz, devam ederiz sohbetimize :)
olsun cumaya kadar daha cok var sıkma canını. .umarım canım, bugün 7.günüm fakat kilo vermem durdu bunun için üzgünüm, cumaya kadar tartılmayacağım artık
aaaa bi gun girmedim beni unuttunuz :canım evet seninkiler 5 i geçiyor ama az önce altta purmelal i gördüm o mesaj yazmadan gitti mesela bunları takip etmek gerekiyor
sen bu gevezeliğe devam edeceksen canım bana yardımcı olurmusun? menü takibinde mesaj sayılarında en çok sen ben konuşuyoz zaten burda
Haklısın canım da moralden eser kalmadı bende artık. Yaptıklarımın karşılığını azıcık görsem bozmayacağım. Spora başlayacaktım sözde ama böyle kilo alınca o da gereksiz ve saçma geliyor, ona da hevesim kaçıyor. Bugün yine midem yanıyor zaten, yine ne yesem yağ olacak.Ay, offf. Ben pek ilaç kullamıyorum ya, hepsinin bir yan etkisi var diye... Önceden midem için talcid kullanıyordum, artık fayda etmez oldu zaten.
Kahvaltımı normal bir şekilde yapıyorum, günün geri kalanında ne yaparım bilmiyorum şu an.
kizceler azcik yapin bakalim bende sizden donuse gore hafta sonu baslarim..kızlarrr hadi deneyelim bu lahanayı baya olumlu yazılar okudum sabahtan beri, ben mutlaka yarın başlayacağım.... yukarıda paylaştığım yazıyı detaylıca okuyun derim...
merhaba :) çok motiveyiz bu hafta bizi kimse tutamaz
afiyetler olsun tarifini aliyorum hemen bi kac gun daha sizi takip edip bende baslayacagim..fundacım şimdi içtim çorbamı gayet güzel olmuş ben size yaptığım şekli yazayım 1 orta boy beyaz lahananın yarısı, 3 orta kuru soğan, 1 domates, 1 yeşil biber, 1 bağ maydanoz sapları ile beraber ve 1 tavuk bulyon, karabiber ve acı kırmızı pul biber yani isot koydum. tuz da konulabilir yazmışlar ama koymadım ben tuz, bulyonunki yeter dedim. üzerine de su koyup(örtecek kadar koymadım ben çok sulu olmasın diye) yarıdan biraz fazla koydum suyunu düdüklüde 15-20 dakika arası pişirdim. kapağı açtıktan sonra kontrol ettim pişmişler, blenderdan geçirdim, orta koyulukta çok güzel oldu kıvamı. içerken üzerine nane serptim bolca ve kırmızı acı pul biber... 1 kocaman kase içtim vallahi hadi bismillah diyerek. tuzu da olsa hiç fena sayılmaz ama tuzsuz biraz zor gitti. gerçi ben lahanayı çok severim, çiğ bile yerim, limonda sıkılabilir tabi :)
hepimize afiyet, şifa olsun inşallahhh :)
bende akupunturru merak ettim biraz anlatsaniz ozel lista varmi ne zaman kontroler oluyo falan ??Merhaba ben ela.31 yaşındayım.akupunktur ve pasif jimnastik yaptırıyorum ve bir de burda yarışmaya katılırsam yemeye utanırım diye düşündüm.
sıra geldi bugün ki menümü yazmaya:
sabah:
elma sirkeli meşhuur karışım
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1/2 domates
öğleden sonra
1 büyük kase lahana çorbası
akşam
1 normal boy kase lahana çorbası
elma sirkeli karışım
tüm gün 3 litre su
tokum ve mutluyum.. lahana çorbası ilaç gibi geldi vallahikötü olursam 7 gibi bir elma yiyeceğim...
ya gitme bırakma bizi iyi alismistik sana ugra arada ::)) nasil ince hatunlar olmusuz gor bizi ::)) bide p.tesi ugrayip bana kız olurmu?? ::)) (kesin hafta sonu kaçamak yaparim ben :Sahnurcum iyi aksamlar oldu bu takim oldu besinci takim canlandi izninizle dis kuvvet olarak ben kendi yuvama donuyorum toplayici kuvvet lazim olmaz insallah olursada 3.takimda bulabilirsiniz beni opuldubuz cumaya guxel sonuclar gorelim sizden aynadaki fistiga islik calana kadar devamm ...
Ben de aynı öyle düşünüyorum. O yüzden sadece çorbayla yetinmeyeceğim. Normal rejimimi yapıp, çorba ya da yemek olarak lahanayı yiyeceğim sadece... Zaten sanırım luci de öyle yapacak. Mucize beklemiyoruz ama yine de tartıda eksilen 1-2 kilo bekliyoruz ki moralimiz güzelleşsin.
Rejimi bozarsan alırsın zaten, seninle aynı görüşteyim. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/618830-zayiflar-ulkesine-giden-gizli-gecit.html
Burdan okuyabilirsin Elacım.
ya kizlar gecen hafta boylemiydik bir hafta girmedjm 3 sayfa ilerlemisti simdi 10 dk dir sabahtan yazilanlari okuyorum super oldu ♥♥
aaaa bi gun girmedim beni unuttunuz :( hıh kustum size :: (
afiyetler olsun tarifini aliyorum hemen bi kac gun daha sizi takip edip bende baslayacagim..
süper sim valla.. neredeyse sıfır kalori ::)) cuma birimcimiz sensin ::))♥
bugünki menü
sabah
1,5 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk tulum peynşri
ara
1/2 ayva
öğle
3 zeytinyaglı kuru patlıcan dolma 3 adet
yeşil mercimek salatası 2 kaşık
1 lokma ekmek
200 gr yoğurt
ara
1/2 ayva
3 tane çikolata madlen (bunu yememeliydim ya da 1 de kalmalıydım) ne ceza verirseniz razıyım
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
1 kaşık et kavurma
1/2 dili ekmk
7 fıstık
su 3 lt
spor maalesef yok
(3 kere 7. kattan 1 kere 14. kattan inmeyi saymazsak)
bugûnkü menüm
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
1 haşlanmıs yumurta
1çay kaşıgı bal
Öglen
1küçük paket tuzlu çubuk kraker
1 elma
Akşam
biraz balık
bol yeşillikli salata
az önce 1aywa yedim
son olarakta bitki çayımı içicem we bu akşamlık bu kadar yemek yeter
diyette olan herkese sabır we kolaylık diliyorum arkadaşlarım.
kolay gelsin canımbugünki menü
sabah
1,5 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk tulum peynşri
ara
1/2 ayva
öğle
3 zeytinyaglı kuru patlıcan dolma 3 adet
yeşil mercimek salatası 2 kaşık
1 lokma ekmek
200 gr yoğurt
ara
1/2 ayva
3 tane çikolata madlen (bunu yememeliydim ya da 1 de kalmalıydım) ne ceza verirseniz razıyım
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
1 kaşık et kavurma
1/2 dili ekmk
7 fıstık
su 3 lt
spor maalesef yok
(3 kere 7. kattan 1 kere 14. kattan inmeyi saymazsak)
Esmercim ara öğün yapmıyor musun? Yoksa sana da durumda gibi kilo mu yapıyor ara öğün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?