- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.121
canım ağzımız torba değil ki büzesin :roflol: şimdi bu lafı gelde toparla :roflol: valla aklıma ilk o geldi diye yazdım... ama geriside şöyle.. yararlı olmak için çabalasanda, kime nasıl yardım ederim kimin başı dertte diye dolansanda kimseye doğru şekilde anlatamıyorsun kendii.. bende dedimki böyle olursam ancak ... herkesin istediği kalliste o avatardakiyerimseniben taş attım kuyuya mehalim çıkarır tek:roflol:kalliscim,
avatarları değişmişiniz, ağzını bıçak açmıyor öylemi çok süper olmuşkaydirigubbakcemile3
canım benim ya bak mehalim ne güzel örnek vermiş allah beterinden saklasın allah dermansız dert vermesin çouklarımızın sağlığıyla sınamasın de sürekli içini fehat tut.. hepsi geçecek bak yakında hikaye olacak yaşadıklarınız ve bizde orda burda anlatırız xtabuda yaşamıştı bunu filan diyeyerimsenibenayy cnm bnm...morlim hala bozuk olaylara...ama sonuçla ilgili hep pozitif düşünmeye çalışsamda bazı ihtimaller var doktorun dediği onlar da aklımdan geçiyor...kendimi kötüyede hazırlıyorum ama tek temennim sadece tedavi ile hallolması...eğer ameliyat denirse bittiğim an olucak....ankara yolları gözüküceksenağlama
inşallah canım desteğin için çok sağol....a.s.
yıkıldım resmen mersacım:roflol::roflol: bugün tvde haber vardı demek senmişsin sebep... Mersin barajı taştı 694 ev sular altında kaldı :roflol: diye... oyy mankenim benimŞeniz sen yine öyle görmeye devam et boşver kim ne demiş kim bakmı etmiş fasa fiso hayatımızın sonuna dek onun bunun ne düşünecek derdiyle geçiremeyiz.. bende hep söylerim 107 olduğum anlarda bile hiç çirkin ve şişman görmedim kendimi:roflol:kızlar sizi biraz hareketlendiriyim havuz sezonunu açtım az önce geldim yarım saat yüzdüm geçen yıl arkadaşlarım zorla girdirirlerdi havuza tek başıma inemezdim kilolarımdan utandığım için 3-5 kilo verdim ya kendimi manken oldum sandım hiç kimsedn ısrar beklemeden salına salına gittim havuzuda biraz çalkaladım geldim .oh be balık gibi kadın sözü bana bu gün çok uydu .balığın cinsinide size bırakıyorum arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3
yok be güselim yarın akşama sarıyoruz ben dolma partisi için dansöz filan ayarlamaya gitmiştim :roflol::roflol: Tanyelinin işi varmış Zibel Gökçe gelirim senin hatrın için dedi:roflol::roflol:yeni geldim çok yorgunum..ev işleri amma zormuş yaa..
reyhan ablam, mehalim... sizleri görüyorum.nasılsınz?
sportiem gitmiş,kallisim acaba sardı mı yaprakları? çağırdı hepimizi ama ben vakit bulamadım valla gitmeye kaydirigubbakcemile3
zenancığım da gelmiş gitmiş.
mersa canım kendini hep manken gibi hisset ki zayıflaman daha kolay olsun...
TAaa 2007 yılında çikolatacım bi araştırma yapmış bakın bakalım nasıl bulacaksınız http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/137741-metabolizma-gercegi.html
yok be güselim yarın akşama sarıyoruz ben dolma partisi için dansöz filan ayarlamaya gitmiştim :roflol::roflol: Tanyelinin işi varmış Zibel Gökçe gelirim senin hatrın için dedi:roflol::roflol:
kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
iyi gidiyo su ana kadar tek kacamak yok sabah greyfurt eksikti bitek olsunzenancım naber nasıl gidiyor diyet durumun nasıl,
benim şimdilik iyi valla, hatta mutluyum kilo vermiş olarak hayal ediyorum kendimi çok komik oluyor:roflol:
hatta önümüzdeki hafta başı da sizin daha önce yaptığınız diyetten yapmayı planlıyorum bakalım
sen kaç kilo vermiştin o zaman
ceyalnim herzaman bekleriz sohbete buyurgel nSelam çıtırlar helal hepinize ben çikolotasız bir yaşam düşünemiyorum ve düşünün kilolarıkaydirigubbakcemile3Bijioux hemşom olur kendileri o yüzden sizleri arada sırada okuyorum arada sohbete katılmamda umarım sakıncası yoktur..
