Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

QUOTE=canzi3445;7101831]haklısın canım en iyi insan kendi tanır vucudunu muz yemek seni daha ağır yemekten kurtarıyorsa bence masum bir meyve yerine bile geçer canım yürüyüşte bence koşu bandında 30 dk çok iyi çünkü insan normal yürüyüşten daha çok yoruluyor ve ben daha çok kalari harcadığına inanıyorum benim fikrim böyle dılarda 1 saat yürüyeyim yorulmuyorum ama koşu bandında 15 dak içinde nefes nefeseyim çok ter atıyorsun canım

akşamları salata tavsiyen için teşekkürler genelde yapmaya çalışıyorum canım portakalı sıkıp dolaba koydum buz gibi suyu iyi geldi ben kendisinide çok severim hatta kabuklarını soyar içindeki beyaz yerleri dişlerimle kazırım ve en sonunda bıcakla küçük küçük kareler yaparım tam reçellik gibi :roflol::roflol: alışkanlık oldu bende ister istemezz refleks olarak portakalın kabuklarını doğruyorum delikafaduldendelikafadulden

[/QUOTE]

canım inanamıyorum yaa, ben de aynısını yapıyorum zavallı portakala :roflol: elimden kurtulamıyor,yediğim yetmiyormuş gibi bir de zavallıyı doğruyorum sırnaşık şey

yeni geldim çok yorgunum..ev işleri amma zormuş yaa..
reyhan ablam, mehalim... sizleri görüyorum.nasılsınz?
sportiem gitmiş,kallisim acaba sardı mı yaprakları? çağırdı hepimizi ama ben vakit bulamadım valla gitmeye kaydirigubbakcemile3
zenancığım da gelmiş gitmiş.
mersa canım kendini hep manken gibi hisset ki zayıflaman daha kolay olsun...

kalliscim,

avatarları değişmişiniz, ağzını bıçak açmıyor öylemi çok süper olmuşkaydirigubbakcemile3
canım ağzımız torba değil ki büzesin :roflol: şimdi bu lafı gelde toparla :roflol: valla aklıma ilk o geldi diye yazdım... ama geriside şöyle.. yararlı olmak için çabalasanda, kime nasıl yardım ederim kimin başı dertte diye dolansanda kimseye doğru şekilde anlatamıyorsun kendii.. bende dedimki böyle olursam ancak ... herkesin istediği kalliste o avatardakiyerimseniben taş attım kuyuya mehalim çıkarır tek:roflol:

canım benim ya bak mehalim ne güzel örnek vermiş allah beterinden saklasın allah dermansız dert vermesin çouklarımızın sağlığıyla sınamasın de sürekli içini fehat tut.. hepsi geçecek bak yakında hikaye olacak yaşadıklarınız ve bizde orda burda anlatırız xtabuda yaşamıştı bunu filan diyeyerimseniben

yıkıldım resmen mersacım:roflol::roflol: bugün tvde haber vardı demek senmişsin sebep... Mersin barajı taştı 694 ev sular altında kaldı :roflol: diye... oyy mankenim benimŞeniz sen yine öyle görmeye devam et boşver kim ne demiş kim bakmı etmiş fasa fiso hayatımızın sonuna dek onun bunun ne düşünecek derdiyle geçiremeyiz.. bende hep söylerim 107 olduğum anlarda bile hiç çirkin ve şişman görmedim kendimi:roflol:
yok be güselim yarın akşama sarıyoruz ben dolma partisi için dansöz filan ayarlamaya gitmiştim :roflol::roflol: Tanyelinin işi varmış Zibel Gökçe gelirim senin hatrın için dedi:roflol::roflol:

ben neden böyle hasta gibi olduğumu anladım:roflol::roflol: buraya geldiğim anda bunun haricinde en az 5 sayfa daha açık oluyor. diyet ilaçlarını her gün kontrol ediyoruz ya yani her mesajı.. ve her gün okuya okuya o yan etkiler bende başladı :roflol: lida kalp çarıntısı yapıyor fx15 halsizlik uykusuzluk meksika biberi elde kolda uyuşma :roflol::roflol: ay ciddi bak şimdi yine bir taraftan onlara bakıyorum ve tüm ilaçların etkisi bende var ayy ilaç zehirlenmesi oldum :roflol:

TAaa 2007 yılında çikolatacım bi araştırma yapmış bakın bakalım nasıl bulacaksınız http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/137741-metabolizma-gercegi.html

valla inceledim de şöyle bir... ben bile unutmuşum,işe yarar şeyler var bu yazıda..
tşkler şekerr

yok be güselim yarın akşama sarıyoruz ben dolma partisi için dansöz filan ayarlamaya gitmiştim :roflol::roflol: Tanyelinin işi varmış Zibel Gökçe gelirim senin hatrın için dedi:roflol::roflol:

aaa ben hem şarkı söyler hem de oynardım,gerek yok şimdi bir de ona para verme şekerim
:roflol: :roflol:

kızlar ben eti nin çikolata kaplı form bisküvisini çok seviyorum.internetten tesadüfen bir bilgi buldum bu ürünle ilgili ve sizlerle paylaşmak istedim...

Ürün Adı: Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi

Enerji: 198 kkal

Protein:4,67 gr

Karbonhidrat: 16,59 gr

Yağ: 9,43 gr (5,01 gr doymuş yağ)

Lif: 7 gr

Sodyum: 64 mg

Toplam şeker: 5,84 gr (hammaddeden gelen)

Miktarı: 56 gr (1 paket için)

ıçindekiler: %25 çikolata, tatlandırıcılar (isomalt, asasülfam k, sorbitol,neohesperidin dc aspartam), kakao yağı, kakao, süt tozu, tereyağı, emülgatör (soya lesitini), doğala özdeş aroma 8vanillin), tam buğday unu, buğday unu, hidrojene bitkisel yağ, oligofruktoz, polidekstroz, kabartıcılar, limon lifi, doğal aroma (portakal)

Kaynak : formdakal.com

diyetisyen Değerlendirmesi

Değişim Ölçüsü:

1 paket Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi= 1,5 ıNCE DıLıM EKMEK+ 2 TATLI KAŞIĞI YAĞ

Sadece kalori değerlendirilirse 1 paketi 3 ince dilim ekmek eşdeğeri kabul edilebilir. Ancak içindeki yağ miktarı önemsenmesi gereken miktardadır.

DM: Uygun (Diyabet Hastaları tüketebilir)

LıF: Zengin (diyabet hastaları ve kilo kontrolünü sağlamak isteyen kişiler tüketebilir)

GLUTEN: ıÇERıR, çölyak hastalarının tüketimi için uygun değildir.

ÖNERı:

Ara öğünlerde tahıl grubu alternatifi olarak değişim ölçüsü dikkate alınarak tüketilebilir.

Light ürün olması sebebiyle, sınırsızca tüketilebileceği düşünülmemelidir. Yağ içeriği sebebiyle fazla tüketimi toplam yağ alımınızı arttırır.

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdiğim diğer bir ürün...

Tahıl gevreği barı: Kellogg’s K-Bar

Yeni bir ürün olan K-bar marketlerde yerini aldı. Yürütülen etkin reklam kampanyası sayesinde tüketicisiyle buluşan K-bar zayıflama diyeti yapanların gözdesi olmaya aday bir ürün gibi gözüküyor. Ülker Kellogg’s K-barın içinde kuru meyveler ve tam taneli tahıllar bulunuyor. Hem hafif hem de lezzetli ara öğün seçeneği olarak tüketilebilecek olan K-barlar, içerdiği lif sayesinde daha uzun süre tokluk hissini sağlıyor.

Kellogg’s K-Bar kaç kaloridir?

1 pakette 90 kalori bulunuyor.

Beslenme programımda nasıl kullanmalıyım?

1 paket K-bar 1 dilim ekmek ve ½ meyve değişimi olara kabul edilebilir.