allam yaaaa uzun bir is gününden sonra ilac gibi geliyorsunuz canlarim benim..Şeniz..:roflol::roflol::roflol:
reyhan ablacim bende aksam cocuklar okuldan gelince cok mutlu oluyorum bide buraya gelince sohbet edip cene calinca iyi oluyorum yorgunluk morgunluk hicbisiy kalmiyo vallakalliscim,
:
heee ucte biri gitti ablacim hayirlisi bakalim en guzel yeride aksamlari dondurma var listede deydi diyosun bu diyeti yaptigima oyle 4 kilo vereyim diye beklemiyom 1 kiloya sukrederimhosbuldum sportiecigim sagol birtanem.. kendine telkin yapiyorsun yani devamli.hihoyyyt. allah kolaylik versin tatlim.. 3 günmüydü bu diyet? cabucak gecer. zenanimda yalniz birakmadi seni sagolsun. bak ücte biri gecti bile ..delikafadulden
soktayiz sportim ben 3 gun soktayim sonrasi duzenli az yemege gayret edeyimvalla geçti nerdeyse,
zenancımla birlikte şoktayız:1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
akşam da yürüyüş planım var, hem zaman geçer hemde spor yapmış olurum, bu pazar yine trekking var, yine dere tepe düz yürüycem bakalım
canim benim bu kizimizin rahatsizligi hani agzi yaralar olmustuda doktor igne vermisti demii o ignelerdenmi oldu bu rahatsizlik ben taaa bastan takip etmedigim icin tam bilmiyorum kusura bakma tabucugum hani birkacgun yoktum ya gecmise tam bakamamistimayy cnm bnm...morlim hala bozuk olaylara...ama sonuçla ilgili hep pozitif düşünmeye çalışsamda bazı ihtimaller var doktorun dediği onlar da aklımdan geçiyor...kendimi kötüyede hazırlıyorum ama tek temennim sadece tedavi ile hallolması...eğer ameliyat denirse bittiğim an olucak....ankara yolları gözüküceksenağlama
inşallah canım desteğin için çok sağol....a.s.
hemen igne veren doktorlara inanmayalim tum annelere soyluyorum bazi doktorlar direk igneye basvuruyo bunun yanlis oldugunu soyluyolar tabum bunu sana soylemiyom canim yanlis anlama uyari icin tum annelere soyluyorum biz turkiyeye izine giderken cocuk doktorumuz var o da biliyo tr hemen igne verildigini de bize sik sik tembih ediyo herhangi bir rahatsizliktan dolayi kendinize cocugunuza igne yaptirmayin diyo birkac kotu tecrubesi varmis esime anlatti
bide oyle hemen kotu seyler dusunme ben inaniyorum guzel sonuc cikacak butun arkadaslarin dedigi gibi bunu bizde yasadik kizimla ama atlattik hemen diyceksiniz
mersacim gecti gitti demi kotu gunler allah tekrarini yasatmasin insallah tabumda boyle bende yasadiydim simdi cok sukur mutluyuz diycektabucum canım allah kolaylık versin ama mehaliminde dediği gibi kendini bırakma hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. ben sende kendimi görüyorum yaşadıklarımız o kadar yakın şeylerki aynı olayları tekrar yaşıyorum bunları okurken .bunları anlatmamın sebebi yanlız değilsin tek değilsin .allah nelere kadir küçük kızımada karnımdayken down sendromu(mongol) dediler kesin sakat doğar aldır bu çocuğu dedi doktorun biri ben yılmadım gitmediğim doktor kalmadı en sonunda bir doktor o zamanlar aminyosentez bilmediğimiz bir olaydı ben yaparım dedi ve sonuç olumlu geldi şimdi o kadar akıllı ve zeki bir kızki eğer pes edip çocuğu aldırsaydım şimdi bebişim olmuycaktı yani bende çok zor günler yaşadım ama artık rahata çıktım allahım korusun bu günüme binlerce şükür sende atlatacaksın canım bunların hepsi geçecek yeterki sen güçlü dur .dualarım seninle seni çok öpüyorum.:Saruboceq:
yanlis hatirlamiyorsam kallisimde kucuk kizinin hamileliginde boyle bisiy yasamisti ama fotosunu gordum alisin nasil guzel nasil tatli birkiz zaten kallisimide gormedim ama kizi ona benziyodur diye hayal ediyom
oyyyy oyyyy havuzlara girilmis benimde eflatun bir etekli mayom vardi simdi kimbilir nerde giymem dedigim halde gorumcem almisti evde denedigimde gulme krizine girmistik ikimiz cocuklara aqua parka goturceklerdi ben gitmiycektim benim 3 kizlar esim ve gorumcem gitceklerdi bana oyun oynadilar dediler bugun gitmiycez yarin gitcez bugun alisveris yapacaz dedilerdi yalanmis bunlar havlulari yaglari maglari arabaya koymuslar gorumcem ne cin dir mayomuda koymusss alisverise diye gittik anaaaa geldik parka hadi dediler donemezsin artik girdik gittik ben oturuyom kenarda gorumcem cagiriyo yengeee hadi cok guzel gelmem dedim mayom neyim yok benim mayosuzz gel dedi deluuu cantada git giygel dedi yok dedim giymeem herkez sana bakiyo se giyinik olmuyo dedi cocuklarda anne hadii deyince gittim giyindim ama ustumede koca havluyu burundum cikmiyom sicakta nasil kavuruyo sonra havuza bir girdim yuzme bilmiyom kenara tutunarak oyle bekliyom benim kucuk kiz selin anne hadi kayalim diyo yok git dedim ne kaymasi zorla onada ciktim rezil oldum oturdum balina gibi kaydiragin basina arkamdakiler hadi hadi diyolar gozumu kapadim bir saldim kendimi kaydim kaydim tam havuza dusecegim vakit kenarlara dayadim ayagimi tik durdum pesimdekiler duuu$ artik bizde kaycaz diye bagiriyolar dusemedim havuza kazik gibi takildim orda kendi istegimle tabiii sonra esim geldi indirdi beniii butun milllet guuul guul olmustu garsonun biri bana korktun sen diye bedava meyve suyu ikram etmisti aboooov ne cok yazmisim dustu cenem yine kim kaldiracak anilarim bitmezki benimkızlar sizi biraz hareketlendiriyim havuz sezonunu açtım az önce geldim yarım saat yüzdüm geçen yıl arkadaşlarım zorla girdirirlerdi havuza tek başıma inemezdim kilolarımdan utandığım için 3-5 kilo verdim ya kendimi manken oldum sandım hiç kimsedn ısrar beklemeden salına salına gittim havuzuda biraz çalkaladım geldim .oh be balık gibi kadın sözü bana bu gün çok uydu .balığın cinsinide size bırakıyorum arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3
dansoz mansozz ooo bendemi katilsam ne gece cocuklari uyutunca gelem baricanım ağzımız torba değil ki büzesin :roflol: şimdi bu lafı gelde toparla :roflol: valla aklıma ilk o geldi diye yazdım... ama geriside şöyle.. yararlı olmak için çabalasanda, kime nasıl yardım ederim kimin başı dertte diye dolansanda kimseye doğru şekilde anlatamıyorsun kendii.. bende dedimki böyle olursam ancak ... herkesin istediği kalliste o avatardakiyerimseniben taş attım kuyuya mehalim çıkarır tek:r
yok be güselim yarın akşama sarıyoruz ben dolma partisi için dansöz filan ayarlamaya gitmiştim :roflol::roflol: Tanyelinin işi varmış Zibel Gökçe gelirim senin hatrın için dedi:roflol::roflol:
anaaaa hosgeldin nihayet bitti demi allah mutlulugu huzuru bereketi bide cocuk sesini eksik etmesin caniim insalllah hadi hayirli olsunkızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
... herkesin istediği kalliste o avatardakiyerimseniben taş attım kuyuya mehalim çıkarır tek:roflol:
: Tanyelinin işi varmış Zibel Gökçe gelirim senin hatrın için dedi:roflol::roflol:
:bbo: amanin bende sabah 2 saat o mesajlara baktıktan sonra çarpıntım başladıydı :roflol: sakın bednede onların yan etkisi olmasın senağlamaben neden böyle hasta gibi olduğumu anladım:roflol::roflol: buraya geldiğim anda bunun haricinde en az 5 sayfa daha açık oluyor. diyet ilaçlarını her gün kontrol ediyoruz ya yani her mesajı.. ve her gün okuya okuya o yan etkiler bende başladı :roflol: lida kalp çarıntısı yapıyor fx15 halsizlik uykusuzluk meksika biberi elde kolda uyuşma :roflol::roflol: ay ciddi bak şimdi yine bir taraftan onlara bakıyorum ve tüm ilaçların etkisi bende var ayy ilaç zehirlenmesi oldum :roflol:
kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
darisi cukulatamin basinaaa insallah ayni duayi onun icinde yapiyorum allah tasinacagi yeni evin icinde sagligi huzuru bereketi mutlulugu bide cocuk sesini eksik etmesin insallah canim cukulatamŞeniz
canım ağzımız torba değil ki büzesin :roflol: şimdi bu lafı gelde toparla :roflol: valla aklıma ilk o geldi diye yazdım... ama geriside şöyle.. yararlı olmak için çabalasanda, kime nasıl yardım ederim kimin başı dertte diye dolansanda kimseye doğru şekilde anlatamıyorsun kendii.. bende dedimki böyle olursam ancak ... herkesin istediği kalliste o avatardakiyerimseniben taş attım kuyuya mehalim çıkarır tek:roflol:
canım benim ya bak mehalim ne güzel örnek vermiş allah beterinden saklasın allah dermansız dert vermesin çouklarımızın sağlığıyla sınamasın de sürekli içini fehat tut.. hepsi geçecek bak yakında hikaye olacak yaşadıklarınız ve bizde orda burda anlatırız xtabuda yaşamıştı bunu filan diyeyerimseniben
yıkıldım resmen mersacım:roflol::roflol: bugün tvde haber vardı demek senmişsin sebep... Mersin barajı taştı 694 ev sular altında kaldı :roflol: diye... oyy mankenim benimŞeniz sen yine öyle görmeye devam et boşver kim ne demiş kim bakmı etmiş fasa fiso hayatımızın sonuna dek onun bunun ne düşünecek derdiyle geçiremeyiz.. bende hep söylerim 107 olduğum anlarda bile hiç çirkin ve şişman görmedim kendimi:roflol:
evt canım tek havuzu çalkalamakla kalmadım mersinide salladım bu gün herkes anlamıştır benim havuza girdiğimi .sen beni bide yüzerken gör kuğu yanımda halt etmiş .hayatımda ilk defa kilolarımdan utanmadan attım kendimi havuza kimse görmesin diye horozlar bile ötmeden girerdim havuza denize. bu sene bende bir rahatlık bende kendimi çözemedim. oh oh bütün site bayram etti gözleri gönülleri açıldı o ne öyle kara kuru hatunlar sarıyordu havuz başını bu gün biraz et but gördüler bu kıyağımıda unutmazlar artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?