Yani diyetisyen kontrolünde zayıflama programı uygulayan kişiler, diyet listelerinden 1 dilim ekmek ve ½ meyve eksilterek 1 adet K-bar tüketebilirler.

K-bar çeşitleri nelerdir?

· Vişneli

· Kayısılı -Şeftalili

olmak üzere iki farklı lezzette Tük damak tadına uygun olarak tüketiciye sunuluyor.

Dünyanın önde gelen tahıl gevreği markalarından Kellogg's ve Ülker'in oluşturdukları yeni kategori ile bu pazarda önemli bir yer alacakları tahmin ediliyor.

K-Bar tüketirken miktara dikkat !

Obezitenin tedavisinde en temel hedef beslenme ve yaşam tarzı değişikliğinin kalıcı olarak gerçekleşmesidir.

Zayıflama programları , bireylere kısa sürelerde de olsa bir çok besinden uzak durmayı gerektiriyor. Bu bağlamda; K-bar ve benzeri diyet ürünleri diyet sırasında değişik tat ve lezzetteki bir çok ürünü tüketmeye imkan veriyor. Böylece zayıflamak için uygulanan program, monotonluktan uzaklaşmış oluyor. Fakat tüketirken, aslında her yiyecekte olduğu gibi miktara dikkat edilmelidir.

iyi gidiyo su ana kadar tek kacamak yok sabah greyfurt eksikti bitek olsun
ama sen pes pese sok diyetler yapma bak sonra tik durur motor ona gore vereceksin sen gencsin ben bir kilo vermistim daha onceki sok diyette ama oyle tam listeye uymamistim ara ogunler eklemistim simdide 1 kilo versem yeter bana ama ben cok siskinim be yaa reglden sinyal yok haaala insallah gelir ama birakmiycam

ceyalnim herzaman bekleriz sohbete buyurgel n

Son düzenleme:
kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
anaaaa hosgeldin nihayet bitti demi allah mutlulugu huzuru bereketi bide cocuk sesini eksik etmesin caniim insalllah hadi hayirli olsuna.s.gorusuruz artik sen anlat nasilsin nasil gecti
darisi cukulatamin basinaaa insallah ayni duayi onun icinde yapiyorum allah tasinacagi yeni evin icinde sagligi huzuru bereketi mutlulugu bide cocuk sesini eksik etmesin insallah canim cukulatamŞeniz

cholata gırl tsk ederım canım.allah kolaylık versın sımdıden.zenan cıgım canımsın ılk sayfayı acdım ve anneler gunu msj nla karsılasdım cok duygulandım saol arkadasım.bende evımde bı bebek sesıne ıhtıyac duyuyorum bugunlerde.cok sukur tamamen yerlesdım.bugun telefon baglantımda gucde olsa halloldu.

... herkesin istediği kalliste o avatardakiyerimseniben taş attım kuyuya mehalim çıkarır tek:roflol:

: Tanyelinin işi varmış Zibel Gökçe gelirim senin hatrın için dedi:roflol::roflol:

Mazeretim var asabiyim ben taş neyim çıkaramam :dilcikar: Hemide dansöze gerek yok asabiyim dedim yaa ben göbek atarım :roflol:

:bbo: amanin bende sabah 2 saat o mesajlara baktıktan sonra çarpıntım başladıydı :roflol: sakın bednede onların yan etkisi olmasın senağlama
kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı

hihoyyyt ooooooo yaşasın kimler gelmişşalkisalkisalkis cedric canım çok özledik seni yaa anlatsana uzun zuzun yerleştinmi evin nasıl sen nasılsın kilo durumun ne alemde .hadii yaaa:roflol:

[QUOTE=zenan25

canim benim bu kizimizin rahatsizligi hani agzi yaralar olmustuda doktor igne vermisti demii o ignelerdenmi oldu bu rahatsizlik ben taaa bastan takip etmedigim icin tam bilmiyorum kusura bakma tabucugum hani birkacgun yoktum ya gecmise tam bakamamistim

hemen igne veren doktorlara inanmayalim tum annelere soyluyorum bazi doktorlar direk igneye basvuruyo bunun yanlis oldugunu soyluyolar tabum bunu sana soylemiyom canim yanlis anlama uyari icin tum annelere soyluyorum biz turkiyeye izine giderken cocuk doktorumuz var o da biliyo tr hemen igne verildigini de bize sik sik tembih ediyo herhangi bir rahatsizliktan dolayi kendinize cocugunuza igne yaptirmayin diyo birkac kotu tecrubesi varmis esime anlatti
bide oyle hemen kotu seyler dusunme ben inaniyorum guzel sonuc cikacak butun arkadaslarin dedigi gibi bunu bizde yasadik kizimla ama atlattik hemen diyceksiniz

mersacim gecti gitti demi kotu gunler allah tekrarini yasatmasin insallah tabumda boyle bende yasadiydim simdi cok sukur mutluyuz diycek
yanlis hatirlamiyorsam kallisimde kucuk kizinin hamileliginde boyle bisiy yasamisti ama fotosunu gordum alisin nasil guzel nasil tatli birkiz zaten kallisimide gormedim ama kizi ona benziyodur diye hayal ediyom

çok şükür canım allahıma binlerce şükür.şu an kızlarımın ikiside gayet sağlıklı allahım korusun.tabu cum yazınca ben o günlere döndüm biri doğduktan sonra biride doğana kadar bize neler çektirdiler kurban olurum onlara ben :asigim:.:Saruboceq:

oyyyy oyyyy havuzlara girilmis benimde eflatun bir etekli mayom vardi simdi kimbilir nerde giymem dedigim halde gorumcem almisti evde denedigimde gulme krizine girmistik ikimiz cocuklara aqua parka goturceklerdi ben gitmiycektim benim 3 kizlar esim ve gorumcem gitceklerdi bana oyun oynadilar dediler bugun gitmiycez yarin gitcez bugun alisveris yapacaz dedilerdi yalanmis bunlar havlulari yaglari maglari arabaya koymuslar gorumcem ne cin dir mayomuda koymusss alisverise diye gittik anaaaa geldik parka hadi dediler donemezsin artik girdik gittik ben oturuyom kenarda gorumcem cagiriyo yengeee hadi cok guzel gelmem dedim mayom neyim yok benim mayosuzz gel dedi deluuu cantada git giygel dedi yok dedim giymeem herkez sana bakiyo se giyinik olmuyo dedi cocuklarda anne hadii deyince gittim giyindim ama ustumede koca havluyu burundum cikmiyom sicakta nasil kavuruyo sonra havuza bir girdim yuzme bilmiyom kenara tutunarak oyle bekliyom benim kucuk kiz selin anne hadi kayalim diyo yok git dedim ne kaymasi zorla onada ciktim rezil oldum oturdum balina gibi kaydiragin basina arkamdakiler hadi hadi diyolar gozumu kapadim bir saldim kendimi kaydim kaydim tam havuza dusecegim vakit kenarlara dayadim ayagimi tik durdum pesimdekiler duuu$ artik bizde kaycaz diye bagiriyolar dusemedim havuza kazik gibi takildim orda kendi istegimle tabiii sonra esim geldi indirdi beniii butun milllet guuul guul olmustu garsonun biri bana korktun sen diye bedava meyve suyu ikram etmisti aboooov ne cok yazmisim dustu cenem yine kim kaldiracak anilarim bitmezki benim

ya inanmıyorum sana şu anda kahkaha atmaktan çenem ağrıdı çok tatlısın ya o kaydırak hikayesi bendede var hatta videoda kayıtlı ama seninki benimkini bastırmış çok güldüm ya hele şu balina gibi kaldım deyişin süper kendimizi ne güzel tarif ediyoruz bende kendimle çok dalga geçerim seni çok öpüyorum canım kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:

kızlar mesaj gitmiyor bidaha denim bakalım

bende geliyim dolma partisine ipli beyaz bikinimide giyerim:roflol: biriside abiye kıyafetle gelecekti oturur sararız hep berabersırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…